Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Boicot Benzinărie (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/229425-boicot-benzinarie.html)

djjohnbv 26-12-10 21:28

Re: Boicot Benzinărie

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3929712)
Hai atunci sa ne sincronizam cu ei, tot la 15 :)

Ramane 15? Ca sa pun si pe forumul de club!

sirAdrian 26-12-10 21:30

Si eu pot la 15.00. :)

dany12epz 26-12-10 21:35

Baieti,va urez mult succes,
Va rog sa nu mai plecati urechea la tot ce se scrie pe acest forum,nu va lasati convinsi de rau voitori...dupa primul eveniment de pe 24 mi-am dat seama ce mare importanta ne dau oamenii cu ochi albastri si ca ei stiau tot ce sa discutat aici iar mai apoi au incercat sa ne convinga tot pe forum ca nu am avea sorti de izbanda...
Intreba cineva ce s-a obtinut la protestul cu taxa auto de acum 2 ani...ati uitat????tocmai ca le-a fost frica de cei ce au iesit in strada,cei ce au ramas cu maini neinmatriculate si care mai aveau putin si isi dadeau foc la ele pe strada...le-au dat voie sa inmatriculeze masinile pana in martie pe vechea taxa uite ca se poate sa faca si statul concesii la presiunea unor proteste(si chiar unele linistite si legale)
Autorizatie nu aveti cum sa obtineti asa din scurt trebuie sa o anuntati cu minim 5 zile...daca scopul vostru a celor ce vor autorizatie este sa dezbinati forumul atunci inteleg de ce tineti mortis....daca scopul vostru este unul nobil atunci da-o naibii de autorizatie...v-am demonstrat ca totul este legal
Actionati ca si noi si chemati media neaparat
Cel mai important ar fi sa contactati taximetristii sunt multi si de obicei sar la asemenea chestii.
Va doresc mult succes

Cipri10 26-12-10 21:35

Ora 15:00, propun sa ne intalnim in parcarea de la sala sporturilor, mai mereu este goala, si este si mare. Cand ne-am intalnit in livada atunci cu accidentul a fost inghesuiala mare.

djjohnbv 26-12-10 21:43

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3929741)
Baieti,va urez mult succes,
Va rog sa nu mai plecati urechea la tot ce se scrie pe acest forum,nu va lasati convinsi de rau voitori...dupa primul eveniment de pe 24 mi-am dat seama ce mare importanta ne dau oamenii cu ochi albastri si ca ei stiau tot ce sa discutat aici iar mai apoi au incercat sa ne convinga tot pe forum ca nu am avea sorti de izbanda...
Intreba cineva ce s-a obtinut la protestul cu taxa auto de acum 2 ani...ati uitat????tocmai ca le-a fost frica de cei ce au iesit in strada,cei ce au ramas cu maini neinmatriculate si care mai aveau putin si isi dadeau foc la ele pe strada...le-au dat voie sa inmatriculeze masinile pana in martie pe vechea taxa uite ca se poate sa faca si statul concesii la presiunea unor proteste(si chiar unele linistite si legale)
Autorizatie nu aveti cum sa obtineti asa din scurt trebuie sa o anuntati cu minim 5 zile...daca scopul vostru a celor ce vor autorizatie este sa dezbinati forumul atunci inteleg de ce tineti mortis....daca scopul vostru este unul nobil atunci da-o naibii de autorizatie...v-am demonstrat ca totul este legal
Actionati ca si noi si chemati media neaparat
Cel mai important ar fi sa contactati taximetristii sunt multi si de obicei sar la asemenea chestii.
Va doresc mult succes

Eu am zis de autorizatie pentru ca asa am facut si cu taxa si a fost totul in regula!! Degeaba spui ce s-a rezolvat ca mai sunt niste copii frustrati care habar nu au de ce am iesit atunci in strada si ce am reusit sa facem! AUTORIZATIA A IESIT A DOUA ZI!!! Eu am adus discutia de autorizatie pentru ca noi in BRASOV atunci am facut 2 proteste dintre care primul fara autorizatie si am avut probleme, noroc ca au fost printre noi care se cunosteau cu politistii care au venit! A doua a iesit fenomenala, fara incidente fara nimic si dupa cum ai zis si tu am reusit sa facem ceva! Eu am adus in discutie autorizatia ca sa facem ceva mai amplu sa fim mai bine intelesi! Cu asta am incheiat cu autorizatia!

djjohnbv 26-12-10 21:44

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3929742)
Ora 15:00, propun sa ne intalnim in parcarea de la sala sporturilor, mai mereu este goala, si este si mare. Cand ne-am intalnit in livada atunci cu accidentul a fost inghesuiala mare.

Ori in parcarea de la macromall?

Cipri10 26-12-10 21:47

1 Attachment(s)
Un exemplu de flyer.

djjohnbv ne intalnim maine seara in livada pe la 8 cine poate si discutam tot ce si cum ... e bine asa ?

De la Sala Sporturilor zic ca avem mai multe optiuni :)) si in functie de cati ne strangem putem sa ne impartim in mai multe directii.

djjohnbv 26-12-10 21:50

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3929797)
Un exemplu de flyer.

djjohnbv ne intalnim maine seara in livada pe la 8 cine poate si discutam tot ce si cum ... e bine asa ?

Eu zic, ca e ok. Daca si restul sunt de acord ramane asa, doar sa mai treci si ora!

Cipri10 26-12-10 21:52

1 Attachment(s)
Hehe de aia am uitat :D

sirAdrian 26-12-10 21:52

Eu nu prea stiu cum sa ajung in parcarea de la Sala Sporturilor. :confused:
Adica vin din Bartolomeu pe str. Stadionului -> str. Aurel Vlaicu -> Bulevardul Garii...dar pana unde? ca parca e linie continua si nu pot intra...

PS: La Macromall e mai usor. :D :)

Eu zic ca e bun flyerul. Si eu scot maine afisele.

Cipri10 26-12-10 21:55

Mergi spre gemeni, dupaia dupa OMV o sa poti face la stanga sa intri la sala sporturilor.

Sala Sporturilor e mai mare, poate avem noroc si vin mai multi, sa incapem toti. Ma apuc sa scot acum flyerele.

Tzzantaru 26-12-10 21:57

urci pe garii de pe vlaicu , treci de sensu giratoriu de la gara si 200m mai in fata de la gara pe stanga..si banda de incadrare sa intrii in parcare cu stalpi pe mijlocu strazii.e chiar si o trecere de pietoni acolo(nu aia prima dupa sensu giratoriu , a 2-a)

djjohnbv 26-12-10 22:00

sa il intrebati si pe costinbv daca e bine, ca el e mai vechi in forum, e "membru de club" si vrea sa puna la punct toate detaliile acestui protest!

costinbv 26-12-10 22:03

Quote:

Originally Posted by djjohnbv (Post 3929837)
sa il intrebati si pe costinbv daca e bine, ca el e mai vechi in forum, e "membru de club" si vrea sa puna la punct toate detaliile acestui protest!

iertatil pe dj ion nu sia luat medicamentele de inima...dute la protestu lu vadim cu medicamentele

Cipri10 26-12-10 22:03

Hai sa incetam cu mistourile :)

sirAdrian 26-12-10 22:08

Am inteles. Acum stiu cum sa ajung. Mersi! :)

djjohnbv 26-12-10 22:10

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 3929846)
iertatil pe dj ion nu sia luat medicamentele de inima...dute la protestu lu vadim cu medicamentele

Prietene, ne vom intalni, crede-ma! BV 92 PCS!

costinbv 26-12-10 22:10

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3929847)
Hai sa incetam cu mistourile :)

ce sa incetam??? uite dovada de maturitate si desteptaciune din partea lui : "Copile o sa ne intalnim si o sa iti para rau! Crede-ma! " (e din mesajul privat care mi la dat)

hai ma dao pe fata .. esti camatar si in acelasi timp asasin platit..daca nu ma insel ai jucat si ca agentul 007... si acuma miai aflat nr de inmatriculare... oo nu o sa ma opresti pe strada si o sa imi dai cu triunghiu reflectorizant in cap....

B 83 RMJ 26-12-10 22:12

la taxiemtristi putem sa le dam in mana :D

sirAdrian 26-12-10 22:12

Baieti, stati calmi. E a doua zi de Craciun. :D
Sunt sigur ca se va face ceva si chiar putem schimba pretul combustibilului.

Cei din B. au vorbit si cu taximetristii...

Cipri10 26-12-10 22:12

Daca aveti chef de scandal atunci ramaneti dracu acasa :| ori veniti si suntem oameni seriosi, ori daca aveti chef de batai stati acasa si dati-va cu capul de pereti.

djjohnbv 26-12-10 22:15

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 3929877)
ce sa incetam??? uite dovada de maturitate si desteptaciune din partea lui : "Copile o sa ne intalnim si o sa iti para rau! Crede-ma! " (e din mesajul privat care mi la dat)

BAI TAMPITULE TU AI INCEPUT CU INJURII! STAI IN FATA TASTATURII?? IMPLICATE IDIOTULE! IMI SPUI TU MIE CA MA DAU SEF, EU INCERC SA AJUT DIN EXPERIENTA! DAR DACA TU ESTI FRUSTRAT CE VREI SA ITI FAC?

Tzzantaru 26-12-10 22:17

putem sa lasam toate astea la o parte?scopu nostru e sa ne "batem" cu statu nu intre noi :D

nu deschid cutia pandorei cu cine a inceput si cine a facut..cand va intalniti puteti sa va si bateti dar numai dupa ce terminam ce ne-am propus sa facem..va rog eu frumos

costinbv 26-12-10 22:18

Quote:

Originally Posted by djjohnbv (Post 3929895)
BAI TAMPITULE TU AI INCEPUT CU INJURII! STAI IN FATA TASTATURII?? IMPLICATE IDIOTULE! IMI SPUI TU MIE CA MA DAU SEF, EU INCERC SA AJUT DIN EXPERIENTA! DAR DACA TU ESTI FRUSTRAT CE VREI SA ITI FAC?

stai calm cu inima tiam spus ca nu ma implic pt ca ma supun (cauta in dex daca nu stii) si nu eu sunt cel frustrat ci tu pt cca te ataci ca la gradinita

si cu asta am incheiat ABSOLUT orice discutie...daca mai ai sami spui ceva imi spui in fata cand ne vedem la protest . punct.

djjohnbv 26-12-10 22:21

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 3929909)
stai calm cu inima tiam spus ca nu ma implic pt ca ma supun (cauta in dex daca nu stii) si nu eu sunt cel frustrat ci tu pt cca te ataci ca la gradinita

Daca te supui dute si te culca! tu ma injuri si vrei sa stau calm? Cu asta am terminat cu tine aici pe forum!

djjohnbv 26-12-10 22:25

In legatura cu flyerele, scoatem fiecare sau poti scoate tu cipri?

Cipri10 26-12-10 22:27

Daca veniti atunci sper ca veniti ca oamenii si discutati ca oamenii, daca aveti chef de cearta atunci nu mai veniti.

In alta ordine de idei pana maine sper sa scot 500-1000 de flyere, ramane sa ne intalnim maine pe la 20:00 in livada si sa impartim flyerele.

Robert Coca 26-12-10 22:27

Marti la ora 15 e adunarea pt a se merge in benzinarii? Sa vad cata treaba am la munca si dau o fuga si eu.

costinbv 26-12-10 22:29

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3929939)
Daca veniti atunci sper ca veniti ca oamenii si discutati ca oamenii, daca aveti chef de cearta atunci nu mai veniti.

In alta ordine de idei pana maine sper sa scot 500-1000 de flyere, ramane sa ne intalnim maine pe la 20:00 in livada si sa impartim flyerele.

credema ca eu o sa fiu cat de pasnic cu putinta...
ramanem atunci pe maine la 8 in livada si discutam locul de inaltnire oficial si traseul

bogdan1991s 26-12-10 22:29

sunt curios ce o sa ii faci lui costin cand o sa il intalnesti :lol:
bai serios acum te-ai cam facut de tot cacatu djjohnbv;)

ctr-ul o sa fie prezent la protest;)

costinbv 26-12-10 22:31

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3929950)
sunt curios ce o sa ii faci lui costin cand o sa il intalnesti :lol:
bai serios acum te-ai cam facut de tot cacatu djjohnbv;)

ctr-ul o sa fie prezent la protest;)

dar si maine la intalnire

Cipri10 26-12-10 22:31

spike, nu mai pune si tu paie pe foc ;) in loc sa fim toti uniti voi va luati la cearta ?

sirAdrian 26-12-10 22:31

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 3929941)
Marti la ora 15 e adunarea pt a se merge in benzinarii? Sa vad cata treaba am la munca si dau o fuga si eu.

Da, marti este.

Dar noi ne intalnim si maine ca sa impartim flyere...

Stati linistiti ca nu o sa se intample nimic. Facem cunostinta, vorbim si impartim flyere. :)

E ca o ieseala la suc! :D :lol:

Robert Coca 26-12-10 22:41

O sa trec si eu maine seara sa iau afise sa le pun pe masina.

djjohnbv 26-12-10 22:45

Nu o sa se intample nimic! Ne intalnim facem cunostinta, luam flyerele, mergem si le impartim si asta e!

Cipri10 26-12-10 22:49

Sper ca nu va suparati daca nu o sa fie taiate chiar drept flyerele :))

Robert Coca 26-12-10 22:50

Straduieste-te :D

sirAdrian 26-12-10 22:51

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3930011)
Sper ca nu va suparati daca nu o sa fie taiate chiar drept flyerele :))

Ia o rigla mai mare si taie-le. :D Utilizez metoda asta de cand ma stiu...Si chiar are o acuratete buna. :)

Cipri10 26-12-10 22:52

Pai ma straduiesc :D

sirAdrian 26-12-10 22:53

1 Attachment(s)
Cate afise sa scot?

O sa fie asa in format A3.

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning