Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sun Racers (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers.html)
-   -   Membrii Sun Racers >>> (https://forum.4tuning.ro/232-sun-racers/22349-membrii-sun-racers.html)

DVDValy 13-01-07 20:13

Re: Membrii Sun Racers >>>

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 696666)
4 Speed Guard/Squad sa inteles ce vreau sa zic :)

ha ha ha ce gluma buna .....''copiii'' din ziua de azi

bluey 13-01-07 21:36

Quote:

Originally Posted by NikeFF (Post 696468)
1. vrei sa zici 4 speed squad
2. daca te referi la bluey, el a fost pana nu de mult membru sun racers..

Cine cine????
Am ramas prieten cu baietii si faptul ca apartii unui club sau altuia nu inseamna ca trebuie sa te certi cu lumea.
In SR sunt super baieti care stiu sa se ajute intre ei si sunt foarte legati.
Putini da` buni nu?

RicaFlo 21-01-07 11:54

aaronnel u esti la noi????

Aaronnel^ 21-01-07 12:01

Quote:

Originally Posted by RicaFlo (Post 707952)
aaronnel u esti la noi????

nop , nu sunt la nimeni :)

monk 05-02-07 23:10

2 Attachment(s)
ca sa mai rupem tacerea din cavoul SUN RACERS... niste poze cu bestia proizorie....
(calitatea lasa de dorit pt ca azi mi-am luat aparatul si inca nu ii stiu toate setarile la expunere si toate prostiile...) :D

NightRider 06-02-07 16:49

iesind din adormirea in care m-am adancit dupa un accident nasol...revin in randurile voastre...cu o noua masina : VW Bora Tdi...la care au aparut urmatoarele : Faruri Angel Eyes Dectane
Stopuri Led negre Fk
Oglinzi cu semnalizare inclusa led (tip golf 5) Fk
Folii negre omologate
Grila fata Kamei
Pleoape Kamei
Schimbat plastice fata cu plasa sport neagra Foliatec
Audio head Panasonic + Sub GroundZero, Amp Dls Monocanal si Condesator Ground Zero
si..urmeaza jenti pe 17" AVUS...;) si ceva detalii..gen semnalizari laterale led negre si antena tiny :D...

Urmeaza pozele :P cat de repede :D

monk 06-02-07 18:38

frumos frumos ... dar niste poze ?

NightRider 06-02-07 19:21

ms :)...maine fac :P

tapu 06-02-07 19:39

din descriere masina arata superb acuma il citez pe monk pozeeee:D
P.S. bine ai revenit

NightRider 06-02-07 19:49

4 Attachment(s)
si totusi nu m-am putut abtine :P..cateva facute seara acuma cu telefonul..pana maine cand am timp (sper) sa fac cateva cu camera, mai bune...dar va puteti face o parere ... ;)

Aaronnel^ 06-02-07 19:51

Dar poze cu clio-ul lovit nu ai , sa vedem si noi ce a patzit :(
Aaa .. si imi pare rau ptr ce sa intamplat .. dar toate relele inspre bune .. k Bora e o masina mai marpha , parerea mea .. o asteptam pe sectiunea Masina mea - Volkswagen ;))

Angel-eyesurile sunt super ... spor la tunat

NightRider 06-02-07 19:58

3 Attachment(s)
am mai gasit cateva...alea de zi sunt asa mai de forma...nu sunt artistice..alea urmeaza sper..maine :P...pana atunci..sunt niste..aperitive ;))...

SUN 06-02-07 20:00

Bravo bre se contureaza ceva frumos...sa o stapanesti sanatos si asteptam niste poze facute ziua! Ce model de AVUS vrei ? Numai bine!

Aaronnel^ 06-02-07 20:01

Marpha rau ... spor la tuning .. k are potential masina :D

monk 06-02-07 22:30

5 Attachment(s)
daca erai din buc ... mergeai cu mine asta seara la pozat .. ca am mai dibuit din setarile aparatului si iata ce a iesit...

ignorand faptu ca era jegoasa ... :D

Aaronnel^ 06-02-07 22:58

Quote:

Originally Posted by monk (Post 735392)
daca erai din buc ... mergeai cu mine asta seara la pozat .. ca am mai dibuit din setarile aparatului si iata ce a iesit...

ignorand faptu ca era jegoasa ... :D

Super artistice pozele .. bvo .. ce apart ai ?

monk 06-02-07 23:13

Canon EOS 400D

ieri l-am luat si inca nu ii stiu toate draciile...

B-83-DAC 07-02-07 01:51

si totusi o rezolutie mai mare ar merge :)

monk 07-02-07 08:52

le-am micsorat pe computer ca sa le pot pune pe forum usor... si sa poata fi luate si de cei cu conexiuni mai slabe.

ele la original is la 10.1 MP :D... cred ca e de ajuns.

Aaronnel^ 07-02-07 09:07

Quote:

Originally Posted by monk (Post 735909)
le-am micsorat pe computer ca sa le pot pune pe forum usor... si sa poata fi luate si de cei cu conexiuni mai slabe.

ele la original is la 10.1 MP :D... cred ca e de ajuns.

Le pui la rezolutie mare cand e curata masina ;))
Si faci poze si ziua :D

monk 12-02-07 14:13

2 Attachment(s)
behold...

saptamana asta pe la sfarsit sper sa vina si masina "permanenta" (tot un punto 3 doar ca alb si cu motor ceva mai mare)..

pana atunci ii voi face pe plac lu Aaronnel^...

PS: DAC-ule esti multumit ? :D

B-83-DAC 12-02-07 16:25

da mane sunt super multumit :) asa tata sa vada si ochiul meu de vultur chior :)

SR-BuLLy 22-02-07 23:33

https://img81.imageshack.us/img81/329...biturbokj8.jpg Sun-Racers - CooL - Me SR-Boy !!! :D

vyper2thex 23-02-07 09:41

Quote:

Originally Posted by SR-BuLLy (Post 766125)
https://img81.imageshack.us/img81/329...biturbokj8.jpg Sun-Racers - CooL - Me SR-Boy !!! :D

Bashti ma d-aicea eshti smecher, iti astept Golfanu sa faca la fel ;)

monk 23-02-07 18:03

cat are ala scris pe bord ? ca nu vad ...

B-83-DAC 23-02-07 23:45

terminati ma...lasati-l in pace sa faca ce vrea oricum nu are sanse :)))) macar sa aiba curaj sa arate varsta si pe urma sa vb...si poze de pe net putem pune si noi daca te intereseaza....alt aspect ar fi:NU MAI POLUA TOPICUL OAMENILOR...doar membrii au voie aici

CroCop 03-03-07 03:58

4 Attachment(s)
Boby
Clio dCi 80 cp
Membru SUN RACERS din 02.03.2007
Planuri de viitor : Resoftare ( cat mai curand posibil )
: Jante 14/15''
: alte planuri.....sa fim sanatosi :P

RicaFlo 03-03-07 11:33

servus my man si bun venit l anoi acilea :)

monk 03-03-07 13:36

un bun venit si din partea mea... desi cred ca ti-am spus si aseara :D

poate asa se mai animeaza si spiritele pe aici pe forum.

vyper2thex 03-03-07 19:05

Quote:

Originally Posted by monk (Post 778926)
un bun venit si din partea mea... desi cred ca ti-am spus si aseara :D

poate asa se mai animeaza si spiritele pe aici pe forum.

O sa se animeze cand o sa aducem in club oameni cu bani care nu o sa aiba altceva mai bun de facut cu ei decat sa ii bage in mashini...pana atunci vom fi de rasul tuturor pentru k nu avem ce sa expunem...

B-83-DAC 03-03-07 22:37

Quote:

Originally Posted by vyper2thex (Post 779344)
O sa se animeze cand o sa aducem in club oameni cu bani care nu o sa aiba altceva mai bun de facut cu ei decat sa ii bage in mashini...pana atunci vom fi de rasul tuturor pentru k nu avem ce sa expunem...

1.mai taci ma din gura...
2.bravo ma si la mai mare si la cat mai multi nebuni

vyper2thex 03-03-07 22:40

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 779622)
1.mai taci ma din gura...
2.bravo ma si la mai mare si la cat mai multi nebuni

Ita cine imi zice mie sa tac din gura... ai trecut tu Flondoru dar las k-l trec shi eu... in lok sa comentezi atat mai bine ai veni p-aici sa vad shi eu ce-i sub capota...o mica inspectie ;)

monk 03-03-07 22:48

andi, ai o gandire nu chiar constructiva...

eu zic ca pasiunea vine inaintea banilor... in fond suntem un grup mare de prieteni, eu unu asa il vad; din punctu meu de vedere masinile sunt un punct comun.
eu unu nu m-am inscris in club ca sa ma dau mare sau mai stiu eu ce prostii gen ... evident ca si mie mi-ar conveni sa am masina facuta extrem si sa vina toate pizdele sa se frece de ea la stiu eu ce show. poate in viitor se va intampla asta.. nu se stie. pana atunci ma bucur de faptu ca suntem totusi unii din noi uniti.

+ ca tine minte, un club nu incepe direct cu masini shmechere, evolueaza in timp.
fiecare face ce poate, eu unu mi-am sacrificat telefonu pt boxele pe fata. am ramas acu cu un jaf, dar totul din pasiune. vor veni toate la timpul lor.

DAC-ule tu cand ne mai onorezi cu prezenta ? :D

vyper2thex 03-03-07 22:53

Quote:

Originally Posted by monk (Post 779643)
andi, ai o gandire nu chiar constructiva...

eu zic ca pasiunea vine inaintea banilor... in fond suntem un grup mare de prieteni, eu unu asa il vad; din punctu meu de vedere masinile sunt un punct comun.
eu unu nu m-am inscris in club ca sa ma dau mare sau mai stiu eu ce prostii gen ... evident ca si mie mi-ar conveni sa am masina facuta extrem si sa vina toate pizdele sa se frece de ea la stiu eu ce show. poate in viitor se va intampla asta.. nu se stie. pana atunci ma bucur de faptu ca suntem totusi unii din noi uniti.

+ ca tine minte, un club nu incepe direct cu masini shmechere, evolueaza in timp.
fiecare face ce poate, eu unu mi-am sacrificat telefonu pt boxele pe fata. am ramas acu cu un jaf, dar totul din pasiune. vor veni toate la timpul lor.

De accord shi presupun k iti dai seama k fiecare din noi a facut sacrificii pentru mashina shi eu a trebuit sa ma apuc de combinatii shi chestii k sa mai strang nishte bani... dar nu conteaza aici e vb de fiecare in parte shi chiar nu conteaza cum a facut rost de ei, ci dak a facut ceva frumos sau nu... eu consider k puteam mai bine de atat... dar pentru moment e ok. Eu ziceam doar asha in principiu k ar fi ok sa vina la noi unii cu mashini smechere pentru k evident k sunt atrashi in alte cluburi shi sunt curios cum mai exact... ash vrea sa shtiu acest secret as vrea sa shtiu ce ii determina sa se duca unde se duc...

monk 03-03-07 22:59

eu zic ca e chestie de "fumuri" ... si idei preconcepute. sunt foarte multi care se dau mari jmekeri cu masini cumparate gata facute. gen "ah, cum sa ma duc la clubul X. eu am masina prea shmechera pt el ... ". decat sa ai genu asta de oameni in club, care sa sufere aiurea si sa isi modifice masina doar pt ca da bine la fete, mai bine ai 2-3 oameni cu masini mai slabe, dar care sa puna pasiune in ele.

cu timpul, clubul va castiga renume si dupa cum ai vazut avem deja cerere din partea lui DarkSun, care vrea sa ni se alature. in timp, vor veni si masini mai bune, te asigur.

si mai e o chestie. putem aduce si noi oameni, care pot realiza ca si intr-un club "mai la inceput" poti avea un viitor, la fel ca in orice alt club deja cunoscut.... totul cu timpul...

DjAlcohol 04-03-07 06:50

Sper sa devin membru cat mai curand intr-o comunitate in care conteaza mai intai persoana si dupa masina..in primul rand o scurta prezentare despre mine si masina (ma scuzati daca sunt incoerent dar sunt cam beat la ora asta :D )

Eu:
-Nume: Adi (prietenii ma stiu ca alcohol)
-Data si locul nasterii: 03-09-1986 Bucuresti

Masina:
-Audi a6 1.9 TDI PD 131 CP(pana la vara sper sa devina mai voinica :) )
-An: 2002
-pana acum masina nu a suferit modificari majore, are doar ambreaj nou, faruri cu xenon si discuri de frana pe fata brembo.
Pe viitor va primi un kit exterior .:Rieger si jante de RS4

Numai bine la toata lumea si poze cat de curand.

tapu 07-03-07 18:54

bun venit in club...

PointMaster 05-07-07 00:41

3 Attachment(s)
George
Corsa 1.0 60 CP
Urmeaza: toba, sonorizare, jante, resoftare si posibil bov :twisted:
Poate ne vedem vineri sa ne cunoastem mai bine, bafta.

monk 05-07-07 07:43

scuza-mi curiozitatea, dar cum pui tu bov pe 1.0 fara turbo ? /:)

RicaFlo 05-07-07 07:51

vreau si eu p a mea atunci :)....si bun venit in club ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:28.

- Copyright 2026 4Tuning