Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia MRU revine (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/213693-dacia-mru-revine.html)

Thomas Everywhere 13-02-11 19:57

Re: Dacia MRU revine

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4081770)
da e monocorp....am avut dublucorp pe ea si imi facea numai figuri.....ms frumos....si daciutza ta e frumoasa:D....

da stiu, ca am incercat si eu cu un dublu corp si mai mult ma chinuiam:???: plus ca are un consum exagerat de benzina si la preturile de acum :D nu prea imi mai convine. Apropo nu-ti ating rotile in aripi? vad ca le ai la limita aproape, eu am o roata de rezerva de tabla cu cauciuc 185/65 R13 si imi atinge in aripi daca o pun. :)

kreasta_style 13-02-11 20:04

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4081794)
da stiu, ca am incercat si eu cu un dublu corp si mai mult ma chinuiam:???: plus ca are un consum exagerat de benzina si la preturile de acum :D nu prea imi mai convine. Apropo nu-ti ating rotile in aripi? vad ca le ai la limita aproape, eu am o roata de rezerva de tabla cu cauciuc 185/65 R13 si imi atinge in aripi daca o pun. :)

nope nu mi ating deloc.....in schimb am avut inainte un zambet din 2004 si ii pusesem pe spate cauciucuri 205/60/13 si nu aveam articulatia sport...era normala....si la hopuri la alea imi atingea pe spate datoria balansului....dar si la aia cand i am pus cauciucurile alea am taiat de la aripi din dreptul rotii marginea aia.....

DJBOSS 13-02-11 20:43

ti-ar merge si pe asta pe spate niste 205/60/13 s si mai scoti umpica aripile inafara si nai treaba....la fel imi facea si mie imi atingeau asa cam scos aripile inafara

kreasta_style 14-02-11 11:46

ar merge si la mn cauciucurile alea:lol:dar momentan nu sunt finante:rolleyes2 vedem pe viitor.......ps vand woofer magnat de 300 w 180 lei(sau schimb cu mp3 auto(de preferat sony:D))

Sonny™ 14-02-11 14:31

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4083610)
ar merge si la mn cauciucurile alea:lol:dar momentan nu sunt finante:rolleyes2 vedem pe viitor.......ps vand woofer magnat de 300 w 180 lei(sau schimb cu mp3 auto(de preferat sony:D))

nu face asta, daca vrei un player bun ia.ti alpine...;)

kreasta_style 14-02-11 15:46

Sonny:eu pana akum am avut sony si am fost foarte multumit de el:D

Sonny™ 14-02-11 15:49

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4084248)

treaba ta...;)

Thomas Everywhere 14-02-11 17:04

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4084248)

Si eu am Sony, sunt multumit, dar sa sti ca nu se compara cu Alpine. Alpine e cu mult peste Sony ca putere muzicala, redare claritate si Design cu luminozitate foarte placuta. Eu am avut unu pe mana si l-am dat ca fraieru ca imi iesise mai multi bani pe el, dar Alpine sunt foarte tari...nu se compara cu Sony....Sony e ceva mai ieftin, dar si bun.

vandam 14-02-11 17:36

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4084486)
Si eu am Sony, sunt multumit, dar sa sti ca nu se compara cu Alpine. Alpine e cu mult peste Sony ca putere muzicala, redare claritate si Design cu luminozitate foarte placuta. Eu am avut unu pe mana si l-am dat ca fraieru ca imi iesise mai multi bani pe el, dar Alpine sunt foarte tari...nu se compara cu Sony....Sony e ceva mai ieftin, dar si bun.

poate te referi la pioneer ca e mai bun :D

Thomas Everywhere 14-02-11 18:08

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 4084573)
poate te referi la pioneer ca e mai bun :D

Pionner la 200-300 lei nu prea sunt asa faine si au cam aceleasi caracteristici cu Sony, adica ieftine....eu vorbeam de Alpine vs. Sony care Alpine e la un pret asemanator cu Sony si totusi mult mai bun ca Sony si frumos, are multe optiuni pe el...un Pionner scula gasesti pe la 500-600 roni daca vrei un Pionner adevarat. Intr-adevar sunt cele mai bune Pionner. In fine..nu suntem la topicul de electronice si tuning audio. Ia omu ce isi permite si stie ca e mai bun. :-)

kreasta_style 14-02-11 18:30

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4084678)
Pionner la 200-300 lei nu prea sunt asa faine si au cam aceleasi caracteristici cu Sony, adica ieftine....eu vorbeam de Alpine vs. Sony care Alpine e la un pret asemanator cu Sony si totusi mult mai bun ca Sony si frumos, are multe optiuni pe el...un Pionner scula gasesti pe la 500-600 roni daca vrei un Pionner adevarat. Intr-adevar sunt cele mai bune Pionner. In fine..nu suntem la topicul de electronice si tuning audio. Ia omu ce isi permite si stie ca e mai bun. :-)

sal...intre adevar alpine e alpine.....dar gasesti si sony scule eu am avut un sony de 600 ron(iesire woofer,usb,aux,reglaj woofer,xplod si inca vreo 2 setari de bass loud si inca una care numai stiu cum se numea,search,4x50w si multe alte nebunii)dar din pacate l am vandut odata cu cealalta masina......

NightClubRacer 15-02-11 11:15

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4081794)

un dublu corp reglat bine pe banc nu ar trebuie sa aiba probleme si cel mai important sa nu se bage mesterii la reglaje, ca atunci chiar il rezolvi...Oricum carbu de dacie monocorp e cel mai bun ca nu se strica asea repede, nu are multe jiglere si te poti juca la el daca citesti un pic despre el. Sau daca vreti un dublu corp, cautati ceva de pe alte masini(nu dacia nova sau oltcit), gen de pe ford ala de v6. A mai pus cineva de pe aici si se simtea diferenta si la tras, si la consum(ca numai are o camera, ci 2 de hranit).

Bafta cu masina nenea, inca arata bine MRU'ul ;)

kreasta_style 15-02-11 15:41

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 4086769)
un dublu corp reglat bine pe banc nu ar trebuie sa aiba probleme si cel mai important sa nu se bage mesterii la reglaje, ca atunci chiar il rezolvi...Oricum carbu de dacie monocorp e cel mai bun ca nu se strica asea repede, nu are multe jiglere si te poti juca la el daca citesti un pic despre el. Sau daca vreti un dublu corp, cautati ceva de pe alte masini(nu dacia nova sau oltcit), gen de pe ford ala de v6. A mai pus cineva de pe aici si se simtea diferenta si la tras, si la consum(ca numai are o camera, ci 2 de hranit).

Bafta cu masina nenea, inca arata bine MRU'ul ;)

ms nenea:D....da probabil dak il duceam la carbotest mergea si el bn....din cate stiam eu un carbo test era in jur de 80 de lei.....deocamdata il las pe asta ca trage destul de bn si cu asta:D....

NightClubRacer 15-02-11 17:07

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4087523)
ms nenea:D....da probabil dak il duceam la carbotest mergea si el bn....din cate stiam eu un carbo test era in jur de 80 de lei.....deocamdata il las pe asta ca trage destul de bn si cu asta:D....

acuma e undeva la 100ron, maxim 120ron depinde ce are carbeliciul. Daca mai vrei sa pui, imi spui si te trimit unde trebuie sa il faci cum trebuie. Bafta!

kreasta_style 15-02-11 18:30

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 4087763)
acuma e undeva la 100ron, maxim 120ron depinde ce are carbeliciul. Daca mai vrei sa pui, imi spui si te trimit unde trebuie sa il faci cum trebuie. Bafta!

ms frumos...deocamdata il tin pe asta:D.....stiu ca am fost cu un baiat si la facut undeva pe colentina....dar am fost akum cam un an si ceva....dar vreau sa zic ca l au desfacut aia bucatica cu bucatica si l au facum brici:D....mergea masina stas:D.....

kreasta_style 16-02-11 14:46

Masina va primi fise siliconice si un delcou:D

Sonny™ 16-02-11 14:51

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4090803)
Masina va primi fise siliconice si un delcou:D

incepi sa faci cadouri, foarte frumos domnu', sa ai grija de ea...;)

RRedman 16-02-11 15:13

Banuiesc, ca o sa cumperi un delco de 1.6, care are codul 3332. Daca imi poti spune si mie un pret pentru el si locul de unde il cumperi?Caut de ceva timp, iar prin jegul de Vitan am gasit delco-uri noi cu joc in ax, descoperit la montaj.
Ma feresc de asa ceva.
Daca tot achizitionezi asa ceva, nu-i montezi si o aprindere tranzistorizata Gotronic, cu senzor? Cam asta e planul meu, pentru aprindere, tot pentru motor de 1.6.
Sa ai bafta.

kreasta_style 16-02-11 21:46

Sonny:ms:-P era timpu pentru niste cadouri:D

Rredman:fisele si cu delcou mi le a facut cadou un tovarash bun(mecanic)...el a facut rost de ele....dak e o sa il intreb de unde le a luat si te anunt....si cu aprinderea o sa o fac dar putin mai incolo.....

p.s. masina a primit mp3....un sony destul de bunicel sony mex-bt2500.....se potriveste de vis cu masina(luminitzele de la el:D)..

kreasta_style 21-02-11 21:18

1 Attachment(s)
un filmuletz mai vechi cu mru in actiune:D

NXdev 21-02-11 21:24

Felicitari pentru achizitiile de mai sus :D, sa sara "geamurilii ":twisted:, si...buna filmare :D, old school rules ;).

Sonny™ 21-02-11 21:28

1 Attachment(s)
ia uite ce am gasit eu...e vip masina asta, apare chiar si pe coperta...continuarea data viitoare:twisted:

B-61-KYS 21-02-11 22:08

haha..aveti imaginatie baieti :)) f tare :)) revista proprie!!! nicee

Sonny™ 22-02-11 05:01

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4108206)
haha..aveti imaginatie baieti :)) f tare :)) revista proprie!!! nicee

multumim jokere, speram sa iasa bine, dar sa nu vorbim aici despre asta...;)

Sonny™ 17-03-11 17:27

7 Attachment(s)
niste poze de actualitate, ca proprietarul e prea ocupat...:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 22:06.

- Copyright 2026 4Tuning