![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
|
Mai urat nici nu se putea ...
|
razvy_91 daca nu place problema ta orcum amprimit si mai faina casi celolalt care amavut
daca tu ai cara mai faina potsa trimsi una si pentru mine! |
Quote:
|
Quote:
|
razvy_91 ok am inteles dar voi numa atata stiti sa bateti joc de ceilalti
|
iti dau sfaturi nu isi bate nimeni joc,cand o sa intelegi???????????????????
P.S:incearca frate sa scrii in romaneste mai bine,totusi traiesti in Romania de 19 ani |
Quote:
|
nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva in oradea..... sincer chiar imi pare rau.....
|
Omuleeeeeee tu chiar nu observi ca nu faci nimic bine ? Toata lumea iti zice acelasi lucru. Chiar suntem toti tampiti si doar tu esti destept ? Daca o faci pentru tine si nu te intereseaza parerea noastra , atunci pentru ce mai postezi aici ?
|
rupe bariera masina asta :lol: Pacat ca provine din Oradea :sad:
|
inchid topicul larevedere!
|
amin!
|
Quote:
|
Sa ne feresti ochii de urmatoarele modificari pe care le vei face in continuare
|
Faza amuzanta....nu a scris corect nici pe maghiara:???:
|
greu limbu roman...frate lasa treaba cu tuningul.... masina arata superb cu barile alea originale o vopsea frumoasa si borbeturile alea ...atat si altfel era masina
|
Omule in primul rand respect pt tot efortul depus de tine , se vede ca esti pasionat! 2.Incearca sa o cobori putin si pune-i jantele acelea pe 14 sunt f ok,iar daca doresti spoilere incearca sa aibe aceeasi linie cu cea a caroseriei
3 nu asc toti pustanii,desii u ai zis ca faci totu singur cu banii care ii ai,multi arunca vb aiurea asta e.., unii din invidie daca chiar vroiau sa te ajute iti dadeau un sfat nu vb la misto 4 In ult posturi vad ca chiar ai inceput sa vii pe drumul cel bun cu mp3, vad ca iti place ali g style bv :D ; si volan de calitate, f bine, iar ca un sfat incearca sa iti faci o idee de tuning la alte modele ca al tau.Inca o data respect pt munca depusa la masinuta asta ! ps:vb doar in ROMANA clar?? :evil: bafta |
Buna asta cu pustanii:)..la 25 de ani esti batran,nu?:)).....
Baietii de aici l-au sfatuit ok.....si tocmai daca a spus ca bugetul este limitat..la cata fibra, kit ar intra sa adapteze barele alea....mai ieftin ar iesi daca ar face o suspensie sport cu flexul pe fata, pe spate nu este nevoie de flex doar de rambdare:))...pus jantele pe care le are....si cam atat... |
ok amanteles
|
vezi ca poti sa faci masina aia sa arate binisor in doar o zi.Cam ai ce iti trebuie fa cum a zis Adi si o sa vezi ca iasa bine si nu o mai lua ca ceva personal ;)
|
Quote:
|
Nu mai fi-ti ma rai .lasati baiatu in pace sa o faca dupe cum se pricepe si dupe puterile lui dupe bunul plac si dupe buzunar are el in cap ceva si de mine sau vb multe si finalul ati vazut multi ......................... parerea mea ... sa tot o vopsesti cu spraiul nu va arata niciodta cum trebui mai bine strangi bani cumperi vopsea si platesti un vopsitor si va iesi super bn dar mai intai pune mecanica la punct si micile finisaje de estetica si interior le poti face la sfarsit
|
1 Attachment(s)
amprimit un alt ceas de bord
|
1 Attachment(s)
blue light
|
Sorcova vesela.....
Nu faci tu mai bine un favor marcii si istoriei r5-ului si il vinzi cuiva care sa-l readuca la "normal" ? Sau il duci la remat si-ti iei logan nou, ca sa fii pe trend ? |
Doamne.... Da tu chiar iti bati joc de masina asta :shock:
|
Hai ma ca se vede bine ...noaptea..ca si masina pare a fi de culoare inchisa....dar...nu prea:)...
PS: vezi ca un topic de aici, ala cu " my renault 5 diesel" sau ceva de genul, te invata cum sa lasi masina mai jos de spate....punei bara originala pe spate si fa manevra asta... |
nu inteleg la ce dracu ti-o trebuit leduri si neoane albastre cand tu ai multe altele de rezolvat... ai si vopsit masina cu spray....:yikes:
|
graty ,ca amprimit neonele si de ai ampus pe masina si asa multmai faina
|
Da politia taica nu zice nimic de "coloritul" tau?
|
Serios..
Nu esti dispus sa-l vinzi ? :) |
3 Attachment(s)
blue light,4 neon made in germany
|
Quote:
:D:D:D:D:D ce ma distreaza faza asta "le am primit si am pus pe masina" :D:D:D:D |
In curand o sa ramai fara talon :lol:
|
nucred ca daca vreu atunc nusavede ca am neon
|
Aaaaaa....ai procedat foarte inteligent si preventiv, punand un buton cu care sa inchizi neonul...
Pe ce l-ai pus? Pe contact? |
nu cred ca le-a pus pe contact ca i-ar fi fost mult mai greu decat sa le puna cu un intrerupator ce atarna prin masina. nu incerca sa faci din cacat bici ca nu o sa trosneasca niciodata !!! nu pune diverse pe masina doar pentru ca au fost ieftine sau le-ai primit !!!! cauta si tu pe google despre renault 5! las-o dracu de treaba...ai facut-o sorcova. te inteleg ca nu ai bani, dar nu cumpara cacaturi ieftine...cu cat e mai simpla cu atat e mai bine...+ ca poti sa faci unele ajustari de mare efect fara bani, sau cu foarte putini bani...dar iti trebuie putin CAP. daca nu vrei sa-l pui la munca mai bine o vinzi si iti iei o dacie ! la aia poti sa ii faci ce vrei tu ca nu se supara nimeni.
|
da ampus un buton care amprimit cu neon si gata merge foartetare ,numai acuma trebuie sa merg mai atent
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning