![]() |
Re: E36 - 318 is
Am mai vazut de astea gen ca aude omu de la tine ca jantele lui se numesc style 32 sau alpina si nu "roate cu spitze multe" se gandeste ca are si el valoare acasa si imediat creste pretu:):):)
Asa ca e foarte buna vorba lu liviu ca mai bine taci si le scoti la un pret bun:D |
Quote:
Asa este.Asta e.Cine stie sa ramana pentru el cat vine vorba de necunoscuti.Dar mna intre noi aci sa fie pentru toata lumea(useri 4tuning).:-)Respect pentru voi. |
Quote:
e na,noi ne stroflocam aici pt jantilii lui si el o fi infipt in pisda..:lol::lol: |
Pai daca tot zici ca Yakuza e in bani inseamna ca iti primesti si tu comisionul daca tot sunteti colegi de forum:):):) nu ? :):):):)
Comisionul de deranj..... ca nimic nu e gratis in lumea asta nu-i asa Yakuza?:) P.S. psss liviule vorba intre noi... daca nu sunt alpina dai cu rosu si albastru pe mijloc intre gauri si scrii frumos alpina...:):) ca nu stie nici Yakuza:P:P:P:P:P:P:P |
Quote:
vorbeste yakuza singur prin casa! comisionu'i comision frate..nici nu s-a pus problema..:lol: |
App cu comisionul.... daca nu iti iese macar de un set de table nu merita sa le piepteni cu bomfaieru :):):) si atunci il lasi fara spitze de rezerva:):):):):)
|
:lol::lol::lol:
Lasand gluma la o parte, sa fie bine pentru Yakuza sa puna pe masina setul de jante dorit. |
Quote:
|
Quote:
Sa fie fortza Liviule.:rockon::shakefist:peace: |
chiar ma intereseaza jantele si daca tu zici liviule ca il sti pe omul acela te rog sa imi zici si mie ceva daca e sa faca schimbul si diferenta mea de bani ii place.
0762472558 nr meu daca e ceva. aseara chiar eram iesit in oras cand probabil voi erati aici pe forum:oops: si apropo porecla e ,, ozn '' toti care ma cunosc mai bine imi zic ,, ozn-ule ... '' treaba cu yakuza e de cand m am inregistrat pe forum adica in 2006 si atunci erau alte vremuri si .....:lol: eu zic ca ar da foarte bine jantele pe masina si in viitor ,adica atunci cand va creste si ea mai mare,o sa o fac,, IEM '' si poate ii pun un 2.8.Doamne ajuta!!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
da mersi mult de tot si daca e sa reusesc ceva poate savuram si o shaorma impreuna:lol:
cateva poze.......... |
Quote:
Ultimul rosu din poza aduce mult cu a lui Liviu.Nu trebuia sa pui poza ca daca ii place a mai opri jantele pentru el.:lol: |
:lol:pai special am pus poza ca poate se gandeste si el...
|
Quote:
|
;) cu de toate............
|
am fost la vulcanizarea aia! vrea350e pe ele si una dintre ele a fost sparta si sudata!
|
liviule ai o shaorma ca ti ai dat interesul dar sudate nu iau la pretul asta.viseaza la pretul ala daca e sudura pe ele.mersi mult de tot liviu.
in continuare caut jante style 32 model alpina pe 17 cu sau gara gume. dau la combinatie jantele mele rh topline si diferenta de 100 euro.bucuresti,dambovita,arges,ilfov,dolj. |
Quote:
|
sincer pretul e mult prea mare,la banii astia le iau impecabile si cu gume pe ele.:lol:
|
pe 18 sunt prea mari?
|
da sincer sunt prea mari,pisicuta asta are motor micut( 1.8 is) si o sa traga greu de ele si sincer cam adio distractie cu ea....
caut 17......... |
eu leas da pe ale mele la schimb pe ceva cu buza,tot pe 18 eventual 19 dar nu stiu cum o sa traga masina cu 19 (E39 525i)
|
7 Attachment(s)
ceva poze cu jantele tale......
cateva poze facute acum pe seara cu pisica.............:lol: si un filmulet cu pisica 1.8 is fara blocant si roti pe 17:oops: |
is pe leptop,uitate la BMW ''masina mea seria 5'' ''E-39'' sunt pe prima pagina...au zgarieturi dar in rest is foarte ok. daca sti pe cineva interesat anuntama si pe mine.
P.S aici is preturi bune la jante pe 17 si gasesti si raritati(alte preturi) daca vrei iti daun un o pagina web cu tot felu... |
O chinui aiurea in clip :cry:
|
ozn daca le dai un polish la jante vor arata foarte bine....de ce nu iti plac totusi?:)
|
nu stiu.....ce ziceti sa ii pun pe 18?style 32 dar pe 18?
o sa imi atinga? ceva sfaturi va rog.:rolleyes2 |
daca iti pui motor mai mare atunci da...... dar cu 1.8 IS nu iti va mai trage la fel de bine masina ca acum daca ii pui jante de 18" + sigur o sa iti atinga + mai multe dezavantaje cu gropile din romania
|
Ma da tu vrei neeaaparat sa schimbi jantele ? lasale frate pe astea ca arata destul de bine ... trebuiesc doar reconditionate !
|
ti-am gasit jante la cineva,vrea 2ooe pe ele! doua au si cauciucuri pe ele!
|
https://www.pieseauto.ro/jante-anvelo...-65300954.html
Poate te ajuta cu ceva:D am dat intamplator peste ele:P si seamana cu ce cauti tu, sau sunt chiar la fel:???: Bafta cu masina. |
mersi mult de tot dar pana la oradea e cale lunga.nu le iau pe curier.asa cum e liviu din bucuresti e super bine.poate totusi gaseste el ceva convenabil:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
poza de sezon...............;)
|
da pe 18 o sa iti atinga si avea 235/35/18 si spate 255/35/18, atingea si cu el in masina. un vecin a avut un 318 is, l-a lovit tare acum o saptamana.
|
1 Attachment(s)
pisica neagra in fata bisericii:lol:
|
2 Attachment(s)
..............:?::?::?:
cele style 32 le gasesc cam greu............:rolleyes2 |
nu pune brokuri ca te chelesc... arata naspa
bbs-urile sunt mai retro .........imi place mult App cum sa zici ca nu se gasesc style 32? Chiar nu sunt asa o raritate....la noi cel putin in Tm. Eu zic sa mai cauti ca sunt de vanzare destule, poate nu ai cautat unde trebuia. mai mai... de jante iti arde tie iarna:):):) |
si eu sincer tind spre bbs-uri dar sa vedem.....:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning