![]() |
Re: Seat-ul meu
1 Attachment(s)
Marpha arata seatu cu angel eyeurile si jante de A8 ... dar parca e un spatiu intre bara si far , sau mi se pare mie
|
Quote:
|
La caroserie nu faci nimic ?? N`ai niciun plan ?
|
Quote:
maine imi vin arcurile eibach(in sfarsit),o sa o cobor 3 cm, iar saptamana viitoare un kit de admisie K&N...... |
Quote:
Abia astept sa vad maine pozele cu ea coborata sa ai grija la gropi |
2 Attachment(s)
Uite am facut ceva finutz dar de efect ;)) :D zik eu
Plasa in grila din bumper si grila de la radiator si am scos bandourile ;)) Am incercat sa le vopsesc in cul masinii dar nu mia ieshit :( ... zik eu k ar da bine vopsite in cul masinii. Sper sa nu te superi |
Quote:
merci! |
Quote:
Ma bucur ca iti place |
in sfarsit au venit si arcurile eibach...luni ma duc sa le montez,sper sa arate bine!
|
Cred k o sa arate super masina lasata;)!Cat au fost arcurile?
|
Quote:
o coboara cu 3 cm |
farurile originale...nu le-am vandut inca :(
pentru cei interesati, negociem....sunt in perfecta stare |
4 Attachment(s)
niste poze cu arcurile eibach
|
Quote:
Luni sa nu ne uiti cu poze ;) :D |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Quote:
alta viata cu arcurile astea...sta mult mai bine pe sosea, iar in curbe... nici nu mai vorbesc, nu se mai inclina mai deloc, sunt f.multumit |
10 Attachment(s)
mai pun cateva,chiar daca astea trebuiau puse primele..scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul!
(parca se vede diferenta mai bine in pozele asta:) ) |
Quote:
Un body-kit si masina va fi completa ;)) :D |
Dar arcurile alea sun facute pentru amortizoarele stock?daca nu risti sa le f***.
|
merci Aaronel....daca as gasi ceva frumos...sigur nu i-as rezista :)
merg perfect cu amortizoarele mele....dar nu m-ar deranja sa pateasca unul ceva ca sa am motiv sa le schimb :D. |
Nice;)!ii sta bine asa...
|
frumos frumos.....respectele mele;) ....ce urmeaza acum ...ce cadou ii mai faci masinii ?
O folie pe geamuri sau sa le ionizezi te ai gandit ?? |
thanks `Adytzu`_`JerrY`...din ce am citit eu pe forum,mai toti opteaza pt folii..in maxim o luna ma duc la Bucuresti sa mi le fac
vineri imi soseste kitul de admisie K & N,apoi o toba sau toata evacuare din inox,poate un chip, sa traim sa mai vedem :D |
Arata super,bravo tie
ornamentele de la manere de unde le-ai luat si cat costa inca o data arata ffff.bine |
merci Dany_Seat...ornamentele cromate le-am luat de la Cotunning (daca te interseaza,asta e nr lui 0744883754)
|
10 Attachment(s)
cateva poze facute de dimineata...
|
da arata mai bine joasa dar tot sunt de parere ca jentile sunt mici..sau balonu la cauciuc mare! nush ceva nu-mi place! probabil cu alte jenti ar fi dat mai bine dar in fien gusturile nu se discuta :) noroc in continuare
|
masina nu e de show.....e folosita zilnic, iar soselele sunt varza
Asa e...gusturile nu se discuta,dar comentariile ar trebui sa aiba in "spate" o baza |
Frumos arata....la evacuare parerea mea sa mergi pe Remus...;) Bafta in continuare!
|
salut
zi-mi si mie cum se comporta cu arcuri sport si telescoape stock? scutura tare ? |
Quote:
|
Sal,catalin spune-mi si mie ornamentele de manere se aplica pe tot
manerul [sus,jos+fata] sau doar pe fata. |
Quote:
|
Ornamentele tale de pe manere sunt metalice sau din plastic?La ce pret?Eu mi-am pus din inox si sunt super OK.
|
sunt metalice.....800mii parca
|
Eu mi-am luat de la un cunoscut din inox superbe cu adezivul deja aplicat cu 70RON.Ma rugase sa-i pun un topic.Daca mai sunt amatori sa ma sune.
|
10 Attachment(s)
mi-am montat si capace cromate de oglinzi,....scuze de calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul
|
ooo....ff frumos dau pe masina....incepe sa capete forme f misto...;)
cat te`au costat ....?? shi cum se aplica ?? cu adeziv ...? |
merci!150 RON cu tot cu transport (de la Timisoara)....adeziv 3M. In 10 minute le-am pus,nu sunt de cine stie ce calitatea,dar dau bine:)
|
Asa am pus si eu pe golf arata bine!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning