Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1100-- (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21316-dacia-1100-a.html)

Nicknamed_13 15-09-06 14:14

Re: Dacia 1100--

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 512181)
Ma eu zic ca arata foarte bine la varsta ei ! Felicitarii so stapanesti sanatos!
Si te rog ceva nu ne mai explica ce inseamna reconditionarea vopselei ... ca nu suntem asa arieni ... si incearca sa ii asculti si pe lati ca sa fii respectat...
2.reconditionatul vopselei nu inseamna pollish ... daca pui ceara de polishat pe o vopsea foarte veche si dai cu laveta sau cu masina de polishat sare toata vopseaua ... mai intai se da cu o solutie din pacate nu ii mai stiu numele exact si nu vrea sa spun prostii care (cum sa va explic ??!???) incearca sa lipeasca vopseaua inapoi de tabla dupa uscare ca vopseau sa nu fie umflata sau sa sara ... apoi mai sunt si alte procese .... oricum stiu sigur ca o recodintionarea de vopsea este extrem de costisituare ....
Si chiar nu ai avut rugina de loc in 37 de ani???? ar fi exceptional
3.Oi fi eu mic si prost si am abea 17 ani da stiu destul de bine sa conduc si decate ori am ocazia o fac ... si am condus si eu odata o dacia 1100s dar mai mult 138 nu vroia nici daca rupeam pedala eu ma indoiec ca tu sa fi prins 150km/h oricum asa sa fie ... ar insemna ca merge extraordinar

Nu vrea sa te jignesc dar mai bine o vopseai alegeai o culoare mult mai frumoasa si puteai sa aduci si ceva tuning la caroserie ... dar fiecare cu placerea lui

Macar dak ai avea putin obraz sa spui "ba nene te-am confundat cu altul!" Dupa cum vezi vorbeai cu TheEnzo nu cu mine. Asa ca las-o mai moale! Nu mai cere scandal....De aceea ai inceput sa primesti amenintari pe un forum public....de cata lume ai insultat si continui sa insulti.

11byl 15-09-06 15:57

Imi pare rau ca am stirnit atitea discutii cu 140km/h.
Nu am vrut sa ma laud ci pur si simplu sa arat ca atit era in momentul respectiv. Credeti nu credeti e treaba voastra, se poate face treaba asta si ridicind o roata din spate si mers in gol..
Eu tin la masina asta pt ca a fost prima mea masina si am luat-o intr-o stare deplorabila. Mi-as fi dorit sa fi fost impecabila de la inceput si poate ca atunci nu as fi modificat nimic la ea.Asa insa imi aduce aminte de nebuniile pe care le faceam cind eram un pic mai tinar adica acum 10-15 ani si incerc sa-mi demonstrez ca nu m-am schimbat prea mult...continuind ce am inceput atunci.
Am invatat si eu de la altii mai buni (de pe un forum francez)cum sa-i fac cutie in 5 trepte si cum sa modific motorul de r5 alpine. Nu am reusit insa sa le pun si pe masina anul asta avind alte prioritati.
Decit sa vorbim aiureli sau sa purtam discutii in contradictoriu mai bine ne-am ajuta reciproc. Ii multumesc si lui SGM pt sfaturile pe care mi le-a dat la modificarea distributiei.
Imi pare rau daca v-am plictisit sau daca sunt putin depasit
PS nu sunt chiar batrin de tot am 33 de ani:))

Tanase Daniel 15-09-06 18:21

Cum spuneam parca ar fi cercul vicios.A fost suficient sa ma iau de unul de pe forumul dacia 1100 ca au dat zvon in tara si acum au ionceput toti de pe forumul dacia 1100 sa ma atace.B22 lpc mai taci si veziti de treaba, nu te mai da rotund ca toate intalnirile au fost o porcarie si prost organizate si fara sponsorizare.Nu merita sa te duci la asemenea intalniri care mai mult de cateva ore nici nu tineau,plus ca trebuia sa pleci si sa te intorci in aceeasi zi, facand sute de km aiurea.
11 byl tu n-ai nici o vina.Chiar si eu am prins 140 km/ora, asa ca viteza din imaginile tale e reala.problema e ca cei care habar nu au ce inseamna acest tip de masina fac scandal si baga strambe aiurea.
Gata ba nick hai, ai castigat multumit?!.......Gata e asa cum spui tu dar te rog eu nu mai posta ca m-ai sictirit de tot.....

11byl 15-09-06 20:30

Ai o impresie gresita deaspre intilnirile de club. daca iti iubesti masina nu calculezi km decit atunci cind nu esti sigur daca te duce pina acolo.
Nu ne intilnim daca avem sau nu sponsori...ne ducem de placere sa vedem ce nazdravani au mai facut unii la masini si cum le pastreaza altii originale...
In general cei care vin au pastrat masina din placere, exista si cei care o au din necesitate...toti suntem prieteni si ne respectam, facem schimburi de idei si piese. Membrii au virste intre 18 si 60 de ani...poate chiar mai mult. fie-mea este super incintata de masina ii zice "smecherie" nu masina si are o placere nebuna sa mearga cu mine in dacia 1100 simbata si duminica...asta acum cind are 3 ani poate mai tirziu o sa-i placa alta.
Mie mi-ar fi placut la 18 ani sa fi avut tata o masina de 40-50 de ani vechime.

Tanase Daniel 16-09-06 14:24

11 BYL crede-ma cand ai o masina ca a mea cu 17.000 km facuti in 37 de ani, cu toate piesele originale, fiecare km conteaza.Nu am o parere foarte buna despre organizarile astea ptr ca sunt scurte si sunt organizate la cuca macaii si tin relativ putin, cam o zi in care trebuie sa conduci cateva sute de km cel putin.Dar cum spuneam fiecare are dreptul la opinie.

CaLiN_1 16-09-06 16:07

Parerea mea ii ca daca chiar esti pasionat de dacia 1100 mergi la intalniri.E foarte bine ca se fac asemenea intalniri.Poate ca intalnirea de anul acesta nu au fost multe dacii 1100 dar a fost un renault 12 gordini.In legatura cu forumul nostru, e foarte bine ca s-a infiintat pentru ca era nevoie de asa ceva.Tanase..daca intr-adevar esti pasionat de 1100 atunci nu te mai tot lua de cei care sunt pasionati de 1100 si care detin aceste masini.Eu zic ca ar trebui sa iti ceri scuze

Tanase Daniel 16-09-06 17:06

Iar tu Calin eu zic sa mai cresti ca sa dai sfaturi.Eu nu ma iau de nimeni.Nu vezi ca sunt '' bombardat'' in ultima vreme de toti de pe forumul dacia 1100.Iar tu:chiar nu inteleg ce treaba ai tu cu mine sau cu dacia 1100 cand tu nu ai asa ceva. Referitor la ceea ce ai spus vis-a-vis de intalnirea de anul acesta e doar parerea ta.Citeste mai din urma si vezi ce am scris.Eu sincer m-am cam saturat de discutia asta tampita cu organizarile, intalnirile.Vorbiti domne' de tuning nu de intalniri si alte chestii care sunt total off topic.

CaLiN_1 16-09-06 19:19

D-le Tanase tin sa va mentionez ca am o dacie 1100.

Tanase Daniel 16-09-06 20:19

Quote:

Originally Posted by CaLiN_1 (Post 555866)
D-le Tanase tin sa va mentionez ca am o dacie 1100.

Da stiam, dar e functionala?..........Ai reusit s-o termini?!....Eu zic ca nu , chiar tu mi-ai spus ca ai abandonat proiectul.....

CaLiN_1 17-09-06 10:00

Din pacate nu e functionala.Pana nu se face succesiunea nu mai lucrez la ea

axxro 17-09-06 10:40

mai, da cat va mai puteti certa, rezolvati-va problemele la voi pe forum, si aici ziceti-ne si noua ceva constructiv, util legat de 1100. eu zic ca nu isi are rost conflictu asta aici.

Tanase Daniel 17-09-06 18:55

Quote:

Originally Posted by axxro (Post 556449)
mai, da cat va mai puteti certa, rezolvati-va problemele la voi pe forum, si aici ziceti-ne si noua ceva constructiv, util legat de 1100. eu zic ca nu isi are rost conflictu asta aici.

In sfarsit cineva care este de acord cu mine.Asa ca dragii nostrii de pe forumul dacia 1100 nu mai postati off topic, ziceti si voi ceva util , ceva nou, ceva de tunat la 1100.Hai sa nu ne mai certam inutil ca nu ajungem nicaieri.

mihu 17-09-06 20:39

Re: Dacia 1100--raritati Care Exista!!!!!

Quote:

Originally Posted by Tanase Daniel (Post 504931)
Mersi ptr sprijin Calin....poate ca acum B69 Tau o sa vada ca intradevar Tufy are ceva personal........
In ciuda a tot ce se aude masina nu mai are 17.000 Km ci vreo 18760 Km,vopseaua tot originala, tot cu mp3 jvc+statie+subwoofer, alarma maat 763+senzor de perimetru+pager, carburator weber dublu corp......si cam atat....tin sa informez pe cei care sunt impatimiti de tuning ca doar atat am facut la ea si credeti-ma ca e suficient.Masina are 37 de ani!Si ptr cei care chiar vor sa o vada sa stabilim domne' un loc de intalnire......oriunde, oricand....am bagat in ea pana acum vreo 55 de milioane si sincer a meritat.iar cei care cred ca e revopsita sa mai se duca si ei pe la firme care se ocupa de reconditionari de vopsea sa vada acolo scule ptr reconditionat......sincer si eu am avut impresia ca e revopsita.....dar nu e...

In legatura cu carburatoru poti sa dai mai multe detalii? Am mai intrebat si mai inainte( https://forum.4tuning.ro/showpost.php...0&postcount=72 ) da n-am primit nici un raspuns. Cam ce consum ai cu carbu asta.

Tanase Daniel 18-09-06 17:33

Re: Dacia 1100--raritati Care Exista!!!!!

Mihu tin sa te anunt ca are un consum imens.In afara carbu' normal solex lua cam 5,5-6% iar in oras 7-7,2%.Acum cu noul carb weber45 DCOE 38-39, consuma cam cu 2,5 3% mai mult.Adica in afara cam 8 iar in oras cam 10.In orice caz nu se compara cu cel de 1300.Performantele sunt uluitoare, iar 100 la ora se prinde cam in 16-17 secunde cu start de pe loc.Cred ca are acum cam 50 de cai.Cateva date tehnice sunt: jigleur principal 150, jigleur de aer 180, jigleur de relanti(nu exista se face automat---e greu de explicat),jigleur spritiera 35, clapeta benzina 60, cui ponto 150, si multe alte date.

SUPAPA_Jr 26-09-06 10:57

Da...dar vai .... consum pana la Pitesti 15 litri de benzina.....aoleu....raman fara bani de paine....d-nul Tanase....ar trebui sa fie o relaxare sa mergi intr-un grup de masini in drum spre o intalnire....dar nu...ca se mai adauga 250 de km la kilometraj....

Tanase Daniel 26-09-06 21:47

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 565608)
Da...dar vai .... consum pana la Pitesti 15 litri de benzina.....aoleu....raman fara bani de paine....d-nul Tanase....ar trebui sa fie o relaxare sa mergi intr-un grup de masini in drum spre o intalnire....dar nu...ca se mai adauga 250 de km la kilometraj....

Mosu'.... ce s-a intamplat...????? Esti cam nervos.......Eu zic sa-ti faci o cafea, poate cine stie te calmeaza:D :D :D :D

SUPAPA_Jr 27-09-06 15:44

nu...eu doar vreau sa inteleg...mie cei de pe 1100 forum m-i s-au parut destul...de fapt nu destul....foarte sociabili...si nu stiu cum de dv tot timpul iscati cearta...eu au cerut doar un drum....si nu cred ca e rau

Tanase Daniel 02-10-06 12:28

Mai Piston......:D am mai zis si o repet : aici nu se discuta ce se intampla pe alte forumuri chiar daca userii sunt aceiasi.Va rog sa respectati topicul pe care postati.Eu zic ca aceste discutii lipsite de importanta nu au nimic in legatura cu tuning-ul si punct.Fiti intelegatori.Astept idei despre tunat dacii 1100 orice idee cat de trasnita.:D :D :D

-----------NU MAI POSTATI OFF TOPIC!!!-----------

Tim 02-10-06 15:35

....Domnu Tanase Daniel mai vizitatzi forumu din iasi !

Tanase Daniel 11-10-06 16:14

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 572284)
....Domnu Tanase Daniel mai vizitatzi forumu din iasi !

Sigur ca da....

B22LPC 12-10-06 13:39

Domnul Tanase este un pusti de 21 de ani, si nimic din ceea ce spune nu este adevarat. Acest om nu merita nici o atentie, este un om de nimic. Nu il mai luati in seama, chiar nu vedeti ca nu este cel care se afiseaza?

Tanase Daniel 14-10-06 13:38

Si ce vrei sa demonstrezi cu asta....:shock: :shock: .Sunt liber sa afisez la avatar ce varsta vreau.Poate am 21 sau poate am 54 sau 100 de ani.Ce-ti pasa?!Se pare ca pe forum dacia 1100 sunt numai tampiti, cei drept condusi de un gaozar.:D :D .M-am cam saturat de atacul asta la persoana.Cum spuneam nu mai postati off topic,iar carcotasii de pe forumul dacia 1100 sa posteze acolo aceste aberatii care nu au nici o legatura cu tuningul.:lol:
Dupa cate stiu eu, te inscrii pe un forum pentru a purta discutii civilizate, nu sa te iei de oameni aiurea.

Lao 14-10-06 13:57

Arată foarte bine maşina. Nu m-am uitat decât pe prima pagină aşa că nu ştiu dacă i-ai mai făcut alte modificări, dar sincer nu se pretează la modificări exterioare, e păcat de ea.

Să o stăpâneşti sănătos! ;)

Tanase Daniel 14-10-06 14:26

Multumesc frumos Lao.Cam ai dreptate nu prea ai ce sa-i faci la exterior ca sa arate mai bine.Risti sa o incarci cu spoilere si alte elemente de caroserie care s-o ''urateasca''.De aceea m-am decis s-o las asa la exterior.

B22LPC 15-10-06 10:50

nu Tanase, nu ai priceput ideea de baza: minciuna si trufia ii alunga pe cei din jurul tau. tine minte asta! Nici nu avem nevoie sa intrii pe forumul nostru, pentru ca pe noi nu ne intereseaza ce mp3 ai mai pus pe masina, sau ce sistem de alarma cu senzor bizonic ai tu pe 1100.....:))))))) ori fabule carburatoristice si cai putere sezonieri.....

B22LPC 15-10-06 10:54

Noi nu dorim decat sa tinem vie imaginea acestei masini, sa o valorificam asa cum este ea, nu sa facem o BLASFEMIE. Exista si ideea de modificare, binenteles, insa aceste modificari dorim sa fie facute in spiritul epocii acestei masini. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc, cu asta cred ca am spus destule.

Stii cum e vorba aia, Tanase: cand mai multi spun ca esti beat, gandeste-te nitel: poate chiar esti! (ca sa nu ma exprim altfel)

Tanase Daniel 16-10-06 08:37

Baiatule eu zic sa te duci la doctor. Dar cred ca nu exista leac pentru tine sau pentru prostia ta.Cred ca daca s-ar inventa un premiu ptr prostie ai fi mereu pe primul loc.Nu intelegi ca nu ma intereseaza caricatura aiai care o numeste tu forum.Toate datele care le ai tu acolo se gasesc pe net aduse cu copy si paste.Nimic din ce e acolo nu e interesant sau de actualitate.E monoton forumul ala.Tin sa anunt ca B 22 LPC este administratorul forumului.
Ti-am mai spus sa fii sanatos cu forumul ala si ma ma lasi in pace.Chiar nu intelegi sau esti prost?
Si nu mai posta tampenii off topic!!!!!!!!!!!!!!

B22LPC 17-10-06 09:55

Tanase, din moment ce pana si Bogdan Coconoiu, din RETROMOBIL cat si alti membrii Retromobil intra pe forum, eu zic ca nu e o porcarie....nu uita, suntem noi toti cu 1100, si ne e bine asa cum suntem. Forumul nostru a fost un start, o idee, sa vedem daca functioneaza. Deja suntem 1100 CLUB ROMANIA, ramura a RETROMOBIL, asa ca te rog sa te mai documentezi :)

REPET: nu am nimic impotriva tuningului, dar, fa-l in conformitate cu standardele vremii masinii, altfel iese o tiganie. Studiaza revistele AUTOTURISM, sudiaza brosurile vremii, vorbeste si tu cum am facut si noi cu Batranii care vorba lui SGM "alergau in coasta". Ma refer la Eugen Ionescu Cristea, Ion Garjoaba, cat si nea Nicu Iordache, care are singurul R 12 Gordini din Romania, pe care l-am vazut cu ochii nostrii de curand alergand pe circuitul AMCKART Tunari.... Tu de ce nu ai venit? ca doar s-a anuntat pe toate forumurile....iti spun eu: pentru ca nu esti cine spui ca esti, si pentru ca....masina ta...in fine, mai bine ma abtin, totusi astea sunt informatii confidentiale:)

Poti sa urlii, poti sa scrii ce vrei pe unde vrei despre mine, sau despre noi. Ma si NE doare fix undeva.:)

Scuze anticipate pentru cei de pe acest forum, tineti-o tot asa, aveti tot respectul si admiratia noastra!

TufY 17-10-06 10:26

LPC hai frate cu informatiile alea confidentiale :D sa stiu si eu ca sunt curios si nu vreau sa mor fara sa stiu :D ca se anunta o dezvaluire senzationala despre tanase .............:D:D:D de mult nu am mai citit pe aici, oricum ultima oara cand am citit tot se certa cu cineva dar sunt mandru sa va anunt ca eu sunt primu cu care s-a certat pe acest forum :D:D asa ca eu as avea intaietate :P

Tanase Daniel 17-10-06 13:37

Sal' tufy........imi cam lipseai.Ba LPC mai du-te dracu' cu forumul tau si cu gainariile astea.Ce dracu' ca transforimi dicutia asta in telenovela.Da gata, frate....lasa-ma in pace.Si nu-ti mai da importanta cu nush cine mara scula de bascula care n-a auzit de mine.Care-i problema ta ?!; ca esti si prost si tampit?!....Nu intelegi sa incetezi dracu'........sau vrei o schita.Am inteles ca esti obsedat de masinile astea da mai lasa-n durerea mea cu aberatiile tale.
Du-te si fa-ti o statuie in cinstea daciei asta 1100 care tot o ridici in slavi.Iar tampenia aiai cu modificat in spiritul epocii...chiar esti tampit.....ce frate in 69' cand s-a fabricat exista tuning......citeste dracu definitia tuningului si dup-aiai posteaza.Cum vrei s-o tunez...sa-i pun radio Tranzistor sau becuri galbene de ceata, ca sa fie in spiritul epocii...
Ti-am spus si o repet ai griuja de adunatura aiai care o numesti tu forum si lasa pe altii in pace cu ...citez ''BLASFEMIILE'' tale.Hai ca esti chiar amuzant....auzi frate...blasfemie....oi fi vreun fanatic religios :D :D :evil: :evil:

Tanase Daniel 17-10-06 13:48

Stii ce e interesant Lpc sau hai sa-ti zic pe nume Catalin Barbat, ca tu ai luat-o ca pe ceva mai mult decat personal.Pe cand pe mine chiar ma distreaza.:D :D :D.

B-83-DAC 17-10-06 14:12

acest topic de cand a inceput si pana in momentul de fata a fost un thread in care au existat permanent certuri care nu au avut nici un caracter constructiv.As zice ca e momentul in care in sfarsit sa vedem si noi ceva la masina aia in afra de vorbe in vant.Normal ca se ia lumea de tine din moment ce nu zici absolut nimic si nu faci nimic nimic decat sa le vorbesti persiflant altora si sa ii tratezi pe toti ca pe niste desculti.Lumea vrea fapte nu vorbe.Tot timpul te iei de cei care posteaza aici pe threadul tau motivand ca tot ce zic ei nu are legatura cu tuningul.Tin sa iti reamintesc ca ai dezvoltat o obsesie cu acea replica si ca aici te afli la sectiunea MAsina Mea si nu la Tuning Dacia.Mult succes

Tanase Daniel 17-10-06 14:35

E parerea ta si o respect.Problema celor care se iau de mine , in special cei de pe forumul dacia 1100 este aceea ca oriunde, ei dau de mine; este suficient sa tastezi dacia 1100 sau b20 ezu sau dacia 1100 17.000 km si masina apare pe forumurile francezilor, bulgarilor si cele romanesti.Cei de pe forumul dacia 1100 au o idee ciudata, in conceptia lor daca ai o dacie 1100 trebuie sa fii inscris intr-un club.Mie mi se pare o tampenie;nu e neaparat nevoie sa fii inscris intr-un club ca sa-ti prezinti masina pe vreun forum.Eu mi-am prezentat masina mea si punct.Plus ca in conceptia lor tuningul ''trebuie facut in spiritul epocii''----citeste posturile lor anterioare.Iar ca thread este excelent ...am cam 4000 de vizualizari....deci e destul de interesant...chiar daca pentru tine nu prea pare.

Uncle-Sam 17-10-06 15:40

pt mine cel putin este f interesant topicul asta. e o metoda buna pt a te amuza si a scapa de plictiseala. cred ca si pt ceilalti care il citesc e la fel.

respect pt domnul tanase!

Tanase Daniel 17-10-06 17:47

Bravo unchiule!....hip-hip uraa...ptr tine, chiar daca ai si ceva legaturi cu forumul dacia 1100.Imi plac oamenii destepti care gandesc pozitiv.:D :D :D.

Uncle-Sam 17-10-06 18:05

pai da. trebuie sa vezi mereu partea buna a lucrurilor. mereu raman cu zambetu pe buze dupa ce citesc ce s-a mai postat. nici nu mai tre sa iau catzavencu :))

Tanase Daniel 17-10-06 18:13

Ha, ha,ha.Buna faza!..:D :D :D

B22LPC 17-10-06 21:47

Traiasca TANASE!:) MARE e EDENUL tau DOAMNE, si MULTI ti-au SARIT GARDU`!!!

stii, unchiule, se spune ca prostia este necesara inteligentelor obosite...am dreptate sau nu?

Tanase Daniel 17-10-06 22:49

Stii ce ....am hotarat sa nu mai raspund la atacurile tale si sa ma amuz de prostia ta........care sa speram sa nu fie molipsitoare si pentru altii.Vezi tu, mai ai putin si treci de pubertate......si apoi sigur te mai potolesti.:D :D
Esti doar un copil atat in gandire cat si ca mod de exprimare, intr-un fel cam ipocrit as putea spune.Tu vorbeste de ridicol si de prostie ...dar nu te uiti la tine. Dar ce sa-i faci ...stii ca e vorba aiai:...prost sa fii noroc ca esti.....:D :D :D.Esti tare ofticat ca masina mea e pe toate forumurile frantuezesti, bulgare si romanesti

Tanase Daniel 17-10-06 23:04

Uite unchiu Sam.....e mult mai destept decat tine.....pentru ca stie cand sa cedeze.M-am certat si cu el, dar ne-am impacat nu am tinut-o asa zile in sir cum faci tu.Si da, gandeste pozitiv si e mult mai dezghetat si deschis noutatii decat esti tu.Tu ai o privire ingusta asupra lucrurilor, esti cam increzut si ai impresia ca tot timpul tu ai dreptate sau ca tu esti victima.Daca ar fi dupa mine nici nu ai ce cauta ca administrator de forum.Iar de amenintarile tale sunt satul, la fel de satul cum sunt de toate magariile care le spui.Eu zic ca trebuie sa incetezi, cred ca toata lumea a aflat pasiunea ta arzatoare pentru tipul asta de masina si ca trebuie tunata in spiritul epocii, ca ai un limbaj si maniere elevate si ca cunosti numai somitati, vip-uri.Ok?!.....Pe bune acum...chiar devii plictisitor

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning