Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Prezentati-va ( Driver SPEC.) (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22292-prezentati-driver-spec.html)

nea' turbina 01-12-06 21:55

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

Quote:

Originally Posted by ///V8/// (Post 644941)
super masina!!! are <<aerul acela european>>
rar vezi asa ceva pe drumurile de aici

Multam!
Te referi la drumurile din Montreal sau din tara?

anne 02-12-06 21:45

V8 si nea'turbina bine ati venit ! 2 iepuri canadieni dintr-o lovitura:)
La cat mai multe posturi pe international!

georges14 03-12-06 01:08

Bine ai venit nea' turbina, super pasatu, mai pune niste poze

///V8/// 03-12-06 22:57

ma refer la drumurile din tara! poti sa fii mandru de ea! majoriatea vw-urilor stii bine ca-s jetta PIMParite. a ta e clasica si cu elementele europene (ex. crom in jurul geamurilor)

Fixius 04-12-06 16:06

V8 si nea'turbina bine ati venit !!!

nea' turbina 04-12-06 20:09

1 Attachment(s)
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Am sa caut mai multe poze si am sa le pun cat de curand, pt acum numai una din vara asta.
P.S. V8, ai dreptate - Bora/Jetta are mai toata lumea, am vrut sa fiu un pic mai unic. Din cate stiu eu, in Europa cromul in jurul geamurilor e dotarea de Highline, in America de nord e standard pe toate modelele.
Va salut,
Florin

pimp_lex 05-12-06 02:11

are un look f euro old-school cu jantele astea....

nu te-ai gandit totusi la un model mai nou de BBS-uri, ceva pe 18" (RC de exemplu) ?

nea' turbina 05-12-06 16:14

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 648437)
are un look f euro old-school cu jantele astea....

nu te-ai gandit totusi la un model mai nou de BBS-uri, ceva pe 18" (RC de exemplu) ?

Am avut jante de 18" anii trecuti (vezi pagina din urma pt poze), dar nimeni nu avea jantele pe care le am acum. Am petrecut mult timp pe Passatworld.com si vwvortex.com pana sa ma hotarasc la ele.

Florin

Fixius 07-12-06 19:19

sau acealsi model de bbs dar pe 18 sai 19 sau kiar 19 pe fata si 20 pe spate..
oare nu ar arta bestial ???

Puya^WRX 09-12-06 19:54

Say Hy Too Me

Puya^WRX 09-12-06 20:35

Ooops ... de emotii am uitat sa zic cum ma cheama:)
Sunt Ady original din Piatra Neamt ....si acum stau prin Italia.
Zile-le astea o sa pun si niste poze cu masina mea Ford Mondeo Mk3.

anne 09-12-06 23:06

Quote:

Originally Posted by Puya^WRX (Post 654457)
Say Hy Too Me

hy Ady din Piatra neamt!
wellcome!

odh_bmw 09-12-06 23:14

Ovidiu

De aproape 2 ani in Canada. Stau in orasul Montreal ( Brossard ). Orasul natal Craiova.

Pasiuni: masinile si "fomeile". :D
Detin un hyundai tiburon.
Firma de masini preferata : BMW

Ora Romaniei + 7 ore

georges14 10-12-06 00:32

Salut Ady si Ovidiu si bine ati venit

Nicknamed_13 10-12-06 05:51

Welcome to da club....

dan_m3 31-12-06 12:40

LA MULTI ANI 2007 !!!
SANATATE SI NUMAI BINE VA UREAZA DANI DE LA MÜNCHEN !!!

ce conduc si ce mai este prin garaj,

https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21336-e30-m3-e30-m5-power.html

https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/24712-subaru-legacy-outback-look.html

https://forum.4tuning.ro/426-masina-mea-suzuki/25636-suzuki-baby-jeep-cabrio-2-a.html

sint in fiecare an de paste si vara in ro;)

8)

georges14 01-01-07 23:59

Salut si bine ai venit pe international. Super BMW-ul

passat 1.8T 05-01-07 16:34

DAN
salutari din anglia , norwich unde sunt acum si defapt de peste trei ani.
aici muncesc la LOTUS CARS de aproape trei ani si tin sa spun ca este un vis la care nu ma gandeam vreodata , dar acum e realitate cea ce este si mai super. chiar am si condus unul pe circuitul din curtea fabrici, a fost super.
sa va spun de masina mea.
passat B5 din 99 1.8T
jenti BBS 17 DE LA VW.
remap engine si acum 195bhp+225 Nm
acum am aflat de 4tun internatoinal , si sper sa vb. aici cat mai mult.
ciao Dan

georges14 05-01-07 23:33

Bine ai venit Dan

passat 1.8T 06-01-07 01:28

a merci
de unde din franta ?

georges14 06-01-07 16:19

De la Cannes

passat 1.8T 06-01-07 21:02

very nice!!! marfa esti aproape de monte carlo. as vrea sa vin si eu pe acolo sa vad cum e sa merg cu masina pe unde se tine cursa de F1. ai calibra ??? bafta si mai vb.
salutare la toti

pimp_lex 06-01-07 22:10

bine ai venit Passat1.8T pe 4tuning international.

Iti propun sa citesti topicurile "Car Spec" si "Driver spec" de la inceput si vei afla cam toate informatiile principale(de unde e fiecare, ce masina are etc) despre fiecare din membrii.

have fun

georges14 07-01-07 02:08

Quote:

Originally Posted by passat 1.8T (Post 687823)
very nice!!! marfa esti aproape de monte carlo. as vrea sa vin si eu pe acolo sa vad cum e sa merg cu masina pe unde se tine cursa de F1. ai calibra ??? bafta si mai vb.
salutare la toti

S-ar putea sa ma duc la raliul international la monte carlo

passat 1.8T 10-01-07 21:11

ooooooo misto , as vrea sa vin si eu odata pe acolo sa merg cu masina pe unde se tine marele premiu F1. in rest sa dat la licitatie cu 600lire un lexus LS 400!!!!!!!!!!! super pret. wob cred ca da pe spate !!!!

passat 1.8T 10-01-07 21:56

salut nea turbina , acum am citit pe aici si am dat de tine , se pare ca avem aceeasi masina , ok eu am B5 la fel 1.8T . sper sa schimbam ceva pareri despre ele , si eu sunt pe passat world si nick-ul DAN.T. tu?. Mai ai jentile vechi? ce remap ai facut si cum la masina. eu am revotechnik stage 1 si acum ma gandesc sa bag stage 2. marfa masina ta !!!!!
salutare la toti din lume baieti

georges14 10-01-07 23:12

Quote:

Originally Posted by passat 1.8T (Post 687823)
salutare la toti

Eu am mers cu masina pe unde se tine F1 la Monaco sac sac hi hi
Data viitoare o sa fac niste poze, pana acum nu mi-a trecut prin cap

passat 1.8T 11-01-07 18:38

pai ar trebuii sa le vedem si noi. sapt. viitoare lerg la licitatie cu masinii , o sa inebunesc cand o sa vad pe ce bani se dau masinile. ast. pozele cand ai timp , ar fi super!!! ai fost tu pe acolo dar eu aici am condus un lotus elise pe circuit ,si a fost super . acum e deja iesit exige S 220cp nebunie!!!!!
salutare la toti
dan

georges14 12-01-07 13:19

Cred ca e misto tare pe circuit, da costa si mult. Cu banii prefer sa mai fac ceva la masina

passat 1.8T 12-01-07 13:36

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 695264)
Cred ca e misto tare pe circuit, da costa si mult. Cu banii prefer sa mai fac ceva la masina

salut . a fost FREE pt. ca lucrez la LOTUS!!! trei ture si ne au lasat sa dam in ele la greu. a fost un mic cadou facut de companie pt. toti cei care au vrut printre care si eu , am mai fost cu cate un test driver si am dat pe spate.
salut la toti around the world !!!!!

anne 21-01-07 02:59

wellcome lume noua !

Danwerty 10-02-07 04:19

hai sal....sunt Danny din Chicago (am stat in Pitesti acu vreo 2 ani...) shi se pare c-a venit randul meu sa-mi prezint mashina..
Conduc un Saturn SL2 din 1999 5spd, 140 cai putere, 1.9L , 16 valve, twin cam (DOHC), custom exhaust, custom sound system, momentan ma chinui sa gasesc un turbocharger pt ea (daca ash gasi unul shi l-ash pune pe ea, ash fii unul din putinii oameni cu un Saturn SL2 turbo).
Cat despre exterior, ma gandeam la niste jenti negre.
Vroiam sa trag 2 dungi pe mijlocul mashinii(peste capote shi portabaj) dar nu stiu ce culoare sa le fac..(mashina e aurie)..Voi ce parere aveti? Am poze la avatar shi pe profilu' meu...
keep it cool...

INITIAL D

pimp_lex 10-02-07 04:22

ai si alte modificari inafara de esapament? Ca m-ar mira ca doar asta sa-ti dea 16 hp (de la 124 stock, la 140)

pune niste poze pe Car spec, au fost masini destul de reusite in clasa lor Saturnurile SL2, f subestimate.

draculas 10-02-07 06:35

turbo zici intra pe site la garrett sau HKS nu se poate sa nu aiba aia ceva :) dar totusi saturn (opelu american) vezi ca daca nu gasesti in sua turbochargeru cu sigurantra il gasesti in europa de pe vre-o calibra ceva

pimp_lex 10-02-07 16:54

nu gaseste nimic in europa

Saturn a devenit Opelul american deabea prin 2000-2001. Modelul SL e pur american, n-are nimic de-aface cu vreun Opel.

Pt SL2 din cate stiu exista kit turbo, daca nu, poti sa mergi sa-l faci custom la un shop specializat in asa ceva. O sa iasa dar sincer eu nu m-as baga pt ca nu se stie cat de "primitor" la turbo este motorul asta 1.9.

Eu zic sa ramai la modificari clasice la motor(i/h/e), eventual kit nitro de 50 daca vrei neaparat ceva putere in plus in anumite situatii, si cand vei vrea ceva de 200+ cp vinde-o si ia altceva.

Danwerty 10-02-07 19:31

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 741671)
ai si alte modificari inafara de esapament? Ca m-ar mira ca doar asta sa-ti dea 16 hp (de la 124 stock, la 140)

pune niste poze pe Car spec, au fost masini destul de reusite in clasa lor Saturnurile SL2, f subestimate.

da..mai are un cold air intake AEM.

Danwerty 10-02-07 19:34

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 742400)
nu gaseste nimic in europa

Saturn a devenit Opelul american deabea prin 2000-2001. Modelul SL e pur american, n-are nimic de-aface cu vreun Opel.

Pt SL2 din cate stiu exista kit turbo, daca nu, poti sa mergi sa-l faci custom la un shop specializat in asa ceva. O sa iasa dar sincer eu nu m-as baga pt ca nu se stie cat de "primitor" la turbo este motorul asta 1.9.

Eu zic sa ramai la modificari clasice la motor(i/h/e), eventual kit nitro de 50 daca vrei neaparat ceva putere in plus in anumite situatii, si cand vei vrea ceva de 200+ cp vinde-o si ia altceva.

Se gaseste turbocharger p[entru saturn.Daca o duc la un auto shop sa-l fac custom imi ia cel putinn $4000. Dar am cumparat o turbina dintr-un turbocharger de Saab.(tot de 4 cilindrii). Shi ma gandesc sa-i fac eu toata tzevaraia shi restul...
turbina a venit cu tot cu BOV(blow off valve) dar cam atata....
O sa-i fac niste poze si-o sa le pun aicia...

pimp_lex 10-02-07 19:40

eu persoanl n-as recomanda asa ceva, decat daca esti instruit si ai experienta in montatul si conceputul kiturilor turbo. stiu ca ar costa cam 4000$, adica mai mult ca masina, dar asta e, tuningul costa mult si ori deloc, ori ceva cum trebuie.

draculas 10-02-07 22:02

pui tu kitu sus daca o sa reusesti sa-i faci tzevaraia la ceva mufler shop dar ce faci cu ECU ? pe ala cum il setezi eu zic totusi sa cauti sa-i schimbi motoru sa pui de honda ceva stii tu pentru alea gasesti chestii mai usor si mult mai ieftin

Danwerty 10-02-07 22:09

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 742852)
pui tu kitu sus daca o sa reusesti sa-i faci tzevaraia la ceva mufler shop dar ce faci cu ECU ? pe ala cum il setezi eu zic totusi sa cauti sa-i schimbi motoru sa pui de honda ceva stii tu pentru alea gasesti chestii mai usor si mult mai ieftin

Nu cred c-am sa pun VREODATA un motor de honda civic pe mashina mea...:evil:
Sunt prea multe honde civic turbo in zilele de azi....shi plus de asta, e motoru' mic....
e mai multa munca sa pun un motor de civic shi sa-l "adaptez" e un saturn decat sa arunc un turbo pe saturn...dar ma mai gandesc...nu cred ca turbo e solutia cea mai buna pt ca mi-am dat seama ca nu pot sa setez computeru ala de bord :(

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning