Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - work in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/226710-golf-3-work-progress.html)

kamei 26-02-11 10:01

Re: Golf 3 - work in progress

Cred ca trebe si aripile .

*-_Speed_-* 26-02-11 11:52

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4122171)
Cred ca trebe si aripile .

Nu trebe.

valitataye 26-02-11 12:56

A iesit bine iluminarea cu alb:)

cristianic 26-02-11 13:05

nu se gasesc niste plasme verzi? ca ar da bine...

B-99-SAA 26-02-11 16:16

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 4122688)
nu se gasesc niste plasme verzi? ca ar da bine...

Mai bine nu ziceai nimic... Nu, nu se gasesc plasme verzi, si daca s-ar gasi nu vad rostul lor pe masina asta :lol:
Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4121483)
Mersi la fel :D Ce parere aveti de botul de vento? Am inteles ca trebuie schimbate doar farurile, grila si capota? Tregherul trebuie? Sau altceva?

Ai dreptate, doar faruri, grila, capota. In rest pica fix ca din fabrica :D Arata mult mai bine cu bot de Vento, si nu e cine stie ce investitie, mai ales daca vinzi farurile originale si capota, scoti o parte din bani inapoi :) Eu zic ca merita. Farurile poti sa le faci joey-mode inainte sa le pui, sa nu le mai dai odata jos :D

cristianic 26-02-11 22:50

1 Attachment(s)
ma refeream la ceva in genul ceasurilor de pe skoda, iluminate din spate cu verde =>>

Felix_Arad 27-02-11 00:14

Inainte, luminile au fost verzi, dar la golf 3 limina nu bate din spatele ceasurilor, nu vad cum ai putea sa faci asta la golf 3, numai daca ii schimbi ceasurile posibil de golf 4, am auzit ca cica s-ar potrivi la perfectie. Lumina bate de deasupra lor, ca la batranele daciute. Plasma nu imi pun, imi plac mai mult astea, dar o sa imi cumpar inele la ceasuri. Cum sunt farurile joey-mode? :D

p1Tz1 27-02-11 00:29

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4121483)
Mersi la fel :D Ce parere aveti de botul de vento? Am inteles ca trebuie schimbate doar farurile, grila si capota? Tregherul trebuie? Sau altceva?

saLL doar capota faruri si grila iti trebuie pentru botul de vento si tin sa iti zic ca da bine rau pe golf 3 parerea mea ....hai succes cu golfuletul si punei botul de vento o sa fi foarte multumit chiar daca uni zic nu pune baa...

Adryanno 27-02-11 00:38

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4121500)
Cel putin in arad nu am vazut nici unul. Luni merg si vorbesc, ma interesez, ca imi palce mult :D

Hai ca iti dau eu 2 faruri de vento !
Daca vrei capota si grila rezolvam !

In Timisoara sunt cateva..;) arata bine .. si eu pun ! :D

AnduGTR 27-02-11 08:25

Fa-l Volf. Arata criminal :D M-am uitat la un magazin de piese auto in listele de piese de caroserie de Golf 3 si Vento, ca si eu vreau sa-mi pun bot de Vento pe a mea:
- tragger Golf 3 echipeaza Vento si viceversa;
- aripile sunt aceleasi;
- bara de Golf 3 echipeaza si VW Vento.
Ia-ti capota, grila si farurile si ai rezolvat-o;)
Uite si un Do It Yourself, poate te ajuta vreun pic: http://www.diynexus.com/vw/mk3_front..._end_swap.html

kamei 27-02-11 08:49

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4124553)
Inainte, luminile au fost verzi, dar la golf 3 limina nu bate din spatele ceasurilor, nu vad cum ai putea sa faci asta la golf 3, numai daca ii schimbi ceasurile posibil de golf 4, am auzit ca cica s-ar potrivi la perfectie. Lumina bate de deasupra lor, ca la batranele daciute. Plasma nu imi pun, imi plac mai mult astea, dar o sa imi cumpar inele la ceasuri. Cum sunt farurile joey-mode? :D

farurile Joey Mode sunt cu interiorul negru, da un ochi unde am prezentarea masinii.;)

valitataye 27-02-11 20:37

O sa dea bine cu bot de Vento uitate la ZAK cum arata:)

BOGDAN_UWW 27-02-11 21:17

1 Attachment(s)
uite aici felix :-P asa ceva dar pe alb....

:oops:

p1Tz1 27-02-11 21:37

3 Attachment(s)
uite aici niste poze care ma inspira :))) sper sa te inspire si pe tine nu prea mult ca sa nu facem acelasi lucru amn2 :))

Adryanno 27-02-11 23:10

Oricum apar tot mai multe golfuri cu bot de vento ! :D

sony_floryn 28-02-11 00:26

Golf + bot Vento=Polo cu semnalizarile in far!!!
da bine dar sa nu fie faruri originale de vento sa fie ceva frumos cu fond negru e crima

VladM 06-03-11 14:18

Quote:

Originally Posted by sony_floryn (Post 4127854)
Golf + bot Vento=Polo cu semnalizarile in far!!!
da bine dar sa nu fie faruri originale de vento sa fie ceva frumos cu fond negru e crima

Ai vorbit si tu sa te afli in treaba. Felix,nu te intereseaza jantele mele la schimb ? Mie imi ating,pe Golf 3 merg,le-am probat. Frumos Golfuletul,spor la facut Volf.

Felix_Arad 06-03-11 21:44

Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui sony_floryn. Vlad, imi palc jantele, dar nu fac schimb deocamdata sunt multumit de ele, eventual daca erau ceva bbs-uri, sau ceva cu buza, alceva nu sunt interesat sa imi pun pe ea. Mersi oricum de oferta. Cat despre botul de vento, am fost, am vorbit, trebuie sa primeasca farurile, plus mai am cateva oferte. :D

Adryanno 06-03-11 21:55

Hai sa iti dau eu farurile ..

p1Tz1 06-03-11 22:10

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4148261)
Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui sony_floryn. Vlad, imi palc jantele, dar nu fac schimb deocamdata sunt multumit de ele, eventual daca erau ceva bbs-uri, sau ceva cu buza, alceva nu sunt interesat sa imi pun pe ea. Mersi oricum de oferta. Cat despre botul de vento, am fost, am vorbit, trebuie sa primeasca farurile, plus mai am cateva oferte. :D

Felicitari pentru decizia luata o sa iti placa botul de vento crede-ma .... hai asteptam schimbarea:P

Felix_Arad 08-03-11 17:34

5 Attachment(s)
Azi am gasit la un schrot o oferta pe care nu am putu-o refuza. Mi-am cumparat faruri si capota de vento, le-am montat, dar mai am nevoie de grila, nu am gasit niciunde model vechi, si am decis sa imi comand una de pe net fara semn. Urmeaza cat de curand o tinichigerie si apoi un alb proaspat. Poze :D

razvan_shadow619 08-03-11 17:48

te-am vazut astazi in trafic...acus 1 ora

app, cat ai dat pe faruri, capota si grila? pm

VladM 08-03-11 19:25

Frumos,bravo Felix. Fa farurile negre pe interior,o sa o schimbe :)

quick_silver2 08-03-11 20:14

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4153559)
Frumos,bravo Felix. Fa farurile negre pe interior,o sa o schimbe :)

Asta vroiam sa ii spun si eu,mi-ai luat-o inainte:-P
Si eventual semnalizari albe in bari ( asta daca pe viitor nu vrei sa faci bara clean )

ovidiu89 08-03-11 20:23

Ii sta foarte bine asa:D

B-99-SAA 08-03-11 20:29

Forta :D Sa le stapnesti sanatos, arata foarte bine, asteptam si grila! Si farurile negre daca ai chef sa te apuci (iar) de ele :)

ralphmandl 08-03-11 21:18

super felix:X, inca nu ti-am vazut mashinitza cu boticul de vento.

p1Tz1 08-03-11 21:19

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4153267)
Azi am gasit la un schrot o oferta pe care nu am putu-o refuza. Mi-am cumparat faruri si capota de vento, le-am montat, dar mai am nevoie de grila, nu am gasit niciunde model vechi, si am decis sa imi comand una de pe net fara semn. Urmeaza cat de curand o tinichigerie si apoi un alb proaspat. Poze :D

Felicitari pentru achiziti ma bucur ca ai facut pasul asta .... si app si la tine ca si la mn este distanta la farul de pe partea soferului .... oare dc ?

Felix_Arad 08-03-11 22:27

1 Attachment(s)
Mersi :D Grila urmeaza,a cum imi caut. In Arad nu am gasit una intreaga, sau cat de cat buna, si recurg la internet. Sa vad cum stau cu fondurile si poate imi iau una fara semn, sau una model vechi, cum e in poza. Farurile le voi face negre pe interior, semnalizari albe in fata, am si gasit, dar le mai aman umpic, sa termin cu botul. Cat despre distanta de la farul din stanga, nu stiu, m-am tot uitat, dar totul e la locul lui. M-am gandit ca, dupa ce ii pun grila, sa maresc spatiul de la far unde intra surubul in tregher, sa il pot trage mai spre dreapta umpic, acuma depinde de grila, cat imi va permite sa nu se vada aiurea. Acum o alta intrebare, cand voi vopsi farurile negre in interior, cum dau jos sticla, ca am vazut ca e lipita cu silicon parca?

koala_boy 08-03-11 22:40

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4154194)
Mersi :D Grila urmeaza,a cum imi caut. In Arad nu am gasit una intreaga, sau cat de cat buna, si recurg la internet. Sa vad cum stau cu fondurile si poate imi iau una fara semn, sau una model vechi, cum e in poza. Farurile le voi face negre pe interior, semnalizari albe in fata, am si gasit, dar le mai aman umpic, sa termin cu botul. Cat despre distanta de la farul din stanga, nu stiu, m-am tot uitat, dar totul e la locul lui. M-am gandit ca, dupa ce ii pun grila, sa maresc spatiul de la far unde intra surubul in tregher, sa il pot trage mai spre dreapta umpic, acuma depinde de grila, cat imi va permite sa nu se vada aiurea. Acum o alta intrebare, cand voi vopsi farurile negre in interior, cum dau jos sticla, ca am vazut ca e lipita cu silicon parca?

incalzesti bine cu foenu...eu le`am spalat odata si am dat cu foenu` din partea din spate ca sa usuc mai rpd sticla pe interior si deja incepeau sa se desprinda sticlele...sa nu mai vorbesc ca daca dai din fata direct pe sticla o sa mearga mult mai repede :D spor!

cristianic 08-03-11 22:43

de scuter ai avut mare grija, iar acum, vad ca nici masina nu e neglijata.
sunt sigur ca in final o sa fie printre cele mai frumoase volfuri.

felicitarile mele!

respect maxim din partea mea!

PS: in legatura cu grila, daca tot faci un efort sa-ti cumperi una, ia-o fara semn; efectul vizual va fi extraordinar.

p1Tz1 08-03-11 23:05

cum tia spus si colegu cu feonul si se incalzeste siliconu si se desprinde foarte usor .... daca le faci negre o sa schimbe foarte mult + de asta grila daca ai vrea sa fie neagra sa intre in contras cu farurile parerea mea ... hai succes la mesterit

Felix_Arad 08-03-11 23:13

1 Attachment(s)
Maine sa vad cum am timp si poate fac farurile. Ce ziceti de grila asta? :???:

p1Tz1 08-03-11 23:16

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4154365)
Maine sa vad cum am timp si poate fac farurile. Ce ziceti de grila asta? :???:

DAp foarte buna neagra fara semn + farurile inegrite .... o sa intre foarte bine pe masina mai ales pe culoare la masina ta app dami si mie un pm cu pretul la grila ... ms sa le stapanesti sanatos inca odata

Adryanno 08-03-11 23:51

Daca mai astepti pana vineri .. poate te rezolv de grila ..

Felix_Arad 12-03-11 18:24

4 Attachment(s)
Dupa lungi cautari, azi am gasit grila, am luat-o am montat-o, si imi place cum arata. Cea de la FK, mau sunat baietii de acolo si nu o au pe stoc, am mai cautat si pe alte site-uri, nu o aveau pe stoc, si am ajuns la ultima opptiune, una normala model nou. Poze :D

quick_silver2 12-03-11 23:31

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4164113)
Dupa lungi cautari, azi am gasit grila, am luat-o am montat-o, si imi place cum arata. Cea de la FK, mau sunat baietii de acolo si nu o au pe stoc, am mai cautat si pe alte site-uri, nu o aveau pe stoc, si am ajuns la ultima opptiune, una normala model nou. Poze :D

Fai farurile Joey Mode + semnalele fata ( capacele ) albe.
Felicitari,arata foarte bine!

wow-ar 13-03-11 00:38

cred ca e primul volf din arad:D
e genial, da foarte bine botul de vento
mai facem si farurile saptamana viitoare si mai vopseaua ii lipseste
buna treaba faci acolo felix, tineo tot asa:peace:

p1Tz1 13-03-11 03:01

hai ca a iesit bine pana la urma chiar daca nai pus grila Fk e totul ok parerea mea ....

razvan_shadow619 13-03-11 09:26

frumos volf-ul...good job

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning