![]() |
Re: [Dezmembrez] Daewoo Cielo 96`
ai PM!
ACTUALIZARE LISTA: - capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC intern - vas expansiune - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuator deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - panou sigurante - cheder capota - aeroterme - bobine de inductie - IAC - TPS - Panou sigurante - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - plafoniere - grile difuzoare fata - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - buton actionare portbagaj + buson - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - scaun sofer + dreapta - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v (Espero) - fuzete fata - etrieri 13" - pompa frana - planetare - volanta - baie de ulei +sorb - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - culbutori - armatura bara fata - armatura bara spate Plus alte piese ramase care nu-mi vin in cap..inclusiv diverse plastice, carcase, fulii si altele...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
anunt perfect valabil..
precizez ca sunt deschis si la combinatii cu diverse ( electronice, componente car audio etc.) |
anunt valabil!
|
salut
buton deschidere portbagaj+usa rezervor mai ai? un pret,te rog? sunt interesat si butoane actionare geamuri electrice (model GLE) daca mai ai, la fel un pret si in ce stare sunt multumesc! |
Quote:
Salutare...momentan nu stiu daca am acel buton de deschidere portbagaj..din amintiri nu cred ca mai am..ajung sapt viitoare acasa si fac un inventar la maruntaie...ca nu mai stiu ce si cum.. stima! |
ok, multam, astept raspuns
|
up...perfect valabil!
@avrelln: buton pe deschidere portbagaj nu am..butoane pt geamuri electrice am cateva si in stare buna stima! |
salut! merci de raspuns, m-ar interesa daca ai cele 4 de la sofer,sa fie grupate in suportul acela,inclusiv suportul sau cum se numeste, si cate unul pt fiecare usa,eventual si mufa care intra in fiecare cu 10 cm de fir??zici ca sunt in stare buna,o poza poti pune, si un pret pt tot, te rog? merci
|
pare rau dar panoul de la sofer are o mica problema...deci nu se vinde ca nu vreau sa fiu "tzepar"....si nu cred ca am inca 3 butoane de pe usi....si in eventualitatea in care am...nu am mufele!
stima! |
multam:sad:
|
valabil!
|
valabil...
|
ACTUALIZARE LISTA:
- capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - vas expansiune - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuator deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - cheder capota - aeroterme - bobine de inductie - Panou sigurante - grila fata dintre faruri (alba/albastra/verde) - blocuri stergatoare - plafoniere - grile difuzoare fata - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - buton actionare portbagaj + buson - motorase geamuri electrice - fete usi spate GLE + dr fata - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - armatura bara fata Plus alte piese ramase care nu-mi vin in cap..inclusiv diverse plastice, carcase, fulii si altele...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning