![]() |
Re: dBig Sounds - Car Audio & Tuning
Quote:
Felicitari pentru lucrarile facute, se vede ca ai mana si faci ceva de calitate, spor la treaba in continuare |
PROMOTIE!!! Sistem navigatie dedicata Dynavin (sist de operare Android) pentru VW SKODA SEAT. Link cu descrierea produsului http://edotec.ro/magazin/product/dvd...roid-internet/ Pret : 2.899RON INSTALARE INCLUSA!!! Noua, factura + garantie 24luni Produsul se afla in stoc, stocul este limitat!!! Perioada promotiei : 25-29 iunie 2012 Date de contact: 0733.566.660 Y!m: dbig.sounds |
video de prezentare al aparatului
https://www.youtube.com/watch?v=zi8e-a_b338 https://www.youtube.com/watch?v=BEdKa...eature=related |
interesanta tare jucaria!!
|
5 Attachment(s)
Home audio
Slatina - sonorizare piscina, curte + anexa Boxe exterior DLS MB5 Boxe interior DLS Flatbox Mini Receiver Pioneer VSX 421 DVD Player Samsung |
3 Attachment(s)
Daewoo Matiz
-instalare HU Kenwood 3054ur -instalare kir cabluri 8awg Hollywood -instalare amplificator Hollywood HXA20 -instalare subwoofer PowerBass 10" + incinta custom bassreflex |
13 Attachment(s)
Opel Vectra
-instalare HU multimedia tv, gps, usb, internet, carkit, dvd, iPod -instalare camera reverse Integrare OEM, s-au pastrat comenzi volan, nici o modificare nu a fost necesara. |
14 Attachment(s)
VW Golf 5
-instalare unitate multimedia Dynavin cu OS Android |
21 Attachment(s)
Seat Ibiza
-instalare difuzoare fata + spate , de tip componente PowerBass S6c -instalare kit subwoofer Hollywood 4AWG -instalare amplificator Hollywood HXA 1K -instalare subwoofer cu 2 difuzoare Powerbass 12" , incinta din MDF (deocamdata nemochetata, o sa revin cu poze dupa ce o mochetez) |
Un amplificator potent pentru un Alpine SBG-1244 band pass de 250 W rms ce imi recomanzi si un pret .
Multumesc . |
Ai pm! ;)
|
3 Attachment(s)
BMW E60
-instalare kit subwoofer Hollywood -instalare subwoofer Powerbass 10" cu incinta din MDF |
1 Attachment(s)
VW Golf V
-Instalare unitate multimedia Dynavin |
18 Attachment(s)
VW Golf III
-instalare CD/MP3 Player Kenwood -instalare set componente 16,5cm Powerbass -instalare set difuzoare coaxiale pe panourile spate |
Salut, m-ar interesa cat costa la un Golf V dotat cu RCD510(nu vreau sa schimb HU, dar nu stiu daca are iesire de statie), boxe pentru usile din fata si pentru cele din spate amplificate si insonorizate usile!
Sa-mi dai si mie niste preturi separate, pentru boxe, insonorizare. Multumesc frumos! |
Continuam pe PM ;)
|
8 Attachment(s)
Daewoo Matiz
-instalare set difuzoare componente 16.5cm, Powerbass S6c |
1 Attachment(s)
Ford Focus
-eliminare HU OEM -instalare rama adaptoare -instalare HU Alpine |
2 Attachment(s)
Audi A3
-demontare HU OEM -instalare unitate multimedia Dynavin + camera reverse |
4 Attachment(s)
Alfa Romeo
-inlocuire cablu de alimentare (fost 8awg(10mm) cu 4awg(20mm) ) -instalare subwoofer activ -instalare condensator |
1 Attachment(s)
Seat Leon
-Instalare HU Kenwood |
5 Attachment(s)
Mercedes C180
-Instalare DVD player -Instalare amplificator si subwoofer |
3 Attachment(s)
VW Jetta
-instalare incalzire in scaune |
8 Attachment(s)
Ford Mondeo
-instalare kit incalzire scaune |
o intrebare , la ce pret ar ajunge o insonorizare pt skoda octavia tour , ma intereseaza in mare portbagajul si portierele . Multumesc frumos si ca estimare timp de lucru cat ar sta masina in service . Ms frumos:shock:
|
Salut
Ca timp de executie undeva la o zi jumate 10-16.30 si 10-13.00 Pret ai pe PM |
lucrezi frumos imi place..
crezi ca am sa gasesc la tine un ampermetru montabil pe masina? |
Salut
Multumesc de aprecieri Ampermetru nu si nici nu cred ca o sa gasesti pe undeva (ma refer la unul bun, adica rapid si precis) mai degraba unul de "mana" (un clampmetru) desfacut si adaptat la ce consumator vrei, dar aici vorbim de 200eur+ numai aparatul , fara adaptari. Voltmetru am :) |
5 Attachment(s)
Nissan Primera P12
-eliminare difuzoare OEM -instalare difuzoare spate DLS 226 (sistem coaxial) -instalare difuzoare fata Hertz DSK 165.3 (sistem component) -instalare kit cabluri Hollywood 20mm La inceputul lui februarie urmeaza: -Instalare amplificator Hollywood Excursion 1K -instalare HU Kenwood KDC-BT61 U -instalare subwoofer DD 512 in incinta custom. O sa revin cu mai multe poze dupa finalizarea lucrarii |
8 Attachment(s)
BMW e36
-eliminare difuzoare OEM -instalare difuzoare spate Powerbass S-675 (sistem coaxial) -instalare difuzoare fata Powerbass S-5c (sistem componente) -instalare HU Kenwood KDC-4051UR |
Salut
Spune-mi si mie te rog la ce pret ai metrul de cablu 10 AWG. Merci! |
Salut, nu am la metru, am kit complet Hollywood. 5+1m , soclu + siguranta, rca, cabluri difuzor si remote, papuci pt cablu la 110lei
|
2 Attachment(s)
VW Jetta 2012
-instalare unitate multimedia Dynavin |
2 Attachment(s)
BMW X5
-instalare amplificator Eton EC1200.1D -instalare subwoofer Digital Designs 2512 |
5 Attachment(s)
VW Touran 2012
-instalare procesor de sunet Audison BitONE |
10 Attachment(s)
Peugeot 308
-demontare HU OEM -instalare rama adaptoare -instalare DVD Player Kenwood DDX4021BT -instalare amplificator Hollywood Excursion HXA1k -confectionare incinta bassreflex din MDF -instalare subwoofer PowerBass S124x -instalare kit cabluri Hollywood 4AWG |
20 Attachment(s)
Nissan Primera (continuare)
-confectionare incinta bassreflex din fibra de sticla -instalare subwoofer Digital Designs 512 -instalare HU Kenwood KDC-BT61u -instalare amplificator Hollywood Excursion HXA1K |
Un pret pentru : Alpine CDE-W233R
Multumesc |
22 Attachment(s)
VW Jetta 2012
-Instalare amplificator Audison LRX6.9 -Instalare difuzoare fata Hertz HSK 165 -Instalare adaptoare de nivel (front rear) -Izolare usi fata cu STP Gold -Instalare kit cabluri Hollywood )AWG -Cablarea intregului sistem |
5 Attachment(s)
Renault Clio
-instalare player Alpine 9835 -instalare kit cabluri Hollywood -instalare subwoofer + amplificator |
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning