![]() |
Re: VAND Becuri pozitie/numar cu SMD, albe
valabil
|
am luat placa cu smd pentru plafoniera.functioneaza perfect.multumit-recomand cu incredere.
|
update preturi si stoc:
Placuta 12 SMD-uri albe (3 mufe de contact) - 20 lei/buc T10 cu chip smd (focalizeaza lumina) - 15 lei/set T10 cu 4 smd-uri albe - 15 lei/set T10 cu 5 smd-uri mari albe (4+1) - 20 lei/set |
valaabil
|
Salut, m-ar interesa si pe mine niste led-uri pt numar si pozitie pt un Golf 5, eventual si pretul.Multumesc
|
pentru golf din cate stiu trebuiesc becuri cu soclu SOFIT, adica din acelea lunguiete, care au o gramada de dimensiuni. si cu alea nu fac stocuri, aduc la comanda, cum am adus si pentru bagabont, baiatul cu golful alb cu RAU la numar.
am placute cu 12 smd-uri cu 3 mufe adaptoare, printre care si cea lunguiata care este adaptabila la toate dimensiunile, dar nu cred ca merita sa iti pui din alea la numar. si nu stiu daca iti incap. am pus doar la un seria 5 unde au intrat la fix... |
pai eventual ne intalnim maine si vezi ce fel de soclu au si dau comanda....si pt pozitie ai?
si eventual lasa si un nr de tel ca sa luam legatura |
de pozitie T10 am. eu maine o sa am ceva treaba prin oras dupa 12, mai devreme nu cred ca apuc, daca e ne vedem atunci pe undeva.
0742624172, suna-ma si tu cand poti in afara de intervalul 9-11:10. |
eu la 17 scap de la fac...si pe la 17:30 sunt in oras.... te sun atunci si sa-mi zici si cat costa cele de pozitie.multumesc
|
multumesc pentru promptitudine !!
|
iti multumesc si eu. daca sunt probleme nu ezita sa ma contactezi.
@Zeld: mai vrei becuri? nu m-ai mai sunat. te-am confundat cu Feelings. |
Becuri numar 6000k SMD cu radiator fara eroare de bord ai?Pentru E46
|
cu canbus nu fac stocuri. doar la comanda daca te intereseaza, e mai ieftin decat daca le-as vinde din stoc dar dezavantajul este ca trebuie sa astepti dupa ele undeva la 2-3 saptamani.
|
valabil
|
valabil
|
Placuta 12 SMD-uri albe (3 mufe de contact) - 20 lei/buc
T10 cu chip smd (focalizeaza lumina) - 15 lei/set T10 cu 4 smd-uri albe - 15 lei/set T10 cu 5 smd-uri mari albe (4+1) - 20 lei/set |
valabil
|
salut, mai ai ceva? vreau sa imi schimb si eu becurile de pozitie si luminile interioare la subaru impreza dar nu stiu ce becuri am exact
[email protected] |
salut, de avut am, dar depinde de becuri. am cu soclu T10, din acelea sofit (lunguiete) nu am si nu aduc decat la comanda deoarece e o gama variata de dimensiuni. pentru sofit mai exista varianta cu placuta cu 12 smd-uri, intrucat ea are 3 capete adaptoare. acuma depinde, de exemplu la plafoniera merita sa pui placuta, la numar nu prea...
|
parklight w5w, 12v, 5w, w2, 1x9,5d
iti sunt sufiecente informatiile? |
da, din ce mi-ai dat cu google am gasit ca raspuns becurile cu soclu T10. daca e ne putem vedea.
|
Recomand! Maine o sa mai iau leagutura cu tine pt inca 2 Leduri cu 5 SMD-uri ( nu am reusit sa le pun la pozitie ca nu am putut scoate becul dar merg foarte bine la iluminarea interioara)
|
ok, astept telefon. dupa ora 9 pana pe la 14 sunt in brasov, dupa aceea plec din judet. problema e ca o sa ne putem vedea prin centru, nu mai am cum sa ajung la gara.
|
Quote:
|
ok, astept telefonul tau.
|
ai pm
|
valabil
|
leduri smd pentru bord ai?
|
smd-uri simple nu.
|
valabil,
maine actualizez si lista, intrucat urmeaza niste modele noi pe soclu T10. |
Salut ,vreau si eu o placuta cu 12 smd (3mufe) .Cum intru in posesia ei ,un nr de tel???
|
3 Attachment(s)
ne intalnim, o vezi, daca e ok, o iei.
0742624172 - alin. update lista: T10 cu 4 SMD-uri albe - 10 lei/set T10 cu CHIP SMD 1W pe alb - 15 lei/set T10 cu 5 SMD-uri mari albe (4+1) - 20 lei/set T10 cu 9 SMD-uri albe - 15 lei/set T10 cu 10 SMD-uri albe (8+2) - 20 lei/set Placute cu 12 SMD-uri (3 mufe de contact) - 20 lei/buc |
valabil
|
Recomand si eu am cumparat si sunt foarte multumit
|
disponibile toate cele din lista, mai putin becurile cu 10 SMD-uri albe, care s-au epuizat azi.
|
sal mai vreau un set de becuri T10 cu 5 SMD-uri mari albe (4+1) - 20 lei/set merg la tucson ??
|
salut, becurile de pozitie sunt 'universale', cu soclu T10. nu am intalnit alta masina cu alt tip de bec, in afara de gama 1300.
T10 cu 4 SMD-uri albe - 10 lei/set T10 cu CHIP SMD 1W pe alb - 15 lei/set T10 cu 5 SMD-uri mari albe (4+1) - 20 lei/set T10 cu 9 SMD-uri albe - 15 lei/set T10 cu 10 SMD-uri albe (8+2) - urmeaza sa primesc Placute cu 12 SMD-uri (3 mufe de contact) - 15 lei/buc |
becuri plafoniera cu 3 SMD mai ai?
|
cu 3 SMD-uri n-am, si nici n-am avut vreodata. ce tip de bec ai la plafoniera?
|
Salut! Un pret pentru un bec cu leduri sau smduri pentru marche-arriere, sa se potriveasca la Logan din 2005, sa dea lumina alba si sa nu am erroare de bec ars . Si daca ai sau poti sa aduci?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning