Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/21201-provocari.html)

dragusu 10-07-09 18:39

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 2476163)
mercic donule pt film!
ramane sa vb cu baietzii din buzau sa fim mai multi sa facem ceva bz vs ph si atunci vin si eu de la brasov! poate vine porsche pt mom si atunci chiar k iese iures!
apropos de comentariile din film .... eu am 150cp ( dar nu ai copite, ci patine:-P ) si LIV am inteles k e bine intepat undeva pe la 200cp :rolleyes2
ramane de vazut dak mai stiu caii mei sa patineze

am vb cu mom spunea ceva de week end sa l sun sa venim la Ph sa facem ceva frumos...din pacate vin eu cu fiatul ptr 530 lui porcheul e plecat din tara...dda poate vine pana pe 25 si o sa se dea la valceapoate esti si u maine poimaine in ploiesti...

TIGER Cupra/GTC 10-07-09 20:00

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2475652)
provoc masini pana la 350 de cai..cineva interesat?

la 350de cai astia se aplica coeficientii legal racing de tractiune?poate intru si eu atunci sa ne dam

dragusu 10-07-09 20:12

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2476548)
la 350de cai astia se aplica coeficientii legal racing de tractiune?poate intru si eu atunci sa ne dam

ptr tine fac o exceptie..cand este gata masina suna ma...nu uita ca o sa am si eu vreo 265 de cai legal racing

aditzaa 11-07-09 01:03

dragusu scz k te intreb si scz de off dar ce masina ai?:-?

dragusu 11-07-09 02:10

Quote:

Originally Posted by aditzaa (Post 2477241)
dragusu scz k te intreb si scz de off dar ce masina ai?:-?

un fiat coupe turbo

DragosT 11-07-09 11:15

Stabiliti-va detaliile pe privat, ca e spre binele tuturor. Ramane la aprecierea voastra daca afisati si rezultatele sau nu. Bafta tuturor celor implicati!

nixy 13-07-09 19:24

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 2477699)
Stabiliti-va detaliile pe privat, ca e spre binele tuturor. Ramane la aprecierea voastra daca afisati si rezultatele sau nu. Bafta tuturor celor implicati!

nu cred ca am dat prea multe detalii aici.si care ar fi problema pana la urma??de aia este un topic pt provocari!!!unii fac asta din foarte multa pasiune si cu foarte multi bani investiti fata de tine care nu vezi decat partea financiara din toata treaba asta.cand tocmai se revigorase topicul de provocari din bz tu te gasesti sa pui FRANA??oare care este motivul??

MariusMKV 13-07-09 20:38

oare ce treaba ai tu ?
Vrei sa vii in bz sa te dai cu cineva si nu gasesti vreo metoda de comunicare ?

DragosT 13-07-09 20:39

Motivul este dincolo de puterea ta de intelegere. Tinand cont de faptul ca ai doua posturi la activ, nu vad cum esti implicat in aceasta provocare. Plus ca esti din "turda". Sau poate ca esti vreo soparla mica fara grade importante ori vreun "sportiv" buzoian care-si ascunde identitatea. Nu stiu ce parte financiara spui tu ca vad eu. Nu ma priveste aspectul provocarii si nici de curse nu mai am de gand sa mai incerc sa ma ocup. In calitate de moderator am scris ce am scris anterior. Cei care nu sunt novici stiu ca acest forum este vizitat si vizionat de politie iar date concrete, chiar si la nivel de "acest week-end" poate duce la o nereusita, in cel mai fericit caz. Iar cei care sunt novici umplu zeci de pagini cu discutii ipotetice. Pe topicul de provocari se lanseaza una, cu specificatii mai mult sau mai putin detaliate despre masina cu care se doreste participarea si se asteapta doritori, din care, cei seriosi, dau curs acesteia PE PRIVAT (sau orice alta metoda privata de discutie). Rezultatele sunt sau nu anuntate sau afisate in formate media, dupa dorinta si curajul fiecaruia, AICI. E simplu.
Evident, totul este doar o sugestie. Mai putin sugestie este indemnul de a ne pastra on-topic.

dragusu 14-07-09 11:36

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 2477699)

nu s a stabilit nici un detaliu inca...

ramane valabila provocarea mea astept pana la 350cai chiar si cu coeficient Legal Racing si slickuri si goala...doar sa nu fie beat soferu

DragosT 14-07-09 14:46

Nixy, in momentul in care ai de gand sa raspunzi unei provocari ori sa creezi una proprie esti bine-venit aici. Ca te-ai saturat tu sa vezi provocari intre Dacii pe bulevard, e alta poveste si problema, cred eu una personala si anume EXCLUSIV a TA. Daca vrei sa vezi curse, mergi la cele legale, in Ungaria sau, mai aproape in Valcea. Deocamdata doar "incurajezi" aici sa se dea oamenii si sa-ti ofere tie toate detaliile, ceea ce e mai grav decat a ma face pe mine magar ori de a folosi cuvinte triviale, motiv pentru care orice mesaj de-al tau care nu incepe cu "provoc..." va fi sters. Sa fii iubit!

DragosT 14-07-09 14:48

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2484912)
nu s a stabilit nici un detaliu inca...

ramane valabila provocarea mea astept pana la 350cai chiar si cu coeficient Legal Racing si slickuri si goala...doar sa nu fie beat soferu

Bafta la Valcea daca participi, tie si tuturor celorlalti buzoieni care vor face deplasarea! Satisfactii si la celelalte curse!

x_costin_x 16-07-09 04:19

care e interesat se se dea cu un golf cam la 110 cp

vlad_csl 23-07-09 23:55

salut.va asteptam la focsani sambata 25 iul la deschiderea oficiala inferno motorsprt filiala VN. nu e nimic organizat dar avem parcarea de la carrefour libera de la 17 pana la 22 asa ca asteptam drifterii. va las nr meu de tel pt mai multe detalii 0742 276662

Gycone 24-07-09 02:15

Succes la deschidere.

PS: Aveti cel mai frumos parasolar dintre toti.

dragusu 26-07-09 15:51

Quote:

Originally Posted by vlad_csl (Post 2508853)
salut.va asteptam la focsani sambata 25 iul la deschiderea oficiala inferno motorsprt filiala VN. nu e nimic organizat dar avem parcarea de la carrefour libera de la 17 pana la 22 asa ca asteptam drifterii. va las nr meu de tel pt mai multe detalii 0742 276662

provocari nu lansati ca am vazut ca aveti ceva M uri pe acolo..

TIGER Cupra/GTC 04-08-09 07:26

eu as vrea sa incerc cu ceva m-uri ori de pe la noi ori de la focsani(eu am un leon 1,8t 209cp fwd)

TIGER Cupra/GTC 22-08-09 20:26

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2532985)
eu as vrea sa incerc cu ceva m-uri ori de pe la noi ori de la focsani(eu am un leon 1,8t 209cp fwd)

sa inteleg k nu e niciun M(bmw adik) in bz...........

MariusMKV 22-08-09 21:02

din cate stiu este unul la noi dar..

E30_Power 23-08-09 00:04

Incearca cu MWE ;) E un M veritabil:)

W Y P 23-08-09 09:43

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 2577990)
din cate stiu este unul la noi dar..

dar nu se cam da ... MUP daca vrei da-mi un p.m si iti dau un numar de telefon si stabiliti voi detaliile , in cazul in care accepta provocarea..

E30_Power 23-08-09 11:52

Poi a spus ca vrea ceva M-uri, si e singurul din BZ care poate sa arate cate ceva. Imi cer scuze de off! Numai bine!

Gycone 23-08-09 17:22

Problema nu e cum sa ia legatura cu el, ci sa-l convinga sa se dea .

W Y P 23-08-09 18:05

Quote:

Originally Posted by Gycone (Post 2579654)
Problema nu e cum sa ia legatura cu el, ci sa-l convinga sa se dea .

bingo :-P

dragusu 23-08-09 20:37

Quote:

Originally Posted by W Y P (Post 2579720)
bingo :-P

se va finaliza si provocarea MUP vs M3 cat de curand

TIGER Cupra/GTC 21-09-09 12:31

sal,pana la urma mitsubishi evo 9 rosu din oras incearca si el pe 0-402m,k pana la urma e cea mai pretabila masina ptr asa ceva ,poate il cunoaste cineva sa l intrebe dak se da cu mine cu seatul 1,8t si cred k se baga si colegu cu fiat 2,0l 20v turbo

bitnet 21-09-09 20:36

O fi stiind omul ca nu are sanse si sta in banca lui... Mai aveti si voi rabdare, poate reusesc sa-mi cumpar bicicleta si va rezolv eu pana la urma.

Gycone 25-09-09 01:44

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2656639)
sal,pana la urma mitsubishi evo 9 rosu din oras incearca si el pe 0-402m,k pana la urma e cea mai pretabila masina ptr asa ceva ,poate il cunoaste cineva sa l intrebe dak se da cu mine cu seatul 1,8t si cred k se baga si colegu cu fiat 2,0l 20v turbo

N-ai vazut ca fuge de noi, nu vrea sa se dea .

crystip84 08-10-09 13:18

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2658022)
O fi stiind omul ca nu are sanse si sta in banca lui... Mai aveti si voi rabdare, poate reusesc sa-mi cumpar bicicleta si va rezolv eu pana la urma.

o sa imi fac eu tricicleta ..sa te vad atunci... o sa aiba o roata de 76 si una de 56.5...:)) sa traga mai bine din ture joase ...

bitnet 08-10-09 19:33

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2702845)
o sa imi fac eu tricicleta ..sa te vad atunci... o sa aiba o roata de 76 si una de 56.5...:)) sa traga mai bine din ture joase ...

Sa o aduci la mine sa-i fac si soft!

bitnet 09-10-09 18:08

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2703801)

Scuze, am uitat: tu esti fan Unichip!:lol:

crystip84 10-10-09 14:51

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2703801)

corect... speranta moare ultima..eu am incredere in florin de la mastertuner.. e o incredere reciproca...de fapt sunt ruda cu el...:))si ii acord mai multe sanse...

bitnet 10-10-09 23:57

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2707838)
corect... speranta moare ultima..eu am incredere in florin de la mastertuner.. e o incredere reciproca...de fapt sunt ruda cu el...:))si ii acord mai multe sanse...

Sa nu uiti ce-ai spus aici!

crystip84 11-10-09 12:00

in ce sens? ca nu o sa mai ma primesti la tine sa-mi faci soft daca da gres cu unichipul?

dragusu 11-10-09 12:09

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2709536)
in ce sens? ca nu o sa mai ma primesti la tine sa-mi faci soft daca da gres cu unichipul?

tipu u nu vezi ca nu ai sanse cu masinile tale facute pe la unu si altu...treci in curte poate devi mai competitiv...

bitnet 11-10-09 12:38

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2709536)

De ce sa dea gres?? Nu vezi ca toate merg "ca unse"?!

crystip84 12-10-09 10:37

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2709549)
tipu u nu vezi ca nu ai sanse cu masinile tale facute pe la unu si altu...treci in curte poate devi mai competitiv...

tipu.. sunt competitiv la grupa mea.. ca m-am dat cu tine cu o masina cu mai multi cai si dieselsi turbo a fost de fun ..nu de competitie..si masinile mele nu sunt facute pe la unu si la altu.. meganu e fact de mama lui ,adik renault

alinWRC 15-10-09 00:10

Doamne cat ma amuz ,unii chiar nu aveti ce face ,si in legatura cu master c****,daca imi aduc aminte bine am ceva poze si un film de postat ,asa ca reclama ca poate au nevoie in vreme de criza ,.... iar pentru cei ce au masini muncite tot respectul ,pentru restul sa isi astepte randul si apoi mai vorbim...multa bafta ,ne vedem pe strazi.

crystip84 15-10-09 07:16

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 2719950)
Doamne cat ma amuz ,unii chiar nu aveti ce face ,si in legatura cu master cacat ,daca imi aduc aminte bine am ceva poze si un film de postat ,asa ca reclama ca poate au nevoie in vreme de criza ,.... iar pentru cei ce au masini muncite tot respectul ,pentru restul sa isi astepte randul si apoi mai vorbim...multa bafta ,ne vedem pe strazi.

asa e ... socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ... pe drum spre targ cine stie mai pierzi...castigi ... acum depinde de noroc...
nu mai am mult de asteptat ... da sper sa merite...

Gycone 15-10-09 07:37

Cine o sa fie prezent la Tulcea ?

All times are GMT +2. The time now is 13:11.

- Copyright 2026 4Tuning