Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Din a cat-a \"incercare\" ati luat permisul? q:-D (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/244-incercare-luat-permisul-q.html)

strengaritza 01-06-04 15:38

pai....faza e ca nu vreti sa acceptati unele adevaruri...pt ca e imposibil ca toata lumea sa fie la fel....ce?..la vreme nu sunt si soferi tampiti?...numai soferitze..care nu le au cu condusul...
de remarcat ca sunt barbati mai aranjati ca unele femei..cu care nu e de mers prin magazine ca is mai rau ca femeile...mie nu imi place ca se generalizeaza.ceea ce nu poate fi adevarat.asta ma dispera ca automat daca e femeie tre' musai sa conduca prost..si barbatii din principiu bine.
de exemplu....cand au fost filmarile la Italian Job....fetei i-au dat 2 saptamani de scoala de soferi in plus...si numai dupa aceea a intrat la manevre cu masini...de ce?.....s-a dovedit pana l-a urma ca s-a tinut bine de baieti...pe ea trebuia sa o potoleasca mai degraba.deci nu generalizati :roll:
gata ca devenim offtopic....cand am dat eu examul pt permis...toate 5 fetele ni l-am luat...si un baiat o picat pt ca nu a stiut unde este pozitia. eu am vazut o gramada de fenomene.....nu ma convingti orice ati zice.

BogdanCMS 01-06-04 21:42

Ok, Strengaritza, no offence, n-am vrut sa te infurii!! :wink: Zici bine ce zici tu, insa asa cum exista UNII barbati care conduc ceva mai prost decat majoritatea(si exista ca i-am vazut in \"actiune\"), la fel exista si UNELE femei care conduc chiar f bine...raportul e invers d p asta de vd...Ma bazez in afirmatiile mele pe m multe lucruri: 1.cel mai important, teoria psihologica(daca tii mortzish fac un search pe Google si gasesc destule) 2. propria experienta(4 ani de condus, cam 150.000 km facuti, din care mai mult de jumatate prin orash) 3. experienta si relatarile altora(chiar si relatarile femeilor, printre care si maica-mea, cu carnet de 9 ani, care afirma cu mana pe inima ca \"femeile sunt proaste la volan\").Scuza-ma daca te simti ofensata, insa am simtit nevoia de a-mi sustine punctul de vedere.
PS:Cand am dat eu scoala, eu eram cu inca 3 femei in masina si nici una n-a luat traseul, desi luasera 25-26p la sala...Si una a fost cat pe ce sa provoace un accident...

strengaritza 02-06-04 22:08

ok....nu mai incing spiritele.....
eu de obicei sunt contra etichetarii..adica nu e frumos sa vb la general si sa incluzi pe toata lumea ..atata timp cat nu cunosti persoana...asa imi sustin eu pct de vedere in general...nu m-am suparat...oricum..vad ca tre' sa ma obisnuiesc..asta este...trebuie sa ne acceptam soarta de murotori....

ahoe 03-06-04 18:59

Prima oara am picat la sala cu 18 , a doua oara le-am luat pe amandoua

BogdanSHA 09-06-04 21:16

Mai, mai, ce viteji sunteti...Majoritatea ati luat din prima...Dar cati ati platit pt asta? :P :P

Heh, a mai aparut un \"nu mai tin socoteala\". Cine-i \"curajosul\"?? :D

Numai bine!

chid 09-06-04 23:07

l-am luat din prima, 22 la sala !!! :D
poligonul fara nici o greseala cu un timp super, iar la oras 2 semafoare si ceva curbe.... super lejer....

tox 10-06-04 10:29

am facut scoala in noiembrie-decembrie 2000 si am luat examenul la sf lu decembrie 2000 . sala cu 25 si traseu imediat . no spaga. data eliberarii permis: 8.01.2001

km parcursi: over 120 de mii (50 de mii numa cu calibra :peace:)

printre masini conduse: dacie din '80 pe scoala de soferi , mergea in 3, ambreiaju dus, dacie papuc 4x4 (i-am rupt grupu), supernova(i-am rupt un suport motor), berlina, (astea de la munca), astra caravan, bmw, slk, solenza, vectra A TD, vectra C DTi. Si sper, in curand jaguar s type :)

record personal: bucuresti arad si inapoi de pe o zi pe alta si bucuresti constanta de 8 ori intr-o singura vara.

offtopic: neatentia la volan a femeilor: unde se ingusteaza strada cand te duci spre cismigiu, chiar la kenvelo acolo (univ) . Banda 1 e pentru dreapta spre Academie, 2 pt inainte si 3 tot pt inainte, dar daca esti pe 3, la un moment dat tre sa intri pe 2, ca altfel te iei in brate cu aia de pe contrasens.. eu pe 2, nici nu urla Ludacris si nici nu am atata bolidu de 4 metri lungime, o donshoara cocheta tragea suav de volanu unui tico spre dreapta, adika spre aripa mea stanga fatza :D Dupa claxoanele si injuraturile de rigoare , s-a speriat si a tras stanga, sa intre peste ceilalti :) la final a blocat intersectia aia mica .

ccc 12-06-04 03:06

Ce pot sa zic despre permis....am luat sala cu 25...la oras a fost usor doar am condus pe la tara de la 12 ani.Un singur regret am:ca m-am grabit ca prostu' sa iau B-ul si am ignorat celelalte categ.dar este timp...
Drive Safe :) :)

Psycho 12-06-04 07:24

am incartier numa incepatorii
aaaaaaaaaaaa n`am cu cine sa trag si eu o linie ( cu creta :( )
unu a luat din prima .. unu din a 3`a

am si eu o intrebare ce ma sfatuitzi .. vreau sa`mi iau A`ul ... ce`mi trebe ptr a ?

BogdanSHA 12-06-04 12:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
am si eu o intrebare ce ma sfatuitzi .. vreau sa`mi iau A`ul ... ce`mi trebe ptr a ?

Motor :wink:

Nesanatosu 17-06-04 05:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
am incartier numa incepatorii
aaaaaaaaaaaa n`am cu cine sa trag si eu o linie ( cu creta :( )
unu a luat din prima .. unu din a 3`a

Nu-ti trebuie nimic in mod special...decat un motor...examenul la sala e acelasi cu cel de la B...Iar la strada(de fapt poligonul) e o joaca de copii, poate doar ca ametesti la cate opturi trebuie sa faci(dar stai linistit ca nu tine nimeni socoteala)...doar sa nu intri in politist cu motorul....

Nesanatosu 17-06-04 05:29

si era pe aici ceva legat de cum conduc femeile...dar ce ziceti de o femeie la volanul unui mastodont de ROMAN...cand am facut scoala de soferi am dat si pentru C si vreau sa zic ca am ramas cu gura cascata cand la volanul acelei ,,bestii'' se suie o bruneta frumusica....era o imagine cel putin contradictorie dar nu pot zice ca nu mi-a placut.....

Oricum marele meu regret e ca nu am putut sa o intorc cu frana de mana...nu bruneta perversilor :) :) :) :) :) :) :) :)

ESPinoza 17-06-04 22:53

saptamna viitoare am examen si eu nu am invatat nimica :( ce ma fac?

fester 18-06-04 00:01

din prima (cu 25 la sala) :))

BogdanSHA 19-06-04 01:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
saptamna viitoare am examen si eu nu am invatat nimica :( ce ma fac?

Ultimele 3 zile sunt cele mai importante pentru invatat :wink:
BAFTA!

aicad 19-06-04 10:19

24 de ore de teorie si 24 de h de teste sunt de ajuns sa iei 24 de puncte :)

ESPinoza 24-06-04 13:35

l`am luat!!!!!!!!!!!!!! azi ... din prima !!!!!!!!!!!!! cred ca`s cel mai bucuros om din lume!! :)) :evil: :twisted:

B|shOp-VR6 24-06-04 15:04

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Felicitari!!
And take care.... :D

RoSonic 24-06-04 15:11

Quote:

l`am luat!!!!!!!!!!!!!! azi ... din prima !!!!!!!!!!!!! cred ca`s cel mai bucuros om din lume!! )
BRAVO!!!!!!

SI SA TE FOLOSESTI CU PLACERE DE NOUL DREPT PE CARE IL AI !!!!!

BogdanCMS 25-06-04 01:19

Felicitari Espinoza, sa dai talpi fericit de acum incolo!!!! :P :D :D

IS 18 BOG 25-06-04 08:11

:( eu am picat acu o luna si ceva la strada .. mi-a pus piciorul pe frana .. la sala am luat 23 dar luam mai mult m-am grabit .....
acu in iulie mai dau odata :( sper sa iau :(

ESPinoza 25-06-04 11:55

mersy :) astept sa`mi eliberezi astia permisu de acuma :twisted: BOG si pe mine m`a franat o data :) da cred ca m`a iertat 8) oricum succes data viitoare

Emilian 25-06-04 19:52

Ai grija de permis ca nu e al tau in totalitate il ai imprumutat de politie!bafta si sa faci cinste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ESPinoza 30-06-04 21:33

dah s`a dus permisu pe pola :( :( :( :( azi mi l`au suspendat astia pe 90 de zile.. bag pola m`i s`a dus toata vara :( :( sio mai vroiam sa vin pe 10 la intalnirea aia .. asta e :(

RoSonic 30-06-04 21:57

hai mah....... cum ai reusit????

IS 18 BOG 30-06-04 22:44

Re:

Quote:

dah s`a dus permisu pe pola :( :( :( :( azi mi l`au suspendat astia pe 90 de zile.. bag pola m`i s`a dus toata vara :( :( sio mai vroiam sa vin pe 10 la intalnirea aia .. asta e :(

nene de la 3 luni poti sa o reduci la o singura luna
intereseazate ... un amic de al meu a urmat astfel de cursuri dureaza cam 1-2 saptamani si daca urmezi cursul dai un examen si in amxim o saptamana ai permisul.

intereseazate la o scoala de soferi.

IS 18 BOG 30-06-04 22:45

Re:

Quote:

mersy :) astept sa`mi eliberezi astia permisu de acuma :twisted: BOG si pe mine m`a franat o data :) da cred ca m`a iertat 8) oricum succes data viitoare

pe mine nu m-a iertat .. oricum saptamana viitoare dau din nou sa speram co voi lua ......
merci mult \"fratilor\" !

Viper_VT 24-07-04 23:03

apropo ...

Pentru cei care sunt din Constanta : bah voi atzi vazut baieti care mai fac shkoala de soferi ??? eu tot timpu cand vad masina cu \"SCOALA\" vad numai fete la volan , fete si iar fete ; o sa invadeze orasul , zau asha !! :wink:

strengaritza 24-07-04 23:44

:lalala: :headfones
aceeasi faza si la ckluj..cand am dat eu examul...si la cursuri...si la condus....am vazut fff putini baieti ..

deeeci... referitor la discutiile anterioare de pe acest topic
sac sac... GUYS FERITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
e belea de acu'

Viper_VT 25-07-04 09:35

da asha e ...

Nu ca as avea ceva cu gagicile la volan :D , dar cand le vad pe \"viitoarele soferite\" ce fac cu SCOALA imi fac cruce :? , faza e ca mare parte din ele nu prea au tangenta cu acest Sport si nu fac altceva decat sa sufoce traficul si-asa aglomerat (culmea ca astea pun mana numa pe 206 cc si 307 creca e o moda ,ceva ) referitor la baieti ... cred ca suntem o specie pe cale de disparitie :(

IS 18 BOG 25-07-04 09:59

eu si acu ma chinui sa iau permisul :(

strengaritza 25-07-04 12:28

loool.....in ro nr femeilor e mai mare :D

nu inteleg ce aveti cu femeile...de parca ati fi rasa superioara....atata de jignitor e sa aud\"femeie la volan\"\\mai mergeti voi la karici...ca ma nervati

io care am permis...proaspat...mai imi vine sa injur cate un cretin la volan..dar nu...ca voi sunteti destepti..
si culmea..desi a fost vina unui idiot...tata m-a certat pe mine..eu care mergeam chiar regulamentar....comunistilor!!!!! un-doi puneti vina pe femei in caz de ceva...

BogdanSHA 25-07-04 13:16

Hehehe, esti offtopic :P :P
Tu din a cat-a incercare ai luat?

p.s. daca din prima inseamna ca ai avut aranjat :P :P :P

Viper_VT 25-07-04 20:48

Quote:

eu si acu ma chinui sa iau permisul
multa bafta mai IS 18 BOG :wink: ai grija cu ce nashpet de gabor pici ca daca ala are toane si vrea sa nu iei permisu nici n-o sa-l iei (oricat de bine ai conduce) ...

IS 18 BOG 25-07-04 21:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"strengaritza\"
loool.....in ro nr femeilor e mai mare :D

nu inteleg ce aveti cu femeile...de parca ati fi rasa superioara....atata de jignitor e sa aud\"femeie la volan\"\\mai mergeti voi la karici...ca ma nervati

io care am permis...proaspat...mai imi vine sa injur cate un cretin la volan..dar nu...ca voi sunteti destepti..
si culmea..desi a fost vina unui idiot...tata m-a certat pe mine..eu care mergeam chiar regulamentar....comunistilor!!!!! un-doi puneti vina pe femei in caz de ceva...

nu ti se pare ca aberezi ??????

ce masina ai si daca ai fo la curse ... ?

BogdanCMS 26-07-04 12:49

Strengaritzo, eu nu zic ca tu n-ai fi soferitza buna, dar eu personal era sa fac o GRAMADA de accidente urate din cauza faptului ca in general la femei uitatul in oglinda intervine doar atunci cand e vb de machiaj iar prioritatea e un cuvant straniu si neinteles. Plus ca am vazut multe cazuri in care intorceau capul in loc sa se uite in oglinda daca vine ceva :shock: asta-i crima curata sa faci asha ceva...fara suparare... :wink:

TranceGirl 27-07-04 23:03

Re: da asha e ...

Viper_VT lol NUUUU ca NUUU ai avea nimic cu gagicile la volan.. nici unu din voi nu are DAAARRRR.... si de obicei dupa dar urmeaza muulte randuri cu si despre peripetiile noastre :p Asa poti sa zici de toti incepatorii [care iau permisu din prima sau a doua ca sa fiu 1%ontopic:))]ca \"sufoca\" traficu :p

Hai.. sa fiu mai mult% ontopic : Prima data am picat sala cu 20 [si poate`a fost mai bine ca dadeam orasu` pe zapada si eram pericol public :roll: ] .. si al luat a 2a oara cu 26 .. ca m`am suparat! :lol: .... Iar de invatat am invatat sa conduc la un an dupa ce am luat permisu......... 8) :roll:

Carmen 28-07-04 14:43

Io l`am luat din prima cu 26,iar la oras m`a pus ala sa merg 300 m-si nu l`am avut aranjat.Cred ca saracu`dl politist s`a speriat de aia care inaintea mea au incins discu`de ambreiaj si nu mai stia cum sa scape... Am facut marea prostie sa fac scoala pe Cielo,instructoru` era prieten de familie si m`a lasat sa`i dau si 130...Nu va imaginati cum mi`a fost sa ma acomodez dup`aia pe Dacia mea...am crezut ca o sa stau cu permisu` in poseta....Dar usor-usor m`am obisnuit.Si vroiam sa le recomand tuturor care vor sa dea de permis sa faca scoala pe cel mai mare harb!Cand poti sa conduci o masina cazuta poti sa spui ca te pricepi!

TranceGirl 28-07-04 15:27

E da si ce te lauzi ? :)) :lol: :D
Io am avut aranjat la oras ca shtia tata ca nu ma apuc sa invat pt. BAC decat daca iau permisu :)) Si a preferat sa`mi aranjeze decat sa ma invete sa conduc [asta atunci:p dup`aia s`au mai skimbat lucrurile :wink: ] Kiar.. mda.. am facut scoala pe un jaf de dacie si pe cuvant ca NU puteam spune ca ma pricep :)) Ba kiar ma obishnuiesem sa ma concentrez prea tare la cutia de viteze [care la dacia aia era de kkao..] si dup`aia in a mea cand intra in viteze daca impingeam cu degetu` aveam impresia ca n`am nimerit :)) Bine ..pt. mine a fost un lux s`o conduc pe a mea [mai ales dupa ce am invatat sa conduc].. si pt. tata un cosmar cand m`am urcat prima data in a lui :)) :lol: 8) :roll: :wink:

Viper_VT 29-07-04 17:05

DA bine atunci AM ceva cu femeile la volan , in caz ca nu stii s-a dovedit stiintific ca femeile nu au treaba cu volanu , se streseaza prea mult si constientizeaza actul in sine de a conduce tot prea mult => multa crispare pe capul lor si multa incordare => mai mult ca sigur accidente din vina lor !!

si l-am luat din prima pe merit

All times are GMT +2. The time now is 17:05.

- Copyright 2026 4Tuning