![]() |
Re: E39- blue whale
frumoasa rau masina(binenteles fara capota aia)!:P
app de capota...este si in braila un E39 cu bad boy dar nu asa de radical.am sa-i fac o poza daca o sa mai vad masina;ca idee asa!;) |
capota aia dispare in 2 sapt ... tocmai deaia nu i-am facut din fata poze ... sapt viitoare vin si stopurile de facelift ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ti-ai tras jante ba? ce bine arata au au. poate tradez si eu marca
|
Quote:
trebuia sa imi iau si dalea :D tu ma? tu tradezi marca zilnic cu clio :D |
pe cat "ie" roatele ?
|
Arata foarte bine interiorul :D
Jantele par pe 18 :shock: |
Quote:
|
Rotile sunt pe 18 si au 8.5j toate 4, interiorul a iesit foarte ok, mai e inca de lucru la el, dar cum a fost cu sarbatorile nu am apucat sa trec pe la nea tapiter sa terminam treaba. acum astept dupa triple, sper sa vina pana la sfarsitul saptamanii sa apuc sa le si pun pe masina, si dupa astea urmeaza sa mai schimb una alta pe partea de bucsaraie si una sau doua sonde lambda :lol: si cam pe aici se opreste o perioada pentru ca m-a secat de "puteri" :D
|
Foarte frumos si interiorul si jentile.
Ma bucur pentru investitia facuta si sincer arata foarte bine. Sa vezi ce schimbare si intinerire ii faci cu alta capota si triplele care vin . Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele . Cand este gata poate facem o sedinta foto artistica sa le ai amintire. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
next -- coilovers
|
Ce frumos ii sta!!!!!!!!!!!!!!
Asa te vreau , sunt totale!!!!!!!! |
New goodies :D, arata bine.
Coilovers...suna "blana" 8), abea astept sa o vad trantita . |
Foarte bine arata :shock:
S'au montat greu ? |
pune-i capacele la roti ca arata urat asa :D
|
Quote:
Quote:
|
Incepe sa arate tot mai bine ma.. Ce suspensie cauti? Raceland?
|
1 Attachment(s)
una de la mine ... :shock:
|
chiar daca nu sunt oem,sincer nu vad nici o diferenta.
arata bestial asa! astept sa vad treaba cu "coilovers" |
Quote:
Quote:
Quote:
si eu am ramas placut surprins, diferente ar fi, dar nu majore. as fi vrut oem, dar montatul lor era mult prea greu si nu se merita. treaba cu coilovers e un "must" pentru ca parca e capra, bag capul intre roata si aripa :shock::lol: |
trage-i un polish :-)
Frumos vin triplele noi |
Quote:
|
Eu sa nu fac un ban gramada ? :lol: Te astept cu mare placere :D
|
tare treaba c polish-ul!:lol::lol::lol:
|
asta-i zic si eu :lol::lol:
PS: dau o bere :lol::lol: |
ai acordul meu sa imi dai o bere :lol:
azi am facut si primul drum lung cu "rotitele", e putoare ordinara acum, dar ca stabilitate :shock: |
Quote:
doaa..si a mea la fel.ce latime au cauciucurile?a mele au 235 F/S! |
Quote:
cauciucurile sunt 225 si 245/40 @SAX da se simte, cu alea de 15 ma sufla vantul pe autostrada si aluneca putin de spate pe curbe, acum e incredibil de stabila :D |
Se simte bine diferenta , nu-i asa ?:shock:
La mine se simtea mult la alea pe 18 cu 19 si flanse e testoasa :D |
Quote:
acum am in balanta raceland, ta-tech si arcuri sport, sa lase undeva la 40/40 sau chiar 60/40. |
Daca ai posibilitatea sa cumperi de pe Ebay cauta Raceland sau alta marca reglabila .. pe la 200-220 le-am vazut ca se invart . arcurile daca le iei din tara te costa minim 120 -150 e si sunt doar arcuri :shock:
Nu te scutura suspensia , sigur nu :rolleyes2 depinde si cat de comod esti !! Poate prinzi vreo masina cu raceland montata sa faci o tura sa-ti dai seama cum e .. |
ia uite de la asta am comandat eu suspensia si in 4 zile a si ajuns
http://cgi.ebay.de/ORIGINAL-TA-TECHN...#ht_2613wt_944 |
as avea posibilitatea cu ebay, dar vreau sa imi fac si o idee cum se comporta fiecare in parte, ta-tech reglabila stiu ca am testat-o pe un golf 3 si era deosebit de rigida pe fata si "moale" pe spate, Raceland pana acum nu am avut ocazia sa vad pe o masina, dar pana fac eu rost de bani de suspensie am timp, iar cu masini doar cu arcuri am mers de multe ori, si pot spune ca sunt destul de ok ca si compromis ar fi ideal, dar ca si pret 120 arcurile si 140 suspensia fixa parca nu prea bate bine la bani. e o intreaga filozofie cu aceasta suspensie, dar se rezolva si asta pana la urma...
|
Vezi ca are DUH-u Ta-Tehnix reglabila. e multumit de ea
|
Quote:
e bine de stiut, poate il prind pe la vreo intalnire sa il rog sa ma plimbe putin sa vad ce si cum e cu ea |
Daca vrei te pot ajuta eu sa mergi la o tura cu DUH-ul , Gabi cit si fratele lui sunt baieti de nota 2000 , pt tine am sa il rog cand vine la intalnire sa iti dea mai multe despre suspensie si sa vezi pe viu asemenea comportament al suspensiei.
|
Quote:
|
Te asteptam la intalnirea de duminica sa faci un drive-test cu DUH-ul , cafeaua o dai tu , asa sa nu mai zici ca esti dator .
|
ft frumoasa masina , daca ii mai pui si suspensie o sa dea si mai bine .... in cazul in care vrei sat-i faci o idee ma suni pe sambata si poate ne intalnim , ca duminica eu nu pot sa vin in parcare .... bye!!! .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning