![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
Quote:
In cazul in care cineva cauta cearta aiurea eu personal spun CA NU VOI SARII IN APARAREA LUI fiindca mai am " antecedente " pentru prostii de genul si nu mai am cheful si nici banii necesari de a scapa de inca un dosar . Ca sa dau si un exemplu : daca cineva va claxoneaza din spate in timp ce alimentati si va spune sa va grabiti , nu va duceti la el si il injurati ca mai sunte-ti cu inca 20 de oameni in spate , fiindca nu stii de ce sunt in stare oamenii aia ( multora le este frica de bataie , ai ramas singur , iar in modul acesta vei lua bataie , nu ai de unde sa stii de cine dai ... dai de cineva gen Dobre [ ca doar il stiti cativa dintre voi ] si te bate pana se plictiseste ) . Nu ma intelegi gresit , dar nu vom rezolva nimic prin scandaluri etc. , daca va uita-ti atent au trecut 21 de ani de la Revolutie iar noi in loc sa evoluam am dat inapoi , oamenii aia au murit degeaba PACAT . Acum avem benzina cata vrem dar nu avem bani sa o cumparam , avem masini tari la dispozitie dar la fel nu avem bani sa cumparam , avem carne din belsug in macelarii dar multi nu isi permit sa isi cumpere mai mult de 3 kg pe luna si lista este lunga ... IAR DESPRE TAXE SA NU MAI VORBIM , este aberant ca la o masina cu motor 2.500 cmc sa platesti impozit 10 mil pe an si 760 ron asigurare , sa nu mai vorbim de o masina cu motor de 5000 cmc atunci chiar este nevoie sa faci la sfarsitul anului un imprumut bancar s-au sa-ti vinzi ceva din casa sa platesti impozitul si asigurarea . STATUL , PARLAMENTUL , GUVERNUL ... CU TOTII SUNT NEBUNI , lor nu le pasa de POPOR le pasa doar de ei . 16 milioane de euro au pentru innoirea parcului auto , bani pentru protocoale etc. au dar a trebuit sa taie din salariile si pensiile oamenilor . DE CE AU TAIAT DIN ELE ? PENTRU A PLATII DATORIA CATRE FMI ? VRAJEALA au taiat ca sa-si faca ei mofturile mancaiar pamantu' pe toti . Toti au furat si vandut iar acum cand nu mai au ce vinde si fura au recurs la aceste modalitati : MARIREA TAXELOR , TAIEREA PENSILOR SI SALARIILOR CU 25% ETC. NOI ROMANII SUNTEM VINOVATI CA NU IESIM IN STRADA SA MAI FACEM INCA O REVOLUTIE . DE CE NU IESIM ? DATORITA MULTOR OAMENI LASI SI MULTORA CU BANI CARE ISI PERMIT UN TRAI DECENT , dar nu se gandesc la ceilalti si ca se poate intoarce roata si pentru ei . Ma gandesc la un pensionar care a muncit 40 de ani pentru STATUL ROMAN si statul il fwute in cwur Ii da un *** de pensie de 7-8 mil . Din ce sa traiasca ? cand da 3-4 mil ( lumina , apa , gaze , intretinere , antena ) , cu ce sa mai manance , cu ce sa isi mai i-a medicamente ? ) MULTI NU INCEARCA SA I-A NICI O MASURA . DE CE ? FIINDCA GANDESC CA NISTE PISDE " CU CE POT SCHIMBA EU TOATE ASTEA ? " DACA NU INCERCAM NOI TOTI NU VOM SCHIMBA NICIODATA NIMIC , MAI AU PUTIN SI NE I-A FEMEILE DIN CASA SA LE PROSTITUEZE PENTRU A LE ADUCE LOR BANI . NOI TOTI INGHITIM MIZERIILE LOR , DE CE ? CA SUNTEM LASI . |
Nu va mai ganditi la violenta.
Pur si simplu,bagi de 10-20 de lei,te faci ca uiti banii in masina,mai cumperi ceva din magazin,o cola ceva,mai stergi un parbriz,o luneta,toate geamurile (nu e interzis nu??) Asta intr-un stil foarte degajat. Si vor fii si oameni normali care nu vor baga asta in seama si vor incepe sa claxoneze,sa tipe,sa faca ca toate cele...e simplu, IGNORANTA ! Iar ceilalti care asteapta (care protesteaza) mai zic si ei o remarca de genu: "ce domne`,te grabesti?" |
Quote:
do the math |
Quote:
|
Quote:
20 de masini intr-o benzinarie = blocaj nu mai intra nimeni altcineva sa alimenteze deoarece vede ca e coada! |
Ideea e ca acea coada sa tina cat mai mult :!:
|
Quote:
|
Quote:
Cadou de la mosu pentru voi(parlamentarii), un protest organizat de noi. |
Treaba cu benzinariile eu zic ca se poate face mai des...si dupa anul nou. Mai des = sa facem un obicei din asta. Frate, vineri seara, ora 6 cand e full si mere lumea acasa (si e cam full prin benzinarii)...PAC, 20 baieti, 1 benzinarie. E gata...e pe stop benzinaria aia.
Asa, poate o sa vada altii la noi (poate media o sa aiba o parere buna sa speram despre aceste initiative) si o sa faca si ei. Si daca se face o moda din blocatul benzinariilor cred ca in final un rezultat tot o sa il aiba. Repet, cum am fost "oameni" si alimentam cat mai repede, cat mai multicel...spalam geamul dupa pompa si nu la pompa...fugeam spre casa, etc...se poate si invers ei e PERFECT LEGAL. In functie de cum evolueaza pe 24 treaba cu benzinariile propun sa facem un obicei din asta. |
Incercati sa nu veniti cu masini modificate , sa nu aiba militienii motiv sa se i-a de voi .
Masini normale , cu toate actele in regula sa nu aiba nimeni ce sa ne zica . Daca intreaba de ce mergem incet " Mergem la consum sefule , ca e 5.2 lei/L de benzina , nu ne mai permitem masini cu motoare mari sa mergem cu 50km/h . " |
Quote:
|
Guwy suntem vecini, mai vin si eu cu cineva, poate plecam toti incolo, vorbim daca vrei.
Eu nu mai alimentez de vreo 2 luni si asta va tine pana mi se va termina procesul pentru taxa ilegala, asa ca...:lol: |
Quote:
Uite numarul meu de telefon : 0724.251.928 suna-ma vineri pe la 12.00 daca te hotarasti sa mergem impreuna . |
SĂ NU VĂ AŞTEPTAŢI SĂ SE REZOLVE CEVA DACĂ STAŢI ACASĂ !!!! :) Atāt am de zis momentan , o să mă descarc destul pe 24 :)) :)) :))
|
cel mai bun mod de a bloca o benzinarie este sambata intre 8 si 11 la cele care se afla la iesirile din bucuresti, in special petrom ca de la ei baga cele mai multe persoane ( cele mai aglomerate statii petrom : salajan, muncii in spate la biserica, sos alexandriei rahova, dn1 dupa miorita, bd aviatorilor, pipera )
prezent :x |
Prezent 100%.
Oameni sunt sigur ca vor veni multi,pt ca sau anuntat mii prin oras. In seara asta eram in centru si deja se faceau bannere,steaguri etc! |
E batuta in cuie intalnirea din Craiova ? Ar fi mult mai bine sa se intample simultan in mai multe orase.
|
Quote:
|
dar fratii taximetristi nu se alatura? ca asa ar fi si mai mare aglomeratie , prezent pe 24 in craiova ca bucuresti departe , sustin initiativa.
|
Prezent in Bucuresti, blocam tot ce putem, nu se mai poate asa ceva, taxe mari, asigurari scumpe benzina sa nu mai zic da-o in mama ei de treaba 5 lei litru, am ajuns sa bag de cate 10 lei sa merg 5 km ....
|
Cine sa iti dea amenzi si pt ce ??? Ca mergi cu 20 la ora ??? Pai merg cu 20 domnu militian pt ca nu imi ajunge benzina pana akasa ca e 5 lei .... ce e asa greu de inteles ca nu face nimeni protest ci doar iese la plimbare in oras ????
EvLsantos, a oprit vre-o masina neagra in fata blocului/casei tale ? :))) . |
Quote:
|
Stai linistit ca si eu din lista de mess jumate din ei, domne sunt la munca(da sigur pe 24 lumea lucreaza), nu imi merge masina (daca ziceam ca face una m*ie gratis in centru ii mergea masina), nu am benzina (nici nu o sa aiba daca nu face un efort acum) asa ca plm, astia suntem noi ROMANII !
Mergem vedem cine vine, nu vine nimeni plecam acasa si ne consolam cu gandul ca am incercat sa facem ceva da nu am avut cu cine ! |
"Bai oameni buni" , cine a zis ca facem revolutie, ne plimbam prin oras cu afise si avarii, vedeau si trecatorii, dupaia alimentat in batjocura (facut pierderi mari la benzinarii, pentru ca in timpul ala ar fi alimentat lumea de multi bani - fiecare mergand la tara sau ceva..) si dupaia ne opream pe undeva si stateam la o samanta...Ceva pasnic, nu ilegalitati sa avem probleme (Cel putin nu acum).
Nu va inteleg sa mor. Totusi poate o sa se stranga/strangem cativa in parcare vineri... Stiti alea de pe ziduri cu "sfarsitul e aproape" ? Eh, chiar asa e, doar ca al romanilor ;) |
Lasati protiile ca umplem pagini aiurea ! ! !
Protest impotriva taxei auto & Pretul combustibilului ! Location Piata Victoriei ! Bucuresti ! Parcarea din Piata Victoriei ! Bucuresti, Romania Ora 14:00 Piata Victoriei Parcam linistiti masinile in parcarea de acolo, le umplem cu afise cu mesaje pentru hotii ordinari de la conducere. In functie de cati ne strangem vedem ce facem. 1: Blocam Piata Victoriei ( nu sunt destule locuri de parcare in bucuresti ) 2: Mergem pe rute usoare - Pta Romana - Victoriei / Unirii - Victoriei pe AVARII cu 20 km/h la consum ca e benzina scumpa ! 3: Mergem in benzinarii si blocam benzinariile fara sa creem probleme. |
Prezent!!!
|
Quote:
|
Santos , ce facem ? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Protestul este inca valabil la ora si data stabilita in locatia cunoscuta de toti cei care au citit acest topic!!!!Sper sa reusim ceva si in caz ca nu vom face nimic macar murim cu constiinta impacata stiind ca am incercat!!!!Bafta tutror si ne vedem acolo!
|
Quote:
Exact ce va ziceam eu mai sus ... daca nu iesim in strada toate categoriile de oameni ( saraci , bogati ) nu rezolvam nimic , chiar daca ai bani de ce sa dai statului si altor straini aiurea ( OMV-UL , ROMPETROLUL , LUKOIL , AGIP , MOL nici una dintre aceste benzinarii nu au patroni romani ) cand poti face altceva cu banii aia sunt banii tai munciti , furati nu conteaza . Va imaginati cati bani am bagat Bulgarilor la PIB ? Din 2007 a inceput nebunia cu inmatriculatul la Bulgari si daca va uita-ti atent cam 20 - 30 % din masinile dupa strada sunt inmatriculate in Bulgaria ( FOARTE BINE , DE CE SA FACEM PL MARE STATULUI ROMAN CU TAXELE LUI MAI MARI DECAT IN ORICE TARA ) . Apropo sa va povestesc ceva : am avut un 528i e39 din 2000 , euro 3 si m-am dus sa-mi iau numere rosii , la care gaborul ma verifica atent la toate actele si imi spune : " vei avea probleme mari cu masina asta la inmatriculare " la care eu il intreb de ce ? fiindca doar proprietarul trecut pe carte poate venii sa inmatriculeze masina asta , iar eu Ii spun ca am contract de vanzare - cumparare cu el , iar el imi spune " nu conteaza , tu nu ai voie " pana la urma m-a enervat si i-am spus adevarul , CINE CREZI CA INMATRICULA MASINA ASTA IN TARA ASTA DE ... CREZI CA AM 3000 DE EURO SA Ii ARUNC PE GEAM , MA DUC LA BULGARI SI BAG BANI IN BUGETUL LOR DACA STATUL ROMAN ESTE PROST SI ARE ASEMENEA TAXE , la care el imi spune " crezi ca acolo zboara cainii cu , covrigi in coada du-te si inmatriculeaz-o acolo , sa vezi cand vei ramane fara ea " am luat actele si nici buna ziua nu i-am mai spus de nervi ce aveam pe ei . Dupa 1 saptamana ma duc la Bulgari ( la Ruse ) cu un prieten bun care cunostea multa lume acolo , Ii dau masina , actele si 700 de euro unui prieten de-al prietenului meu si ma duc la o cafenea , dupa 3 - 4 ore a venit cu masina inmatriculata ( numere , itp , asigurare ) si m-am dus cu el sa-mi faca procura si contractul de vanzare - cumparare . Le-am tradus si acolo spune : CESIONEZ CATRE : ............. URMATOARELE DREPTURI : SA CONDUCA SI SA STAPANEASCA AUTOTURISMUL ............... , CU NUMARUL DE INMATRICULARE ............... , CU NUMAR SASIU ..................... SI NR MOTOR ........... , ATAT IN TARA CAT SI PESTE HOTARE . SA MA REPREZINTE IN FATA TUTUROR AUTORITATILOR DE STAT , ADMINISTRATIVE , COMUNALE , FINANCIARE , KAT , AUTORITATILOR VAMALE , POLITIA DE FRONTIERA IN LEGATURA CU FOLOSIREA SI CONDUCEREA MIJLOCULUI DE TRANSPORT DESCRIS MAI SUS . SA MA REPREZINTE IN FATA TUTUROR COMPANIILOR DE ASIGURARE , SA INAINTEZE PRETENTII SI SA PRIMEASCA DESPAGUBIRILE DE ASIGURARE . SA CESIONEZE CATRE TERTE PERSOANE DREPTURILE CONFORM PREZENTEI PROCURI . Ce alte drepturi aveam in + daca inmatriculam masina in tara noastra si plateam 3000 de euro ? Taxele acelea imense , radare , ce anume ? Pe mine nu ma incalzeste ca scrie numele meu pe un talon . Mai bine am platit 700 de euro si am exact drepturile care ma intereseaza pe mine , sa nu mai vorbim de taxele pe care le-as fi avut daca o inmatriculam la noi in tara . Dupa care mi-am luat un Audi Cabrio 2.600 cmc dar inmatriculat ( ce tare am fost ) : impozit 900 lei pe an si asigurare 760 lei pe an . Pana la urma l-am vandut si pe asta ca nu il mai puteam intretine corespunzator si nu am vrut sa imi bat joc de ea era o masina destul de greu de intretinut , nu am loc de munca ( MULTUMIM IAR STATULUI , DACA NICI LA 21 DE ANI NU GASESTI UN LOC DE MUNCA BUN , ATUNCI IL VEI GASII LA 60 LA 2 METRII SUB PAMANT ) si prin urmare nici bani . Asa am ajuns sa renunt usor , usor ( momentan ) la ce imi este mai drag pe lumea asta masinile si motocicletele din cauza GUVERNULUI P..I am ajuns sa imi i-au o masina de PENSIONARI ( LOGAN DCI masina care nu credeam vreodata ca o sa-mi iau ) sa imi permit , sa merg cu el unde am nevoie si sa il intretin corespunzator . Nu mi-a placut niciodata sa imi bat joc de o masina , indiferent ce masina am avut . |
WTF?!?!?!?!!?
ce s-a intamplat cu eventul de pe facebook,mie imi spune c-a fost "cancelled"? la Craiova se intampla "minunea" orice ar fi |
Quote:
|
Quote:
Ma bag si eu , mi-am vandut masina care mi-am dorit-o din copilarie ...un amarat de ursuletz E30.. pt ca nu imi permiteam nici sa il conduc in fiecare zi, cu atat mai putin sa il intretin.... ITI MULTUMESC DOMNULE BASESCU....ITI MULTUMESC DOMNULE BOC... sa aveti toata viata voastra banii nostrii , problemele noastre , viata noastra, traiul nostru de k.k.t ... sa iti de-a Dumnezeu BASESCULE sa traiesti cu banii mei... si sa vrei sa iti intemeiezi o familie .... dar cu ce... in m.m.v de criminali... de nenorociti... de hotzi... Eu pt o greseala a sortzii, pt o neatentie de 2 secunde, fara nici un fel de rea vointza... platesc si acum de 3 ani prin tribunale , iar astia fura pe fatza cu tupeu...si sunt liberi... ala de a furat o paine si un salam a luat 7 ani de parnaie.... NU ESTE CORECT .... "Romania este o tzara superba.... o tzara frumoasa....are insa un mare defect..... Este locuita !!! " |
Quote:
Romanul este foarte usor de influentat , se bucura la orice ... sa va dau un exemplu . Anul trecut 2009 au fost alegerile prezidentiale si dupa cum bine stie toata lumea inainte de alegeri s-au impartit tot felul de lucruri ( galeti de apa , sepci , telefoane mobile , pixuri , tricouri etc. ) in felul acesta ei si-au atras alegatori . Cand a venit ziua alegerilor hop se oferea cate 50 lei , 100 lei , 50 euro si uite asa s-au dat voturile aiurea , cine era baiat destept lua banii si vota pe cine vroia el ca nu intra nimeni cu tine in cabina sa te controleze , iar acum pierdem 100 de milioane mai mult . Degeaba il acuzam pe Basescu si pe Boc ca au furat si vandut aproape tot pana la ei , inclusiv ei au vandut , furat ce a mai fost , iar acum cand nu mai este nimic de furat si vandut au trecut la alte fapte care le simtim pe pielea noastra . Nu sunt numai ei vinovati TOTI SUNT VINOVATI ILIESCU , CONSTANTINESCU , BASESCU ... TOTI . |
Quote:
trafy ce doamne iarta-ma de la tine am pretentii :D:D:D !!! |
mama nene...deci cred ca aia din 89' saracii se rascolesc acuma in mormantu ala..pai sa mai strangi la fel atatia oameni acuma inainte de sarbatori basescu nici cu elicopteru n-ar mai apuca sa fuga:lol:
aa uitasem !!! PREZENT :peace: |
OMV Petrom a īnţeles mesajul: preţul benzinei a fost redus azi 22 decembrie cu 3 bani/litru:
http://www.petrom.com/portal/01/petr...GMTAwMDAwMA!!/ Deci e absolut necesar să vadă pe buzunarul lor cum stă treaba, ca să nu se limiteze la acest rahat de ieftinire convinşi că ne-au făcut o favoare. Dacă se putea lipsi toată lumea de maşini vreo 15 zile, ştiind cāt īncasează zilnic fiecare staţie, atunci chiar ar fi simţit ardeiul iute īn punctul sensibil din partea dorsală :p ~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning