![]() |
re: Jetta mk3 1.8gt
nu cred ca vine bine ce zici tu , fara suparare dar e vw nu bmw
|
nui nici o probelma;eu am zis ca iar sta bine din punctu meu de vedere;acu ca angel te duce cu gandu la bmw e atceva:sad:
|
Va urma ceva frumos in primavara dca vor fi destui bani de investit, dar cu siguranta angel lights nu va avea niciodata pt ca nu imi plac
|
Quote:
|
felicitari foarte frumos vento bafte in continuare succes
|
ms frumos! Iarna asta nu mai pupa nici o modificare, de la primavara sper sa termin ce mi-am propus cu ea!
|
felicitari pt masinuta bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
N-are nimeni asa ceva? Caut sa cumpar, de preferinta neagra!
|
chair daca am zis ca iarna asta nu mai pupa nimic, batrana mi-a facut probleme... mi-a varsat antigel pe presuri :)) nu i-o fi placut ala roz g12.
dupa 3 zile de munca dupa lasarea intunericului, am reusit sa ii schimb caloriferul de caldura care a cedat. Muuuulta munca, in alta parte mai greu accesibila nici ca putea pune neamtu caloriferul de caldura :). si ca munca sa imi fie rasplatita trebuie sa o demontez din nou si sa etansez mai bine clapeta care comuta de pe rece pe cald deoarece buretele de pe ea s-a imbibat in antigel si mirosea urat iar eu l-am inlocuit cu altul mai subtire care nu opreste in totalitate aerul rece. |
Ehe, stai să vezi cum e la peugeot 206 ventilatorul de la aeroterma! Ca să-l scoți trebuie sa demontezi coloana de direcție.
|
mereu francezii astia trebuie sa fie mai afurisiti!!! :))
|
Cotiera de passat b4 se potriveste oare? Stiu pe cineva care are o cotiera de B4, dar e pe gri. Am cautat pentru mine, dar eu vreau pe negru, poate o vrei tu. Daca te intereseaza, iti dau pe PM datele de contact.
|
e mai lat ansambul cu frana de mana la passat daca nu ma insel! lasa-mi totusi un pm cu pretul buzei de ibiza gti!
|
4 Attachment(s)
Mai adaug vreo cateva poze de asta vara, asta asa de dorul zilelor calduroase si de dragul jantelor de aliaj cu anvelope de vara :)))
|
Frumos Vento.si eu am unul si ma intreb daca farurile sint cele normale si vopsite cu lac?grila dintre faruri e vopsita cu negru lucios sau mat?spor la modificari
|
Oglinda la far e vopsita, sticla nu, iar grila e vopsita negru lucios!
Frumos si vento tau!!! |
Quote:
|
la noi nu am gasit nimic pana acum. pe ebay sunt o gramada, userul de la care am luat poza are 3 la vanzare sau ma rog, avea!
|
4 Attachment(s)
Cateva poze primite de la un prieten!!!
|
Quote:
am pe cineva in anglia care le-ar putea comanda si ulterior sa le aduca in tara. ms |
Gasesti in america daca dai search pe ebay jetta sau golf mk3 o gramada de cotiere.
poti sa scrii arm rest mk3, sau cup holder jetta mk3, sunt simplu de gasit dar vezi ca sunt mai multe modele. Sunt cu suport de pahare sau fara si sunt si cu buton deschidere portbagaj sau fara. O sa gasesti oricum daca ai sa cauti !!! |
ceau.poti sa-mi spui si mie de unde ai luat ornamentul din bara fata de langa semnalizari.vreau sa pun si eu ca arata mai bine decit cu alea ce am eu
|
Le-am luat de la cineva de pe forum, le-am cautat ceva timp!
Nu stiu unde sa te indrum daca vrei si tu dar am mai vazut la un coleg aici (Sj 82 GMA) poate te indruma el! |
Uite aici la noi pe forum https://forum.4tuning.ro/468-tuning-e...ctoarelor.html
sau in alta parte http://www.design-tuning.ro/index.ph...da44df5b2d50b1 Si apropo frumoasa masina George. |
Multumesc, o sa fie si mai frumoasa din primavara, am un sac de bunatati cumparate pentru ea!
Da-i bataie si tu cu a ta sa ma ajungi din urma! |
Salut.
Ce modificari vrei sa faci din primavara ?! Ai renuntat la botul de golf ? Bafta ! |
N-am renuntat. Am totul pregatit! Faruri mk4 look cu lupe de a4-b6, grila fara semn si capota cu badboy + pe spate portbagaj csl si suport numar patrat de america!
Pe langa asta trebuie sa-i polisez buzele la jante, sa-i montez stropitorile la faruri, si sa-i fac o revizie de primavara ca am un sac de piese cumparate! |
Quote:
Ai planuri mari ! Nu te-ai gandit sa o faci o singura culoare ? |
M-am gandit de vreo cateva ori si la lucrul asta, dar cred ca a doua culoare e tot farmecul ei deocamdata, si e si trecuta in talon doua culori gri, albastru!
|
2 Attachment(s)
A trecut cam multa vreme de cand nu am mai postat pe aici. In tot timpul asta tot ce am facut la masina sunt doar kilometri!!!
|
10 Attachment(s)
Am tot asteptat si am tot pandit ba pe forumuri la noi, ba pe ebay, piesele pe care mi le doream dar norocul a facut ca sa le gasesc pe toate gramada si anume: bari de state, suport numar spate patrat, suport de pahare, cotiera cu suport de pahare si buton deschidere portbagaj, tavite pentru buzunare usi, tempomat, mocheta portbagaj, ceasuri de tdi cu mfa si alte lucruri care momentan nu imi imi vin in minte. Cert este ca masina se va transforma intr-o americanca 100% !!!
|
Quote:
Daca nu iti aratam eu masina .. :)) Suportul de nr ( tabla ) este de pe fata sau spate ?! |
Sssuper ! Masina donatoare e cumva cea alba TDI de aici de pe forum ? O vazusem ieri parca la anunturi dar am uitat sa iti spun de ea pentru suport de numar :)
|
Frumos ce ai adunat acolo lucruri rare si foarte de efect ...
Felicitari si bafta in continuare :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
Suportul e de plastic si era pe spate, pe fata avea unul de tabla! |
7 Attachment(s)
In weekend s-a lucrat non stop la instalatia electrica a masinii atat la partea de motor cat si sub bord. S-a desfacut toata izolatia veche si s-a izolat din nou cu banda panzata, am schimbat vasul de la lichid de servo cu unul nou deoarece, cel vechi incepuse sa dea semne de oboseala (a fiert vechea baterie si a curs acid pe el). Si daca am dat bordul jos am montat si cotiera si consola cu suport de pahare!
|
Pe cand alt motor ? :))
|
In iarna asta va veni si motorul, vreau neaparat un afn!
|
foarte frumos , ar fii misto sa ii gasesti o grila modelul acela mai rar si daca ai face-o pe toata o culoare !
|
2 Attachment(s)
pana ii pun un motor mai potent, il tratez pe acesta de impotenta!
am schimbat kitul de ambreiaj!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning