![]() |
Re: '02 Skoda Fabia 1.9 TDI BV
ce te-a determinat sa renunti la proiect?
am vazut ca ai scos la vanzare piesele de upgrade, sau e vb de altele decat cele de pe masina? |
Quote:
Am cumparat toate piesele pt urmatoarea configuratie: - Turbina Garrett Seat Sport de ibiza 160 PD Cupra - noua - Galerie admisie Ibiza cupra pe partea stanga - Admisie turbo ARL (aluminiu) - Intercooler Seat Sport - Egr delete - un nou traseu de intercooler, ceva mai aproape de original - Evacuarea micsorata si modificata (va urma un Milltek dedicat in curand) Urmeaza sa schimb distributia zilele astea si sa montam tot pe masina sa vedem ce stie. Ar trebui sa fac 180 cai fara robleme. Daca are cineva o carcasa de debitmetru sau chiar un debitmetru complet de 150 cai ARL, sunt interesat sa-l cumpar. O sa revin cu poze din timpul montarii. |
da-mi un pm cu nr tau, sa stam la o vb ca ma bate gandu sa fac si eu ce faci tu...
|
Pot spune ca de masina ma ocup personal si cu siguranta o sa iasa exact ceea ce trebuie!
O sa il corectez pe colegul meu tzutzu care este mai novice asa de felul lui!!!:D:D:D Masina a primit acesta turbina : http://www.turbodynamics.co.uk/shop/...es-p-2707.html Urmeaza - debitmetru de ARL - intercooler seat sport - traseu turbo custom - 3 bar map senzor - evacuare de la Seat Sport - admisie custom - distributie + accesorii - ulei - si o verificare completa ca atunci cand iese pe strada sa fie impecabila! |
nu prea inteleg rostul vanzarii/cumpararii altor componente. poti aranja din soft puterea motorului...mi se pare cam aiurea sa dai niste bani pe anumite componente iar apoi sa le vinzi ca sa iei altele la fel de performante sau chiar mai slabe...poate ma lamureste cineva si pe mine :lol:
|
Salut, am urmarit paginile si ai un proiect destul de serios. Am si eu o fabia si ma intrebam cum ai reusit sa faci decat acele asa? Daca poti sa-mi spui si mie in cateva vorbe niste detalii. Mersi si bafta cu masina !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca nu te pricepi, sfatul meu este sa nu te apuci. Cel mai bine il duci cuiva care stie ce face. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Avem urmatoarele piese
-debitmetru arl -axa cu came de la dbilas dynamic (nu stock) -injecoare putin mai faine decat cele de arl! -si jantele din poza!! |
Jantele RS dau fffff bine pe Fabia, abia astept sa le pun pe ale mele sus :D
|
Maine sau poimaine masina mea va fi gata din punc de vedere mecanic.
Ovidiu cu mecanicul lui au facut treaba exceptionala. O sa revin cu poze cand intru in posesia ei. |
1 Attachment(s)
Masina e aproape gata!
Am montat tot pe ea, urmeaza sa finisam traseul de IC si inca niste detalii. |
Ce-i chestia aia albastra de pe aripa dreapta ? Pare a fi un buson :shock:
|
Fosta iesire a admisiei.
|
Nimic nou ??
|
3 Attachment(s)
Tulcea
|
Quote:
|
Foarte misto masina,am vazut-o live, un proiect reusit, pe langa asta merge si foarte tare.Cand ne vedem vreau sa ma uit un pic la admisia ta sa vad cum este facuta...ca sa fur ideea :rolleyes2
|
Arata bine tare de tot, am vazut-o si live in livada. Thumbs up
|
Am fugarit masina asta un pic acum vreun an...merge bine dar nu mai bine ca un toledo de 140 cai...si nu stiu ce e mai negru masina sau fumul ce iese dupa masina:P
In rest Bafta arata de nota 10 ! Atentie la motocilisti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Intre timp, dupa 5 luni de hibernare, m-am apucat din nou de treaba. Alta suspensie, alte jante, alta culoare, alt look, mai atragator zic eu. Poze o sa pun zilele urmatoare. |
Daca bifezi tot de pe lista o sa fie nebunie!
|
Quote:
Tzutzu, povesteste despre proiect,nu tine totul secret :) ,scuipa tot din tine |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Salut.Cand e gata masina??Ce suspensie pui pe ea? La motor ce configuratie a ramas?ce turbina? |
1 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
a iesit foarte bine vopseaua ce cod de culoare are ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Poze de la Streetmaniacs EuroCar Meeting de ieri.... |
Big LIKE, arata demential :D
|
Am vazut-o sambata, e...orgasmica!
Felicitari. |
3 Attachment(s)
Quote:
Mai e ceva de munca, abia am reusit sa o asamblez pt streetmaniacs.... Am facut plafonul de alcantara, fetele de usi, stalpii si cotiera, urmeaza un portbagaj putin mai frumos :)), un subwoofer in roata de rezerva, pe la exterior sper alte jante, vreo 3 cm mai joasa, faruri OEM cu xenon si mai sunt...... |
Ai luat faruri cu xenon OEM?
|
Quote:
|
unde vreo 3 cm mai jos???
mai mult de maxim 1.5 cm...nu cred ca mai poti |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning