Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 HAI HUY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/215094-dacia-1310-hai-huy.html)

DJBOSS 28-11-10 21:28

Re: Dacia 1310 HAI HUY

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3851904)
daca ar avea alta cutie, i-ar permite...dar el isi va pune cauciucuri mai mari si va obosi grupul la cutie si dupaia o sa se intrebe de ce nu-i mai fuge masina :lol::D

schimb motoru :lol::lol::lol:

Thomas Everywhere 28-11-10 21:55

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3852986)
schimb motoru :lol::lol::lol:

degeaba :)) ca motoru nu are nimic, cutia e problema mai mare la dacie, ca daca ai avea o cutie mai buna ar trage chiar si cu motorul asta nemaipomenit. :) dar asa niste rahaturi de cutii ne amaram cu ele.

DJBOSS 29-11-10 17:21

8 Attachment(s)
Postez ceva poze cu becurile de poziti schimbate de curand si puse, unele pe alb,am cumparat si t-urile
Am masurat astazi si distanta pe fata intre cauciuc si aripa pe fata si pe spate la fel.
Pe fata la distanta asta sunt t-urile pe care le am acum adica de papuc
Distanta pe fata ar cam fi de 10 cm si pe spate cam de 3 cm
asa ar trebui sa fie distanta si pe fata de cam 2-3 cm acum sa vad dupa ce schimb t-urile

Thomas Everywhere 29-11-10 20:40

Las-o jos cat sa-ti vina cauciucu la limita cu aripa, sa nu ai asa mare distanta, fa-o sa nu mai bagi mana :D cum am eu :D

DJBOSS 29-11-10 22:46

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3855804)
Las-o jos cat sa-ti vina cauciucu la limita cu aripa, sa nu ai asa mare distanta, fa-o sa nu mai bagi mana :D cum am eu :D

da dar tu ai 165 eu amf ata 175 si spatele 205 si deja pe spate le-am scoase putin inafara dar la viteza amre si denivelari mai mari cu 3 in spate tot imi atinge:)):lol:

Crisskro 30-11-10 16:16

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3850412)
O seara ne placuta pt dacia mea
Astaseara merg pe str Topolnitei din dr tr severin am fost oprin de catre un anget pe nume pr.... ionut , pentru urmatoarele motive:

Culoarea parca trebuia sa nu depasasca x% din caroserie, deci acolo poate scapi. Dar eu ti-as fi dat pentru stickerele alea de pe lateral, poate asa le dadeai jos.
Pune bani deoparte de vopsea (SIMPLA), apoi niste jante cu cauciucuri corespunzatoare + coborata si e gata. De acolo e foarte fina linia intre tuning si kitsch.

DJBOSS 30-11-10 17:30

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3857904)
Culoarea parca trebuia sa nu depasasca x% din caroserie, deci acolo poate scapi. Dar eu ti-as fi dat pentru stickerele alea de pe lateral, poate asa le dadeai jos.
Pune bani deoparte de vopsea (SIMPLA), apoi niste jante cu cauciucuri corespunzatoare + coborata si e gata. De acolo e foarte fina linia intre tuning si kitsch.

Hmm aproapo chiar astazi am lasato de fata, am schimbat teurile de papuc si am pus t-uri normale.
S-a lasat dar nu cat vroiam eu , pot sa bag 3 degete..:sad:, sper ca in curand sa bag flexu in arcuri sa tai o spira jumate
Si stickere de pe usi vor disparea in primavara sau vara cand o so vopsesc toata
Legat de cauciucuri si de jante mie imi plac astea normale (jentile) adica superbalon cum le am eu, singurele cauciucuri care vor fi normale , vor fi doar cele de pe fata voi pune tot in primvara unele 165 :P si spatele tot 205 vor ramane :lol::lol: sau mai am gandesc... in privinta unora de 185 :rolleyes2

AG-20-MCA 06-12-10 16:38

1 Attachment(s)
daca o faci asa eu zic ca e ok pt inceput. Daca mai vrei sa ii fac ceva sa imi spui.

DJBOSS 06-12-10 20:37

1 Attachment(s)
Multumesc frumos, as fi vrut o sa ovopsesti toata gen masina asta
Si aripile spate evazate

AG-20-MCA 06-12-10 23:42

2 Attachment(s)
Uite cum arata si "spoita" si cu evazari pe spate;)

Sonny™ 07-12-10 11:38

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 3875497)
daca o faci asa eu zic ca e ok pt inceput. Daca mai vrei sa ii fac ceva sa imi spui.

ar fi ceva daca o sa arate ca in poza asta, culoarea de pe wid nu o prinde asa de bine pe a ta...;)

DJBOSS 07-12-10 12:09

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3877722)
ar fi ceva daca o sa arate ca in poza asta, culoarea de pe wid nu o prinde asa de bine pe a ta...;)

O facem sa se prinda :lol::lol::lol:
Bine ca, nusthiu cu ce albastru iar sta mai bine :rolleyes2

Sonny™ 07-12-10 12:16

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3877804)
O facem sa se prinda :lol::lol::lol:
Bine ca, nusthiu cu ce albastru iar sta mai bine :rolleyes2

sa incerci ala de subaru cred ca vine mai bine...;)

DJBOSS 07-12-10 12:51

4 Attachment(s)
In ultimu timp nuprea am mai facut cam nimic pe la masina , dina-fara de schimbarea t-urile si ceva lucrari la un bmw :lol::lol:, rest plimbareala
https://www.youtube.com/watch?v=rmDHa1THxn8

Sonny™ 07-12-10 14:29

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3877894)
In ultimu timp nuprea am mai facut cam nimic pe la masina , dina-fara de schimbarea t-urile si ceva lucrari la un bmw :lol::lol:, rest plimbareala
https://www.youtube.com/watch?v=rmDHa1THxn8

daca tot vroiai proiectoare trebuia sa le pui pe alea originale...;)

DJBOSS 10-12-10 21:45

Atazi din nefericire huy-u meu a fost julit de catre o alta masina care nu sa asigurat corespunzator si a iesit cu botu mult prea mult inafara si l-am acrosat.
Din fericire nui prea grav, revin cu ceva poze
Aripa spate stanga putin zgariata si bara spate tot umpic :sad::sad:
Aveti grija fratilor in trafic se afla multi prosti si tupesti care habarna au de capu lor ei doar stiu sa se ia cu tine in gura sau la bataie

DJBOSS 15-12-10 16:59

1 Attachment(s)
Si un mic cadou

Thomas Everywhere 16-12-10 10:15

si tu mah? :))) si pe mine m-a lovit unu in aripa pe stanga spate, nu-i rau, dar se rezolva...din pacate bine ca anu mi-a spart bara, stopul pe spate si altceva..doar aripa si atat. Aveti grija mare in traffic.

DJBOSS 16-12-10 21:26

6 Attachment(s)
Astazi a fost prima zapada in dr tr severin cu ocazia asta am descoperit un alt pasionat in severin inca o dacie o bestie VRG :D,
Azi miam facut si triplele cu dres negru de femei sunt prea smechere si nuprea se cunoaste, app am probleme cu franele mia curs tot lichidu, la pistonas in spate stanga :( postez ceva poze cu dacia si cu motoru ei si pozele cu huy-u meu :lol:

DJBOSS 16-12-10 21:39

Apropo acum suntem 3 pasionati de daci in severin ;):rolleyes2:lol:

Thomas Everywhere 16-12-10 21:45

creca nu-ti mai tine presiune pompa..cum draq iti iese lichid pe acolo? uitate la furtunele de frana la etrieri sa nu cumva pe acolo sa pierzi, ca si mie mi s-a intamplat.

DJBOSS 16-12-10 21:50

pe la pistonasu ala curge doar la roata aia pe stangaspate si cumparai si garniturile alea maine il schimb

Thomas Everywhere 16-12-10 21:53

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3903978)
pe la pistonasu ala curge doar la roata aia pe stangaspate si cumparai si garniturile alea maine il schimb

aaa pe spate...dar e din garnituri...pui altele..dar vezi ca la cat de frig e, s-ar putea sa te chinui rau pana le bagi...sunt foarte scarboase de bagat pe frig, nu se dilata. Eu azi dabi reusii sa dau cu chit pe aripa unde m-a lovit unu...il lasai asa, pana dimineata e tun :)), maine sa-l frec si sa dau cu vopsea.

DJBOSS 19-12-10 02:25

4 Attachment(s)
Am schimbat si garniturile la pistonas acum am frane ceva mai bune :D si cateva poze cu huy-u inzapezit :D

DJBOSS 21-12-10 17:48

7 Attachment(s)
Astazi am montat si toba spor BORLA :lol: vreau sa zic ,cas foarte foarte multumit de sunet e putin cam ,grav dar merge :D

DJBOSS 21-12-10 19:17

Acum credca cel putin 3 cp mi-a dat toba asta deci 63 + inca 3 cam 66 cp, vreaus a spun ca masina trage mult mai bine acum, o sa urmeze dupa ce trece frigu si un filtru sport :rolleyes2 vreau sa o aduc la 70 cp,
Ma gandeam sa-i pun si un carburator dublu corp de oltcit sau de nova dar peurma nu mai scot consumu sub 14 pe oras :lol:

Andreynyo 21-12-10 19:52

Crede-ma ca din filtrul ala sport nu o sa iti dea mai multi cai ... parerea mea.

Thomas Everywhere 21-12-10 20:39

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3917407)
Crede-ma ca din filtrul ala sport nu o sa iti dea mai multi cai ... parerea mea.

corect. Subscriu! Filtru sport e doar pentru sunet mai mult!

vandam 21-12-10 21:05

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3917305)
Acum credca cel putin 3 cp mi-a dat toba asta deci 63 + inca 3 cam 66 cp, vreaus a spun ca masina trage mult mai bine acum, o sa urmeze dupa ce trece frigu si un filtru sport :rolleyes2 vreau sa o aduc la 70 cp,
Ma gandeam sa-i pun si un carburator dublu corp de oltcit sau de nova dar peurma nu mai scot consumu sub 14 pe oras :lol:

tu crezi ca toba aia tia dat 3 cai :))) asa ai u parerea
daca vrei cai schimba toata toba si puneo din inox , pui un carburator mai destept cum ai zis u schimba axa cu came, modifica chiuloasa si pui un filtru sport

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3917407)

filtru sport este pentru a trage aer mai usor

DJBOSS 21-12-10 21:07

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 3917620)
tu crezi ca toba aia tia dat 3 cai :))) asa ai u parerea
daca vrei cai schimba toata toba si puneo din inox , pui un carburator mai destept cum ai zis u schimba axa cu came, modifica chiuloasa si pui un filtru sport

filtru sport este pentru a trage aer mai usor

Pai m-am saturat de inox am avut dar nu scotea prea mare zgomot, eu zic ca nu se compara cu asta , suna bine in realitate :D
toata lumea da sfaturi dar practic nimeni nu te ajuta , daca tu credeai asa poate vroiai sa vi sa o prinzi tu pe-a de inox:lol:

vandam 22-12-10 20:10

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3917634)
Pai m-am saturat de inox am avut dar nu scotea prea mare zgomot, eu zic ca nu se compara cu asta , suna bine in realitate :D
toata lumea da sfaturi dar practic nimeni nu te ajuta , daca tu credeai asa poate vroiai sa vi sa o prinzi tu pe-a de inox:lol:

Ma! depinde de ce vrei u si daca vrei zgomot cumpara una din carbon si gata, eu mam referit la ce ai zis u ca toba tia dat 3 cai, asta e o aberatie asa simti u cand te sui in ea ca ai zgomot ;)

DJBOSS 22-12-10 22:27

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 3919729)
Ma! depinde de ce vrei u si daca vrei zgomot cumpara una din carbon si gata, eu mam referit la ce ai zis u ca toba tia dat 3 cai, asta e o aberatie asa simti u cand te sui in ea ca ai zgomot ;)

Simt cum trage :lol: este o diferenta nu mare dar se simte..

razvanell 23-12-10 00:42

simti cum trage sa moara saraca:???:

Cosmin-SNR 23-12-10 10:38

Quote:

Originally Posted by razvanell (Post 3920527)
simti cum trage sa moara saraca:???:

=)) =)) =)))))))

grigore89 23-12-10 20:01

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3917305)

boss cp nu cresc asa doar cu un flitru si o toba . filtru mai mult pentru sunet este bun si ca te ajuta la o accelelrare mai buna iar toba <rolul ei este de a scoate un sunet mai placut si pentru a se aerisi motorul mai repede> parerea mea . gandestete ca eu la golful care l-am avut am schimbat partea de injectie , supapele si multe alte porcarii de prin motor si abea am castigat 5 cp . fara suparare dar daca tot vrei sa scoti cu adevarat ceva cp din motorul ala incepe prin a mari camera de ardere , un carburator bun de preferat dublucorp......ai avea multe de facut dar pentru asta nu trebuie sa te mai zgarcesti la bani daca vrei cp ''adevarati''

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 3919729)

coorect vandam are perfecta dreptate:lol::lol:

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3917634)

nu iteleg de ce te superi pe oameni si spui ca toti dau sfaturi dar nimeni nu te ajuta . oricum nu avem cu ce sa te ajutam pentru ca este masina ta si tu trebuie sa te ocupi de ea iar pentru orice modificare .... sti cum e ca trebe sa bagi bani in ea daca vrei sa scoti ceva calumea

fara suparare dar nu are nimeni obligatia sa iti prinda toba :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

MH-03-VRG 26-12-10 20:48

salut cristi:). Eu am si toba si filtru si acum iam pus dublu corpu sincer nici nu am incercat sa vad cum trage dar o sa vad ce poate acum cand ma duc acasa, toba si cu filtru se aude motoru mai gros si de aia ti se pare ca rupe ca asa am pus filtru sport pe un golf 3 si ziceai k e vr6:)) cum se auzea si iti da impresia ca trage mai tare;)) k asa am facut si eu primadata cu dacia si tot atat prindea acu cu filtru nu pot sa zic eu ca ii da 5-10-15 cai...pt k 5 cai e greu de obtinut...da trebuie sa traga mai tare pentru k e logic ca ii da de 2 ori mai multa benzina si pt a avea cai cu adevarat ia de 2 ori din chiuloasa de 2 ori adica 2 coli de hartie o sa vezi la mine ca o sa fac nebuniile astea si motoru de 1.6 da mam hotarat sa mai trag putin pe asta de 1.4 si dupa aia chiuloasa rasa si motor schimbat.:) si acu cand vin sa o dam:)) amandoi:)

pt curiosi uite thredu`l meu
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...mh-03-vrg.html

DJBOSS 26-12-10 20:58

Quote:

Originally Posted by MH-03-VRG (Post 3929555)
salut cristi:). Eu am si toba si filtru si acum iam pus dublu corpu sincer nici nu am incercat sa vad cum trage dar o sa vad ce poate acum cand ma duc acasa, toba si cu filtru se aude motoru mai gros si de aia ti se pare ca rupe ca asa am pus filtru sport pe un golf 3 si ziceai k e vr6:)) cum se auzea si iti da impresia ca trage mai tare;)) k asa am facut si eu primadata cu dacia si tot atat prindea acu cu filtru nu pot sa zic eu ca ii da 5-10-15 cai...pt k 5 cai e greu de obtinut...da trebuie sa traga mai tare pentru k e logic ca ii da de 2 ori mai multa benzina si pt a avea cai cu adevarat ia de 2 ori din chiuloasa de 2 ori adica 2 coli de hartie o sa vezi la mine ca o sa fac nebuniile astea si motoru de 1.6 da mam hotarat sa mai trag putin pe asta de 1.4 si dupa aia chiuloasa rasa si motor schimbat.:) si acu cand vin sa o dam:)) amandoi:)

pt curiosi uite thredu`l meu
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...mh-03-vrg.html

astept sa vi sa ne apucam de treaba :shock:

DJBOSS 27-12-10 17:41

6 Attachment(s)
Mai postez si eu ceva poze cu huy-u meu ;);)
Apropo ce culoare sa vopsesc capu la toba voi ce ziceti ? negru. gri. alb.
Eu as face alb sa fie in trend cu jantele negru cu alb ar fi marfa ?

Cosmin-SNR 27-12-10 20:40

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3932196)

Fa-l negru omule, sa nu sara in ochi la capetele de creta...si sa nu fie prea saritor in ochi:)

Sarbatori Fericite !

Sonny™ 27-12-10 20:49

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3932196)

fal negru si gandeste.te sa dezlipesti si tu tot ce e sticker pe masina...;)

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning