![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
ma...ce calcuri aveti voi....va merge 2.30 perfect???la ce detalii???nu de alta dar la mine noaptea deja nu mai e jucabil
|
7 Attachment(s)
Deci am stat acu 2-3 zile... vreo 3 ore daca nu chiar 4, tunand motorul... si am reusit(cred eu) sa ating un maximum posibil. Oricum si asa motorul este supus unui stress imens... dupa o cursa... intretinerea lui costa cam 1500 de dolari. Aici am poze.... :D sper sa va placa.
3626 bhp - deci cam +3400whp. Scuzati faptul ca am folosit codul pt bani, dar n-am timp nici chef, sa stau sa-i bat pe fraieri pt bani :) |
mah care bagati si voi un patch care face versiunea 2.2.1. in ultima versiune...de exemp;lu cum are RAZ6633......si un save game ceva va rog eu mult....
|
nushy ce draq facusem odata la joc ca reuseams a bag in portbagaj la MC GT 7 butelii de NOS ...6 mari si una mica ..si umblasem la injectoare si lam dat sa se duca mai rpd da sa aiba mai multa putere .....FRATE CUM FACEAAAA
|
de ce nu pune cineva folder cu modificari....pt 2.21/2.30...doar ca unii nu au performante in 2.30....dau toate la minim si nu merge....
|
Incercati sa dati click dreapta pe executabilul jocului, properties, compatibility si bifati run this program si pe urma dati windows 98/me... Mie mi s-au mai redus frame-urile de cand am facut asta. :D
|
Vreau si eu Crack-ul de la joc!!!! PLS!!!!
|
Ce versiune ai? Daca bagi patch-urile nu iti mai trebuie crack.
|
Va implor ajutati-ma cu jocu asta!!!! Cum imi dau seama ce versiune am?Am vaga impresie k ori e versiunea 1, ori e versiunea 2.0.3. Daca e 2.0.3. cum mama naibii instalez alte masini?Eu am luat de pe net masini pt v 2.2.1 si 2.3.0.le dar nu imi merg. Please help me k is nebun sa fac jocu asta cum trebiue
|
ati mai gasit careva masini sau site-rui de masini??mihaipint masinile merg doar pt versiunea pe care o ai.cel mai bine e sa iei de undeva sigur slrr v2.dupa care iei patch v2->v2.21 iar apoi v2.21->v2.30.astfel o sa ai cea mai noua versiune.vezi k am postat eu mai demult niste pagini pt slrr.succes!
|
sal eu dc nu pot sa instalez patch v2.3.0? k imi da eroare pls helpp
|
Spune exact ce eroare.8)
|
pai ii dau sa il instalez dau english patch now "C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing Redline\" shi eroor game files don't no exist to define patch ce are oare am patch 221 instalat dar dc nu pot sa bag shi patch 2.3.0:?: help:-)
|
Mai incearca sa bagi patch-ul SLRR_2_0_0-to-2_2_1.exe odata si pune exact directorul unde ai instalat jocul. M-am chinuit si eu cand am bagat patch-ul pt ca nu pusesem corect adresa directorului( nu pusesem la final o simpla bara / ). Mai mult de atat nu stiu ce sa-ti zic.:sad:
|
ms mult :lol:
|
dar e super naspa patch v2.3.0 k se strica repede blocu:sad: ce as putea sa fac:?:
|
Nu prea am inteles ce ai zis. Ce bloc se strica rpd?
|
eeee am zis ca nu prea e cine stie ce patch v2.3.0 se strica repede blocu motor la masina si merge cam sacadat dar daca ai vre-o adresa de mess poate vb pe mess mai multe;)
|
7 Attachment(s)
acum am dat de topic am jucat si eu jocul acum vreo 2-3 ani si lam avut instalat pana in seara asta :)) aveam si masini de drift un nisan silvia si mitsu 8 si 7 si multe altele dar pur si simplu am bagat atatea in el incat cand ma duceam la curse cateodata se bloca si trebea restart la calc si m-am plictisit sa tot stau in garaj :) si sa cumpar masini pt. modificari ...... pun vreo 3-4 poze cu ce aveam
|
ms mult pt rasp. mai stiti vreun joc asa fain ca street legal racing ?;)
k shi eu am street legal racing de vre-un an shi m-am cam plictisit de el |
cine mai are jocu cu muuuulte modificari(masini,sisteme audio,parts,engine,tyres,wheels etc) sami dea un PM cu id lui de mess....sa vb...:D :D plz...sau sa ia id meu de mess de aici de pe forum
|
Vreau si eu un site de unde iau Vers 2.3.0 :D sau sa imi trimite-ti si mie la id mafia_neagr4 plss
|
|
8 Attachment(s)
Masina mea Mustang Shelby...sper sa va placa :D :D :D revin si cu o mazda RX-8 :P :D :D :D
|
cine are folderu` parts normal pt vers 2.3.0 sa mi-l dea si mie plss pm mafia_neagr4
|
Quote:
era dragutz jocul si oarecum fun de jucat..dar bug-urile m-au enervat prea tare prea multa bataie de cap inutila cu patch-urile , grafica de kko si framerate praf la faza asta..macar de mergea repede..dar eram dispus sa ignor toate astea..dar nu tot nu mergeau masinile kre ti le-ai pus tu cu ultimul patch si modurile alea pur si simplu nu mergea jocul cu toate alea schimbate..si m-am saturat sa tot instalez/dezinstalez deh..asta e asa e invictus ..baga o IDEE BUNA, DESUTL DE INTERESANTA : adik poti modifica in amanunt unele setari, trebuia sa implementeze un dyno sa poti vedea mai bine toata treaba, te lasa sa faci FREE ROAM , chiar urmariri cu politia, si curse obijnuite si liniute( mai ales liniute:P) dar il strica cu un gameplay defectuos, grafica de kko si bug-uri idioate ar mai fi un joc nou de la INVICTUS : LA STREET RACING ; pare promitor, dar nu poti modifica setarile pieselor , dar are grafica muul mai buna, si e relativ ok jocul.. daca SRS AR FI AVUT POSIBILITATEA MODIFICARILOR DIN STREET LEGAL REDLINE SAU MACAR CELE DIN NFS U 2 , AR FI FOST CEL MAI TARE JOC! rupea la faza asta : mergea pe net, masini marfa, diferite modificari , mai multe variante , CAUCIUCURILE SUNT REPREZENTATE GENIAL!!FIECARE MERGE DIFERIT PE MASINA ..dar te plictisesti la un mom:( deh ..asteptam ceva mai bun ,dar cu cerinte rezonabile te plictisesti de curse pe circuit la un mom:P si de raliuri..si vrei ceva cu modificari si liniute, ca sa il poti juca si cu prietenii pe lan cu hamachi sau macar pe net cu adrversari..asa e frumos! |
Am luat si eu jocul si este versiunea 2.0.3 si acum vreau sa bag si patchurile dar am gasit numai de la 2.1.4 incolo. Ce trebuie sa fac? Sa instalez de la 2.1.4 incolo?
|
frate voi ce versiune aveti eu am 2.3 ast rasp
|
nsl_romania de unde pot sa downloadez toate patchurile modurile? Can u help me? plssss
|
dupa ger-tech.net dar trebuie sa va logati si gasiti acolo si pach-uri si masini ....gasiti tot ce vreti
|
are careva camaro ss ca cel din carbon,cuda,shelby gt500 original?Nu sunt pe ger-tech
|
jocu e tare... cel putin la partea de mecanica... bate la fund orice NFS:twisted:
dar pertea naspa e ca dupa ce il instalezi trebuie sa mai downloadezi inca 1GB de patchuri, masini, texturi... ca sa il poti juca decent...:x deja visez cum ar fi noul NFS (urmatorul dupa Pro Street 8) ) cu mecanica din asta...:twisted: jocu asta are mult potential... dar nu e finisat:rolleyes2 l-am instalat si eu. am versiunea 1 (cred:rolleyes2 ) si acum downloadez ca nebunu patchuri ca sa il fac 2.3.0 si masini:lol: probabil ca o sa mai am nevoie de una de alta, asa ca voi posta aici si sper ca un binevoitor sa ma ajute;) numai bine:D |
am si eu o intrebare... in fisierul am street legal racing redline v2.0.3... e aceeasi cu 2.3.0:?: ca nu imi merg masinile pt 2.3.0....
va rog, puteti sa-mi dati un patch sa imi transform jocu sa imi mearga masinile:lol: si inca ceva... ce sa-i fac sa nu mai frameze? cand dau sa merg prin orash, frameaza fff rau:x am placa de 64MB si 128 MB RAM... nu cred ca asta e problema, pt ca jocu cere mult mai putin:rolleyes2 ms:-) |
cat RAM ai?Eu joc pe ver. 2.2.1 pentru ca gasesc mai multe add-on-uri.
|
128MB...
cand intru in joc in coltu din stanga jos imi scrie v2.0.3... e aceeasi ci 2.3.0 ?:???: ca am pus mai multe masini din 2.3.0 si nu dupa filmuletele de la inceput mi-a iesit din joc:rolleyes2 am innebunit sa tot caut patch-uri si sa nu imi mearga... daca alt joc mi-ar fi facut asa, l-as fi sters, dar asta imi place:-P si daca aveti un patch, ceva sa nu imi mai frameze asa cand intru in cursa, as fi foarte recunoscator:lol: |
pai la 128 nu prea ai ce sa ii mai faci.Daca iti faci rost de 512 altfel stai.Instaleaza jocul iar si baga 2.1.4. 2.1.5 2.1.8 2.2.1 si dupa 2.3.0
|
am downloadat patch-ul 2.3.0 dp http://ger-tech.net/ si cnd il instalez imi da o eroare :(........stiti d unde pot lua patch-ul 2.3.0...plz
|
liwiu_evo cu 128 de rami nu are rost trebe minim 512 rami liberi un procesor bun si o placa grafica de minim 128, si v2.03 nu e v 2.30 prima e versiunea de baza ca sa ajungi la 2.30 tre sa iei de pe net 2.14 2.15 ... cum a scris mikkai.eu am un intel celeron de 1.8 giga procesoru placa grafica de 256 si 512 rami si update la joc pana la 2.30 si multe masini si piese si jocu mere foarte rau asa ca tre sa schimbi compu eu stau numai prin garaj pana upgradez compu
|
pai sincer sa fiu garaju face tot jocu... modificarile care le poti aduce masinii... sunt prea tari
|
dar daca nu iesi la o cursa ce rost mai are jocu??? mie 1 mi sa pus de stat prin garaj dar nam cei face nu ma ajuta compu
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning