![]() |
Quote:
Asa sunt si tancuri in Romania cu nr de cai mare :? :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
SHOGUN-A9 te rog frumos sa iei in mana certificatul de la masina, sa-l deschizi si sa te uiti unde scrie putere ... si o sa vezi acolo un numar de kW, pe care-l inmultesti cu 1.36 si iti da cati cai putere are masina. Aia e puterea. Nu scrie performante, nici raport putere-viteza-acceleratia asa ca nu e nevoie de mistouri daca nu intelegi topicul. |
am citit undeva de un golf 2 de peste 700 de cai... desigur cu nos, insa nu retin publicatia... sper ca nu s-a spus deja... n-am urmarit tot thread-ul
a.. si mai spunea cineva ca a vazut un slr printr-un oras din vest... timisoara daca nu ma insel |
zara.... =)) super tare bancul cu SLR :)) am cazut de pe scaun de ras :D
|
si marmota invelea vaca in staniol!
frate ce ai cu asa o mashina prin romania ii skimbi suspensile saptamanal sau mai rau cum s-a intamplat cu maserati ala saracu si saraca...ca aia fuge nu se incurca...! nu exista in romania asa ceva deocamdata...da nici nu merita...! |
mai, spunea cineva chiar pe forum... iar daca avem un maybach de 450.000 euro, nu vad de ce n-am avea un slr care costa 350.000...
|
exista slr...l-am vazut pe la bucov, aproape de ploiesti...
cu numere rosii, de B, intr-adevar... |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
sincer nu am ce sa zic decat proprietaru....e nebun...sincer in romania nici nu sunt gropi doamne eu de 2 zile visez decat accidentu lui UZY si cred ca m-a marcat acest accident....doamne fereshte...daca apasatzi pedala cascatzi oki... imi cer scuze zara! :wink: |
pana nu vad...vb voastre le consider bancuri :)) .... si sunt chiar buna :) ..pana acum s`a vazut un SLR prin Timisoara si inca unul (poate chiar acelasi) langa Ploiesti..culmea e ca avea si numere de bucuresti =))
good one...dovezi si va cred :) si imi cer si scuze pt mishto... :) |
aduce-ti mah dovezi poze si va crede si bunicamea :)
|
1 Attachment(s)
De cateva saptamani a aparut in Ploiesti FERRARI 612 SCAGLIETTI, ce parere aveti??
|
exista poze cu 612 pe masini tari din ro
|
1 Attachment(s)
De cateva saptamani a aparut in Ploiesti FERRARI 612 SCAGLIETTI, ce parere aveti??
|
1. deci ... exita acel Gemballa ... Prosche 966 mi se pare ca e ...
shi are cam in jur de 600 de cai. Mashina este a domnului Aposteanu Senior ... si o tine in garaj ... Florica NSL ... el va poate confirma caci el a atins mashina :P ... www.gemballa.ro ... este detinut de familia Aposteanu chiar! :) O alta jmekerie de mashina este Cosworth'ul domnului Boldescu de la VTM ... care mananka pamantul :D cat despre enzo shi slr ... cam singurul cu puterea financiara si influenta in a achizitiona asemenea automobile ... numai tiriac ar putea fi!!! :) |
cam de o luna incoace tot vad prin cartier un Chayenne Turbo. negru facut super frumos :) are o tipa la volan :D
|
Cayenne Gemballa se mai poate numi stock :?: asta ca fapt divers stie careva ? nu ca ar avea vreo importanta dar tot raman cu parerea ca acel Gemballa este cel mai puternic din RO ; acel diablo galben nu rezolva cu 612 cai mai nimik tot atat avand si CL 600 si S600 deci cam tot pe acolo bat
|
Re:
Quote:
|
vroiam sa stiu daca e ala de care vb voi :)
|
nop noi vb de Porsche Cayenne Gemballa care apartine lui Ioan Niculae sau mai bine zis la fiu lui
|
cand apare prima carerra gt in romania vreau sa-i pup jantele...
|
din pacate carrera GT nu avem dar te anunt ca e un GT 2 galben a fost vazut in zona pietei Alba Iulia asa ca poti sa te duci sa incepi cu pupatu '
|
h3h3h3..il stiu..o parcheaza foarte des in rondul de la Alba Iulia dupa cum zicea si sil :)arata :shock: :shock:
in rondul ala cred ca gasesti unele din cele mai mishto masini din bucuresti :D salon auto !! |
4 Attachment(s)
Salon auto Singen Romania mobil si in aer liber > rond alba iulia < :)
niste poze cu gemballa sa vi-l reamintiti |
acum mai putin de o luna era prin cta un bentley continental gt.nu stiu cati cai o fii avand dar e jale tata la aspect.pune in cap orice masina pana in 100 mii E.super klumea beleaua :wink: numai bine
|
!!!!!!!! 612 cp !!!!!!!!
mercedes sl 65 amg is the winner
|
Re: !!!!!!!! 612 cp !!!!!!!!
Quote:
Nu cea mai rapida ci cea mai puternica ? |
Re: !!!!!!!! 612 cp !!!!!!!!
Quote:
si \"mercedes sl 65 amg is the winner\" |
razvan tu esti copac cumva ? :) nu intelegi ca Gemballa are 700 si SL 65 are decat 612 :!:
|
de curiozitate...cam catzi cai are un GT3 ?? mi`e lene sa caut pe google :)
|
GT 3 380 bhp
NEW GT 3 CUP 400 bhp -din pacate nu se gaseste in RO |
a doua nu...dar prima da :)
|
Masini tari...masini slabe...pot sa zic....ca ....sunt in Timisoara..si pana acum...dupa mine...in oras fac legea 2 masini....2 subaru impreza STI..Una ce participa la raliuri....de la Stadex si una...culmea....Combi??Yup.Cu numere de state...din cate am inteles....si din cate am auzit motorashul.....are undeva peste 400 hp.Atat pot sa va zic...Rupe asfaltul.Zilele astea....s'a luat pe liniutza cu un GsxR de 600 si s'a cam chinuit motocicleta cu el.....oricum...suna bestial motorul de pe impreza.Orgasm total :)).Esapament inox de curse...pacat ca nu il calca pe la liniutze la aeroport....nush de ce...Ar mai fi un camaro..de prin 80..dar nu il ia tipul....desi e tunat....e cu numere de florida...oare is pe bune?Daca ar fi....nu s'ar lasa calcat de gandacei prin oras...Sunt destule masini tari..problema e.....ca nu ai unde sa le dai...pe drumurile noastre...nu te gandesti la consum....ci la reparatii...de la gropi :P
|
mare greseala ai facut , nu trebuia sa te injosesti ...
stwpid topic , stewpic author. .. etc . gemballa 700 .(punct) |
ce-am vazut recent
in cart francez : murcielago galben jante negre..numere de elvetia..e apr in fiec noapte acolo..ferrai 550 maranello sau 575..nu stiu exact..n-am observat.culoare verde inchis, ferrari scaglietti,xj220 tiriac.. se vorbea si de un TVR la timisoara? |
INCETATI CU OFFTOPICUL!!!!
|
yup
sincer cred ca la o masina cum e cupeul de la mercedes(
sl 65 amg) ,la aerodinamica ei,la greutatea ei performantele celor 612 cai sunt excelente |
si eu din cate stiu tot gemballa cred...
|
nu comentez...o intrebare..asa offtopic
era ceva poze cu un ferrari rosu pe la pagina 2sau 3..poza numarul 3.jpg...cu roata stanga spate... masina aia avea roti sau nu? adica este acolo roata sau ba...nu m`am uitat la toate pozele..da eram curios sa stiu ma scuzati ca m`am bagat aiurea`n vorba |
SURPRIZA!
SURPRIZA!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning