Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - BMW E46 Felina Mea (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223432-e46-bmw-e46-felina-mea.html)

crysty.bobok 11-12-10 21:19

Re: E46 - BMW E46 Felina Mea

Eu zic sa nu te omori prea tare cu motorul ... nu cred ca poti sa scoti mare lucru din el ! .. in schimp poti sa te ocupi de exterior .. la capitolul asta ai ce sa faci .. uite si cateva ideii AICI acum depinde ce stil vrei sa adopti ! ! !

Bafta !

Adryanbmw 11-12-10 21:26

in exterior as vrea sa fie tot kitu m tech 2 cu evacuare cu tot da la motor ce as putea face in afara de filtru sport?ca sa mai catig ceva caluti in + da daca imi pun filtru sport si toba sport cu 4 iesiri din galerie se aunde sunteul?:-P

C_kst 11-12-10 21:30

Asta zic si eu...lasa motorul deoparte...momentan.

Ocupa-te de exterior in primul rand,ca nu stai chiar asa de bine.

Fa ceva cu stopurile...nu au nici o treaba cu masina...schimba cu led.

Desi e ceva ,,comun'', kit m-tech II pt exterior...care da f bine.

Jante neaparat de asemenea.

liviu tex 11-12-10 21:32

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889366)
in exterior as vrea sa fie tot kitu m tech 2 cu evacuare cu tot da la motor ce as putea face in afara de filtru sport?ca sa mai catig ceva caluti in + da daca imi pun filtru sport si toba sport cu 4 iesiri din galerie se aunde sunteul?:-P

filtru sport in carcasa originala! nu-ti pune conic ca nu te ajuta cu nimic!

C_kst 11-12-10 21:33

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889366)

Nu iti recomand la diesel filtrul sport...lasa pe cel original sau schimba cu unul k&n in cutie...s-ar putea mai mult ca sigur sa ai probleme cu cel sport.

Daca iti faci toata evacuarea....da,o sa se auda...trebuia sa cumpar inainte de leon un 318d cu evacuare cap-coad cu 4 iesiri...se auzea ok.

Dar nu te astepta la cine stie ce putere.

Adryanbmw 11-12-10 21:57

si daca imi iau evacuare cu 4 iesiri direct din galerie nu mai trebuie sami iau filtru sport sa se auda un sunet frumos un k&n ce ziceti?

kathalin 11-12-10 22:32

Sigur e masina ta?Ce varsta ai?Pui cateodata niste intrebari !
Si vorbesti de niste sume.....Si niste modificari.....

crysty.bobok 11-12-10 22:40

Omu este doar cruios ... a luat si el masina acum si vrea sa acapareze cat mai multe cunostinte dintr-o data ! ... Eu zic ca sigur este masina lui... doar ca este nehotarat ce vrea d la ea ... are nevoie doar de timp ... in ambele sensuri :)

Adryanbmw 11-12-10 22:40

Cum sa nu fie masina mea auzi poi nu ma prea stiu de aceea tot intreb pe unu pe altul ce stiu e foarte putin si vreau sa ma informez

Adryanbmw 11-12-10 22:44

Multumesc crysty.bobok la exterior sunt hotarat da la motorizare nu sunt hotarat pt ca unu imi zice intrun fel altul in altfel si nu stiu ce sa mai cred pana ma informez deocamdata am sa ma bazez doar pe exterior dupa sarbatorii incepand cu o pereche de jante un pachet mtech2 si pe urma o sa mai vad poate ma ajutati careva dintre voi:???:

C_kst 11-12-10 22:44

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889551)
Cum sa nu fie masina mea auzi poi nu ma prea stiu de aceea tot intreb pe unu pe altul ce stiu e foarte putin si vreau sa ma informez

Pai atunci ,,casca'',ti se zice de exterior...si ce e mai bine pt masina,si u vb de filtru sport conic si evacuare de la galerie cand stopurile alea sunt asa ??!!!:-P

kathalin 11-12-10 22:50

Te am intrebat pentru ca mi se par unele posturi copilaresti,si sa dispui de foarte multi banii tu prea arunci niste scoruri mari,jante de 1500 euro,nu stiu ce modificari la motor de cateva sute bune,pachet m si asta aproape 1000 cu vopsit cu montaj,deci la un calcul tu vrei sa bagi in masina vreo 4-5k cel putin,in conditiile in care ai dat pe max 6k.Dar m-as bucura sa bagi banii astia in ea k ar fi ceva cu adevarat special,ramane de vazut.

crysty.bobok 11-12-10 22:53

Ocupate de exterior.... si incepi cu stopurile ! Vezi ca ti-am lasat un pm cu id-ul tipului de la care am cumparat eu MPack... are preturi ok !

Adryanbmw 11-12-10 22:57

domul kathalin eu vreu sa bag multi banii in masina asta pt ca mi foarte draga si mam indragostit de ea poi daca nu ma prea stiu intreb pe unu pe altu sa ma informez numai ca unu zice intrunfel si altu in altfel si nu stiu ce sa mai cred pt inceput in exterior sunt hotarat ca dupa sarbatorii sai pun un mtech2 un set de jante si evacuare si dupa aia ramane de vazut poate ma ajuta careva de pe form:???:

Adryanbmw 11-12-10 23:00

multumesc mult prietene cu stopurile spate am sa si incep primadata stopuri cu led ca pe modelul facelift

crysty.bobok 11-12-10 23:03

Quote:

multumesc mult prietene cu stopurile spate am sa si incep primadata stopuri cu led ca pe modelul facelift
Chiar nu ai pentru ce ...incearca sa ti cont d sfaturile celor de pe forum ! ... nu cred ca iti da careva sfaturi proaste aici ! .... Ai pm cu id-ul meu ... daca ai cumva nevoie de ajutor !

Adryanbmw 11-12-10 23:06

Va multumesc tuturor pt tot poate incet ma ajutati sami fac masina asa cum trebuie:-P

liviu tex 11-12-10 23:08

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889581)
domul kathalin eu vreu sa bag multi banii in masina asta pt ca mi foarte draga si mam indragostit de ea poi daca nu ma prea stiu intreb pe unu pe altu sa ma informez numai ca unu zice intrunfel si altu in altfel si nu stiu ce sa mai cred pt inceput in exterior sunt hotarat ca dupa sarbatorii sai pun un mtech2 un set de jante si evacuare si dupa aia ramane de vazut poate ma ajuta careva de pe form:???:

eu ti-am recomandat sa nu-ti pui filtru sport conic ci fitru sport in carcasa

originala!c kst ti-a spus sa-ti pui filtru KN in cutie[tot sport]! e acelasi

lucru,nu's mai multe

pareri,doar diferente de exprimare!

Adryanbmw 11-12-10 23:11

mersi tex si zici sami iau filtru sport in cutie?da imi suna asa frumos cu filtru sport?pt ca al meu e diesel tu ce zici?

C_kst 11-12-10 23:19

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889614)
mersi tex si zici sami iau filtru sport in cutie?da imi suna asa frumos cu filtru sport?pt ca al meu e diesel tu ce zici?

Frate...serios trebuia sa iti iei e46 benzinar...la ala aveai destule sunete,de la un filtru....la o admisie si o evacuare.

Nu o sa iti schimbe filtrul ala sunetul...cel putin nu o sa il simti u.

liviu tex 11-12-10 23:22

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889614)

nu stiu daca ''suna'' mai tare! pe tine ar trebui sa te intereseze performante ale

motorului nu ''sunatul''! pune-ti pt zgomot un tub de bass!!:lol:

crysty.bobok 11-12-10 23:23

da cu e 46 ala vechi 2.2 benzina ce sa intamplat ? :lol:

Adryanbmw 11-12-10 23:40

A murit intrun accident rutier din nefericire:???:inseamna ca atunci nare rost sami pun filtru sport numai evacuare sport direct din galerie nu?

liviu tex 11-12-10 23:51

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3889671)
A murit intrun accident rutier din nefericire:???:inseamna ca atunci nare rost sami pun filtru sport numai evacuare sport direct din galerie nu?

are rost! ori daca nu suna n-are rost?

Adryanbmw 11-12-10 23:53

tu cum zici ca ar fi mai bine tex?:-P

Adryanbmw 12-12-10 11:15

5 Attachment(s)
Poze de Sezon:-P

soosy 12-12-10 11:44

eu zic sa cauti pe google,daca nu aici pe forum alte proiecte de e46 si te inspiri de acolo ca si model....tu stii ce iti place tie
oricum toti o sa-ti recomande joasa,pachet m,jante late si apoi restu detaliilor(faruri angel,stopuri led,evacuare si depinde la interior ce vrei....scaune altele,dvd dupa cum ti-am mai zis)

deci baga mare si treci la treaba....daca nu gasesti ceva sau vrei sa aflii de preturi cu siguranta va fi cineva care sa te indrume sau sa iti spuna de preturi,daca nu vezi ii unu pe forum "brandex"are cam tot de la A-Z ce iti trebuie bun si original la masina ta..bani sa ai

eu zic ca nu are rost sa vorbesti de jante de 1500 eu sau turbo charge si chestii de genul...fi realist,poate ca ai bani,nu poate nimeni sa stie nimeni ce ai tu in buzunar insa totusi

Adryanbmw 12-12-10 11:52

Multumesc mult soosy respect poi pt inceput mam hotarat ca dupa sabatorii sa il incalt cu o pereche de jante in exterior un ///M Tech2 si o evacuare cap coada direct din galerie cu 4 iesiri si dupa aceea mai vedem :-P

crysty.bobok 12-12-10 12:01

dar de ce vrei neeaaparat evacuare cu 4 iesiri pe motor 2000 diesel ?

Adryanbmw 12-12-10 12:07

Pt ca asa imi place mie colegu are ceva daca e pun evacuare cu 4 iesiri?:-P

C_kst 12-12-10 12:11

Cred ca e vorba mai mult de aspect aici....,,m3''

Si legat de useri de pe forum....mai exista si ebay ;)..si cineva care iti aduce...si nu pune dublu pretul pieselor.

SAX1987 12-12-10 12:12

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3890365)
Pt ca asa imi place mie colegu are ceva daca e pun evacuare cu 4 iesiri?:-P

Nu are nimic , poti sa pui si cu 6 sau 8 iesiri sa fie UnIKaT .......

Fa masina cum iti place tie , nu conteaza ce zice lumea :D !

Adryanbmw 12-12-10 12:13

Asa e ai dreptate C_kst:-P aspect ///M3

Adryanbmw 12-12-10 12:14

Iti multumesc mult SAX1987 pt apreciere vreau sa mio fac cu 4 iesiri ca la m3:-P imi place la nebunie

Adryanbmw 12-12-10 22:36

2 Attachment(s)
:-P BMW Snow

BMnWA 13-12-10 03:34

Daca era 316i si avea 4 iesiri era mai ok doar ca era benzina si suna mai frumos cu un filtru si o evacuare ? Daca e diesel nu trebuie sa aranjeze masina,sau sa investeasca in exterior ? Sau e prea mic consumul la un diesel sa aibe 4 tobe ? :)) ca nu prea inteleg... Ar fi culmea sa se vanda bara spate cu difuzor dublu pe in bazar si sa scrie asa "Vand bara spate M e46 cu dubla evacuare DOAR pentru 6cyl 323i 325i 328i 330i" :))

Legat de jante,efectul cel mai bun pentru masina,consum,mobilitate,directie,aspect,poate si pret il au jantele pe 17 , am avut pe e39 jante pe 18 oem cu 245 / 40 si jur ca masina nu ma mai atragea la condus,era ca un taur care scapa de sub control pe denivelari..Parca mergeam cu carul cu boi la drum si trageau in toate partile,nu cu un 530.

dani3lll 13-12-10 08:37

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3892636)

Legat de jante,efectul cel mai bun pentru masina,consum,mobilitate,directie,aspect,poate si pret il au jantele pe 17 , am avut pe e39 jante pe 18 oem cu 245 / 40 si jur ca masina nu ma mai atragea la condus,era ca un taur care scapa de sub control pe denivelari..Parca mergeam cu carul cu boi la drum si trageau in toate partile,nu cu un 530.

asta am incercat sa o spun si eu cateva posturi mai in urma.
jantele mari nu sunt un + pt o masina asa cum zice userul Adryanbmw de zi cu zi. un diesel pe care il folosesti atat la plimbarea cu iubita cat si la dusul la tara sau la piata nu are nevoie de jante pe 19 sau chiar 18.

acum fiecare cu parerile lui insa eu asa vad lucrurile.

BMnWA 13-12-10 10:29

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 3892881)
asta am incercat sa o spun si eu cateva posturi mai in urma.
jantele mari nu sunt un + pt o masina asa cum zice userul Adryanbmw de zi cu zi. un diesel pe care il folosesti atat la plimbarea cu iubita cat si la dusul la tara sau la piata nu are nevoie de jante pe 19 sau chiar 18.

acum fiecare cu parerile lui insa eu asa vad lucrurile.

pai.. acuma eu am avut jante pe 18 pe pisica de 1.8 care e de 10 ori mai dezbinata fata de un e46 si motorul nu suporta kg in plus si jantele mari ca un diesel,dar eu nu foloseam masina :)) e o diferenta sa mergi toata ziua pe drum cu balon de 35-40,tu poate nu simti dar masina sigur o sa ceara directii noi.

Adryanbmw 13-12-10 20:23

si ce ziceti colegii ca cele mai potrivite jante pt felina mea ar fi pe 17?da mie asa imi place cu 4 iesiri ca la m3 nu are rost vrei sa zici? oricum am de gand sa-i pun o evacuare direct din galerie cu 4 iesiri pt ca imi place foarte mult si un m tech 2 si in legatura cu jantele ziceti ca cele mai bune ar fi pe 17 pt un e46?:-P

Bogdan_mb 14-12-10 00:14

Quote:

Originally Posted by Adryanbmw (Post 3886344)
Multumesc tuturor care sunteti alaturi de mine si ma sfatuiti sunt hotarat sa-mi pun pe e46 pe 19 HRE-urile mi le aduce cineva 1500euro m-am decis sa le iau numai sa treaca iarna imi plac mult jantele care ies in afara din caroserie da mai trebuie sa schiimb si aripile daca imi iau jante care ies in afara din caroserie?:-P

HRE 595 la 1500 euro :shock: ? Sau era vorba doar de o bucata ?

Cu parere de rau iti spun Adryan dar topicul este o comedie.

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning