![]() |
Re: [Vand] Piese CIELO
Hopa sus , mai negociem, mai calculam, etc etc etc
|
Nimeni nimic?
|
Salut!
Poti sa pui niste poze cu scaunele alea Recaro? |
As dori rulmentii da doar daca sunt in stare f buna. Fa mi un pret pentru toti 4
|
ce rulmenti? poze cu scaunele maine, is scaune de opel vectra A din 92, pe fund pe sina scrie recaro, sunt cafenii, cu dungi longitudinale.
|
hopa sus sus sus
|
Spoilerul si aripa stanga fata au plecat acum
are careva idee cum iasa spoilerul spate? am desfacut toate suruburile si ceva il tine....are ceva la mijloc? |
Poze cu scaunele? Au tapiteria intreaga? :)
|
ala din dreapta are o gaurica de la tigara :( in rest sunt ok, daca nu te deranjeaza gaura aia...ofera-mi un pret si sunt a tale
|
am gasit poza... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1179523150 pe scaunu din stanga are cgaurica aia de la tigara.
daca nu te deranjeaza fa-mi un pret |
Multumesc pentru poza, nu e ce ma asteptam, nu contest ca sunt Recaro, dar mi se par la fel ca cele originale, numai ca au alta tapiterie. La fel de "desumflate" sunt si aripioarele de la sezutul soferului la ale mele.
Spor la vanzare! :) |
intradevar, diferenta mare nu am simtit intre cele originale, poate doar mai comode. sunt stock de opel vectra...daca la vrea careva sa-mi faca o oferta ca au plecat
|
Sa nu uitam ca mai sunt piese :P
|
Re: [cumpar] Piese CIELO
-fete usi interiore,pret=
-scune pret= -comutator geamuri sofer,pret= -oglinzi,pret= ma intereseaza conditiile de livrare pt ca sunt din tulcea |
ai scos cumva instalatia electrica sau macar tabloul de sigurante?
daca da, cat ceri pe ea? |
fa un pret pe toata instalatia electrica. fa un pret pentru scaune.
Livrarea se face cu fan curier, pe site-ul lor gasesti preturile, daca-mi pui banii pe card scapi cu vreo 22 ron mai putin, returul banilor. |
Compresorul , radiatorul si ventilatorul de la aerul conditionat au plecat spre targoviste.
Instalatia electrica si scaunele fata sunt rezervate o saptamana. pentru orice alte piese...va stau la dispozitie , 0741-17.44.58 alex |
Arcurile spate mai sunt?pret?
|
inca sunt pe masina, fa un pret, telescoapele sunt gabriel pe gaz si ulei...sunt TARIIIIII
|
Quote:
Telescoapele sunt tari tari de tot si pe urcare si pe coborare, abia le pot trage. Puntea spate cu saboti ca noi...faceti o oferta ...eu m-am gandit la 100 ron cu tot cu saboti si tamburi care mai merg inca cateva mii bune de km |
a venit azi un tip si i-am dat puntea spate...
l-o interesat si arcurile si telescoapele si cofrajul de spoiler spate si intarituta si cofraj fata... nu mi-a venit sa cred cate a cumparat! prin urmare, puntea spate, arcuri si telescoape au plecat la un tip din cluj. |
Rezervor cielo 30 ron..
oferta este valabila pana maine dimienata la ora 12.00 cand daca nu este nimeni interesat ajunge la fier vechi |
Telescoapele spate... as fi interesat de ele,daca sunt tari e bine,ca ale mele sunt ft moi si as vrea sa am mai mai tari,dar sa nici nu te scuture.. Ia zi un pret pt cele 2 telescoape de pe spate gaz/ulei...
|
o venit unu, mi-o pus banii jos, i-am taiat suruburile de jos de la punte si a plecat cu puntea, arcurile si telescoapele, cu tot cu saboti si tamburi...150 ron...
telescoapele erau tari tari tari si arcurile ca noi, mi-a parut rau ca le-am dat la pretu ala...da daca trebuia sa o car din garaj in pivnita...mai bine am dat-o. daca vrea careva pana dimineata rezervorul este la 30 ron, daca nu ajunge la fier vechi impreuna cu usile, intaritura spoiler spate, tobele si capota. daca vrea careva cofrajul spoler spate este 5 ron (1 suc, cola la 2 litrii) + curierul. |
rezervorul a ajuns la fier vechi...
mai am scaunele fata, computerul de bord, instalatia electrica fara 2-3 mufe...galeria admisie,evacuare, motor, cutie de viteze, ambrea, placa de presiune..etc |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Computer bord 50 ron
Scaunele fata 100 ron Galerie admisie 50 ron Clapeta acceleratie 50 ron Ambreaj (placa si disc) 150 ron(ca noi) Cutie viteze 150 ron Motor 700 ron Delcou 150 ron (cu tot cu fise) Macarale electrice spate 100 ron (stanga + dreapta) Luneta + toate geamurile laterale 400 ron (luneta + 8 geamuri) Aripa stanga cu semnal lucas pe ea 50 ron Clante de usa (cu tot cu tije, suruburi) 180 ron (4 bucati) Capota portbagaj 50 ron (culoare alb) Jambele fata cu arc si telescop nou 250 ron perechea (imi este groaza sa le desfac sa recuperez arcul si telescopul, asa mai bine le dau complect) Instalatia electrica 100 ron .... mai intrebati ca mai am o gramada :P 0741-17.44.58 |
semnale fata ?pret?
lasa-mi pm! |
Au plecat cu farurile impreuna
|
:lol::lol::lol::lol:
|
Domnul din slatina...cred ca petcu marin, in caz ca mai este interesat de produsele care nu le-a ridicat de la curier il costa 42 ron. Multumesc ca ati pus banii in avans pe card, altfel ma alegeam iar cu plata transportului. Eu nu mai ridic produsele...daca va intereseaza luati legatura cu mine la 0741-17.44.58
Totusi aveati 15 zile la dispozitie sa le ridicati nu sa ma suna fan-ul sa-mi spuna ca iar nu s-a ridicat un colet, nu se face asa. Asa o facut cel din buzau cu oglinzile... |
SALUT ALEX,
AI GASIT RELEUL ACELA DE TEMPORIZARE DEZABURIRE? MERCI,STIMA |
le am in casa, spune-mi codul ca il verific acum
|
Salut,
Cumva un pret pentru un scaun sofer, Daewoo Cielo, varianta 96' Koreea! Asta in cazul aveti un asemenea produs pe stoc! Va multumesc! Cu stima, Sorin! |
imi pare rau, vand produse din dezmembrarea unui daewoo cielo, nici de cum produse noi.
Scaune originale nu am, doar astea 2 si le-as da la pereche nu la bucata aici aveti scaunele... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1179523150 |
nu mai pot da replay, macaralele spate au ajuns la constanta
|
:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Codul releului este 90069864, mai scrie pe el: DECO 12v 5A PA6+GF15% si are schema ( releul are 6 pini : 53C;I;15;31b;53C;31 ) Spune-mi cat costa ( daca-l gasesti )Merci,stima;) |
Din pacate nu am ce ai cerut tu, am doar astea
5 pini 90191753-A 12v 30/20A >PA66< DECO KOREA de culoare albastru 4 pini 4943747 asta cica-i avaria si semnalizarile de culaore negru, ii rusesc 6 pini 96187783 Chime Bell korea (cred ca-i clopotul vietii care nu stiam unde ii) 6 pini 90191825 12v PA6 BCM korea negru si mai lung 7 pini 94788146 12v 5A PA6 BCM korea gri 4 pini 90244312-A 12v MAX 30A PA66 BCM korea negru 5 pini 96166223 12V PA 66 time delay heated back wdo maro deschis 4 pini 90244312-A 12V nax 30A PA 66 BCM korea 4 pini 90229206 12V 16A PA 66 Bcm Korea (2 bucati) cam astea sunt ce le am in casa...dar parca cand le-am dat jos de pe masina parca erau muult mai multe am sa verific zilele astea |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning