![]() |
...hai k nu sunteti sanatosi :D ma tavalesc de ras ....nasol k am ratat toata distractia :) dar nu am avut gas$$!! :peace:
|
doar tu mori de ras, eu am fost lesinat cand am vazut pozele... pacat ca nu am putut sa ajung.
daca nu MAP, atunci cine ? :shock: :shock: |
marfa nu?! :D
hai sa angajam o persoana ( fata 90-60-90) sa stea dupa noi ku o kamera... sa facem un serial aici :lol: :lol: atunci sa vedeti un nou sens al cuvantului \"distractie\" :twisted: :twisted: ce sa facem si noi dk nu sunt curse (legale) :?: ..... |
sa aduc sa nu cam`ul ?? :D mi-e ca dupa aia tre sa stau azi sa modific pozele :D what should i do ?
|
Re:
Quote:
|
Imi pare rau dar cam tarziu :wink:
|
Re:
Quote:
|
Cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu el un pic mai tarziu si cred ca te va lamuri din ce club face parte!!!
|
MPA de membru de onoare ai auzit , anyway ce-o fi o fii :D
|
super marfa
asa sa fiti mereu...............!!!! distractie la maxim daca nu MAP, atunci cine ?? (DRG 8) |
corect daca nu MAP atunci cine!!!
|
pardon, daca nu FIZZ atunci cine? 8)
|
Ce sa mai zic de SGM ????? :lol: :lol: :lol:
Super tare \"Titus\" !!! :lol: :lol: :lol: A VENIT CU FIZZ SI A PLECAT CU 2 BLONDE! :lol: :lol: :lol: Cinste lui !!!! :lol: :lol: :lol: |
E se mai intampla sa plec cu una doua sau chiar 3 blonde sau brunote nu conteaza!!!
|
pai da: santos, sgm si speeder si ai rezolvat-o :D
|
Bai baiatule chiar erau Blonde si erau si femei cat despre speeder ele este material neglijabil in caza de ceva zbura pe geam instant!!!!
|
Re:
Quote:
asa ca ........ you are ză man :peace: |
Dupa Fizz se pare ca o sa avem si alti membri din scena muzicala . . . . VIVI stie ;)
|
ai pus akcentul (nu punctul) pe I :D :)
|
cine frate ?
|
1 Attachment(s)
oare c o fi asta?! pana si masinile se incing knd 4 Speed Squad se intalneste ;)
|
Re:
Quote:
|
dap.... Respekt Ama...
c facea p akolo ku masinuta asta...si nu numai :twisted: :twisted: :twisted: |
io nu inteleg nimika din ultima poza, poate ca nici nu trebuie =))
|
Re:
Quote:
|
care din cauza camerei de la mobil ,fara blitz, au iesit blue...e de la caldura domle :D
|
mi-am aprins tzigara de pe el :D o experientza de neuitat :D
|
2 Attachment(s)
:arrow:
Al draqu blitz... :cry: |
2 Attachment(s)
:)
|
2 Attachment(s)
..
|
haahh, ba, zici ca sunt stutz de invervier in poza aia :)))))))))
PS: se vede si un fund micutz pe acolo :D |
2 Attachment(s)
Protestul \"Opelistilor\" (\"oparitilor\") din fata Guvernului ... au fost dati si la stiri .
|
Merci Vivi pentru poze!
Raman dator! Acum are si volanul MOMO - asa ca mai trebuie sa mearga un set de poze......... :P :P :P |
se rezolva.... ;)
|
*
s-o stapanesti sanatos :wink:
|
acum ma trag pe bune cu tine maryo...si \"nu te mai las sa castigi\" :wink:
|
9 Attachment(s)
4SS Vineri seara!
|
4 Attachment(s)
4ss tot Vineri seara!
|
NU SE POATE NU MAI PAPARATZI IN TOT ORASUL NU MAI POT SA STAU SI EU LINISTIT!!!!
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu pot sa ma abtzin , mai zi odata cum a reusit ala sa taie cu coasa picioarele gainilor.... plz
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning