![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
poze noi aici :arrow:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...55#post1040255 |
1 Attachment(s)
Ultima suta, in curand pe strazi :D ;)
|
iese albastrul pe strazi :twisted:
|
abia asteptam.. sa vedem..
din pozele noi.. |
SUPERBA ! Ai mai pus lampashe pe ea...
de-a dreptul SUPERBA ! |
ce super e masina
custom din taunus? super tare pot sa jur ca e eleanor GONE IN SIXTY SECONDS8) |
Poze noi cu fordul :D :arrow:
https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/56185-ext-ford-v6-78-crissdesign.html |
unde is pozele noi?:poke: :poke:
:lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
criminal arata.....nota 10 cu steluta :D
|
cat te-a costat toata afacerea la facelift?
|
Quote:
|
dar u l-ai facut....ti-ai facut matritze singur?...
|
yep...in propria curte, l-am vazut eu..ce naiba, e mester fibrist :-P
|
smeq...e buna ideea....sa faci facelift la taunus sa il faci k un mustang.....multi vor sa isi ia de afara un mustang ..care e in jur de 15 000 euro si e praf asa mai bine iti faci u unu :)
|
praf e cine?
mai bine vorbim pe PM..k aici te bat :oops: :lol: |
Intra un virus in mine... pana la urma nu scapa fordu' de compresor :yes:
:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=m_m7ighwAG4 |
Bravo..buna ideie ..frumoasa masina..:D
|
Daca te intereseaza un kit xenon la pret bun , da-mi un PM . Sau alte accesorii tuning , orice ai nevoie iti aduc .
|
Vesti noi : am gripat motorul :crazy:
Cu ocazia aceasta ii vine randul mai repede la modificari. Pistoanele de 2.3 le am deja (multumesc capricosti :-) ) Mai am nevoie de chiulase,galeria de admisie si carburator de 2.3 Daca stiti cumva un motor de 2.3 v6 (de pe sierra,granada,capri) intreg sau dezmebrat indiferent de stare.... :help: |
only sheet! da ce ai facut man, de lai gripat?
nasoala veste |
Probabil de la tenisii chinezesti se trage,in fine, acuma faptul e consumat :-) ,azi l-am desfacut,la o singura biela s-au incalecat cuzinetii si au macinat din maneton cam 2 cote de reparatie, ca prin minune vibroghenul e la cota standard si cuzinetii de fabrica.
Sapt. asta duc blocul la alezat pt pistoanele de 2.3 , mai astept un raspuns din TM pt un motor de 2.3 ,dupa care urmeaza chiulasele si comprimarea motorului. |
la asta de pe poetului nu ai incercat? avea el niste motoare de ford
|
Da, il stiu, de anul trecut tot l-am intrebat dar nu mai are asa ceva, se pare ca au ajuns piese de muzeu :lol:
|
ce sa zic? imi pare rau, spor la munca!:sad:
vezi chinezii astia nu is buni la nimic, nici baschetzi nu stiu sa faca, :pistoles: poate daca aveai de firma nu se strica! :):peace: |
De firma aveau doar numere mai mici ,banditii de chinezi m-au ademenit cu un 47 :lol:
Daca lucrurile merg bine, e posibil sa am luni un 2.3 in curte :drunk: |
Am un motor V6, 2.9L EFI,12v, 144 CP.
TEL.0723530740. Pret 100 EURO |
3 Attachment(s)
Multumesc pt ajutor ;) , m-am gandit cu ceva timp in urma si la varianta 2.9 cosworth 192cp (chiar am gasit unul cu tot cu electronica la 200euro) , dar pana la urma am inclinat tot catre old school (carburator).
Astazi am intrat in posesia 2.3-ului (multumesc florin_cars pt ajutor ;) ) ,deja e demontat,linia e ok,pistoanele si chiulasele la fel :D .Maine le duc la prelucrat :-) |
ma bucur ca e OK motorul :)
da, rapid te-ai miscat, cat am vb cu costi(pana la 15:30), cred ca tu ai facut bucati motorul :lol: |
5 Attachment(s)
Blocul motor si chiulasele sunt deja la prelucrat,pana atunci alte pregatiri :-)
:arrow: |
ceva filmulet de la slefuirea galeriei nu ne faci rost? Macar demonstrativ, sau sculele implicate(poze macar) :)
Ce buni ar fi niste purici mecanici utilati bine, sa faca treaba adevarata cap-coada :oops: Cu ce ai curatat piesele vopsite, pt vopsire? Vopsea speciala sau nu? Schema pt aprindere am gasit-o pe mail, dar n-o pot ulpoada din vina compului meu, incerc sa trimit mail, sper sa-ti fi retinut bine adresa..:-) |
Am folosit hartie abraziva cu granulatie de 60,80 si 240 rulata pe spatule de plastic sau surubelnita,necesita multi nervi si rabdare,pana la urma am reusit sa slefuiesc cam 80% din suprafata.
Piesele dupa ce le-am adus de la spalatorie am mai avut de razuit pe ele destul de mult ,dupa care le-am spalat cu diluant,vopseaua nu e speciala pt ca nu e cazul decat la chiulase in zona evacuarii unde voi folosi vopsea rezistenta la temperatura. Poti sa-mi trimiti schema aprinderii la [email protected] Tnx :-);) |
1 Attachment(s)
Pregatirile pt. noul sistem de evacuare :headfones
|
Oamni buni...nu va mai chinuiti sa frecati la smirghel ....exista un spray (se gasea si solutia la cutie de 1L) care in maxim 2 minute curata vopseaua de pe orice metal. Se numeste PAINT REMOVER si costa 25 RON un spray.
|
La smirglu am dat doar interiorul galeriei de admisie, e bine de stiut si treaba cu spray-ul,pana acum foloseam ceva solutie ungureasca la sticla, tnx :-)
|
toba aia ii de pe touareg?:o
|
hezact, am vazut-o eu si am ramas socat la cat e de mare :twisted:
|
Doar capacele sunt :-P
|
primit schema? am trimis-o duminica sau luni...
|
1 Attachment(s)
Primit,numai ca nu pusca culorile firelor :-) ,in schimb am gasit pe net o schema,mai trebuie sa aflu care'i treaba cu ballast resistor-u :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning