![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dragusu scz k te intreb si scz de off dar ce masina ai?:-?
|
Quote:
|
Stabiliti-va detaliile pe privat, ca e spre binele tuturor. Ramane la aprecierea voastra daca afisati si rezultatele sau nu. Bafta tuturor celor implicati!
|
Quote:
|
oare ce treaba ai tu ?
Vrei sa vii in bz sa te dai cu cineva si nu gasesti vreo metoda de comunicare ? |
Motivul este dincolo de puterea ta de intelegere. Tinand cont de faptul ca ai doua posturi la activ, nu vad cum esti implicat in aceasta provocare. Plus ca esti din "turda". Sau poate ca esti vreo soparla mica fara grade importante ori vreun "sportiv" buzoian care-si ascunde identitatea. Nu stiu ce parte financiara spui tu ca vad eu. Nu ma priveste aspectul provocarii si nici de curse nu mai am de gand sa mai incerc sa ma ocup. In calitate de moderator am scris ce am scris anterior. Cei care nu sunt novici stiu ca acest forum este vizitat si vizionat de politie iar date concrete, chiar si la nivel de "acest week-end" poate duce la o nereusita, in cel mai fericit caz. Iar cei care sunt novici umplu zeci de pagini cu discutii ipotetice. Pe topicul de provocari se lanseaza una, cu specificatii mai mult sau mai putin detaliate despre masina cu care se doreste participarea si se asteapta doritori, din care, cei seriosi, dau curs acesteia PE PRIVAT (sau orice alta metoda privata de discutie). Rezultatele sunt sau nu anuntate sau afisate in formate media, dupa dorinta si curajul fiecaruia, AICI. E simplu.
Evident, totul este doar o sugestie. Mai putin sugestie este indemnul de a ne pastra on-topic. |
Quote:
ramane valabila provocarea mea astept pana la 350cai chiar si cu coeficient Legal Racing si slickuri si goala...doar sa nu fie beat soferu |
Nixy, in momentul in care ai de gand sa raspunzi unei provocari ori sa creezi una proprie esti bine-venit aici. Ca te-ai saturat tu sa vezi provocari intre Dacii pe bulevard, e alta poveste si problema, cred eu una personala si anume EXCLUSIV a TA. Daca vrei sa vezi curse, mergi la cele legale, in Ungaria sau, mai aproape in Valcea. Deocamdata doar "incurajezi" aici sa se dea oamenii si sa-ti ofere tie toate detaliile, ceea ce e mai grav decat a ma face pe mine magar ori de a folosi cuvinte triviale, motiv pentru care orice mesaj de-al tau care nu incepe cu "provoc..." va fi sters. Sa fii iubit!
|
Quote:
|
care e interesat se se dea cu un golf cam la 110 cp
|
salut.va asteptam la focsani sambata 25 iul la deschiderea oficiala inferno motorsprt filiala VN. nu e nimic organizat dar avem parcarea de la carrefour libera de la 17 pana la 22 asa ca asteptam drifterii. va las nr meu de tel pt mai multe detalii 0742 276662
|
Succes la deschidere.
PS: Aveti cel mai frumos parasolar dintre toti. |
Quote:
|
eu as vrea sa incerc cu ceva m-uri ori de pe la noi ori de la focsani(eu am un leon 1,8t 209cp fwd)
|
Quote:
|
din cate stiu este unul la noi dar..
|
Incearca cu MWE ;) E un M veritabil:)
|
Quote:
|
Poi a spus ca vrea ceva M-uri, si e singurul din BZ care poate sa arate cate ceva. Imi cer scuze de off! Numai bine!
|
Problema nu e cum sa ia legatura cu el, ci sa-l convinga sa se dea .
|
Quote:
|
Quote:
|
sal,pana la urma mitsubishi evo 9 rosu din oras incearca si el pe 0-402m,k pana la urma e cea mai pretabila masina ptr asa ceva ,poate il cunoaste cineva sa l intrebe dak se da cu mine cu seatul 1,8t si cred k se baga si colegu cu fiat 2,0l 20v turbo
|
O fi stiind omul ca nu are sanse si sta in banca lui... Mai aveti si voi rabdare, poate reusesc sa-mi cumpar bicicleta si va rezolv eu pana la urma.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in ce sens? ca nu o sa mai ma primesti la tine sa-mi faci soft daca da gres cu unichipul?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Doamne cat ma amuz ,unii chiar nu aveti ce face ,si in legatura cu master c****,daca imi aduc aminte bine am ceva poze si un film de postat ,asa ca reclama ca poate au nevoie in vreme de criza ,.... iar pentru cei ce au masini muncite tot respectul ,pentru restul sa isi astepte randul si apoi mai vorbim...multa bafta ,ne vedem pe strazi.
|
Quote:
nu mai am mult de asteptat ... da sper sa merite... |
Cine o sa fie prezent la Tulcea ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning