Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CORA 4Tuning Show & Sound (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound.html)
-   -   "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon (https://forum.4tuning.ro/237-cora-4tuning-show-and-sound/22807-cora-4tuning-show-and-sound-3-zile-tuning-cora-pantelimon.html)

Xel'Naga 03-09-06 12:07

Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon

10 Attachment(s)
:lol: inca cateva POZE :lol: asa de control :lol:
mai multe deseara ca mi-am incarcat bateriile :lol:

NightClubRacer 03-09-06 12:10

trebuia sa maschezi numaru lu valy! :lol: oricum tari pozele,mai ales cele cu fete! :D

viviesp 03-09-06 12:44

Quote:

Originally Posted by Tic-Rap (Post 541447)
care aveti poze cu ala de scotea flacari pe teava de esapament? puneti-le si voi

uite si 2 fimuletze cu el:
valy
https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior/3344-vand-flame-thrower-kit/page-8.html

Tic-Rap 03-09-06 17:30

ms pt poze si pt filmulet

Tic-Rap 03-09-06 17:36

azi a fost super,si masinile si fetele ,lume multa,muzica,masini multe care mai de care ,au facut baietii cerculete ,ce mai a fost marfa rau, nushtu ce o fi mai pe seara...

TOBA^ 03-09-06 18:28

super show oferit de NOS&RIP o echipa de nedesparit,sub acelasi nume A.C.S ANONYMOUS motorsport...si o sa vina in forta si KIK(pisica 325)se lucreaza la blocant...nu este de uitat nici WSN(seria5)

EvLSant0S 03-09-06 19:08

FELICITARI NOS _ RIP _ WSN !!!!!
MADE us feel proud :D

felicitari peste felicitari !!
felicitari si celorlalti participanti la ... cercuri etc, a fost super super tare !!

ce mai .. a fost o zi superba , felicitari tuturor !!!

foarte tare a fost la NOS`u in masina cand...

era .. . ROXANA CIUHULESCU pe bancheta din spate !! si la un moment dat a inceput sa tzipeee !!! =)) " OPRESTE !!!! TE ROG !!!! LASa_MA SA MA DAU JOS !!! =)))))

nosu zice : STAAAAAAAAAAAAAAI !!!! sa mai dau un cerc :P =)))) "

=)))

felicitari !

B_12_JOY 03-09-06 19:10

Salut tuturor si azi a fost superb rau de tot . . . . . show klumea . . . am revenit si eu cu nishte poze si filmulete mai incolo putin ca inca nu leam scos dupa camera , si nu in ultimul rand vreau sa imi cer scuze fata de cei 2 de la 4tuning ca sa inteles gresit in fraza aia a mea cu revista . . . .

nush ce are de nu pot sa pun poze o sa revin mai incolo cu ele

RAZvan15 03-09-06 19:13

prea tare a fost ce sa mai spui... nici nu ma asteptam... bv bv bv..

Hondarul 03-09-06 20:32

1 Attachment(s)
Cam asta s-a intamplat astazi... :lol: :lol: :lol: Poze cat de curand!!!!!!

blowwind 03-09-06 20:45

1 Attachment(s)
no comment :)

n`a iesit cum imi doream...dar oricum :) dragutz :P

MKE 03-09-06 20:50

10 Attachment(s)
hai ca pun eu pozele...

MaTzA 03-09-06 21:03

1 Attachment(s)
pana una alta...pt cei ce nu au putut sa ajunga....

ZerO_CooL 03-09-06 21:06

Quote:

Originally Posted by B_12_JOY (Post 541637)
si nu in ultimul rand vreau sa imi cer scuze fata de cei 2 de la 4tuning ca sa inteles gresit in fraza aia a mea cu revista . . . .

Stai linistit, nu-i nici o problema.

AzzKikR 03-09-06 21:28

Hai sa va zic cum mi sa parut mie...
1 la mana organizare inexistenta.
2 la mana INSANE vin cu 15 masini si nu putem sa intram din 2 motive 1...nu ne da voie aurolacu ala de la intrare care nu avea legitimatie de organizator nu avea o lista cu masinile participante nu avea nimic si al 2lea motiv desteptii de la anonimous sau cum naiba le spune s-au trezit ca au 3 cohones si au blocat intrarea spre spate.
La decernarea asa ziselor premii castigatorul cu Celica nu a venit vineri nu a venit sambata da vine duminica cu 15 minute inainte de "festivitate" sa isi ridice premilu...iarasi nu am vazut o comisie ceva care sa meraga de la masina la masina sa ii vad si eu cu niste tabele in brate cu criterii de departajare nimic...bai oameni buni nu stia nimeni de Celica verde ca e acolo si ca a luat premiu,nu s-a apropiat nimeni de ea cat a stat acolo 20 min pana la decernarea premiilor care s-au dat "in house"
Puteti sa imi spuneti nebun daca am fost singurul care a vazut aceste nereguli,dar cand 80% din cei care vin acolo sunt pustani de 14 ani care le curg balele dupa pustoaicele alea...
Imi pare rau nu zic ca sunt cunoscator dar aceasta e opinia mea.
Cum am mai spus orcanizare jalnica din orice punct de vedere.

B_12_JOY 03-09-06 21:28

FELICITARI LA TOTI CARE SAU DAT LA CERCULETZE si MAI ALES LUI H A I cel mai superb a fost FELICITARI inca odata

B|shOp-VR6 03-09-06 21:33

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 541737)
2 la mana INSANE vin cu 15 masini si nu putem sa intram din 2 motive 1...nu ne da voie aurolacu ala de la intrare care nu avea legitimatie de organizator nu avea o lista cu masinile participante nu avea nimic si al 2lea motiv desteptii de la anonimous sau cum naiba le spune s-au trezit ca au 3 cohones si au blocat intrarea spre spate.
La decernarea asa ziselor premii castigatorul cu Celica nu a venit vineri nu a venit sambata da vine duminica cu 15 minute inainte de "festivitate" sa isi ridice premilu...iarasi nu am vazut o comisie ceva care sa meraga de la masina la masina sa ii vad si eu cu niste tabele in brate cu criterii de departajare nimic...bai oameni buni nu stia nimeni de Celica verde ca e acolo si ca a luat premiu,nu s-a apropiat nimeni de ea cat a stat acolo 20 min pana la decernarea premiilor care s-au dat "in house"
Puteti sa imi spuneti nebun daca am fost singurul care a vazut aceste nereguli,dar cand 80% din cei care vin acolo sunt pustani de 14 ani care le curg balele dupa pustoaicele alea...

Vezi ca pe tine nu te-a jignit nimeni..

AzzKikR 03-09-06 21:35

Nu-i asa ca nu am dreptate???Ca nu ati blocat intrarea in dreapta???

B|shOp-VR6 03-09-06 21:37

Eu nu am fost prezent, dar nu jigni.. spune-ti punctul de vedere elegant.. daca esti in stare.

blowwind 03-09-06 21:39

problema nu e neaparat ca anonimii au blocat intrarea...organizatorii NU s`au asteptat sa fie atatea masini !!! pe langa toate astea nu a exista un plan de organizare a parcului auto...fiecare si`a pus masina cum a vrut/putut !!! ...

Leutzu_ 03-09-06 21:50

Eu nu am nimic cu nimeni decat cu dobitocii care faceau cerculete acolo unde erau expuse masinile...astazi mai putin insa ieri s-au facut in draci :( oameni fara minte si cu mari dureri in fund fata de masinile expuse acolo, masini in care s-au investit multi bani si mult suflet...pacat...

emmanuel 03-09-06 21:52

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 541737)

First of all :
Organizarea a fost existenta dar au fost probleme de comunicare !
2. Nu e problema ta ca ala care state a la intrare nu avea ecuson ... nu avea ecuson dar macar avea o functie pe care a efectuato!
Nu conteaza cu cate masini a-ti venit ci cu cate masini care meritau vazute a-ti venit (fara suparare da' nici altii din alte cluburi nu au intrat poate altii cu mai multe modificari decat aveau masinile voastre si care meritau vazute ) Gandeste-te ca sunt cluburi care bat spre suta de membrii si care chiar au ce arata si totusi nu s-au inghesuit la intrare ci s-au organizat si au ales cateva care sa participe !
Poate ei nu sunt genu' : Domne' uite am fost la tuning shou > m-ai vazut ce important sunt ?
Ca idee !
Sper sa nu te supere ce am zis eu !

Ci sa intelegi ce am zis !
peace

tico_rs 03-09-06 21:54

Am fost si eu pe acolo azi putin, am vazut si ceva chestii frumoase in premiera (primul logan care chiar arata bine, subaru cu hertz 22", etc...) dar organizarea nu a existat, poate alezz e suparat, dar eu cred ca nu e fara motiv si vb la nervi, dar nu vii cu 15 masini si te trezesti flituit, mai vii a doua oara?
PS eu am lasat masina in parcarea Cora si nici nu intentionam sa o las altundeva, dar sa stii ca avem destule masini la care modificarile le depasesc valoarea chiar daca nu avem bombe stock... si nu batem in 100 dar spre 50 numa in bucuresti e ceva...

AzzKikR 03-09-06 21:55

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 541752)
Eu nu am fost prezent, dar nu jigni.. spune-ti punctul de vedere elegant.. daca esti in stare.

OK OK OK,scuze da sunt si umpic suparat ca azi noapte am ramas fara oglinda stanga la masina...asta asa ca Pulitia vegheaza...mama lor de...

AzzKikR 03-09-06 21:57

Quote:

Originally Posted by emmanuel (Post 541763)
First of all :
Organizarea a fost existenta dar au fost probleme de comunicare !
2. Nu e problema ta ca ala care state a la intrare nu avea ecuson ... nu avea ecuson dar macar avea o functie pe care a efectuato!
Nu conteaza cu cate masini a-ti venit ci cu cate masini care meritau vazute a-ti venit (fara suparare da' nici altii din alte cluburi nu au intrat poate altii cu mai multe modificari decat aveau masinile voastre si care meritau vazute ) Gandeste-te ca sunt cluburi care bat spre suta de membrii si care chiar au ce arata si totusi nu s-au inghesuit la intrare ci s-au organizat si au ales cateva care sa participe !
Poate ei nu sunt genu' : Domne' uite am fost la tuning shou > m-ai vazut ce important sunt ?
Ca idee !
Sper sa nu te supere ce am zis eu !

Ci sa intelegi ce am zis !
peace

Stai linistit ca nu am de ce sa ma supar..fiecare are dreptul la opinie,buna sau rea se accepta asa cum sunt.

blowwind 03-09-06 22:03

emmanuel...da opelul vectra (cred ca al tau) merita sa fie expus ? inafara de jante n`am vazut nimic ... FOARTE dar FOARTE MULTE MASINA EXPUSE CARE PUR SI SIMPLU NU AVEAU CE CAUTA ACOLO ... ERAU STOCK ... de la Dacia la Mazda ... si tot asa !!!

MaTzA 03-09-06 22:07

mai oameni buni....spuneti-mi shi mie...cand sa pun shi eu filmuletele cu demonstratiile baietilor...k acum nu-mi merge deloc...dau refresh de 3 ori per pagina k sa pot vedea continutul...

Alex_gby 03-09-06 22:10

7 Attachment(s)
Sper ca nu deranjez daca pun si eu ceva poze...

emmanuel 03-09-06 22:12

Stai linistit blowwind ! Nu ma refeream la mine si stai in banca ta ca ala negru nu e al meu desi seamana !:D Al meu este Bleumarin si a stat in parcare ! Nu am o masina de "TUNING" dar ma mandresc cu faptul ca imi plac masinile si tuningul si ca nu sunt un vanitos care sa se simta mai important dc isi da unu' sau altu' cu parerea despre ce jante sau ce spoiler sau ce blowoff mi-am luat si ca m-au vazut pe nu stiu unde prin oras sau ....etc. Momentan nu dispun de fonduri pentru a realiza tot tuningu' pe care as vrea sa-l efectuez asa ca mai astept ! Eu tuningul il fac pentru mine nu pentru ceilalti ! Dc colegii si prietenii mei din club vor considera vreodata ca masina mea merita expusa o voi expune dar asta nu inseamna ca parerile altora ma vor influenta !

Xel'Naga 03-09-06 22:14

20 Attachment(s)
hai sa va bag si eu cateva poze cu ziua de astazi :lol:
1. caucioace distruse , dar cu folos :lol:
2. fete deochete super marfa :lol:
3. un VIITOR posesor de carnet in 20 ani , dar se pare pasionat de masini de acum :lol:

blowwind 03-09-06 22:18

Quote:

Originally Posted by emmanuel (Post 541800)
Stai linistit blowwind ! Nu ma refeream la mine si stai in banca ta ca ala negru nu e al meu desi seamana !:D Al meu este Bleumarin si a stat in parcare ! Nu am o masina de "TUNING" dar ma mandresc cu faptul ca imi plac masinile si tuningul si ca nu sunt un vanitos care sa se simta mai important dc isi da unu' sau altu' cu parerea despre ce jante sau ce spoiler sau ce blowoff mi-am luat si ca m-au vazut pe nu stiu unde prin oras sau ....etc. Momentan nu dispun de fonduri pentru a realiza tot tuningu' pe care as vrea sa-l efectuez asa ca mai astept ! Eu tuningul il fac pentru mine nu pentru ceilalti ! Dc colegii si prietenii mei din club vor considera vreodata ca masina mea merita expusa o voi expune dar asta nu inseamna ca parerile altora ma vor influenta !

dupa cum ai vazut nu eram sigur ca opelul era al tau...d`aia si acel "cred" din paranteza ... nu a fost un atac ...a fost o remarca la comentariul tau in legatura cu cei de la insane ... toate cluburile au adus masini stock ... unele s`au invartit..altele au stat ... cert e ca erau stock si nu aveau ce cauta in tzarcul acela... :) ... oricum...cu bune sau cu rele...felicitari 4Tuning pt eveniment si la mai multe ;)

anduaox 03-09-06 22:20

cine are poze cu AOX'u va rog mult d tot ...

NightClubRacer 03-09-06 22:21

super tare azi!mai bine ca vineri si ieri!Bravo tuturor! ;)

emmanuel 03-09-06 22:21

Stiu si nu l-am luat ca pe un atac ! Scuze dc limbajul meu din postul anterior te-a facut sa crezi asta ! Dimpotriva m-am amuzat un pic! Numai de bine si asteptam sa creasca evenimentele de Tuning la un alt nivel chiar dc va mai dura 2-3 ani ! Noi tot aici vom fi ! Vom sustine tot ce se poate in domeniu ! Peace out !:D

TgM <Frost> 03-09-06 22:23

30 Attachment(s)
Poze si iar poze

Alex_gby 03-09-06 22:25

3 Attachment(s)
poze cu aox

FastAce 03-09-06 22:31

37 Attachment(s)
alte poze sry de claritate das pe tel fkte!sunt amestecate,dacia visinie e dacia mea in constructie!

MaTzA 03-09-06 22:37

auziti...cam pe la ce ora au venit politistii aia??? dk stiam k veneau mai ramaneam si le luam si un mik interviu...sa vad ce parere au dansii despre asha cv...dk le place sau nu :D

Cristi T 03-09-06 22:39

2 Attachment(s)
nau stat prea mult ... :lol: au vrut sasi faca norma de amenzi cu baietii dar nu au avut noroc si sau dus in cora la cumparaturi :lol:

GolfuletzS 03-09-06 22:50

3 Attachment(s)
cateva poze si dl mine :D

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning