![]() |
Re: E36 - Built not Bought!
Pai sunt gata ale voastre? Eu unu mai am de muncit la cotetu meu .
|
Quote:
Quote:
Quote:
:))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))):) )))))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))) NU MAI POT DE RAS!!! :))) Quote:
Faceti si voi saptamana de vine ;) :D ca ma intorc si eu marti si vin (pregatit) :D:D:D Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ne strangeam local.. da nu i problema, e valcea aproape, am tot fost pe la voi :)) |
Ce a ajuns topicul lu' jointu!!!:lol:
|
Quote:
Quote:
Daca tot va e dor de mine cand vin marti va sun :D veniti sa ma asteptati :))) Sex on the bitch :)))) :paper: |
Quote:
Nu se supara ca stie el despre ce vorbim :D |
imi face si mie cineva un pic de curatenie pe aici va rog?ms
|
salut frumoasa masina xD sa o stapanesti sanatos si fara accidente
|
frumos proiect,cat au fost suruburile daca le-ai cumparat direct aurite ?
|
Quote:
|
CONGRATS
FRUMOASA MASINA! Punct!
Pozele care sunt aici puse reprezinta aproape nimic! LIVE trebuie vazuta! Numai bine! :paper: |
Re: CONGRATS
Quote:
Am vazut azi masina, pe "Vacaresti" ... e geniala :shock:, ma ramas fara cuvinte ... |
Multumesc baieti ma bucur ca va place.Am incercat sa imi fac masina cat mai mult pe gustul meu si o voi face in continuare.
In seara asta am avut ocazia sa vad o bijuterie.Unul din vecinii mei e presedinte,vicepresedinte sau ceva de genu asta la retromobil,un tip cu o mare colectie de masini(mini austin,ims,lancia fulvia,alfa romeo,un ford T,morgan si inca vre-o 2-3 care nu stiu ce marca sunt).Asa,revenind...omu mi-a prezentat ultima achizitie...e vorba de un BMW328 din 1937 masina ce urmeaza a fi restaurata... sa mai zic cat valoareaza una? http://www.conceptcarz.com/vehicle/z12237/BMW-328.aspx |
Ati blocat juma' de Bucuresti cu intrunirea voastra ... :)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am fost putin cam rau pe nedrept , daca aveam si eu masina gata eram prezent .
|
Ce misto arata 328-u' ala cabrio clasic dar nici a ta nu e departe. Cred ca daca le-as vedea pe amandoua pe strada pe viitor, tot dupa pisica intorc capul :D
|
Vineri , low'slow? (grup restrans bineinteles)
|
Quote:
|
Quote:
Multi au avut treaba si restu` au masina in pregatiri... si altii ca prostii se trezesc la 8... Fiecare cu soarta lui!8) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi au venit inaltatoarele.Mersi Gaby.
Sa vad cand ma apuc sa le pun,trebuie pregatite,vopsite si mi-e o lene maxima sa desfac iar masina. |
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
cine vrea inele angel rosu? le dau cu 1,2 mil set complet functional cu proba.
sau schimb doar inelele cu unele albe. vreau sa mai pun un xenon si consider ca nu se mai pupa la mine. |
Frumoasa foc masina:lol:
|
Cine stie sa imi spuna unde gasesc si eu "ulei lifetime" pentru cutia de viteze? Eu nu cred in vrajeala cum ca nu se schimba uleiul niciodata.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la fiecare din ele corespunde un ulei ...unele sunt sintetice,altele minerale. La mine programul zice "Ulei Lifetime" iar eu vreau un nenorocit de cod al lui,poate gasesc ceva mai bun. |
Cauta pe bmwclub ca sunt cateva topicuri despre uleiul din cutie .
|
Quote:
|
am gasit. echivalentul ar fi 75W90 insa am decis sa pun un pic mai gros si anume 80W90,oricum masina mea nu iese iarna sau cand e frig deci nu am de ce sa intampin probleme cu intratul in viteze iarna
|
Quote:
|
Ms insa am rezolvat de ieri.Am pus 80w90 si deja se simte ca intra mai frumos in viteza.Iarna e posibil sa faca figuri fiind mai gros insa cum iarna masina sta pe dreapta nu ma afecteaza cu nimic. Am mai schimbat uleiul in caseta de directie, lichidul de frana si cilindru ambreiaj.Totul e nice and smooth acum!:)
Urmeaza ceva modificari la stopuri si angel |
Iarna lasi un pic masina sa se incalzeasca, inainte sa pleci cu ea, sau mergi in a 1 a cateva sute de metrii si nu mai ai probleme :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning