Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - Old school 85' , 1.6 Turbo Diesel + Intercooler (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/21279-golf-2-old-school-85-1-6-turbo-diesel-intercooler.html)

dubmaniacks 03-02-07 18:28

Re: vw golf 2... in progres

9 Attachment(s)
si poze ... vreau sa precizez ... culoarea masinii este altfel in realitate dar telu lasa de dorit ... cum am aparat digital cum fac niste poze ... mai k`lumea ... :)

dubmaniacks 03-02-07 18:34

de LUNI INCEPE lucru adevarat la masina ...

dubmaniacks 04-02-07 07:32

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 726651)
MAN, DA PARK ZICEAI CEVA D SCOS MANERE! te-ai razgandit? era frumos fara manere, cutoate k e cam incomod, dar e jmekerie:D
bafta la tunat!

da am renuntat ... am cumparat manere mk3 style ... si nu am vrut sa mai complic treburile ...

CJ-01-WOB 04-02-07 12:44

in sfarsit ''progress'' ;) interiorul ramane la fel ?
good luck

dubmaniacks 04-02-07 12:45

in a doua poza se vede exact culoarea ... :X i`m luvin `it :X :X :X apropo va place?

dubmaniacks 04-02-07 12:49

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 730302)
in sfarsit ''progress'' ;) interiorul ramane la fel ?
good luck

mersi Wob :P am de lucru serios ... maine aduc masinutza d ela atelier si ma apuc de lucru ... (tre sa schimb motoru ... domnii de la R.A.R nu ma lasa cu DIESEL POWER ... cika nu se mai omologeaza ...so revin benzol power) interioru va ramane stock sa zic asa pana in primavara vara ... iar cat la partea mecanica ...nu am ce reprosa am pus masina la punct inainte de a duce la vopsit ...:D ... maine vin foliile pe geamuri ... interioru ... jante`le ... + barile daca o sa mai am timp ... va tin la curent :)

P.S. MS

balann_jointt 04-02-07 13:44

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 730320)
mersi Wob :P am de lucru serios ... maine aduc masinutza d ela atelier si ma apuc de lucru ... (tre sa schimb motoru ... domnii de la R.A.R nu ma lasa cu DIESEL POWER ... cika nu se mai omologeaza ...so revin benzol power) interioru va ramane stock sa zic asa pana in primavara vara ... iar cat la partea mecanica ...nu am ce reprosa am pus masina la punct inainte de a duce la vopsit ...:D ... maine vin foliile pe geamuri ... interioru ... jante`le ... + barile daca o sa mai am timp ... va tin la curent :)

P.S. MS

cuym adica nu te lasa diesel power??? nu are cum frate!!!!

dubmaniacks 04-02-07 13:47

Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 730419)
cuym adica nu te lasa diesel power??? nu are cum frate!!!!

pai uite ca se poate ... cica normele europene ... nush care`i explicatia ... dar ce sa zic ... am un lucru de facut in plus si asta este schimbatu motorului ...

Mihaitza_tdi 04-02-07 19:44

Frumos spor la lucru va iesi ceva frumos cu siguranta;)

taz21 05-02-07 07:28

Rar

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 730423)
pai uite ca se poate ... cica normele europene ... nush care`i explicatia ... dar ce sa zic ... am un lucru de facut in plus si asta este schimbatu motorului ...

Daca motorul este tot de VW si a fost pus de fabrica pe acelasi tip de caroserie, in mod normal ar trebui sa te lase. :shock:
Renunti asa de usor la 1.6TD cu intercooler pt. 1.3 benzina :twisted:

dubmaniacks 05-02-07 23:51

Re: Rar

Quote:

Originally Posted by taz21 (Post 731854)
Daca motorul este tot de VW si a fost pus de fabrica pe acelasi tip de caroserie, in mod normal ar trebui sa te lase. :shock:
Renunti asa de usor la 1.6TD cu intercooler pt. 1.3 benzina :twisted:

man ... astazi am adus masina de la vopsitorie ... ce sa zic ... am mers cu taica`meu cu pejou 307 1.4 hdi ... si in drum spre casa am cam incercat ce poate golfu pe langa pejou :)) si gues what :D taica abia venea dupa mine :) deci ... i`m a maniac ... sapt asta nu dau jos motoru ... merg cu pile relatii la R.A.R ... In orice caz nu ma dau batut :)

cat despre 1.3 benzinar ... e ca pasta motoru ... :) ma refer la performante pe langa diesel :D

deci Diesel power sa speram ca ramane ... daca nu in Vara oricum ma risc cu un vr6 dar as vrea sa stiu daca se poate pe golf2 ... toata lumea zice ca e greu de pus ... :-?? :twisted:

balann_jointt 06-02-07 00:46

fratioare la RAR nu se omologheaza motoare care nu au fost puse de fabrica gen 2000 sau si mai mare etc .......!!!! si cu vr6 da e greu da nu imposibil .....

dubmaniacks 06-02-07 00:48

Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 733701)
fratioare la RAR nu se omologheaza motoare care nu au fost puse de fabrica gen 2000 sau si mai mare etc .......!!!! si cu vr6 da e greu da nu imposibil .....

mersi Jointu`le ... !!! Poate ma ajuti cu niste chestii ce trebuiesc modificate ... ca sa incapa motoru ... etc

dubmaniacks 06-02-07 20:49

2 Attachment(s)
mk3 style :) ... maine fac mai multe lucruri la masina ... azi eram ocupat cu cealalta masina :P

ge0rge 06-02-07 20:56

arata fain:D dar de ce nu vopsesti manerele si oglinzile in culoare masinii ?

dubmaniacks 06-02-07 21:02

1 Attachment(s)
grila fatza cu pleoapa :) vine vopsita sapt asta impreuna cu barile de gti ... care trebuiau revopsite ... :D nu ai ieshit asa cum am vrut ...

Mihaitza_tdi 06-02-07 21:14

Va arata super cu grila si pleoapa...nu mai vb de barile de GTI!;)bafta in continuare!

dubmaniacks 06-02-07 21:19

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 735186)
Va arata super cu grila si pleoapa...nu mai vb de barile de GTI!;)bafta in continuare!

mersi :) ... maine vine interioru ... cel stock pt moment ... si dupa asta barile ... dar mai intai tre` sa fac ceva cu motoru ...

dubmaniacks 06-02-07 21:22

am fost astazi la R.A.R si cika nu se poate ... dar nu am mers cu toate puterile ... sa zic asa ... maine mai incerc dar merg cu unchiul meu :P si 70% ca se rezolva treaba ... si ramane DIESEL POWER (FUM..."PUTERE" ... si cel mai important 6kilograme pe% :D ) ... o masina de invidiat ... :D

dubmaniacks 06-02-07 21:31

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 735186)

multumesc DOmnului Robi pt pleoapa :)

balann_jointt 06-02-07 23:33

ziber cat a costat pleoapa?????

claudiu lucian 07-02-07 08:33

cat ai dat man p manerele d mk 3? ii sta bine si crek snt si mai rezistente decat alea d 2;)bafta

akagiovanni 07-02-07 10:06

:)uite cine si-a tras o masina rosie ca focul:Psa o stapanesti sanatos inca o data si sa ii fie de bine.imi place culoarea:D

dubmaniacks 07-02-07 10:14

Quote:

Originally Posted by akagiovanni (Post 736019)
:)uite cine si-a tras o masina rosie ca focul:Psa o stapanesti sanatos inca o data si sa ii fie de bine.imi place culoarea:D

mersi mersi :D ... dar asteapta sa vezi masina gata echipa`ta :D

ruller 07-02-07 10:39

sal...super tare treaba pe care ai facut-o ...100% rescpectele mele...bafta in continuare..culoarea e mortala !!!

GL91ANB 07-02-07 12:25

foarte frumoasa culoarea :)
Felicitari pentru masina :D
-sa ne tii la curent cu ce se mai intampla si mai asteptam poze :P
-sa ne spui dak reusesti cu omologarea motorului
Numa' bine in continuare :D

dubmaniacks 07-02-07 20:59

6 Attachment(s)
sa incepem ... astazi am facut lucruri de *** ... gen spalat mocheta ... jante`le echilibrate + 1 set de gume profil ploaie ... probat pleoapa ... chede`re ... faruri`le ... etc lucruri d`astea de *** :D ... maine sper sa reusesc cu interioru :)

dubmaniacks 07-02-07 21:01

Quote:

Originally Posted by Spiridushu (Post 736263)
foarte frumoasa culoarea :)
Felicitari pentru masina :D
-sa ne tii la curent cu ce se mai intampla si mai asteptam poze :P
-sa ne spui dak reusesti cu omologarea motorului
Numa' bine in continuare :D

mersi mersi :D :D :D

P.S. ... am fost astazi cu unchiul in leg cu omologarea ... si cika primesc raspuns de DOMNUL ******* saptamana viitoare ...

dubmaniacks 07-02-07 21:03

Quote:

Originally Posted by ruller (Post 736087)
sal...super tare treaba pe care ai facut-o ...100% rescpectele mele...bafta in continuare..culoarea e mortala !!!

man mersi :D sper sa faci treaba la OPEL cum trebuie si sa ai rabdare ... cum eu nu am avut :D ... :D nu pot sa zic altceva decat bafta :) ... si sper sa`ti placa masinutza cand va fi cu barile de gti ... + jante`le oldschool spitate :)

P.S. Respect

claudiu lucian 07-02-07 22:13

o sa arate super bne cu barile d gti, buna alegere. dak ii poti astupa semnalele din bara si sa-i pui o "buza" d vr6...ar fi minunat

Mihaitza_tdi 08-02-07 10:36

Super arata cu pleoapa hai ca incet incet se fac toate;)

dubmaniacks 08-02-07 15:29

3 Attachment(s)
mai vine coborata spate`le

dubmaniacks 08-02-07 18:11

suspensia e reglabi`la ... dar cum am fost eu un mare BOT` nu am stiut sa`l reglez k`lumea :) ... urmeaza sa fie reglata :)

OltcitPower 08-02-07 19:07

nu-i rau....
keep goin`!

dubmaniacks 08-02-07 19:08

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 738884)
nu-i rau....
keep goin`!

uita`l pe gyuri :D :D :D

p.s. mersi :D

p.s. bafta la Olteanca :D

claudiu lucian 08-02-07 20:37

cediau cauciucele?par cam maricele, ceva cu talonu mai mic veneau bne.
bafta

dubmaniacks 08-02-07 21:12

peste o luna aduce un prieten pe 45 14 195 /215 :)

Mihaitza_tdi 08-02-07 21:18

Frumos asteptam sa vedem mai multe poze cu "echiparea masini";)

dubmaniacks 08-02-07 21:19

din pacate maine pauza ... la capitolul masina ... FACULTA ... etc ... sambata cu prietena :P ... so pe next week :)

Mihaitza_tdi 08-02-07 21:41

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 739223)
din pacate maine pauza ... la capitolul masina ... FACULTA ... etc ... sambata cu prietena :P ... so pe next week :)

Las' ca poate pe urmatorul weekend vei fi aproape gata!;) bafta la examen!

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning