![]() |
Re: Cainii vostri
Quote:
Nu cred ca doar 6 luni.. al meu implineste 5, cu toate vaccinurile, si cu tot calciul e la 18 kg. Uimirea mea e ca seamana mult cu al tau, cu pata pe ureche.. Veterinarul mi l-a trecut la Ciobanesc romanesc, nu si de bucovina. El avand parinti din ciobanesti de bucovina. |
11 Attachment(s)
Slabut de tot la 5 luni doar 18 kg ... al meu avea cam ~30 - 35 , acum are 11 luni si are 67 kg , si asta fiindca fac miscare cu el daca il lasam sa leneveasca ... era mai greu , mai pun cateva poze cu el mai recente intre 10-11 luni .
|
1 Attachment(s)
Am si eu un ciobanesc carpatin, alea sunt pozele de cand l'am cumparat, o sa fac poze cu el acum, este ceva mai mare
Inca nu i'am pus un nume, ma puteti ajuta cu cateva pareri? |
5 Attachment(s)
Cea grasuna alba este Noisy, cel bej este Benji(a treia poza) iar cel alb si slabanog (a cincea poza, cel din mijloc) :)) este Patch :D Ei sunt cei care nu ma lasa sa dorm mai de loc :evil:
|
2 Attachment(s)
ea e Kara.. o combinatie intre husky si lup.. :D
|
El este Axi ,un campion in adevaratul sens al cuvantului
https://i247.photobucket.com/albums/g...brownsugar.jpg https://i247.photobucket.com/albums/g...IMG_2084-1.jpg https://i247.photobucket.com/albums/g...8/IMG_2081.jpg http://www.vinatoare.ro/phpbb/viewto...p?f=104&t=9051 |
1 Attachment(s)
Catelul meu.......
Un SHIH TZU de toata frumusetea.....si culmea pasionat de masini..... |
1 Attachment(s)
Ei sunt Roco si Rita si sunt fratiori.In poza aveau 7 luni.Mama lor este amstaff cu acte, tatal tomberonez.
|
6 Attachment(s)
Spike e un Jack Russell (miniatura) are vreo 3 ani si ii place sa sara si sa bea bere :) in poza 5 avea cateva saptamani.
|
3 Attachment(s)
El este Alfie, un mops in cautarea jumatatii...:D
Femelele mops ma pot contacta: 0766449688 yus4ucar pe mess [email protected] pe mail |
5 Attachment(s)
Cateva poze mai noi cu Boris si partenera de joaca, Sasha, o fetita de amstaff:-)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ea este COOKIE, un bishon hawanez :D
|
7 Attachment(s)
"baiatu' si fata mea "
el (fara urechi) Ice 9 ani ea (cu urechi) Camelia Aurora Blanco 7 ani la cautat de arici ca suntem prea puturosi sa alergam dupa iepuri (si fug al dracu de repede) |
3 Attachment(s)
Ricki este numele lui si ii place sa fie scarpinat toata ziua.
|
6 Attachment(s)
Dobermann ul meu Kiro. Varsta 18 luni.
|
2 Attachment(s)
Husky meu 5 luni
|
Foarte dulce husky-ul, superb caine. sa-ti traiasca :):-)
|
Ms Doamne ajuta! :-)
|
Re: Catelusii vostri
si huskyotul meu dement....site personal ca deh e vedeta...www.sentinelspirit.go.ro
|
2 Attachment(s)
Sa vi-l prezint si eu pe baiatul meu il cheama Sasha , este PitBull , are aproape 3 luni si este foarte ... foarte nebun are o energie in el ceva ce n-am vazut .
|
1 Attachment(s)
vand pui Golden Retriever Auriu,au parinti extraordinari. Informatii la nr.telefon 0744630170 sau pa mail [email protected]
|
10 Attachment(s)
hmm,nu am vazut locul dedicat animalelor de companie...
Va prezint si eu animalutele mele: - Atilla Torro -- Mascul negru Chow Chow-- 3 ani! - Bella -- Femela crem-roscata Chow Chow-- 2 ani si 10 luni - Jackye -- Pisic negru,mascul-- 5ani - Mitza -- Pisica,femela --14 ani Bella in pozele postate era cam naparlita... |
1 Attachment(s)
Boxer german (fata)
o cheama Kally-am primit-o cu carnet de sanatate si avea numele asta in el (am primit-o la 3 luni) Are 2 ani jumate.. in poza era mai mica... Scuzati mizeria de pe langa catel:oops: |
Salut ! Vad ca sunt foarte multi iubitori de animale pe forum... Vreau si eu un puiut de rotwailer dar parca nu as vrea sa il iau din piata... As vrea sa fie cu pedigree. Stie cineva de pe aici pe cineva ? Sunt din Iasi.
|
Quote:
dar mie mi se pare ca seamana a dog argentinian.......mi se pare inalt pentru un pitbull:) si culoarea alba! spersa nu te superi e doar o parere. |
2 Attachment(s)
Poza in urma cu 1 luna jumatate si poza in prezent :lol:
|
Quote:
|
Metis Ciobanesc Caucazian
|
Se face cat tine asta:)))....
Mananca mai mult ca tine cred:))0 Sa ai grija de el.. |
Eu (unu) am doar 8 Husky in momentul de fata, din care 5 maturi si 3 in varsta de 4 luni, pun link cu pagina de facebook (ca-s prea multe poze):
https://www.facebook.com/winterdream.huskies |
1 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de nordici :-)
Ea e Bella (Bebe) si are 7 Ani |
1 Attachment(s)
Ea este Sisi ! Este un pitbull si abia a implinit 3 luni :D
EDIT : Frumosi caini baietii !! Sa va traiasca :D |
1 Attachment(s)
eu am un mik chistoc de care imi e tare drag:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
A venit si randul meu sa postez poze cu cainele ....
|
7 Attachment(s)
Ada, primele 2 poze la 2 luni in celalalte 3 la 5 luni jumate si in ultimele 2 la 8 luni
|
1 Attachment(s)
Imediat facem un an si 3 luni. :-)
|
Sa-ti traiasca ... e superb ! :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |