![]() |
Re: S3
Titan optik mat
|
sper sa gasesc culoarea.merci si "drumuri bune"
|
pfffffff ...dementiala masina ! felicitari, sa o pastrezi sanatos ! iar culoarea ma da pe spate:shock:
|
Multumesc .. curand o sa mai postez niste noutati
|
Un scurt rezumat cu ce a fost si ce va urma :)
Modificari pana acum: - arcuri H&R (-35mm) - jante tip RS6 8,5Jx19 - jante BBS CH 8Jx19 - pachet black optics - etrieri in culoarea masinii - evacuare Milltek turbo-back cu catalizator sport - short shift Forge Urmatoarele modificari: - suspensie reglabila (H&R sau KW) - REVO stage 2 - Milltek non-resonated pipe - admisie EVOms - intercooler (THS sau Forge) - scaune fata Recaro Sportster CS sau cele scoica Audi - sistem de navigatie Audi - alte jante tot pe 19 |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
nu stiu de ce am impresia, dar parca ii statea mai bine cu jantele dinainte.
|
erau mai late si mai iesite in afara, din cauza asta.
oricum BBS-urile sunt de vanzare, pt cei interesati |
Quote:
Spor la modificari. |
multumesc ... si eu te-am mai vazut prin trafic
|
Masina a primit un cadou de la Revo ... mai exact Stage 2. De asemenea urmeaza sa instalez admisia V-flow de la evoMS, momentan sta prin portbagaj.
Urmeaza o serie de modificari noi, avand ca scop participarea la un eventual tuning show sau Worthersee :) |
Sa vezi diferenta cand montezi admisia. Mie imi tiuiau urechile de la 2 ture prin pasaj cu seatul cand am montat-o :) cu geamurile lasate evident. Spor la lucru si la ce ai de gand sa mai modifici.
|
diferenta o cunosc deja ... am avut si pe gti admisie, si m-am dat si cu s3-ul lui nadir inainte si dupa admisie :)
|
5 Attachment(s)
Euromeeting - Bucuresti
|
foarte tare masina...exact modelul asta de jante am vrut sa il pun si eu pe a mea insa ma-m razgandit in ultima clipa :) sa o stapanesti sanatos
My car: https://forum.4tuning.ro/117-masina-m...2-0-140cp.html |
multumesc,
daca te intereseaza, dau jantele de pe masina :) |
pana la urma am ales altceva...oricum nu mi-ar strica sa le am si astea, dar nu am ce face cu 3 randuri dupa aia :)
|
6 Attachment(s)
Reclama Z Performance Wheels
Multumiri pe aceasta cale echipei EvlSkillz |
Quote:
|
|
Quote:
|
filmul face reclama la jante...cel ce a facut filmul a vrut sa scoata jantele in evidenta.
a iesit super,pentru ca masina este SUPER! |
1 Attachment(s)
de plictiseala mai facem poze
|
Te-am vazut ieri pe drumul spre eurocar? veneai cand eu plecam; sau am confundat masina (ceea ce nu cred, ca se vedeau jantele de culoare inchisa desi erai in miscare...), mi-a atras atentia ca era destul de joasa pentru un S3
|
eu eram, aveam alte jante pe masina :)
cele negre au fost doar de poze |
5 Attachment(s)
cateva poze de la o intalnire :)
|
Quote:
|
daca este cineva interesat, vand urmatoarele :
- sistemul de navigatie rns-e - suspensia reglabila d2 - jantele 19 tip RS6 (am si niste anvelope de vara la ele) - sistemul fata de franare |
Quote:
rosu pe albastru, nu stiu ce sa zic ... depinde de gusturi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning