Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

B-99-SAA 05-11-10 11:04

Re: O fata... si un golf 2...

Quote:

Originally Posted by petryy (Post 3786732)
da o poza cu tine nu pui si tu ? sa vedem si noi persoana ce e in spatele acestui proiect 8)

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3786737)
petryy: chiar nu cred ca are importanta cine e in spate acestui proiect..important este ce va iesi din el;)

Pai chiar ma gandeam sa pui... poate te vedem cu Matizu prin oras, mai dam in flash ceva :D

Zeta 05-11-10 11:26

mare lucru nu prea aveti ce vedea;) dar daca insistati ,cand ma apuc de aripa voi face o poza cu mine si cu 2na lucrand la masina

petryy 05-11-10 12:12

asa sa faci :lol:

florinfty 05-11-10 13:35

Zici ca-i HI5 aici :))))
ceva noutati la masina?

Zeta 06-11-10 00:20

in fine..daca vroiam sa pun poze cu mine imi facem cont pe facebook sau pe hi5...nu pe 4tuning...;)

Florin, multumesc frumos pentru aprecieri..si masina...ma asteapta sa lucrez la ea:D luni am liber si vreau sa termin a doua usa si sa ma apuc de aripa sa ii astup semnalul si gaura de la antena8)

valitataye 06-11-10 07:29

Avansezi destul de repede cu proiectul:D

b3nny 08-11-10 07:58

interesant proiectul ! bafta multa in continuare,o sa ai nevoie ! :P

B-74-WRC 08-11-10 14:07

Ma tot uit pe aici de ceva vreme si observ ca exista ceva miscare cu masina frumos proiect sunt curios ce o sa iasa(ma bate gandul sa dau si eu manerele jos). Bafta cu masina si spor la bani de investit,ca de restu vad ca nu duci lipsa (ma refer la idei,indemanare si ajutoare).

marty88 08-11-10 15:55

zeta cf :D ieri am venit si eu din germanya ...fericitari pt masina vad k ti-ai luat inima in dinti...ce pot sa zik bafta

Balaurr 08-11-10 17:12

o treaba indrazneata pentru o fata,dar pasiunea nu cred ca tine cont de sex,conteaza sa iti placa ceea ce faci,bravo tie si sincer esti un exemplu de urmat pentru multi de pe aici,bafta in continuarea proiectului,stii vorba aia USOR SI BINE;)

Zeta 08-11-10 20:36

b3nny: multumesc frumos

marty88: eu ti-am zis ca ma voi apuca de treaba pana la urma;)

B-74-WRC: daca vrei sa dai manere jos te ajut cu cea mai mare placere:D cat despre mesaju pe privat ma voi gandi si o sa iti zic daca le iau sa nu;) ideea e...ca eu vreau ceva mai special :twisted:...dar cine stie poate pana fac eu rost...le pun pe ale tale vedem...

Balaurr: pregateste-te:D la tine vin sa imi schimb motoru orice ai zice tu :-P.. si multumesc frumos pentru aprecieri.

astazi trebuia sa termin usa si sa incep sa fac aripa, dar fiind sarbatoare am stat cuminte...:cry:

Zeta 09-11-10 23:54

Colegii am si eu o intrebare:D Vreau sa ma apuc sa dau motorul jos, in afara de furtune, surube , surubele, piulite, sarmulite, tampoanele motorului mai trebuie desfacut ceva???din cate stiu eu trebuie sa scot si planetara care intra in cutie...cealalta nu este nevoie sa o scot??? ..daca stie cineva mai detaliat...:D

o_kh3 10-11-10 00:08

trebuie sa demontezi ambele capete de planetare dinspre cutie,

Balaurr 10-11-10 09:27

[QUOTE=Zeta;3796116]b3nny: multumesc frumos
Balaurr: pregateste-te:D la tine vin sa imi schimb motoru orice ai zice tu :-P.. si multumesc frumos pentru aprecieri.

cand te decizi asupra lui anunta-ma,in legatura cu demontatul motorului da-mi add si vb mai multe acolo,spor la treaba

Zeta 10-11-10 19:09

10 Attachment(s)
o_kh3: multumesc ..pentru informatie 8)

am reusit sa desfac jumatate din motor. multumesc lui Balaurr pentru sfaturi:D, am astupat antena si semnalul de la aripa drapta, si am terminat usa a doua la care mai trebuie muncit putin, dar daca fac eu tot ...vopsitorul ce mai face doar vopseste 8):D

valitataye 10-11-10 21:09

ce repede avanseaza proiectul:D

Я7B. 10-11-10 23:20

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3802074)
ce repede avanseaza proiectul:D

Adevrat spui .

Zeto ce tupeu ai sa dai singura motoru jos :wub:

Zeta 10-11-10 23:26

:D:D:D da singura am desfacut tot azi , ma "ghidat" putin prin telefon domnu' Laur ...va fii foarte greu sa il scot de acolo sa vedem...ori cer prietenilor o mana de ajutor...ori bag liza sub el si ..cu dumnezeu inainte:twisted:...si asa azi din gresala am confundat suruburile si am desfacut unul de la un tampon si s-a lasat motorul intr-o parte am bagat repede cricul sub el si am reusit sa pun surubul la loc:D

mihai.ghetto 11-11-10 01:07

daca ai loc in spatele masinii, cel mai usor este sa "eliberezi" motoru' de toate prinderile care le are, bagi un cric sub el sa-l ridici de pe tampoane, pui ceva butuci/lemne de sustinere apoi impingi masina in spate.
daca ai ajutor, cu niste chingi sau centuri de siguranta, in 3 oameni il ridici si-l dai afara.

Zeta 15-11-10 23:05

1 Attachment(s)
Multumesc Mihai, maine vine fratiorul Jock pe la mine sa ma ajute ..ca singura cine stie...ce fac..
bineinteles il astept si pe domnu' GRR 8)

"new"...:twisted:

Zeta 16-11-10 20:27

7 Attachment(s)
dadeam eu motorul jos...poate cand incepeau porcii sa zboare..si nici atunci:D

..dupa o zi de munca ...intr-un final am reusit sa scoatem motorul8) ( sfat pentru cei care vor sa faca ce am facut noi azi. Daca nu aveti scule..mai bine NU )

...multumesc mult lui Jock...care in loc sa stea acasa cu familia lui a venit la mine sa dam motorul jos:oops:..

...multumesc mult si lui Razvan GRR care dupa o zi de munca..obosit..tot asa a venit la mine..bineinteles ii multumesc si lui Laly:D

...sambata masina intra la tinichigerie..si era sa uit am scapat si de gazul de pe masina:twisted::twisted::twisted:

Sebastian.C 16-11-10 20:34

Scaune de BMW... Uh.. trebuie aruncate repede :D... Bafta cu masinuta...vad ca esti pusa calumea pe treaba... Motorul ce faci cu el? Reconditionare sau?

blackjack 16-11-10 20:37

o sa iasa o masina de nota 20 la final . sunt tare curios cum va arata cand va fi gata :D multa bafta in continuare ;)

Zeta 16-11-10 20:43

Sebastian.C: :D ai observat repede ca am scaune de BMW:-P, motorul..chiar nu stiu ce sa fac mai e pana atunci am timp sa ma gandesc..mai intai termin caroseria..si da...am de gand sa fac multe la masinuta asta..nu voi pune frana daca o sa intalnesc un obstacol..il ocolesc;)8)

blackjack:si eu sunt curiosa cum va iesi :-P multumesc frumos

jock 16-11-10 21:02

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3818196)
( sfat pentru cei care vor sa faca ce am facut noi azi. Daca nu aveti scule..mai bine NU )

..bine zis :ciggy:

blackjack 16-11-10 21:03

poti pune un motor de civic de 1.6 daca vrei putere :D

Zeta 17-11-10 07:39

sincer.. nu prea vreau putere...cred ca ii voi pune tot 1.6 si il refac, dar va fi injectie:pistoles:

Razvan_b50kze 17-11-10 13:42

astept finalul......

totusi si eu zic sa nu trantesti tare usile.....

jock 17-11-10 14:48

... :lemon:

FED express 17-11-10 18:17

nu m-am mai uitat de ceva timp pe aici si vad ca totul alearga cu viteza vantului.nu se sta deloc si tin sa va felicit pe toti si mai ales pe tine domnisoara Zeta ca vad ca faci o treaba foarte foarte buna.In afara de asta, cred ca Golful va fi exact pe gustul meu:yes: cel putin asa vad ca merg lucrurile acum.clean look:eyebrow: fara manere, fara semnale pe lateral si altele:blahblah: va iesi ceva de vis.felicitari pentru munca depusa, bafta si mult noroc.tot ce ami vreau sa zic, este ca nu i-ar strica un 1.8:evil: sa fuga cat de cat.Bafta si o sa fiu cu ochiul pe proiect fiindca imi place ce vad:!:
compartimentul motor va fi si el reconditionat, nu?

Zeta 17-11-10 23:15

razvan: sincer nu stiu ce sa zic...sper sa nu am probleme..acuma na..pe usa din drapta nu las pe nimeni sa se urce:bat::bat:8) si la usa mea...nu stiu merg cu ea deschisa:-P ..glumesc...poate o sa am noroc daca nu asta e..le refac

FED express: nu prea vreau sa umblu la acte...daia nu ma complic cu motor mai mare..plus ca masina va fi lasata foarte jos si avand un motor cu ceva caluti nu prea pot sa nu calc acceleratia..si sa dau intr-un canal sau groapa si sa imi sparg barile ...nu prea imi convine..asa, motor mic 1.6 mers incet...ocolim "problemele";)

valitataye 17-11-10 23:27

WOW:shock:....Cat de repede avanseaza proiectul Zeta

mihai.ghetto 17-11-10 23:31

daca-mi aduc bine aminte, imi zicea cineva mai demult ca blocu de 1.6 e la fel cu cel de 1.8 8v, practic daca vrei sa treci la motor mai mare dar fara batai de cap cu omologari, iei internele de la un gti 8v si le bagi in blocul tau motor. (apoi mai adaugi si chiulasa de 1.8, injectia si electrica)

Zeta 17-11-10 23:36

Mihai, luna viitoare cumpar jentile si dupa vin la tine pentru aripi si capota imi explici atunci putin mai detaliat ca acum nu prea inteleg foarte bine:oops:. Partea asta cu modificatul motorului..ma cam depaseste deocamdata8)...

stefiPJJ 17-11-10 23:38

Wooow... In primul rand RESPECT!
In al doilea rand felicitari pentru modul in care avanseaza lucrarile, bafta multa in continuare, un motor de vr6 ar fi ideal :-P

B-99-SAA 18-11-10 09:15

Se invata Zeta, se invata... mai ales daca te duci la Mihai, sigur intelegi :D Vorba aia, te-ai incumetat la caroserie, deci curaj ai, cunostinte au prietenii :) O sa fie bine :D

PS: vorbesc unii de aruncat motoare pe masini parca schimba un bec...

florinfty 18-11-10 09:21

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3821700)
... motor mic 1.6 mers incet...ocolim "problemele";)

:))) Lasa ca te-am vazut eu ce "incet" mergi cu amaratu' ala de Matiz:))))
Spor la treaba, imi place ce vad!

Zeta 19-11-10 00:04

vr6...:chick::chick::chick:

B-99-SAA: nu ma opresc eu doar la stoc...:D

Florin, cu domnu' Matiz imi permit..e inalta..si rezistenta:-P

...offf greu trece timpul asta...:cry:

zib3r 19-11-10 18:38

Interesant ca, multi dau sfaturi la motoare si ei nu au facut niciodata acest lucru/swap. Eu iti zic doar un singur lucru Zeta, nu te lua dupa ei. Gandeste-te foarte bine ce vrei de la masina, look sau "HP". Este foarte greu de combinat aceste doua chestii numai si numai din punct de vedere financiar. Si nu ma refer la un KR sau ABF stock.

;)

baga mare.

stefiPJJ 19-11-10 21:25

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 3826511)
Interesant ca, multi dau sfaturi la motoare si ei nu au facut niciodata acest lucru/swap. Eu iti zic doar un singur lucru Zeta, nu te lua dupa ei. Gandeste-te foarte bine ce vrei de la masina, look sau "HP". Este foarte greu de combinat aceste doua chestii numai si numai din punct de vedere financiar. Si nu ma refer la un KR sau ABF stock.

;)

baga mare.

Zau ? citeste-mi topicul :| de la 1.8Is la 2.8 24v ...

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning