![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
1 Attachment(s)
va salut si ms. de primire ;)
sunt din hunedoara, ma gasiti in fiecare zi pe Bd. Dacia, la Nei Service :lol: pun si o poza cu mine, facuta duminica in parcare la Kaufland. se vede portbagaju, am iesit la un gratar pe valea roatei :-P pe forum, sunt membru de mult timp, doar ca nu am postat nimic :oops: poate imi permiteti sa fac si putina reclama :rolleyes2 daca aveti probleme cu aratura electronica (cassuri, amplif`uri, decodari, instalari car audio etc.) sau daca vreti sa cumparati difuzoare, cd playere, conectica si cam tot ce tine de car audio, la preturi mici, dati o fuga pana pe Dacia la V3 :D sunt dealer Sal, Carpower (Monacor) si acum lucrez cu baietii de la Tornado. am pe stoc: Sal Alpine Pioneer Mtx Coustic Carpower sper ca nu deranjez pe nimeni, incerc doar sa ajut, ca doar suntem "consateni" :-) ps. cu cine vorbesc si eu de un sticker 4Tuning :baby: |
6 Attachment(s)
In sfarsit pun si yo poza cu masina mea...desi sunt cativa care au vazut-o...
|
Quote:
|
Quote:
cu sticker-ele Bogdan(fast_racer) e responsabil:) ....ne vom vedea cu siguranta la intalnirea urmatoare ;) |
:dance: multumesc, multumesc baieti :D
am primit deja sticker`ul 4T de la Bogdan :D foarte saritor baiatu, multumesc inca o data. cat despre urmatoarea intalnire, tinem legatura :yes: |
Scuze Bogdan nu am stiut......Am vazut ca si-au pus si altii pozele si na am zis sa pun si yo...muta-le daca vrei......
|
Quote:
Quote:
|
Salut
Masina urmeaza sa o cumpar sper pana de Pasti sa ajunga. Sper sa primesc si eu un sticker de la Bogdan cu care ma stiu, mai mult cu frate-to. Urmeaza si ceva poze |
Quote:
Numa' bine!!! |
1 Attachment(s)
Salut la toata lumea.
Bogdane sper ca-i bine unde am pus poza. |
E bine Kedy :) te asteptam sambata (vezi topicul cu intalnirea)!!! mai scrie pe forum ca s-asa te plictisesti la lucru :lol:
|
Wellcome Kedy,
Ce mai e nou pe la Memory??? Ne vedem sambata seara ;)....last edit..se pare ca vei fi plecat. |
Re: Useri 4 Tuning din Hunedoara
Quote:
Lupo xx horsi :D |
Quote:
|
Quote:
|
Va salu` cu respekt.
Ma bucur ca exista acest forum si ma bucur ca existatzi voi cei care il tzinetzi in picioare. Despre mine ce pot sa spun ....iubesc masinile la fel de mult ca si voi, impatimit in d`ale tuning-ului ext, int, motor, audio toate cele ce deriva din aceasta "arta moderna". Poze cu mine si cu masina mea le voi pune cat mai repede cu putintza deoarece masina este asa de noua de i-am facut inca poze. :) In rest astept intalniri cu sau fara "liniutza". Toate cele bune si sa auzim numa de bine! Cu respekt Vectrosu |
Quote:
|
Se pare ca tot io sunt adeca "vectrosu".
Am uitat ca , cu ceva timp in urma adeca prin 2004, am facut user pt a putea beneficia de nesthe informatzii despre audio-tuning. Ata ete o sa incerc sa sterg userul vectrosu....cred ca se poate |
Quote:
|
1 Attachment(s)
PASTE FERICIT!!! din partea RS ARAD :D
|
VectraB sa inteleg ca esti vecinu cu A4 :D
Frumoasa masina .. (fratele mai mic al celui de la semnatura mea :-P). Ceva detalii despre ea ? Cat te-a costat DDP ? |
Quote:
|
Ce sa zic .... despre audi a4 2.0 litri TFSI 200 cai:
Este model 2007 exterior S-line cutie 6 trepte manuala pret cu tat ce trebe la le exact 33000 euro, banu jos , dar mare atentzie pt cine vrea sa cumpere masini noi de la dealeri nostri romani , sa sthitzi ca se negociaza pretzul adeca la prima strigare masina ar fi fost 35000, dar cu chiu cu vai au lasat-o la 33000. In rest ce sa mai zic de mers merge f iute deabea am trecut de 3000 km si pot sa o turez si io pana la banda rosie pe turometru. Este limitata la 250 km/ora, din care am mers asa proaspata adusa cu 220km/ora. De la reprezentantza D&C Oradea mi sa spus ca cu un tuning se poate ajunge usor la 280 cai, dar numai dupa prima revizie (nu sthiu de ce?). Comparativ cu alte masini nu am incercat-o ca sincer nu am stiut pe nime dar acu cu sigurantza o sa am ocazia. :). In max 2 zile vin si cu nesthe poze. Cu respekt VectraB! Va doresc sarbatori fericite! |
Wellcome VectraB(Vectrosu) ;)
Multumim Racing Syndicate :drunk: Sarbatori fericite !!! |
Quote:
|
Bun venit VectraB8)
Multzumim la fel Racing Sindicate 8) Sarbatori fericite Racerilor |
1 Attachment(s)
Quote:
Mai asteptam POZNE cu userii 4tuning Hunedoara/Deva aici :p |
Quote:
Apropo meserie revistele8) |
2 Attachment(s)
poll22 here aka PAUL
|
RENAULT MEGANE 2007
1.6 16V 110 CP Si in curand va fi urmatoarea ....... ma gandesc deocamdata........OPEL CORSA 1.6 ECOTEC TURBO 192 CP cutie manuala 6 trepte sau OPEL CORSA 1.4 TWINPORT ECOTEC 90CP cutie manuala 5 trepte sport Astept si pareri!!!!!! |
Bine ai venit Paul.Pana la urma care e masina ta,dacia sau cealalta.Sa pui si poze cu tine sa te cunoastem si noi
|
2 Attachment(s)
si dupa lupte seculare cu fisierele cred ca am reusit................
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Eu cred ca imi place cum suna prima varianta.:D Opel Corsa 192 CP :shock: |
ca sa ma stiti toti care intrati pe 4tuning, mai putin fast_racer si fratzik, care sunt colegi cu mine de servici.
P.S. sa nu credeti k cea din poza e prietena mea.... e VECINA MEA!! :)) |
1 Attachment(s)
XxDadixX, te-am prins!!!
asteptam poze cu noile jante rims :D |
Ooo da Dadi ti-ai luat papuci noi la corsa.......NIKE's.......is frumosi si dau bine....bogdane : insista sa puna poze ...insista:)
|
arata bine jantele la corsa........mijto......sa le portzi sanatos......:-P
|
Frumoase...sa le porti sanatos si sa opresti departe de bordura:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning