![]() |
Re: Urban Driving Skills - Editia a-II-a 2010
a fost f.frumoasa organizarea si evenimentul ,am ratat un premiu la mustata (mi-a sarit din viteza la urma)asta este poate tura viitoare :D,oricum senzatia este maxima si mai ales sa stii ca nu te asteapta vreun melitian dupa colt:D,ce a fost mai nasol e ca nu sau dat totusi niste diplome si la indemanare "la cei mai amarati "multa bafta incontinuare !!!
|
Quote:
Frumos eveniment , de apreciat lungimmmeeeeeaaa traseului..... poate la anu o sa fie si mai LUUUNNNGGG si mai " intortocheat" ca mai era loc in parcare nefolosit :-P si eu mai aveam GPL :-P:-P:-P P.S. apropo de asta : "...am ratat un premiu la mustata (mi-a sarit din viteza la urma)....si tie-ti sarea dintr-a 2 a ??? in ultimul viraj ???? prea tare !!! eu cred ca-i o ' masura de siguranta" sa NU stricam cutia de viteze :-P / pararea mea ./ daca nu-mi sarea / luam locul 1,2 si 3 8) / pe GPL desigur ;) |
gasiti poze si aici .. http://radio.bzi.ro/foto/Urban-Driving-Skills-123/
|
Quote:
|
Quote:
si rog un user daca are sau daca a vazut vreoun video cand m-am dat cu opelul TX 8771 XA la indemanare sa ma anunte si pe mine, ca-s curios tare cum m-am dat..:D |
salut tuturor. daca doriti filmulete cu masinile voastre cu care v-ati dat ieri si sambata.. eu sunt cameramanul din staff care a filmat tot. dati add:i_am_roller si le trimit cu mare placere. evenimentul a fost un succes si.. asteptam urmatorul eveniment. tin sa felicit organizatorii ,dar si participantii la UDS ll si .. asteptam urmatorul eveniment.
|
Eu deja am primit filmuletul...iti multumesc frumos si dau o bere..fara alcool desigur..cand ne vedem...incerc sa vin incet..sa nu mai fiu Ibiza grabitul tractiune spate...
:) :!: |
Quote:
iar daca Lexas, da o bere dar ..." o bere..fara alcool desigur" , eu vin cu alcoolul...ca doar sunt sub 10 grade afara...sau o mocolata calda ;) noroc bun, |
Cine a spus ca nu putem face niste submarine cu bere fara alcool si in ele puse vestitele paharute cu cognac
:) La mai mare! |
mersi mersi mult baieti! in continuare astept pe cei care vor videouri de la event pe id meu postat mai sus.
|
Felicitari din partea mea celor de la FRT Club si celor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment.
Totul a fost bine din punctul meu de vedere. La mai multeeeeeeeee |
2 Attachment(s)
Astea sunt de la mine sper sa mearga. Mai am insa sunt de peste 200MB si nu le pot pune aici. Cine le vrea add [email protected] si le trimit
|
Ionut, se poate posta cumva clasamentul de la indemanare/drift? Am cativa prieteni care au participat si nu apucat sa se informeze in acest sens.. Merci anticipat! :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=v3gN9XNTAFo ... unul dintre filme. acusik vin si restul:shock:
https://www.youtube.com/watch?v=Litju7ulIVM ... merge editul merge :) inca un filmulet :D Nu inteleg de ce nu se vede bine pe youtube. La mine pe pc se vad superclar filmele. Pe youtube parca sunt filmate cu tel. Care-i faza? |
Si eu am cautat dar nu am vazut timpii afisati pt toate grupele si pt toti participantii...ii vedem pe undeva afisati...?
|
ieri toti cu aparatele erati pe sus ca bagati poze azi nimeni nu a mai bagat poze
|
Quote:
Inca unul https://www.youtube.com/watch?v=x_urEDOcaks |
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=iR9icz4uC9E 8) THIS ONE IS LOCO... actually is LCO :)) https://www.youtube.com/watch?v=57lVVRd-KHg |
In cel mai scurt timp vom afisa timpii obtinuti, inclusiv aici.
Va multumim tuturor pentru participari. |
10 Attachment(s)
O mica, mica parte din poze. Restul o sa apara pe site.
|
pune-ti si voi un link ceva unde putem gasi pozele :D
|
7 Attachment(s)
Rezultatele oficiale pentru competitia sportiva Urban Driving Skills 2010
Multumim participantilor, spectatorilor, cadrului tehnic, prietenilor, comunitatii din copou si nu in ultimul rand sponsorilor si partenerilor care au facut posibila realizarea si desfasurarea acestui eveniment. Cu stima Ionut Socol, presedinte FRT PS Rectificare, membrii FRT sunt 4: LNC, MKO, LLi, FAV si cei ce doresc sa ni se alature sunt asteptati la intalnirile noastre. |
felicitari organizatorilor! treaba s-a miscat foarte bine! jos palaria pentru Dragos LLI atat pentru proba de indemanare cat si pentru cea de drift!
|
Multumim de timpi...!!!
Spor la treaba si felicitari celor premiati azi la Mall in parcarea laterala! Bravo! |
Poze de la mine AICI
|
faine pozele..
:) |
Quote:
merci,;) P.S. Cum spuneam, fac colectie.... :lol: |
Quote:
|
hahahha
ce rautacios... LOOOOOOOOOOOOOOL :))) rautate mica ce esti ...:)) |
cine doreste diploma de participare la proba de indemanare am sa il rog sa imi transmita un mail pana luni la adresa euromarketro @ gmail.com
nu uitati in mail sa precizati grupa si nr de concurs nu am mai dat diplome de participare vazand ca cei de la expo nu au fost interesati de acestea..... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
pe data viitoare ,mihai !!! |
Quote:
|
lol,
ce se incing spiritele aici..in loc sa se incinga gumele de la masinute... :)) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
EXPO & BURN 9 NOVEMBER
IASI ROMANIA |
Quote:
|
Quote: