Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cei lasati fara permis (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/22088-lasati-permis.html)

JUST-DO-IT 17-02-07 14:30

Re: Cei lasati fara permis

eu inca astept postasu... cu instiintarea...:sad: :sad: :sad: ..a trecut si saptamana si tot nika.....:cry: .......totusi speranta moare ultima......tuturor care dau sala va urez muuuuulta bafta !!!ne vedem pe strazi....(la trecerea de pietoni):oops:

mertan 18-02-07 15:21

azi era sa raman fara permis. depasire pe linia continua...... dar cam multe linii. :D pana la urma m-am ales cu 2 puncte. centura.

aleks 21-02-07 12:34

auuu... cam aiurea alex... bine k ai scapat :)

BogdanAG 24-02-07 16:18

belea frate, s-au inmultit cocorii. Ieri, eram grabit si vorbeam la telefon, asa k in serbanesti cu toate ca sa facut rosu am trecut ... toate bune si frumoase numa k ma vazut un cocoril nervos care vroia sa imi ia carnetul, asa ca in spiritul romanului destept, am scos telefonul sa sun la "cunostiinte", norocul meu ca nu a raspuns niciunul. Asa ca domnul politist, militian, agent, super agent ... ce o fi fost el a scos carnetelul sa scrie procesul verbal. Si a trebuit sa stau, sa ii explic ca sunt un biet student si ca nu am nici o vina si ca eu defapt am trecut pe galben si tot asha. Norocul meu a fost ca dupa o jumatate de ora de insistente si rugaminti, i sa facut mila de mine si am dat-o la pace.scump doamna scump ... s-au inmultit prea tare politistii, ma deprima cand ii vad. si nu cred ca sunt singurul

aleks 26-02-07 14:37

hmmm.... riscant tare sa treci p rosu acum... eu ma abtin kt pot, k e pericol mare la puncte :))

Bmw_Rulllzzz 01-03-07 23:10

ieri mi-am luat si eu o amenda de 39 de roni pt ca nu aveam farurile aprinse :( si mi-au confiscat stroboscoapele :(:(:( oricum unul se arsese :lol: vroiau sa-mi dea 12 puncete de penalizare, 1000 Ron amenda si sa-mi retina certificatul de inmatriculare. dar am scos-o eu la capat.

BogdanAG 04-03-07 22:13

Uh .. is de belea astia .. orice fac dau de politisti, deja ma deprima. Iar au vrut sa imi ia carnetul, cred ca le place poza mea din permis, sau nu inteleg. de data asta pentru viteza ... dar de unde era sa stiu eu ca duminica seara dragii nostri "aparatori ai legii" nu au somn si stau cu radarul pe la orizontu` ... pana acuma nu l-am vazut niciodata duminca seara prin oras asa ca eu ii dadeam fara grija, cand apare in fata mea nea` cocorilu verde care dadea in disperare din maini ca sa opresc. Am oprit si ma intreaba daca m-am uitat la kilometraj eu ii zic ca nu si imi spune k permisu meu ramane la ei ... lucru nu prea bun . Si iar am inceput cu povestea cu stundentul care are nevoie de permis ca lucreaza si ca ... treburi de astea pe care daca le auzi ti se face mila :))) si dupa multe insistente si rugamininti am scapat ... fara puncte :)

® Al3cS ® 05-03-07 19:48

Tre sa ai si un mare noroc:P sa dai peste "aparatori ai legii" de astia :) care sa puna botu :)) ....
P.S vb lui Aleks ... ulcioru nu merge de multe ori la apa :))

aleks 06-03-07 15:47

eu nu stiu cum merge la voi vrajeala asta....
mie mi-e jena sa ma umilesc asa...

Boasa 09-03-07 15:45

Mie mie scarba cand ii vad ca stiu legea si te iau de sus, da ma rog, cand nu ai ce alege in viata te faci garcea

Andr3i 10-03-07 23:00

Am mai auzit si de la altii ca in ultima perioada stau pe la orizontu baietii... e bun ca sa stiu, pe pod ii dau rau tare mai ales noaptea si sigur peste 100. Bine ca stim, deci detectoru va sta si in oras acolo pe geam :D

aleks 11-03-07 05:21

s-ar putea sa nu fie suficient, stii k ii dau drumul knd ajungi suficient d aproape sa nu mai poti face nimic...

sageata 11-03-07 15:43

:twisted: ati vazut ce "dragute" sunt politistele? sa tot iei amenzi.
ti le da razand

mai rau e ca s-au inmultit tilicarii.
nu prea sunt cunoscuti.

aleks 12-03-07 15:47

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 792212)
:twisted: ati vazut ce "dragute" sunt politistele? satot iei amenzi.
ti le da razand

ma calca pe nervi, nush de ce...

sageata 12-03-07 21:01

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 794018)
ma calca pe nervi, nush de ce...

iti spun eu: SUNT FEMEI. cand le vezi la volan, le suporti? nu cred.:lol: :lol: :lol:

sageata 12-03-07 21:08

:flower: ultima oprire din partea lor a fost pt. folosirea tel. mobil in timp ce conduceam. am invocat faptul ca vorbeam la telefon cu un alt politist cu care trebuia sa ma intalnesc la o cafea. a tinut. a fost totusi fata draguta si nu m-a ars.

apropo, cred ca stiti de limitarea de viteza pe PRELUNGIREA BRADULUI (ciao-segros) si pe MIHAI EMINESCU (RMB-gara). 40 de permise intr-o ora au costat. le-a mancat radarul. aveti grija mai ales noaptea cand e foamea mare. era s-o musc la gara. stau mult in micropiata garii. vizate sunt interzisul si viteza. ah, limita este 30 sau 40 la ora.

Boasa 13-03-07 16:36

stiu ca Mihai Eminescu era 30, asa ma luat pe mine odata cu 50, de prelungirea bradului nu stiam

sageata 13-03-07 17:05

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 795983)
stiu ca Mihai Eminescu era 30, asa ma luat pe mine odata cu 50, de prelungirea bradului nu stiam

ei, pe prelungire s-au luat permisele, dupa care au plecat de frica, cica, sa nu ia bataie de la soferi. era prea de tot.

ceva nou? s-au invatat politaii sa manance covrigi dimineata in fata la EXTAZ (sub pasajul de la CEC). aveti grija cum intrati pe interzis acolo ca sa beti cafeaua ca s-ar putea sa-i manance moca.

Boasa 13-03-07 22:36

auzi tartanii!!!
P.S. Cine a inventat si continua sa inventeze bancuri cu politisti aveti toata stima din partea mea!!!!

sageata 13-03-07 23:10

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 796765)
auzi tartanii!!!
P.S. Cine a inventat si continua sa inventeze bancuri cu politisti aveti toata stima din partea mea!!!!

sunt adevaruri, nu bancuri:-) :-) :-) :-) :-)

@Un politist coboara din duba, se uita īn jos, ia pe deget, gusta: - Hmmm, cacat, bine ca n-am calcat īn el!

Mai Vreti?

@De ce politistii nu se imbolnavesc de SIDA?
Hi, hi: pentru ca nu-i iubeste nimeni si nu se iubesc nici intre ei.

Boasa 14-03-07 23:25

Primu e super tare, e cam off topic da misto

aleks 15-03-07 09:19

reveniti la topic, multumim de informatii sageata, dar te rog din nou sa postezi intr-un singur topic ideile, nu in 4-5, asta e si motivul pentru care ai primit avertisment

Andr3i 16-03-07 14:03

Era sa imi iau 6 puncte ca am trecut pe linie continua... dar NOROC ca era politistul de treaba si a pus doar ca nu am respectat specificatia semnului de interzis la stanga... hiuh! :D

sageata 16-03-07 23:15

stiati ca e sens unic la pasapoarte in fata si pe G.Bacovia? asta sa nu ramaneti fara permise

Boasa 17-03-07 10:19

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 802245)
stiati ca e sens unic la pasapoarte in fata si pe G.Bacovia? asta sa nu ramaneti fara permise

stiam de pasapoarte da de George Bacovia nu, poate te referi la strada de la intrarea liceului, care incepe de la tribunal

Andr3i 17-03-07 13:33

Si aia si "Bacovia" e sens unic :D

aleks 18-03-07 01:41

dap, nici dak iesi de pe bancii nu o mai poti luqa spre centru, tre' sa ocolesti juma' de oras, pana la rmb, k n-ai pe unde prin alta parte....
si uite asa se mia gatuie traficul...
deacord cu sensul unic pe bacovia, pana la un punct, dar portiunea de la intersectia cu bancii pana la rond nu trebuia facuta sens unic, sub nicio forma...

Boasa 18-03-07 20:21

Da, sunt si eu de acord cu asta, dar presupun ca in scurt timp o sa scoata portiunea aia mica, SPER!!

aleks 20-03-07 12:43

eu merg tot timpul pe g bacovia, dar vad k nimeni nu tine cont k e sens unic acolo :)

sageata 21-03-07 23:26

mi s-a parut mie sau s-a scos sensul unic de la politie pasapoarte?

i-legal kid 21-03-07 23:38

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 807835)
eu merg tot timpul pe g bacovia, dar vad k nimeni nu tine cont k e sens unic acolo :)

trebuie vopsit indicatorul asa cum sa facut la SELGROS , CUM O iEI PE DIGU BARNAT SA iESI LA POD, CE ZICETI?
;) ;) ;)

® Al3cS ® 22-03-07 12:49

Aleks .... te-ai facut profesor de romana ?:))=))

aleks 27-03-07 14:17

nu, dar dau un discret indiciu unora... ;)

mititica 02-04-07 21:31

stie cineva care mai e treaba cu testul pt a lua permisul inapoi? k am auzit ceva pe la stiri k vor sa-l scoata!!!:lol:

sageata 02-04-07 23:31

Quote:

Originally Posted by i-legal kid (Post 811165)
trebuie vopsit indicatorul asa cum sa facut la SELGROS , CUM O iEI PE DIGU BARNAT SA iESI LA POD, CE ZICETI?
;) ;) ;)

nici nu mai e indicatorul ala:twisted:

Boasa 03-04-07 14:58

Quote:

Originally Posted by mititica (Post 829948)
stie cineva care mai e treaba cu testul pt a lua permisul inapoi? k am auzit ceva pe la stiri k vor sa-l scoata!!!:lol:

de la a vrea pana la fapte mai este mult, acum o luna au venit noile modele care sunt mai usoare decat cele initiale, asa ca SUCCES!

naitza 11-04-07 18:05

:lol: sal fratilor.m-am ales si eu cu 3 luni de suspendare pt radar 200km/ora.dar am auzit ca nu e asa greu,o sa vad miine

mititica 12-04-07 09:22

Quote:

Originally Posted by naitza (Post 846376)
:lol: sal fratilor.m-am ales si eu cu 3 luni de suspendare pt radar 200km/ora.dar am auzit ca nu e asa greu,o sa vad miine

Cum e ai fost la testare, sa-mi spui si mie cum sta treaba:D

naitza 12-04-07 10:44

astazi am la 14.o sa va tin la curent cu amanuntele

Boasa 12-04-07 18:57

GHINION: Sa mergi in spatele lu unu plin cu marfa cu 20 la ora si cand te hotarasti sa depasesti hop garda in fata si-ti suspendeaza permisul pentru o luna pentru linie continua! SA-I F...T!

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning