![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
salut, ma intereseaza si pe mine pretul la o pereche de semnale clare de dacia 1300, ms
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
lupe si sticla clara pt faruri de solenza la ce pret ?
|
Dezamagit profund ... la inceput imi facusem o parere buna de baieti , dar pe parcurs s-a dovedit a nu fi ceea ce pare . Mi-au colantat grila centrala de la bord , jumatate cu un autocolant si cealalta jumatate cu alt fel de autocolant, i-am sunat au spus ca o fac din nou si ce credeti ... m-am dus aseara sa o iau ,asta dupa ce a stat 3 - 4 zile la ei ,si surpriza era acelasi autocolant doar ca au facut mici retusuri , am incercat sa iau legatura cu el dar nici un raspuns .
Pacat ... |
1 Attachment(s)
salut un bb ca in poza se paote daca da la ce pret..
|
Quote:
|
Quote:
|
Macar la telefon puteai sa raspunzi , tu ai spus ca vei schimba autocolantul, macar puteai sa dai un amarat de beep , mesaj orice sa imi spui , nu sa mi-l dai exact cum ti l-am adus. SI cu asta am incheiat !
Spor la treabA ! |
Quote:
|
Buna, ma intereseaza daca ai mai facut cumva "sticla" ce acopera ceasurile de bord la Golf 3. Asta ca model intrebam, cred ca oricum sunt la fel la toate Golfurile 3, indiferent de producatorul ceasurilor. Imi poti spune te rog, cam cat ar costa ? Si eventual, daca nu mai ai sablonul, sa-mi spui daca ai avea nevoie de sticla veche.
Mersi, bafta! |
1 Attachment(s)
Un eleron asa se poate ?! Cat ma costa, si cum se realizeaza , merci.
|
cat costa un bb-look pentru un cielo si cat dureaza executia ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
12 Attachment(s)
Faruri custom Megane Cabrio( montat lupa H7 ,modificat interior far)
Bad boy look Megane cabrio Bad boy look Opel Vectra GT Reparat bara Hiunday Accent 2008+vopsit Reparat bara Mitshubishi Pajero Sport 2000+vopsit Reparat bara Nissan Terrano 2 2002+vopsit Schimbat sticla far Vectra A |
Foarte frumoase lucrari...bafta in continuare.
|
2 Attachment(s)
recomand...am reparat la catalin un spoiler de vectra b.Salut si numai bine!!!
|
Quote:
Quote:
|
Un pret pentru un portbagaj CSL pentru E46 sedan ? un pret pentru badboy E46 facelift ? multumesc
|
Salut. Am o fabia 1 si as vrea sa ii elimin bandourile de pe bari.
As putea sa demontez eu bandourile si sa mai retusez barile ca au niste zgarieturi, iar tu sa imi umpli doar spatiu de la bandouri.. Cat m-ar costa o asemenea operatiune ? |
Quote:
Quote:
|
Ti-am lasat si eu un PM.
|
salut..tocmai mi-a reparat catalin niste angel eyes-uri de la clio symbol...
arata super..daca nu am eu timp sa postez poze..probabil o sa o faca el... au fost prompti..si de cuvant...ce pret am stabilit acela a ramas cu toate k mi le-a montat pe la 21:30 pe un frig groaznic .... ms si astept sa va faceti timp sa rezolvam si celelalte probleme.. primul meu contact cu ei si sunt multumit!!! bafta! |
3 Attachment(s)
De acoperit bandourile de pe bara fata si emblema dar nu la "fata" ci pe drept, atasez si modelul dorit cu cea alba. As mai dori un pret pentru bandouri laterale, portbagaj shaved si bandoul de pe bara spate la fel, eliminat.
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
am revenit cu poze..
|
Salutare !
In sfarsit am reusit si eu sa postez. Am vazut ca baietii au postat poze cu masina mea desi spre rusinea mea le-am promis ca le postez eu sper sa ma ierte. Capota mea este facuta de 1 an si a rezistat foarte bine. Apelati cu incredere la baieti. |
1 Attachment(s)
Salut
Fa-mi si mie un pret pentru sticlele de proiectoare ca in poza si ornamentul lor. Ornamentul il am doar pe cel de dreapta, cel de stanga e spart cum am mai vorbit, deci va trebui sa il faci in oglinda dupa celalalt. |
salut
vreau si eu un pret pentru umflarea aripilor pe spate la o nexia coupe. As vrea sa fie in genul lui ERD ! si mai am si niste rugina pe la praguri si pe usa daca se poate repara si aia... mentionez ca nu prea vreau vopsit ca nu am bani acum dar daca imi poti face o oferta si pentru vopsit... aripile sa fie modelul de aici https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1272882595 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Prima poza cu capota vopsita .. super frumoasa .. recomand .. super baieti .. sper ca pana sambata sa am si barile vopsite si o sa revin cu poze noi .
|
1 Attachment(s)
asa ceva se poate face la voi??
as fi foarte interesat.... |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina e aproape gata .. dar sa va arat pt inceput de ce sunt in stare baietii de la Custom Garage .. sper sa va placa .. ca mie sigur imi place :lol:
|
SUPERBA..meritul nu este numai al nostru..:D felicitari baietilor de la vopsitorie! sa ai grija de ea!!! in rest tinem legatura!
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare baieti !
Vreau si eu un pret pe PM va rog frumos pentru un difuzor bara spate ca cel din poza. Multumesc mult. |
Quote:
|
sal..cat ma duce colantare interior clio ?
|
Imi place MCV-ul rosu este o lucrare reusita.
Am si eu o dilema ca din poze nu imi dau seama, ce ati modificat la bara fata in lateral ? Cumva prize de aer ? |
Da .. sunt prize de aer alea .. si pusa plasa de baieti ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning