![]() |
Re: Bmw 320d
1? Brasov? Poi aici e casa nr. 2 pt mine. Va astept pe toti.
|
cum fac sa-i pun evacuare dubla??? dar nu cea originala de o mie si ceva de euro :D
|
mergi la service-ul de vis-a-vis de reprezentanta dedeman-dacia-renault, si ce-o mai fi acolo (aia de langa metro), e un service mic, si acolo fac din astea ;)
|
E valabil si pentru alte marci?
|
la orice marca, oamenii fac trasee indiferent de preferinte :)
|
1 Attachment(s)
ar da bine jantele astea pe 17 la mine pe masina??? sunt incaltate cu gume 245/40/17. sa le pun??
|
Quote:
hmmm ... eu zic ca ar da bine :D Mai ales daca le pui cu balon de 40 (cum e si pe 18) |
esti oaie? cum sa nu dea bine??? nici nu se pune problema..
pui pe fatza 245 si pe spat ceva mai late ;) si talon mic :D sa vezi acolo nebunie :twisted: super tari jantele ;) spor la munci |
eu zic k da bine si dak iti iei masina aia si iti lasi jantele actoale :))
|
Ce reactie am avut cand am vazut prima data poza =)))...in fine...
Intr-adevar asa e frumos pe spate ceva mai late...O sa fie nu frumos ceva mai mult schimba toata infatisarea masinii... Good luck cu jantele alea si cu ce vrei tu sa mai faci... |
mai intrebi?
pune-le, ce mai stai pe ganduri? super tari :) |
cred ca am sa le pun, inca nu sunt prea hotarat :D
|
off-topic: p mes apari ca plecat, dus, etc, si tu postezi p forum? :))
macar sa pui jantele alea, k sunt marfa... cati bani? :D |
uite ca acum sunt available si pe mess, abia am revenit acasa :P
450 de euro zice omu cu tot cu gume. |
15 milioane.... eu spun k e ok pretul
|
Sa ai un seria 3 si ocazia sati pui jante de M nu cred ca as mai sta pe ganduri, dar nu teai gandit la un spoiler de m pe fata?
|
m-am gandit la mai multe, dar mai mult ma gandesc la un seria 5 modelul nou :lol:
|
Quote:
|
n`ai gusturi proaste...
cu 28-30.000euro iti iei un 530D de s`a terminat jmecheria :D |
Quote:
oricum.. mult succes :D te salut..si..mai vb ;) p.s. : mai da si tu un buzz :D |
performantza este... la un 530D cel putin..
fiabilitate... ar trebuii sa fie... putere... este din belshug... sa nu mai vb de un cuplu dupa resoftare.. >:) bani multi!?!? NU CRED... in comp cu concurentza... este mult mai ieftin... sper exemplu un A6 cu motor 3.0TDI este cu cel putin 3000-4000euro mai scump decat un BMW.... |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
am 1000 de ganduri si nu stiu ce sa aleg. 1. sa bag bani in masina pe care o am sa o aranjez putin 2. sa-mi cumpar un 525D de prin 2005 3. sa-mi cumpar o casa 4. sa-mi investesc banii in propria afacere 5. .... 6. .... 7. .... si lista ar putea continua Quote:
si yo te-am salutat slip, ne suntem datori cu 2 beri :) buzz da tu, ca la mine s-a stricat intrerupatorul :lol: intre timp astazi mi-am pus jantele pe masina, dar nu prea imi place cum vin. :( deci deja le vand. 1500 RON cu tot cu gume 235/40/17 imi cer scuze pt claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul. aleks te rog aduna tu toate posturile mele intr-unul singur |
Dau destul de bine jantele pe masina .... dar ... dak ar pi si putin coborata ar da si mai bn ;) oricum. ... frumoasa masina .. :)
P.S dadadaa seria 5 ala e misto :)) |
mie imi place cum dau jantele, dar cum marius e in continua miscare, nici accesoriile masinii(sau masina cu totul) nu stau prea mult p langa el :)):))
|
uff... tocmai cand vin eu in onesti....nu vad PYMp-ul cu noile jante! Sper sa am ocazia next time
|
Frumoase jantele, dar fiecare cu gusturile lui....
|
7 Attachment(s)
revin si eu cu ceva nou pe masina. :D si va mai urma...
|
Superba masina...astePtam noutati!!
|
ceva skimbari la bot, cu ocazia "incidentului" de pe pod?
|
spoilerul inca nu il schimb, il mai las pana il voi sparge fara sa vreau. doar niste faruri cu lupa si angel eyes, si poate un xenon ;)
|
pune ti folie de carbon pe ea
|
m-am gandit la lucrul asta, dar inca nu sunt hotarat
|
mai vinzi bmw-ul? da-mi si mie niste date ca-s interesat ( Vreau sa fac o familie de bmw in garaj ;) )
|
nu ca n-as vrea si eu una ..nuuuuu!!! :)) ...ai gusturi domle..bv
|
am facut cateva poze...tare bmw-u matale...:D...sa-ti traiask.. intra p id meu sa mai vb ionut_2005_me ...bafta
|
sincer m-am amuzat teribil pe seama aberatiilor lui dolb (pt a mia oara) dar aleks te rog scoate tot ceea ce este off topic plsssssssssssssssssssssss
|
am mutat totul pe cafenea, aici sa ramanem on-topic...
|
aaaaaaaaaaaaaa abia acuma mi-am dat seama de ce umbli tu cu jante de tabla pe spate,,,,,,,,,........... si yo care ma gandeam k faci drifturi .............. nebunule ;)))
|
sa bagi poze cu noul spoiler si eventual un poll cu golul de la proiectoare "trebuie sau nu trebuie plasa neagra?"
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning