![]() |
Re: help (about...anything )
eu te pot ajuta
|
wooop frumusica masinutza ta :-P
|
Quote:
eu vin sapt viitoare pe vineri la bc ,si vb atunci. ok? |
Quote:
esti prima persoana cu o masina "tare" care imi face o asemenea remarca :rolleyes2 :oops: |
Quote:
|
stick to the topic mey ;)
|
stick-uim stick-uim ..... :) :) :)
|
explicati-mi si mie de ce se umfla pneurile cu azot! am vazut la o vulcanizare anunt: "umflam roti cu azot!":shock:
|
imi explicase cineva ca are mai bune proprietati decat aerul in cazul stresului aplicat asupra anvelopei in timpul condusului......
|
fii mai explicit draga alex ADICA?
|
aerul lucreaza si la frig si la cald
azotul nu vara cu aer cauciucurile se infierbanta, cu azot temperatura ramane constanta in anvelopa |
si daca merg iarna cu azot e vreo problema?
|
nu e activ termic, deci nu-si skimba proprietatile chimice (volum in special) la temperaturi diferite (google :p )
|
help, de unde`mi trag nishte distantiere, mi-am luat nishte dezenturi de 16 si la rotile din fata am un capacel care nu`mi da voie sa mai pun shi capacul original al jantei.. si mi-ar trebui un set de distantiere de 10 mm plus niste prezoane ca`s prea scurte... cine are o idee??
|
de la carsyle, vorbeste cu silviu.
|
si alte variante..?!:) nu mai stie nimeni... oferte... am gasit una dar e vb de multi bani... crek mi le fac la ura...
aleks: park tu aveai niste distantiere de le oz-uri ... ne puse pe masina ;) |
Augsburg...Eu mi-am luat de la augsburg distantiere..M-au ajuns in jur de 1 mil parca..
|
augsburg... unde e asta... sau unde ma uit sau cu cine vb?!:D.... e cumva "autohausu" ala din gheraeshti??
|
Nu..e la iasi..Daca vrei da-mi detali despre ce distantiere ai nevoie si ma duc sa ma interesez..sa imi zici exact ce grosime si ce distanta are intre prezoane..Si daca iti pui distantiere automat o sa iti trebuiasca si prezoane mai lungi..
|
fii atent 5X112 cu gaura centrala de 66,6 mi-ar trebui de 10 dar nu m-ar deranja nici de 15... prezoane... nu am idee cat de lungi mi-ar trebui... si mai e o chestie... un inel de plastic pt centrare... care nu sunt sigur ca se potriveste la ce am eu...
jantele sunt dezent t pe 16... |
ok..ma duc maine si intreb..inel de centrare nu au sigur ca a mai intrebat cineva..Ale mele sunt Fk..Pt ce masina si din ce an e?
|
a mea, c classu e din 2002 w203
|
apropo de inele de centrare, unde gasesc si eu? :(
am nevoie si am cautat, nu am gasit pe nicaieri... |
Quote:
Si eu am nevoie de 1 :cry: merge si fara, fara probleme dar nu as vrea sa am surpriza sa raman fara roata :???: :shock: |
eu merg fara ele cam de multisor, skimb jantele acusi si tot nu mi-am gasit...si ma calca pe nervi ca merg asa...
|
si ce jante iti pui aleks ????
|
pai alex hai sa`ti dau nisahte variante :) ca eu is in domeniu....
first daca vrei poti sa ti le faci la baieti ( e cea mai ieftina varianta) vb pe mess cu idu: criyssty - e un tip din bucuresti care le face din duraluminiu - are pret bun second http://www.cartuning.ro/inele_centrare.htm - livreaza in toata tara... daca vrei si factura... daca mai gasiti ceva... anuntati... PS: il atstept pe cristi_407 cu preturile alea de la augsburg... PS2: aleks vezi ca sunt distantiere la care nu mai ai nevoie de inel de centrare pt ca vin cu totu ;) |
asa am eu distantierele, dar nu vreau sa le pun pe alea...
merci fain de informatii :) |
da`mi mie distantierele tale daca nu le pui :)
|
pai nu ti-am spus k iti dau unul sa vezi dak vine la gauri?
|
iti dau un telefon in seara asta (duminica) sa ne intalnim sa`mi dai ... sa`l ai la tine!:)
|
prinderea de la BMW e 5X120, la mertz e pe 112 ca la passat, audi, etc...asa ca sigur nu merg
|
vii tu repede sa`mi strici combinatia :)
|
tu vroiai sa le iei ca sa le vinzi sa faci un ban cinstit, nu??:)
|
Am si eu o rugaminte. De fapt suntem 2. Eu si UOF. Care ne face si noua un cd sau dvd cu tot ce s-a filmat si s-a pozat la Bacau.... si i-l da lu LOX sau lu Tibi ca sa ajunga pe la noi prin Buc????????????????????? PLSSSSSSSSS
|
si eu as vrea sa stiu cine are filme nepuse pe site...
|
da....f tare.....
|
vreau si eu un cd sau dvd cu poze, filme de la intalneala :) il platesc :D
|
Daca are cineva drum in Germania va rog anuntati-ma..VA ROG..am nevoie de cineva sa imi aduca un pachet..Platesc..( nu sunt droguri).Multumesc
|
cred ca te pot ajuta yo cristy, dar depinde unde in germania.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning