Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Bla-Bla , topicul de CHAT (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22300-bla-bla-topicul-chat.html)

BogdanNZ 13-10-06 02:11

Re: Bla-Bla

Aha...ala primul e cel mai tare...real OLD-School

Nicknamed_13 13-10-06 06:37

Frumoasa ordinea pusa....de la vechi la nou.....lol

turbojack 13-10-06 16:23

Surpriza pentru WOB !!!

3 Attachment(s)
Zilele trecute am facut o scurta calatorie pina in Germania,iar pe rafturile dintr-o benzinarie nu mica mi-a fost surpriza sa gasesc urmatoarea revista:

WOB

ps.copiile sint facute la viteza cu webcam-u',deci scuze de calitate,sint doar asa ...de pofta.Revin cu alte imagini scanate.
Cu aceasta ocazie am aflat ca exista si o adresa www.vw-wob.de ;)

CJ-01-WOB 13-10-06 17:58

he he he ..
bine ai venit in club

prima revista VW!WOB pe care am pus mana a fost acum aproximativ 10 ani.. o adevarata MECCA pt cunoscatori! mersi turbojack

ah era sa uit: am cateva kile de VW!WOB acasa in ro ;) .. (+ ''TUNING'' + alte reviste profi - in nemtzeste bine inteles)
Trend setterul meu

si sa inteleg ca ai vesti bune daca ai fost pana la urma in DE

CJ-01-WOB 13-10-06 22:23

apropo de revista
ia ui ce semnatura are copilu ' ;) :))
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...30&postcount=2

turbojack 14-10-06 11:39

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 585014)
apropo de revista
ia ui ce semnatura are copilu ' ;) :))
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...30&postcount=2

Ehehe...sa inteleg ca nici nr. ala de pe Golful din RO nu e o simpla coincidenta?...:)

CJ-01-WOB 14-10-06 14:00

ehehe ,... daca ai sti cat mi-am dorit sa fie liber '' 01 '' le cand am inmatriculat-o pe mine :D
este unu in cj ce are cate-va broscutze .. toate is cu wob la numere !
Plus ma mai am un wob ''in familie '' 77wob'' ala e a lui unki de-al meu !tot mk1 dar diesel !
practic smekeria a inceput pe cand aveam vreo 15 ani si unkiu asta al meu care era sofer pe tir a inceput sa-mi aduca reviste cu ''TUNING'' de la jermania
de cand am vazut golful 1 prin ce stadii poate sa treaca si ce e ala un tuning auto de atunci m-a luat microbul !
plus ca unkiu meu asta .. si-o facut shaved doors la masina , jante late spranceana peste faruri si multe alte modificari MUUUUUUULT MULLLT inainte sa se cunoasca FENOMENUL DE TUNING in CLUJ sau poate si in ROMANIA!!!!!!

mi-e ciuda ca nu am absolut nici o poza cu WOBurile unu langa celalalt!
Acum is f multe VW cu nr WOB cel putin in cj si toate numerele faine is luate ( 01,11,22,33,69,99,81,....)
Din pacate este di un BMW si o dacia cu initialele WOB la numar .. (stupid bastards :twisted: )

CJ-01-WOB 16-10-06 20:13

ce ziceti de un mini concurs best forum international car ?
sa ne mai strangem putin si sa se aleaga o masina care merita atentia noasta si a celor din RO ? ce ziceti??hai .. completati

turbojack 16-10-06 22:05

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 587852)
ce ziceti de un mini concurs best forum international car ?
sa ne mai strangem putin si sa se aleaga o masina care merita atentia noasta si a celor din RO ? ce ziceti??hai .. completati

Este vorba despre masina personala?

CJ-01-WOB 16-10-06 23:13

da ! masina personala
o sa vb cu ZoliaT poate facem cumva cu un premiu mai mult sau mai putin semnificativ:)
asa ce ce ziceti?

Nicknamed_13 17-10-06 02:50

Dar pot fi unii care sa isi puna masini care nu sunt ale lor. Stiu ca este un lucru mai mult decat urat de facut...dar am vazut multa lume ca practica treaba asta. Dar daca facem ceva sa minimalizam riscul....Ar fi o ideie...un carshow virtual.

BogdanNZ 17-10-06 10:44

Tare de tot ideea...dar mai puteti astepta cateva luni...pana mai tunaresc ceva la a mea...:D
De acord atata timp cat masinile sunt ale noastre...nu ceva show care care l-am vazut nu stiu pe unde sau are nu stiu ce "preten"...
S-ar putea face si un poll pt cei care doresc sa-si inscrie masina si toti userii 4tuning sa-si zica preferintele...

CJ-01-WOB 17-10-06 18:47

ideea e asta : membrii inregistrati ca internationali , cu masinile lor..
(exemplu) daca suntem 30 oameni ce frecventeaza(deocamdata) sectiunea asta avem 30 masini astea vor alcatui subiectul concursului ! .. samd!
am nevoie de sfaturi si parei sa nu existe nelamuriri si discutii si sa iasa ceva fain!
Bogdane ce inseamna ''cate-va luni''?
nu neaparat se va face maine poll-ul .. sa zic asa mai incolo! poate facem un best forum international car 2006 sau mai stiu eu ..
si cred ca fiecare stim cam ce masini avem (dupa prezentare) si poolul v-a fi pe tot forumul .. .. ma rog ! alte idei???

draculas 18-10-06 05:30

haha i have two cars so u have 31 cars atleast :)

BogdanNZ 18-10-06 10:17

Quote:

Bogdane ce inseamna ''cate-va luni''?
Cel putin 2 si cel mult 4...:???: :rolleyes2

CJ-01-WOB 18-10-06 19:12

s-a creeat un topic special la sectiunea EVENIMENTE a forumului .. unde v-oi reactualiza (prin postare de linkuri)cu evenimentele la care membrii internationali participa (in orice fel de calitate ).. pentru restul comunitatii (ce nu frecventeaza aceasta sectiune)!

https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/25473-evenimente-4tuning-international.html

CJ-01-WOB 25-10-06 20:02

Hosting-ul 4Tuning face din nou figuri .. asa ca unii din voi si-au ''pierdut'' imaginea din semnatura !Nu va impacientati ! Se rezolva:twisted:

turbojack 26-10-06 14:24

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 598736)
Hosting-ul 4Tuning face din nou figuri .. asa ca unii din voi si-au ''pierdut'' imaginea din semnatura !Nu va impacientati ! Se rezolva:twisted:

La cite poze sint incarcate aici ,nu ma mira ca face figuri.Sper sa nu se blocheze cum s-a intimplat cu alte forumuri.

CJ-01-WOB 26-10-06 22:02

In urma unor defectiuni de HOSTING imaginea sigla a 4Tuning International are o noua ''adresa'' de Hosting ( in cazul in care nu va mai apare la semnatura) pe care o gasiti AICI ->https://forum.4tuning.ro/showpost.php...51&postcount=1 (fisierul TXT contine semnatura pe care dati COPY /PASTE la semantura dumneavoastra! SCUZE PT NEPLACERI ! SEBI wob

CJ-01-WOB 06-11-06 01:59

ba da sa mor io ca voi sunteti plictisitori nu are omu cu cine sa dea o barfa , o maslina o scobitoare

alex_g 06-11-06 03:44

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 612179)
ba da sa mor io ca voi sunteti plictisitori nu are omu cu cine sa dea o barfa , o maslina o scobitoare

Ia spune tu ce ai facut in seara asta de incepusei sa-mi scri in chinezeste pe YM:lol: lasa apa ca rugineste:-P

georges14 23-11-06 23:17

Cam liniste pe International. Nu mai aveti nimic de zis de povestit,noutati pe la boliduri....

CJ-01-WOB 23-11-06 23:36

mda.. am observat si eu in ultima vreme!
asta e
in weekend sunt 3 luni de international .. urmeaza statisticile !

draculas 24-11-06 09:13

asa si ? :)
internationali mai si lucra in perioada asta deh vine sarbautorile si trebe lovele din greu :)

georges14 24-11-06 13:54

Pai toata lumea lucra.

turbojack 24-11-06 23:37

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 634536)
....noutati pe la boliduri....

Scos lanturile de la naftalina,sters de praf rotile de iarna pe care le instalez la primul miros de zapada .
Noutati notabile...dat o raita pe la magazine sa vedem cu ce "sar" de craciun in oferte.

CJ-01-WOB 25-11-06 00:07

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 635738)
Scos lanturile de la naftalina.

rog a se citii .. ''scos fularu de 24 karate pt anotimpu rece :) .. ''
da io stiam ca alea se poarta vara peste tricou :lol:
sau alta varianta daca esti in RO : naftalina = AMANET :lol: :lol:

draculas 25-11-06 00:34

hahahah ce-i aia iarna vere ca aici am trecut de la a/c la ventilatie normala :) dar tot in t-short si pantaloni scurti ma preumblu :) hehe azi 25 de grade celsius :) asa iarna sa tot ai :)

CJ-01-WOB 25-11-06 00:37

drace iar ai aparut pe forumuri ?:))

draculas 25-11-06 01:36

yup am fost cam ocupat ce-i drept da no tre sa-mi fac simtita prezenta din nou pentru ca vad ca aceasta sectiune lasa de dorit in ultima vreme :P

turbojack 25-11-06 01:43

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 635821)
yup am fost cam ocupat ce-i drept da no tre sa-mi fac simtita prezenta din nou pentru ca vad ca aceasta sectiune lasa de dorit in ultima vreme :P

Ca tot aparushi pe aici prin miriste,ce ai mai combinat cu Audica ala al tau?
La temperaturile tale ti-e mai mare dragul sa te bagi la umbra sub masina,pe cind pe noi....ne trage curentul.
@CJ-01-WOB,daca mi-as dota masina cu lanturi de alea,as gasi-o mereu pe butuci in parcari.:)Si in plus nu as vrea ca valoarea lanturilor sa o depaseasca pe a masinii.;)

georges14 25-11-06 12:25

Nici la mine nu e cazul lanturilor, acum 18°C, mai nasol ca ploua si vreau sa ma apuc sa-mi fac boxa de BUM BUM :(

CJ-01-WOB 25-11-06 13:44

maxima nu trece la dublin de 10 grade si noaptea coboara sub zero daca e subiectul temperaturi
jorj zi facem sa nu topic cu calibrosul minunat :)
vio , sti poza aia cu ROManii aia cu lantzoacele alea si cu crucile cat brihanu?:lol:

Nicknamed_13 26-11-06 02:56

Valeu...daca ar da un pic de inghetz aici in Auckland ar fi drumurile pline de accidente....Astia se fac praf si pe ploaie. Bine ca vine vara aici.....M-am cam saturat de iarna.....mai luati-o si voi...

BogdanNZ 26-11-06 03:13

Quote:

sti poza aia cu ROManii aia cu lantzoacele alea si cu crucile cat brihanu
:lol: O am si eu...lol
Quote:

Bine ca vine vara aici
Ieieie...deja s-a umplut Mission Bay-ul de fuste scurte si masini tunate...:-P

CJ-01-WOB 26-11-06 03:16

bogdane urca poza sa ne mai descretim fruntile ca nu am chef sa o caut pe net :lol:

..
abia astept intrarea vietii in uniune

BogdanNZ 26-11-06 03:30

1 Attachment(s)
Mhancathz-as inghetzata...

georges14 26-11-06 08:26

Mai vazusem eu o poza cu mustaciosu ala doar, oameni nebuni.

CJ-01-WOB 29-11-06 23:37

sper in weekend sa imi gasesc timpul sa atasez pozele de la COOLNIGHTS si restul de la Prodrift Final round :oops:

BogdanNZ 10-12-06 01:24

Sebi vad ca ti-ai pus o poza cu MK1-le la semnatura, e veche sau noua?In ce stare mai e masina?

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning