![]() |
Re: DACIA 1300
Quote:
|
:)) potolitiva
|
faina achizitie :) ar fi una buna si pe spate mai groasa...una de dacia break sa vezi atunci...altfel stai pe strada :D
|
va intreb ca nu stiu....
aceste bari stabilizatoare de sus dintr-e oale si de jos ,fac ca masina sa stea mai bine pe viraje sau decat ramane la fel si in viraje mai agresive? :-?? |
Quote:
|
Quote:
|
cu limba scoasa ....=)))
|
aha
ms foarte mult |
Quote:
|
ma scuzi daca am intrebat pe my ride'u tau!
si pe dacia club nu am cont ... din pacate siii scuzama |
4 Attachment(s)
am vazut la cineva pozele estea de jos si mi se pare interesant, dar nu stiu si nu inteleg ce efact au fata de cele vechi, am citit ca dau o stabilitate mai buna si nu lasa sa se miste in stanga si in dreapta ? Este adevarat !
|
eu nu inteleg cum sunt prinse, in ce parte a masinii s-au montat piesele astea si pentru ce folosesc..interesanta chestia...
|
Quote:
Si o intrebare ontopic: am vazut ca in toate pozele ai pus piesele pe mocheta aia de pe hol. Radiator de ulei, bara din material special, semipunti. Cu ce o cureti? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Piesa "magica" se prinde in locul bucsi de cauciuc, in locul basculei de acolo, se pune o bascula de fata cu un pivot, acum bascula nu se mai conecteaza prin bucsa de cauciuc de punte, se conecteaza prin pivot Quote:
Bafta |
Quote:
U ai asa ceva pe masina ? Are cineva o schita sau un desen cu acea "piesa magica" masurata ca sunt interesat sa imi pun si eu ? ;) |
Quote:
Pt detalii vb cu Bolidu ca el are dimensiunile;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o noua achizitie pentru masinuta :D !
|
sa o folosesti cu placere.Daca vrei poze cum se monteaza sa imi spui caci fac si iti trimit.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Merge sa pui bara de la o dacie sport din poze la o dacie berlina fara modificari ?
|
bara aceea e de pe o dacie berlina (modelele dupa 2000 au asa ceva daca nu ma insel) deci merge sa pui asa ceva :P
|
Quote:
|
de fapt la dacii sport n-a existat niciodata. Doar la alea pe injectie. Si nu inteleg la ce puneti intrebari d-astea cretine. Cat de greu e sa iti dai seama ca dacia e aceeasi indiferent de anul de fabricatie si daca ai vazut ceva pe una e logic sa mearga si la tine.
|
o sa caut la remat sa vad daca gasesc asa ceva .
|
Quote:
|
vezi ca poate gasesti aici la noi la Raureni, am vazut ca sunt cateva Dacii "zambet" de prin 99, papuci etc..poate gasesti pe vreunu, cred ca la cele care au bord CN din fabrica s-a pus si bara aia. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
de astazi caroseria acestei masini verzi se va duce la fiare vechi, deoarece a fost si lovita si mancata de rugina :) iar in locul ei am inlocuito cu aceasta dacia frumoasa :D
|
Foarte buna alegere!!!Arata excelent:-)
|
Quote:
|
wooow man, ti-ai gasit dacie?? in sfarsit iti vazusi visu cu ochii :)) acuma te apuci de treaba serios. Ma bucur ca ai gasit si arata chiar bine, frumoasa masina. bafta.
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa daciana ...sa o stapanesti sanatos
tu ai trecut pe bulevard vineri seara? |
masina asta nu cumva era si ea la abzar.acolo ai vazut-o sau stiai de ea de mai demult?.Oricum arata bine la tabla felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning