![]() |
Re: DreamWorks
multumim de poze :D chiar ca next time, trebuie sa venim cu ele lustruite si etc..asta daca nu ploua :lol:
|
intradevar tari pozele.multumiri fotografului!
intalnirea a fost foarte reusita,baieti de treaba,loc de intalnire ok si destul de multe masini.cum a spus si Tweety in parcare trebuie avut grija sa nu fim dati afara ca pe urma suntem nevoiti sa ne intalnim in frig. Succes tuturor! |
Parerea mea...care n-am vazut parasolarul decat in poze e ca..*****isul e prea departat si...aranjat aiurea...tweety...cred ca puteai sa faci ceva mult mai special :) in rest...bafta mai departe .
|
@aditzu08: asta cu frigu eu am zis-o :D Oricum, ideea e sa fim inauntru...
@SUPAPA_JR: ia fa-ne tu ma parasolar graficianule :lol: dar nu d-ala cum ai pus la madalin pe luneta... @all: o sa discut cu tweety saptamana asta sa vedem cum e cu membrii, ca nu vrem "turma"... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
smechere pozele :> :-)
|
Quote:
Dar īţi spun şi eu una supremă? Crezi că totul constă īn parasolar ? Sau totul constă īn oamenii care vor să facă ceva?Īţi zic eu că e mai ok să ai un parasolar decent decāt un parasolar super BIBILIT şi oameni de ***at ! |
pana la urma care sunt sefii sa zic asa..ar trebui sa puneti o lista k-lumea, sa stim si noi restu. Bafta!
|
Quote:
|
Eu preşedinte şi SAA'ul vicepreşedinte !
|
Si Alex..Devu` ?:???:
|
Quote:
Ideea este următoarea vreau ca la următoarea īntālnire membrii să vină cu banii pt parasolar+stiker şi īncă nu iau o decizie pe cine dăm afară ! Vor fi membrii oficiali şi simpatizanţii clubului ca să īmpac pe toată lumea ! Să nu se īnceapă cu chestiile de genu "Daa oricum intram īn alt club" , " Da tu ce maşină ai ca să stai īn club" şi multe altele ! O seară bună ! |
E buna functia asta de "vicevice" :lol:
Bafta ;) |
Quote:
|
eu zic ca va prostiti aiurea cu vice, presedinte...etc. Cel mai bine Devu,razvan si liviu sunt membri fondatori si atat. Ei trag linie la decizii si etc. E mai bine, nu o sa existe discutii ca ala e mai smeker si ala nu. Cum vreti, e o sugestie...bafta!
|
Nu are cum să apară īntre noi 3 probleme de genul acesta,sper că şi la ceilalţi membrii să īşi vadă lungul nasului şi să nu facă diferenţe după maşina omului !;)
L.E: Primim şi noi moderator pe acest thread eu,NXDEV şi SAA?Sau nu vede nici un admin topicu'?Chiar nu īl vede nimeni?:) |
:)) stiu ca sunt suprem...da...n-am nici o problema cu nici unul dintre voi...doar ne cunoastem ce naiba...doar ziceam ca scrisul dreamworks pe fundalul negru nu mi se pare potrivit...mai bine direct fara fundal ...dar e doar parerea mea , oricum, problema cu titlurile de presedinte etc etc mi se pare doar una de onoare si decizii mai elaborate...in rest...cam toti sunt la fel.
|
Daca Tweety e presedinte, eu vicepresedinte, si DEV purtator de cuvant, nu cred ca deranjeaza pe nimeni, si nici n-ar trebui... Suntem si fondatori, iar acele "functii" au rolul strict de organizare si decizie, nimic mai mult. Legat de membri si/sau simpatizanti, vor fi niste criterii de acceptare, in care sunt incluse si respectul, bunul simt, si seriozitatea!
|
Fiecare ati venit cu o parere ...
Cerinte finale pentru aderare club : - permis de conducere. - masina personala. - masina membrului sa se incadreze la una din categoriile : drag - drift - expo. - sa nu fie figurant ( drifter-racer de ocazie printre soferii de rand ). - sa participe-ajute la problemele-actiunile clubului. - bun simt, respect, seriozitate. |
adica eu sunt out? ca pic la prima cerinta :lol:
|
Quote:
Se poate atribui moderator doar pe un subforum intreg. Cereti printr-un PM catre "stapanire" un subforum la sectiunea cluburi si veti putea face mai mult de un topic. Abia acolo se poate stabili si un moderator. |
@NXdev: in principiu astea ar fi, o sa mai discutam despre drift, drag si expo.
@NCR: tu esti caz special, o sa vedem cum facem. @Mustang: asa stiam si eu, o sa discutam cu un supervisor. |
pei si cand aflu, sa nu faceti degeaba parasolar :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumim frumos pentru poze fotografului...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Mergem si noi ? :arrow: https://forum.4tuning.ro/367-inferno-...10-2010-a.html |
Quote:
|
eu merg mai mult ca sigur.
|
Quote:
|
asa ar fi frumos.sa facem o lista sa treaca in ea cine mai merge
|
Eu zic k ar fi frumos sa merge cat mai multi, oricum vorbim vineri si vedem atunci ce si cum
|
Eu vin cu bicicleta si trec pe langa voi si va fac :wave:
:lol::lol: |
Quote:
|
A fost un simplu sfat,atata tot;)
|
deci pentru ploiesti:
-eu -aditzu08 -IuLiaNo |
Foarte buna regula cu respectul pt alte cluburi. Logic ar fi sa intre la respect in general, dar e bine ca s-a specificat. Legat de eveniment, propun ca toti sa se gandeasca daca pot merge sau nu, si discutam mai pe larg vineri seara! In orice caz, se va pleca organizat noi cei din club cel putin, deci asta nu e o problema.
PS: va rog sa evitati off-topicul!!! |
putem macar sa ne anuntam de pe acuma...eu unu nu cred ca ajung vineri, cel putin nu cu masina :rolleyes2
|
REGULĂ am decis ca membri să respecte 2 reguli principale ca de ex:
-permisul de conducere şi maşina personală ! Eu am decis ca Mădălin cu mercedesul pt moment va rămāne simpatizant al clubului şi cānd īşi va lua permisul īl primim cu drag,sper să nu fie cu supărare :( dar este imaginea clubului īn joc de care depindem noi ! Şi mai multe detalii despre această decizie le vom discuta vineri seară ! O zi bună tuturor ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning