![]() |
Re: E30 - my boy ♥
este unu este unu :rolleyes2 :peace:
caut un e30 tipla si nu gasesc :lol: caut un e30 tipla si nu gasesc :lol: toate e30 tipla sa apeleze la mine sa vad ce fac maine .. si ne auzim la un telefon :joy: Doamne Ajuta :lalala: |
Care e motivul de vrei sa il vinzi?:shock:
|
Quote:
|
O singura fata cu urs e si vrea sa plece :(.
Trist ... foarte trist :(. |
Eu mi le doresc pe amandoua la fel de mult. Daca faceti voi cheta sa imi dati bani de una din ele le intretin pe amandoua =))))
Asta e viata... mi-am facut damblaua, e30 o sa ramana mereu in sufletul meu. Cand o sa am posibilitatea sa imi mai iau unul nu o sa ezit. PS: masina si-a gasit cumparator... ramane o chestiune de timp. |
Quote:
|
Quote:
|
Intreb de curiozitate...locuiesti prin cartierul floreasca? cred ca am vazut masina prin zona..dar pe vremea cand avea numerele vechi sau poate am confncat-o:). Foarte intretinuta masina. Mult succes in continuare!
|
Quote:
|
multumesc domnu' marian de lamurire:D....inseamna ca am avut vedenii:)....astazi am vazut alt urs in floreasca..are numere de bz, alb, jante borbet a pe fata si pe spate table...si sigur nu era b 320 cla..in fine..."succesuri" tuturor!
|
:)) De unde stiti ma nene unde stau?
Nu era al meu ursul din Floreasca, nu prea am avut drum in zona aia. Maxim in trecere. La multi ani tuturor! |
scz de off...Fratele Marean "e enformat bine" ..
super ursu si sper sa aiba grija de el viitoru proprietar.. |
ce`i mai place la urs sa plimbe fetele ... e mai frumoasa masina live decat in poze , GJ si nu o vinde
bft |
Multumesc. Se pare ca stii masina... :)
|
Frumoasa masina si foarte ingrijita.Se vede ca ai o pasiune pt Bmw.
Bmw always |
Quote:
stai linistita :shock::shock::shock: nu te-am urmarit nu esti genul meu :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 "JOKE" :lol: :lol: :lol: !!! cand iesim la un suc ?:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
:)))))))GLUMEAM CU SUCUL AM PRETENAAAA,SUNT FIDEEL :D SUNT BAIAT CUMINTE DE CASA !!!:D:D:D:D: CAND DAI SI TU 2 CERCURI LA URSU ALA???AR FI FOAAARTE TARE :))) :lol: :lol: :lol: !!! |
Nu prea dau "cercuri", dar imi place s-o mai dau de-a latu` in intersectii cand e mazga pe jos (sa nu tocesc gumele de iarna) :lol:
Am incercat la Ikea, pe zapada, sa tin cerc in jurul unui bradut si mi-a iesit de cateva ori... dar mai greu cu a 2a. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: |
Neah, nu am zmeisme d-astea.... Stau in banca mea.
|
Quote:
|
DA luati exemplu rupe magheru seara de seara si se da cuminte aici !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunteti prea tupeisti :p
Nu mai imi poluati topicul pe aici, ca sunt fata cuminte :) Ce? n-am voie sa ma plimb prin oras? |
Quote:
joke |
Foarte frumos ursu, sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente :)
|
e absolut tzipla ursul tau, dar nu ti-ar sta rau nici intr-o pisica...;) e putin mai confortabila pentru o gagica.
|
Multumesc pentru atentie si sfaturi, baieti...
In seara asta masina a plecat de la mine... Sa o stapaneasca sanatos noul proprietar. Sper ca peste un an sa arate la fel de bine.... cred ca a ajuns pe maini bune. Las la aprecierea noului proprietar daca vrea sa continue topicul, daca nu, se poate inchide. Eu voi reveni in curand cu un alt proiect! |
pacat!:evil::cry:
|
de ce pacat ?:(
|
harule stii ceva sa ne spui la cine a ajuns sau intuesc gresit?
|
A nu, nu e cea ce crezi :)
|
Pacat ca ai dat-o......:(:( ca rar vezi asa ceva frumos,oricum sunt curios totusi, cu cat ai dat-o pana la urma ? Dami un plm pls daca nu vrei sa scrii aici
|
Quote:
|
Quote:
|
gata nu mai esti fata cu ursu :( :oops::oops:
|
La un moment dat o sa fiu din nou...
Urmeaza "fata cu pisica".... saaaaau... poate "fata cu corrado" :D Shhh.... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning