![]() |
Re: Dacia MRU revine
Quote:
|
Quote:
|
ti-ar merge si pe asta pe spate niste 205/60/13 s si mai scoti umpica aripile inafara si nai treaba....la fel imi facea si mie imi atingeau asa cam scos aripile inafara
|
ar merge si la mn cauciucurile alea:lol:dar momentan nu sunt finante:rolleyes2 vedem pe viitor.......ps vand woofer magnat de 300 w 180 lei(sau schimb cu mp3 auto(de preferat sony:D))
|
Quote:
|
Sonny:eu pana akum am avut sony si am fost foarte multumit de el:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta cu masina nenea, inca arata bine MRU'ul ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina va primi fise siliconice si un delcou:D
|
Quote:
|
Banuiesc, ca o sa cumperi un delco de 1.6, care are codul 3332. Daca imi poti spune si mie un pret pentru el si locul de unde il cumperi?Caut de ceva timp, iar prin jegul de Vitan am gasit delco-uri noi cu joc in ax, descoperit la montaj.
Ma feresc de asa ceva. Daca tot achizitionezi asa ceva, nu-i montezi si o aprindere tranzistorizata Gotronic, cu senzor? Cam asta e planul meu, pentru aprindere, tot pentru motor de 1.6. Sa ai bafta. |
Sonny:ms:-P era timpu pentru niste cadouri:D
Rredman:fisele si cu delcou mi le a facut cadou un tovarash bun(mecanic)...el a facut rost de ele....dak e o sa il intreb de unde le a luat si te anunt....si cu aprinderea o sa o fac dar putin mai incolo..... p.s. masina a primit mp3....un sony destul de bunicel sony mex-bt2500.....se potriveste de vis cu masina(luminitzele de la el:D).. |
1 Attachment(s)
un filmuletz mai vechi cu mru in actiune:D
|
Felicitari pentru achizitiile de mai sus :D, sa sara "geamurilii ":twisted:, si...buna filmare :D, old school rules ;).
|
1 Attachment(s)
ia uite ce am gasit eu...e vip masina asta, apare chiar si pe coperta...continuarea data viitoare:twisted:
|
haha..aveti imaginatie baieti :)) f tare :)) revista proprie!!! nicee
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
niste poze de actualitate, ca proprietarul e prea ocupat...:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |