![]() |
taule mai asteapta putin si o sa vezi tu ai avut suces cu videoclipul ala
dece ai pus redresorul ala nu te duce bateria ? monteazai doua si un alternator de super nova si o sa vezi ce rezultate o sa dea taule da frate dar masina mea nu e plina cu spuma de pus la termopane baieti am sa imi scimb cutia cu una de renault sa vedem ce o sa poata face |
Quote:
ps. am alternator de 525 90 amperi si baterie deep cicle de 4000 de amperi in scurt asa ca dormi linistit! ps2. in leg cu spuma :lol::lol::lol: mai bine taci!:lol::lol: habar nu ai tu ce rol are ea! si apropo nu este redresor..... vezi ca te faci de ras singur..... |
Re: dacia alb negru
3 Attachment(s)
mai bine dau foc banilor si imi fac filmulet ca sa "ma vada lumea pe net" decat sa fac ce faceti voi baieti ;) oricum... multa bafta... si ca sa vedeti ce inseamna o Dacie frumoasa... asa cum a lasat-o mama ei ;)
aviz "fanaticilor": cand o sa faceti ce fac SGM-ul sau WRC-ul cu Daciile lor atunci... da' ma rog... |
TAUle: ce-ai nene? Ai innebunit si tu? Daca si-a vopsit omu' masina ca tine, care-i problema? Ai copyright pe modelul vopselei? Hai sa fim seriosi si... revino-ti, te rog!
Dumy: tu, ca de obicei, o iei pe tarla. Vezi ca TAU e prietenu' meu si... s-ar putea sa-ti sparg fatza, sa moara mama ! Ce misto suna, nu ? :roll: :wink: Si-nca o intrebare: esti tigan de te manifesti in halu' asta ? Cine mai jigneste, indiferent ca e TAU, Dumy, balauru, sau oricare altu, ia o pauza de pe forum! |
Quote:
ce poti sa mai zici? gata eu am luat pauza de pe topicul asta, poate sa scrie ce vrea el. nu mai intru aici! pa pa |
Quote:
|
taule caut un convertor de la 12V la 220 ai vazut pe undeva
|
avea un prieten de-al meu si l-am folosit in masina... arata ca un "cooler" de pe sursa de la calculator... da' sincer nu stiu de unde l-a luat :(
|
achim asa am avut si eu o sursa de calculator pentru unele pene de curent care inmagazina din 220 in 12v in acumulator si din acumulator inapoi in 220 in momentul in care se interupea curentul dar sa ars folosin o bormasina la ea
|
da... nu cred ca a fost o idee asa buna...
vezi data viitoare sa nu iti vina vreo idee sa bagi masina de spalat in ea sau ceva :D |
am fac lampile pe spate cu leduri super au iesit
poze maine seara |
Aha asteptam frate pozele sa vedem si noi cum au iesit :P
|
hai ma balaurule nu ne mai aratzi ce ai mai facut la dacie ??
ca sunt curios sa vad ce tzia mai trecut prin cap ca esti ingenios frate :D Stiuu frate rechinul ala albastru de mult e la paneuro are numere de rodaj si nush daca lo vinde |
dumy nu are instalata camera foto si nu poate sa bage pozele am vb eu cu el
|
Aha ok nui nicio problema da zii ma sa mai dea si el un semn de viatza cac dupaia zice lumea ca murit :D si se bucura prea tare :D
|
baeti vand leganta
|
Prietene, tu pentru ce ai facut topicu' asta? Ca sa vorbesti despre masina ta, despre BMWuri, despre Leganza, sau despre ce? Topicu' asta, dupa cum arata si numele lui, este dedicat masinii tale, Dacia alb-negru. Daca vrei sa vinzi ceva, ai la dispozitie 6 (sase) sectiuni pentru asta, iar daca vrei sa vorbesti despre BMWuri, sunt o gramada o topicuri dedicate pe forum.
Ai avertisment! |
Bai frate eram sigur ca trebuie sa zica ceva domnjul gabi era de asteptat asa si ca sa fiu on-topick sa pui poze cu masina cu noile lampi facute /l:D
|
Klingo, tu cu cine te certi tata ? Nu crezi ca ti-ai luat grade care nu-ti apartin ? Vorbeste gura fara tine cum canta cobzarii prin occident, asa ca du-te si trage-ti un glont unde trebuie si lasa-ne ! Nu ma scoate din sarite, ca asa cum ultima data ti-ai luat 5 zile ban, de data asta poti sa-ti iei permanent !
ABTINE-TE!!! |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
eu cand am zis ce am zis nu m-a crezut nimeni... na poftim.... poze cu cele mai tari leduri? nu mai ai bateri la camera sau nu ai cablu de date? sau poate nu functioneaza blitzu?:lol::lol::lol: |
na ca am si bateri la camera taule o sa le pun chear acum
|
2 Attachment(s)
poze cu ledurile vechi si cu cele noi
momentan nu am facut decat ceata mai am stopurile si semnalizarile,si apropo taule pune si tu poze cu lampile tale dar aprinse nu stinse |
4 Attachment(s)
masina unui prieten ,ce parere aveti de VYC?
Taule Si In Curand Un Filmulet |
Marfa Ledurile :!:
Cat despre Dacia ai a cui mai e frate si aia ca nu prea are potentziual in momentul de fatza |
4 Attachment(s)
poze cu lampi spate cu leduri
cele di-n ainte nu prea se vedeau bine |
ma nu vreau sa fiu malitsios da' din poze arata a becuri, nu a leduri... sunt sigur ca in realitate e altceva da' de aici eu unul nu imi pot da seama...
|
Sunt Leduri Toata ziua stai linistit ca cunosc masina si pe proprietar si sunt leduri :!:
|
lucrez la ledurile de la pozitie si stop o sa fac poze cu geamurile desfacute ,am ramas fara talon azi de dimineata din cauza la folie,am folie pusa la lumar omologata si degeaba
am facut pe comanda 2 bari de torsiune de 24 mm o sa le montez zilele astea o sa pun poze |
achim asa nu iti dai seama ca sunt mai in spate ledurile si nu se vad ca sunt leduri ca reflecteaza din oglinda le la lampe pun poze cu geamurile de la lampi desfacute
|
Ceai facut mah cum de tziau luat talonul si unde ??
Ba dilau mai esti ma :D Vezi cum faci sa il iei inapoi ca e nasol asa :D |
bari de torsiune trebuia...iar desprea stopuri...led sau nu, nu se vede diferenta. idei noi trebuie...poate de la mine ;)
|
ia sa te aud ce ideei ai u
daca vrei sa imi spui |
DEM - ule ... sa ma suni sa iti arat alt clip swf sa il pui pe net ...
|
spre exemplu...lampile spate trebuie sa fie 'netezite' p interior ca sa se vada ledurile...
in linia de jos (cea rosie, sau de stop) sa fie doua linii continue de led-uri rosii e cam greu de explicat asa la tastatura. face 2 face poate e mai bine... neoane p dedesubt ai? lumina la bord? sunt multe, dar trebuie omologate... |
sco211 omule neoane nu am nevoie,luminile la bord se aprind cu rosu cadranele si albastru acele adica ca la golf intelegi primadata uitate la masina mai bine si la urma sa comentezi
|
Mai SCO211 cine mai esti frate si tu ??
Daca ai idei asa bune mai iuntai vezi frate masina si apoi vino cu idei ca poate omu are si bord meserias si multe altele ..... Ca de doar esti din pitesti da daca estri cu fente pe tine mai bine lasa frate :D Balauirule ce mai faci fratzica ??? |
daca ai folia de la lumar nush cum de ai ramas fara talon
|
Bassu politia are o lege rar are alta ,politia zice ca nu e omologata decat daca o treci in carte ,rar zice ca e omologata si fara omologare dar in felul urmator 30% fata 70% spatele si nimeni de la rar nu vrea sa treca folia in carte,politia zice ca si masina din fabrica daca vine cu folie nu este omologata chear daca folia este intre geamuri
|
e de asteptat din partea politiei .....si io am folilie tot de la lumar si pana acum n-a comentat nime
|
depinde ce p[olitzai ai intalnit pe strada acu de fiecare cu norocul lui :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning