![]() |
Re: Maşina mea: Astra F c20neT
2 Attachment(s)
Multumesc pentru urari masina este in totalitate facuta de mine si cu ajutorul lui nicu DGO este un proiect low buget deci nici asteptarile nu sunt mari, momentan la motor inafara de turbina si injectoare nu se va face nimic altceva va merge cu presiuni de 0.7 max 0.8 dar cu multe kg in minus. inca doua poze noi
|
Quote:
Ce timp aveai cu ea pe 402m? |
Quote:
|
baga mare, tre sa iasa treaba foarte buna, chiar daca e mai "low budget"
:) |
5 Attachment(s)
iese;););)
|
Quote:
|
Quote:
|
Fa ceva si cu hayonu`....e greu al dreaq, eventual sparge luneta :)
|
Quote:
|
Daca tu nu o sa te ridici de la sol cu asta sa-mi spui mie, cutu :lol: tare, sa vedem rezultatul final! Bafta
|
Quote:
;) |
1 Attachment(s)
Masina o sa fie prezenta duminica la china town tragem tare sa fie gata :-)
|
Sa ne vedem cu bine acolo. Sper sa ajung !
|
oficial suntem gata ;)
accept provocari de la oricine si orice putere doar ne dam de placere ;) ca am muncit destul sa o facem functionala |
5 Attachment(s)
si poze :D:D:D
|
Am fost prezent la china town drag race si din pacate masina nu a functionat cum trebuie pe viitor urmeaza mici reglaje si alte modificari si cu siguranta o sa fie alta treaba
|
Am observat ca ai avut unele probleme. Oricum s-a vazut ca masina are potential, foarte interesant proiectul. Apropo, nu poti sa o mai lasi de spate, ca arata ciudat asa ridicata. Bafta
|
Quote:
|
Hai alex! Pune poze si filmulete de la tulcea zi timpii!!!! Felicitari a mers surprins de bine ....cu toate ca ai intampinat cateva piedici. POXIPOL POWER:))
|
Sal de facut poze si filme nu am facut ca si timp am scos best 12.33 ,12.78 si in rest numai peste 13 ca mi sau fisurat serpii si nu faceam boost per total sunt foarte multumit am reusit sa scot si un 1.6 60ft care nu e deloc rau ar mai fii cate cv de facut la greutate, acum nu cred ca depaseste 750 de kg dar intotdeauna e loc si de mai bine si un lucru e sigur alti serpi si megasquirt si o sa fie ce trebuie si slikuri la tulcea ma m dat cu semislik toyo r888.
|
Felicitari Alex!
|
Masina este de vanzare la pretul de 2300 euro daca nu se vinde in max 1 luna se dezmembreaza mai multe poze cu ea aici https://www.facebook.com/alexandru.s...0443550&type=3
|
Din pacate sunt nevoit sa dezmembrez astra cine este interesat sa ma contacteze motorul si cutia nu sunt de vanzare si nici daca e cineva interesat de caroserie fara motor si cutie doar de pus alt motor sus la pretul fix de 3000 lei sunt de gasit la 0762885215 sau 0724886339
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning