![]() |
Re: vw golf 2... in progres
9 Attachment(s)
si poze ... vreau sa precizez ... culoarea masinii este altfel in realitate dar telu lasa de dorit ... cum am aparat digital cum fac niste poze ... mai k`lumea ... :)
|
de LUNI INCEPE lucru adevarat la masina ...
|
Quote:
|
in sfarsit ''progress'' ;) interiorul ramane la fel ?
good luck |
in a doua poza se vede exact culoarea ... :X i`m luvin `it :X :X :X apropo va place?
|
Quote:
P.S. MS |
Quote:
|
Quote:
|
Frumos spor la lucru va iesi ceva frumos cu siguranta;)
|
Rar
Quote:
Renunti asa de usor la 1.6TD cu intercooler pt. 1.3 benzina :twisted: |
Re: Rar
Quote:
cat despre 1.3 benzinar ... e ca pasta motoru ... :) ma refer la performante pe langa diesel :D deci Diesel power sa speram ca ramane ... daca nu in Vara oricum ma risc cu un vr6 dar as vrea sa stiu daca se poate pe golf2 ... toata lumea zice ca e greu de pus ... :-?? :twisted: |
fratioare la RAR nu se omologheaza motoare care nu au fost puse de fabrica gen 2000 sau si mai mare etc .......!!!! si cu vr6 da e greu da nu imposibil .....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mk3 style :) ... maine fac mai multe lucruri la masina ... azi eram ocupat cu cealalta masina :P
|
arata fain:D dar de ce nu vopsesti manerele si oglinzile in culoare masinii ?
|
1 Attachment(s)
grila fatza cu pleoapa :) vine vopsita sapt asta impreuna cu barile de gti ... care trebuiau revopsite ... :D nu ai ieshit asa cum am vrut ...
|
Va arata super cu grila si pleoapa...nu mai vb de barile de GTI!;)bafta in continuare!
|
Quote:
|
am fost astazi la R.A.R si cika nu se poate ... dar nu am mers cu toate puterile ... sa zic asa ... maine mai incerc dar merg cu unchiul meu :P si 70% ca se rezolva treaba ... si ramane DIESEL POWER (FUM..."PUTERE" ... si cel mai important 6kilograme pe% :D ) ... o masina de invidiat ... :D
|
Quote:
|
ziber cat a costat pleoapa?????
|
cat ai dat man p manerele d mk 3? ii sta bine si crek snt si mai rezistente decat alea d 2;)bafta
|
:)uite cine si-a tras o masina rosie ca focul:Psa o stapanesti sanatos inca o data si sa ii fie de bine.imi place culoarea:D
|
Quote:
|
sal...super tare treaba pe care ai facut-o ...100% rescpectele mele...bafta in continuare..culoarea e mortala !!!
|
foarte frumoasa culoarea :)
Felicitari pentru masina :D -sa ne tii la curent cu ce se mai intampla si mai asteptam poze :P -sa ne spui dak reusesti cu omologarea motorului Numa' bine in continuare :D |
6 Attachment(s)
sa incepem ... astazi am facut lucruri de *** ... gen spalat mocheta ... jante`le echilibrate + 1 set de gume profil ploaie ... probat pleoapa ... chede`re ... faruri`le ... etc lucruri d`astea de *** :D ... maine sper sa reusesc cu interioru :)
|
Quote:
mersi mersi :D :D :D P.S. ... am fost astazi cu unchiul in leg cu omologarea ... si cika primesc raspuns de DOMNUL ******* saptamana viitoare ... |
Quote:
P.S. Respect |
o sa arate super bne cu barile d gti, buna alegere. dak ii poti astupa semnalele din bara si sa-i pui o "buza" d vr6...ar fi minunat
|
Super arata cu pleoapa hai ca incet incet se fac toate;)
|
3 Attachment(s)
mai vine coborata spate`le
|
suspensia e reglabi`la ... dar cum am fost eu un mare BOT` nu am stiut sa`l reglez k`lumea :) ... urmeaza sa fie reglata :)
|
nu-i rau....
keep goin`! |
Quote:
p.s. mersi :D p.s. bafta la Olteanca :D |
cediau cauciucele?par cam maricele, ceva cu talonu mai mic veneau bne.
bafta |
peste o luna aduce un prieten pe 45 14 195 /215 :)
|
Frumos asteptam sa vedem mai multe poze cu "echiparea masini";)
|
din pacate maine pauza ... la capitolul masina ... FACULTA ... etc ... sambata cu prietena :P ... so pe next week :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning