![]() |
Re: Boicot Benzinărie
In legatura cu patroana de la OMV de pe Milea.
Da este adevarat, are un Seat Altea rosu si barbatus`o are un Audi Q7 argintiu cu nr. CJ .. PRX. Este patronul firmei de distribuitie PREXICO. Deci nu va alarmati, el isi alimenteaza toate masiniile de la OMV de pe Milea. Ii stiu pe amandoi foarte bine pentru ca mi-au fost vecini. Acum locuiesc in Sura Mica. |
PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE
Singura solutie este sa fim solidari si incepand de joi, 20 Ianuarie 2010 sa nu mai alimentam timp de 2 saptamani de la nici o statie OMV respectiv PETROM. Restul companiilor petroliere ne asteapta! Fara clienti, sau o reducere de 70-80% a clientilor, timp de 2 saptamani OMV si Petrom vor avea pierderi considerabile, estimate la zeci de milioane de euro. Compania nu isi poate permite o pierdere asa mare. In final vor fi obligati sa reduca pretul carburantilor. In anul 1998 in Franta sa aplicat acelasi gen de protest la compania SHELL. Dupa doar 5 zile SHELL a cedat. |
Quote:
|
Cand mai iesim la un boicot ca nu mai am benzina :)) Vreau sa picur 2 3 litrii
|
Ai marunt sau iti trimit eu ?
P.S: vand monede :))) |
Quote:
|
Ce bine o duci, esti voievod, din pacate eu mai am doar 8 lei marunt. Ma duc sa mai spal 2-3 parbrize sa mai fac rost de 1.5 lei si sa mai umflu 2 roti..:)) poate asa imi permit si eu 1 Litru
|
am primit pe mess un off care scrie asa ''Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011: Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona - acciza este de 467 EUR / tona - taxa de drum este de 125 EUR / tona - taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize) Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR Totalul este de 1205.28 EUR/tona Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON) Producatorul incaseaza 370 EUR/tona, IAR STATUL!!!!!!! incaseaza 835.28 EUR/tona ASA CA OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC . MESAJUL TREBUIE DISTRIBUIT LA TOATA LUMEA PENTRU A FI INFORMATA DESPRE ACEST FURT ''
pana la urma trebuie ''boicotat'' putin si guvernul :lol: |
@adrianSB pentru a boicota guvernul... propun platirea impozitelor pe autoturisme cu maruntis..ca tot e inceput de an
|
impozitul pe autoturism se duce la consiliul local ... un astfel de boicot nu si-ar avea sensul !
|
Nu sunt prea informat ...
Ce propuneti? Eu unul m-am saturat de 5.11, 5.08 (pret/litru benzina) Am alergie la 5 Si nici nu mai alimentez din petrom, omv... Imi plac si pompele din MOL |
S-a ieftinit benzina :X:X Cu 4 bani :)))) ... Raman mai multi bani marunti pentru boicotare :P
5,07 OMV si 5.01 Petrom |
Pentru mine e un avantaj... inca mai am intr-o punguta bani de 1 ban. si bag exact 5, sau 10litri cand alimentez...
Bravo lor...dar nu e de ajuns |
eu il tot astept pe chucky cu afisele alea, sa le lipim pe masini. Ca parca e prea goala luneta ...
CHUCKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY mai traiesti? |
nici nu mai stiu ce trebuie sa scot :))
|
Te-am tot intrebat daca le scot asa sau daca modific ceva la ele , nu mai stiu ce sa scot
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu se vede.
|
Raport oficial: pretul benzinei a fost marit nejustificat
Pretul carburantilor la pompa a fost crescut fara motiv, in 2010, fara legatura cu evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat. In plus, aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, spun autoritatile. Asta ptr papagalii care cred ca guvernul e de vina ;) |
ba chucky toti au partea lor de vina de la guvern stat sindicat ce mama lui va fi pana la cel mai mic inclusiv statiile de carburant care au marit pretul nejustificat...toti sunt de vina din moment ce statul ia 800 si nu stiu cati de euro si benzinaria ia 300 si nu stiu cati de euro...deci automat toti fura...
|
cand mai facem un boicot? asa de dragul de a duce maruntis....
|
ROMPETROL a scumpit astazi motorina cu 0,05 bani :lol: deci ??? :twisted:
|
Re: Boicot Benzinarie
deci trebuie stabilita o noua "intalnire"ad-hoc.Pe ei pe mama lor:))
|
eu propun vinerea viitoare ca pana maine nu poti strange din nou atatea masini...deci in 11 februarie ora 18 facem o "intalnire" de gradul 0??:)) tot asa ca data trecuta...intalnirea va avea loc in parcarea de la stadion la ora 18 si de acolo ne impartim.deci sariti cu propuneri
|
prezent.
Lista: 1.TNO 2.LupAlb 3. |
Lista:
1.TNO 2.LupAlb 3. Mosneagu se stie |
Lista:
1.TNO 2.LupAlb 3. Mosneagu se stie 4. Chucky (nu de alta dar nu mai am benzina:)) si nici nu stiu cum sa scap de marunt |
doar 4 am reusit sa ne strangem???sa va fie rusine la cei care nu veniti...pardon suntem 5 cu sobo..:D
|
pana la urma, asta e , daca nu se poate strange lumea, nu putem sa i obligam.
Adevarul e ca in toata tara a renuntat lumea, dar nu inteleg de ce , ca nu s-a rezolvat nimic. In fine... daca nu se poate, macar fluturasii aia cu "Nu mai alimentati de la Petrom/OMV pana nu scad pretul la benzina" am putea sa ii punem prin parcari.... |
Quote:
|
uiti ca lucrez la Daune si am o imprimanta cat doua birouri unite, fara limita la foi :)
|
Quote:
|
pai eu stiu? zilele astea...probabil joi sau vineri, ca sa le avem vineri seara ... ca toata lumea merge la cumparaturi :)
|
Quote:
|
pai si ce daca alimentezi in weekend e mai ieftin???io nu cred
|
here is ade
Ba da e mai ieftin in weekend . Stiu si eu asta de la Trafy. |
Quote:
2 bani pe litru??? fix pix |
ia uite cine are bani...nu se zgarceste la 2 bani...fix pix
|
cu 4.92 am bagat ultima oara in weekend. am facut o economie de 80 de bani, o juma de covrig
|
cu banii aia alimentezi de la OMV :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning