![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Le-am vazut aseara jantele ..sunt super Gym! asteptam sa finalizezi "proiectu";)
|
Nici o veste de la echipa de la CJ ?
|
4 Attachment(s)
astea au fost liniile care le-am dat la KO. Va rog da-ti-va si voi cu parerea la fiecare linie cine a castigat. Sunt cu aceasi masina... o Skoda Felicia de 1.6 din CNR. Din masina eu vedeam ca io-s primu si tipu cu care am facut la fel. Nu-s super filmele dar da-ti si voi o parere... thanks
|
Per ansamblu etapa III de la cluj a fost cea mai naspa dintre ele.... am dat linii numa cu cate o masina.... nu mai putea sa dam cu alti nici daca vroiam.... bine ati facut ca ati ramas acasa... si pe deasupra nici nu a fost pe grupe. Pe scurt HAOS TOTAL! nu vreau sa critic pe nimeni sa nu mah intelegeti gresit, dar la primele 2 etape a fost mult mai fain.
|
Ok, am vazut filmele.La prima linie nu ma pot pronunta pt ca e filmat putin mai departe de finish si te poate induce in eroare dar la 2 , 3 si 4 se vede clar ca Logan-ul e in fata.
De ce ? Au fost neintelegeri ? |
Quote:
|
Din pacate sunt din ce in ce mai rar organizate legale fara evenimente de genul asta ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Monitoru e de vina...sti tu, pana se incalzeste tubu! :D
|
fratzica - treaba cu "suzy" e o numele de "scena" atat doar ca is logat cu collin
|
Deci sa-ti spunem SuZy ? am un coleg de clasa tot "suzy" ..la un moment dat am crezut ca el e :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Ala cu golfu ala 5 din deva, ala diesel fain.. nu GTI-u :) Cam asa ti se zice pe aici... care nu te stiu dupa nume :) |
Quote:
|
Quote:
da o geana pe link-ul de mai jos...:) https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/19859-deva-hunedoara/page-2.html |
Quote:
|
Ce ziceti de o intalnire intre membrii 4 tuning Hunedoara / Deva weekendu' care vine (28 - 29 Oct.) ?? :peace:
|
Quote:
|
Quote:
Apai pe forumu asta nu prea se poate vorbi serios :D |
Dap,de acord pana atunci e gata si masinutza mea :).
Maine ma duc sa o imatriculez si tot maine imi vin si piesele,pe joi sper sa fie totul gata ;). Am fost prin oras cu ea in seara asta...i-am dat un pic in p... :). |
Unde pot gasi vopsea perlata ? Un site .. magazin online ..
|
Quote:
|
Quote:
Si Fratzika mi-o zis aseara ca ar fi bine venita o intalnire da' sa vedem cand suntem disponibili [b]TOTZI[/] ca si asha suntem putzini(deocamdata) |
daca va intalniti weekendu asta cred ca o sa vin si eu ca o sa fiu pe la deva... sa va cunosc si eu...
|
L-am vazut acum jumatate de ora pe Dudu (HD-21-ARD) prin oras, la un semafor, si aseara pe ... collin_mc, cred ca se plimba .. ;)
|
si eu l-am vazut pe dudu da' creca are probleme cu vederea...a venit in hunedoara alaltaseara si eram in spatele lui pe acolo la teatru si cu toate ca l-am blitzat cu farurile nu o oprit...si la prima curba io dat cox... am renuntzat sa "alerg" dupa el...
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
In curand o sa pun eu un filmuletz,iau pe cineva in masina sa filmeze si merg blana pana la intersectzie spre deva si inapoi,ori o sa fie de ogrish.com ori o sa fie ceva misto :).
|
asteptam...<cu drag..>:-)
|
Cum facem maine seara???
Eu zic sa ne intalnim totzi hunedorenii care vom merge in Deva, la OMW, sau la MOL.....si sa plecam in coloana organizata... Dati-mi de veste ce ati hotarat, sa nu ma trezesc de unul singur pe acolo... GYM - a confirmat azi la cafa la Rafa Dadi - se pare ca vine fast_racer - da Mutzu - nu stiu sigur dar speram sa vina sa ne povesteasca :) |
Quote:
Deci dak plecati de langa mine calc frana si va fac :wave: (+ca nu stiu unde-i stadionu in deva ca nu frecventez zona :lol: ) |
Quote:
|
Stadionul e exact la baza cetatii, parcarea e chiar in fata telecabinei, unde e statia de jos a telecabinei :) Caut acum harta sa va desenez cam pe unde vine ..
|
Exista 2 variante ..
1.Intrati aici http://www.ideva.ro/flash.html si incercati sa intelegeti drumul pana la zona aceea gri de la baza cetatii unde scrie P (aveti nevoie de flash player -> http://fpdownload.macromedia.com/get...ash_player.exe) :D 2.Cand ajungeti in Deva ii spuneti la fast_racer_sonik sa ma sune si va spun eu pe unde sa o luati sau vin dupa voi .. |
Scuze dak nu v-am vazut (Da port ochelari :)) shi dak mai blitzati insistati ca nu opresc la fiecare blitz ca mai is unii nervoshi ca nu le prea dau prioritate sau ca merg cam tare:)
|
Quote:
stiam eu ceva dar nu eram sigur :lol: |
Quote:
|
cine stie mai multe despre daciile vechi de raliu????
am auzit pe "cineva" spunand ca o dacie fara turbo nu poate intrece un saxo de 1.4 75 de cp simplu..............ne modificat........eu sunt de alta parere.......zicetzi shi voi cautati pe net detalii ca sunt tare curios de ce gasiti shi de parerile voastre.......... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning