![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Postez ceva poze cu becurile de poziti schimbate de curand si puse, unele pe alb,am cumparat si t-urile
Am masurat astazi si distanta pe fata intre cauciuc si aripa pe fata si pe spate la fel. Pe fata la distanta asta sunt t-urile pe care le am acum adica de papuc Distanta pe fata ar cam fi de 10 cm si pe spate cam de 3 cm asa ar trebui sa fie distanta si pe fata de cam 2-3 cm acum sa vad dupa ce schimb t-urile |
Las-o jos cat sa-ti vina cauciucu la limita cu aripa, sa nu ai asa mare distanta, fa-o sa nu mai bagi mana :D cum am eu :D
|
Quote:
|
Quote:
Pune bani deoparte de vopsea (SIMPLA), apoi niste jante cu cauciucuri corespunzatoare + coborata si e gata. De acolo e foarte fina linia intre tuning si kitsch. |
Quote:
S-a lasat dar nu cat vroiam eu , pot sa bag 3 degete..:sad:, sper ca in curand sa bag flexu in arcuri sa tai o spira jumate Si stickere de pe usi vor disparea in primavara sau vara cand o so vopsesc toata Legat de cauciucuri si de jante mie imi plac astea normale (jentile) adica superbalon cum le am eu, singurele cauciucuri care vor fi normale , vor fi doar cele de pe fata voi pune tot in primvara unele 165 :P si spatele tot 205 vor ramane :lol::lol: sau mai am gandesc... in privinta unora de 185 :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
daca o faci asa eu zic ca e ok pt inceput. Daca mai vrei sa ii fac ceva sa imi spui.
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos, as fi vrut o sa ovopsesti toata gen masina asta
Si aripile spate evazate |
2 Attachment(s)
Uite cum arata si "spoita" si cu evazari pe spate;)
|
Quote:
|
Quote:
Bine ca, nusthiu cu ce albastru iar sta mai bine :rolleyes2 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
In ultimu timp nuprea am mai facut cam nimic pe la masina , dina-fara de schimbarea t-urile si ceva lucrari la un bmw :lol::lol:, rest plimbareala
https://www.youtube.com/watch?v=rmDHa1THxn8 |
Quote:
|
Atazi din nefericire huy-u meu a fost julit de catre o alta masina care nu sa asigurat corespunzator si a iesit cu botu mult prea mult inafara si l-am acrosat.
Din fericire nui prea grav, revin cu ceva poze Aripa spate stanga putin zgariata si bara spate tot umpic :sad::sad: Aveti grija fratilor in trafic se afla multi prosti si tupesti care habarna au de capu lor ei doar stiu sa se ia cu tine in gura sau la bataie |
1 Attachment(s)
Si un mic cadou
|
si tu mah? :))) si pe mine m-a lovit unu in aripa pe stanga spate, nu-i rau, dar se rezolva...din pacate bine ca anu mi-a spart bara, stopul pe spate si altceva..doar aripa si atat. Aveti grija mare in traffic.
|
6 Attachment(s)
Astazi a fost prima zapada in dr tr severin cu ocazia asta am descoperit un alt pasionat in severin inca o dacie o bestie VRG :D,
Azi miam facut si triplele cu dres negru de femei sunt prea smechere si nuprea se cunoaste, app am probleme cu franele mia curs tot lichidu, la pistonas in spate stanga :( postez ceva poze cu dacia si cu motoru ei si pozele cu huy-u meu :lol: |
Apropo acum suntem 3 pasionati de daci in severin ;):rolleyes2:lol:
|
creca nu-ti mai tine presiune pompa..cum draq iti iese lichid pe acolo? uitate la furtunele de frana la etrieri sa nu cumva pe acolo sa pierzi, ca si mie mi s-a intamplat.
|
pe la pistonasu ala curge doar la roata aia pe stangaspate si cumparai si garniturile alea maine il schimb
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am schimbat si garniturile la pistonas acum am frane ceva mai bune :D si cateva poze cu huy-u inzapezit :D
|
7 Attachment(s)
Astazi am montat si toba spor BORLA :lol: vreau sa zic ,cas foarte foarte multumit de sunet e putin cam ,grav dar merge :D
|
Acum credca cel putin 3 cp mi-a dat toba asta deci 63 + inca 3 cam 66 cp, vreaus a spun ca masina trage mult mai bine acum, o sa urmeze dupa ce trece frigu si un filtru sport :rolleyes2 vreau sa o aduc la 70 cp,
Ma gandeam sa-i pun si un carburator dublu corp de oltcit sau de nova dar peurma nu mai scot consumu sub 14 pe oras :lol: |
Crede-ma ca din filtrul ala sport nu o sa iti dea mai multi cai ... parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
daca vrei cai schimba toata toba si puneo din inox , pui un carburator mai destept cum ai zis u schimba axa cu came, modifica chiuloasa si pui un filtru sport Quote:
|
Quote:
toata lumea da sfaturi dar practic nimeni nu te ajuta , daca tu credeai asa poate vroiai sa vi sa o prinzi tu pe-a de inox:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
simti cum trage sa moara saraca:???:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
fara suparare dar nu are nimeni obligatia sa iti prinda toba :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
salut cristi:). Eu am si toba si filtru si acum iam pus dublu corpu sincer nici nu am incercat sa vad cum trage dar o sa vad ce poate acum cand ma duc acasa, toba si cu filtru se aude motoru mai gros si de aia ti se pare ca rupe ca asa am pus filtru sport pe un golf 3 si ziceai k e vr6:)) cum se auzea si iti da impresia ca trage mai tare;)) k asa am facut si eu primadata cu dacia si tot atat prindea acu cu filtru nu pot sa zic eu ca ii da 5-10-15 cai...pt k 5 cai e greu de obtinut...da trebuie sa traga mai tare pentru k e logic ca ii da de 2 ori mai multa benzina si pt a avea cai cu adevarat ia de 2 ori din chiuloasa de 2 ori adica 2 coli de hartie o sa vezi la mine ca o sa fac nebuniile astea si motoru de 1.6 da mam hotarat sa mai trag putin pe asta de 1.4 si dupa aia chiuloasa rasa si motor schimbat.:) si acu cand vin sa o dam:)) amandoi:)
pt curiosi uite thredu`l meu https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...mh-03-vrg.html |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mai postez si eu ceva poze cu huy-u meu ;);)
Apropo ce culoare sa vopsesc capu la toba voi ce ziceti ? negru. gri. alb. Eu as face alb sa fie in trend cu jantele negru cu alb ar fi marfa ? |
Quote:
Sarbatori Fericite ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning