![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
sa imi sugeti **** aman2 - user banat
|
1 Attachment(s)
POZA RECENTA TUNING EXTREM....POWERED by AVICOLA S.A.
|
1 Attachment(s)
Salut am 1 oferta ptr tne...imi dai mie cotetzu in schimbul acestui tractoras?
|
ba sile daca te superi.... sincer scuze dar omu din plictiseala face multe ***
|
si pun pariu ca sile nu s-a suparat ;) stiu eu de ce..:):) salut domnu` sile !:P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
In sfarsit am dat si yo Fuller....acu astept vopseaua:)
|
Congrat's,super!Abia astept sa -l vad gata ca sa pot face comparatie.
Sunt curios cat o sa se lase in jos dupa ce il echipezi ca asa statea si al meu gol si m-a pacalit ca am pus distantiere (flanse) pe spate si acuma dupa ce s-a lasat imi freaca roata in aripa,nu pot sa ma du numai singur in masina:D |
Merci... joi-vineri il vopsesc.... si sapt viitoare poate il am si yo echipat cu toate k e mult de munk ...
|
ca de-obicei cand postul meu nu este asemanator cu ce au zis restu,este sters.
Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos!...poate asa nu mi se sterge si mie postul. |
merci.. dak ai ceva sugestii sau comentarii damile pe PM .. nu ma supar... fiecare cu parerea si gusturile lui.. dar e bine sa stiu si parerea voastra
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Painted!!!:peace::peace:
|
ce linie tare are.
|
Quote:
|
Bravo! super tare masina, de abia astept sa ajung si eu cu tinicheaua mea in stadiul asta dupa cum ziceai "k e mult de munk "
Inca o data Bravo si bafta in continuare. |
am vopsit barile si restu pieselor (ushi,capote) ... o sa pun poze dupa finalizarea masinii:)
|
Va salut cu respect baieti !!! Am aflat de faptul ca nu numai eu sint nebun dupa rekini, dar oricum mai am de invatat de la voi.
Am si eu un E21 318i '82 , intr-o stare destul de bunicica, dar am unele mici probleme pt ca sint maniak cu detaliile. Am nevoie de o cutie in 5 trepte cu pinion pt cablul de kilometraj pt motorul de 1,8 (M10), si un bord sau numai geamul de la combina de bord (cu turometru) pt ca al meu e fisurat si nu vreau sa fac artifici cu plexic si alte minuni AAAA inca ceva stie cineva pe unde gasesc si eu elemente de caroserie , eventual noi prin bucuresti????? |
da stiu eu un magazin pe mihai bravu park.. nush cum sa numeste dar stiu sa ajung si piese noi
|
mercik , frate pe MIHAI BRAVU' zici , o sa incerc , as vrea sa-i schimb aripile dar daca gasesc turcesti, sau ce-or fii , sa nu se potriveasca , sa ma apuc sa tai , indrept etc, mai bine le cirpesc pe ale mele.
Legat de cutie in 5 trepte cu pinion pt cablul de vitezometru' si geam pt combina de bord cu ce ma puteti ajuta??? |
vand eu un rechin. inscris ro. am cartea si talonu. din 77.
5mil are bord. geamuri.contact. bancheta piele spate. de la un mercedes punte cu discuri spate. articulatie completa faruri geamuri electrice fatza. si trapa electrica. numai astea fac banii. el este paragina. dar are roti etc.. pt piese e super bun. pe cine intereseaza... cineva2002ro pe mess |
Ba nebunule... tu vinzi ala care trebuie s ami-l dai mie ? ai uitat ca ti-am dat bani in avans? hai ca imi faci nervi te-am lasat te-am lasat... pana maine sa dai piesele care trebuie sale iau eu jos ca s anu ne suparam rau
|
aduci toti banii si vii si ti-l iei. am asteptat destul sa vii sa il iei si sa vii cu banii
|
Quote:
cred ca vbesti cam intepat si in necunostiinta de cauza... cred ca daca nu imi dai banii in seara asta s-au rechinu maine o sa ai fff multe probleme... ce zici de asta? |
fi dur sile fi dur.. mic si-al dracu :)))
|
ti-am mai zis. sa iti fac o lista cu cati m-ai incurcat ca ti l-am pastrat?
era la nasi in garaj. omu imi zicea frate ial de aici. tu imi ziceai ca de dimineta o sa il iei. de unde. nu l-ai luat. am sa ii dau lu maroo bani. m-am bazat pe faptu ca ii dai tu. mai imi dai mie acolo 2mil si vii si iti iei rechinu . nu ai facut nici asta. a trebuit sa il trag eu de la nasi. am vb mereu frumos cu tine. te-am luat. iati chederele. iati tot ce am de la el. ti-l dadeam atunci tu mi-ai dat 1.5mil pana acum. crezi ca banii astia rezolva totul ? inclusiv sa iti dau toata masina + toate incurcaturile care mi le-ai facut. vii maine cu 3mil si iti iei masina . adika pe 4.5mil nu pe 300.. 200 de euro cum discutasem prima oara.. si ultima oara ti l-am lasat tot mai ieftin. 5mil. asa ca cred ca vb in cunostiinta de cauza. probabil multa lume ma intepat. am avut incredere in prea multa lume. kred ca e cazu sa vorbesc asa pe lucrul meu si banii mei nu ? te inteleg ca ai avut multe probleme si poate inca mai ai. si eu sunt la pamant cu banii si cu problemele. am de primit 500 de euro. si nu am o chiftea in burta |
numai are nimeni nimic de aratat sau prezentat??... yo mai am putin si termin masina ... wish me luck:D
|
Quote:
|
BAAA ATZI MURIT TOTZI? :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
buna am si eu un rechin
320 A din 77 motor 2000 6 pistonase 122 cai facut la ea directie frane schimbat fise ,bujii , sigurante cel de la care l-am cumparat a zis ca a fost facut la comanda combinatie intre 320 si 323 poze o sa pun zilele astea |
Hai baieti sa mai vedem ceva noutati ca sunt curios.Eu am rupt spoilerul.:cry:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
asta va place??
|
Da domne cam nasoala ;)
Ce motoroc e ala din poza? Cui nu-i place sa taca! |
e mai mult decat superba
|
Chiar asa,cui nu-i place sa taca:shock:
|
Tod3rik,cum stai cu lucrarile?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning