![]() |
Re: BBS Style 5
A incercat cineva 205/50 R17 pe janta de 8J ET20 daca freaca cumva pe E36 cu aripi neroluite ?
Am incercat 225/45 R17 si atingeau (suspensie M-technik) la denivelari destul de usoare |
Quote:
|
si 205/50 iti va atinge la 8j si et20....plus ca masina va arata foarte urat cu talon de 50....cea mai buna alegere ptr tine este 215/40 sau si mai bine 205/40
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu am 195/40 pe 8,5j pe fata :lol::lol::lol: nu am poze decat pe masina....
|
5 Attachment(s)
205/40/17 Falken fata si 215/40/17 Dunlop SP Sport spate
culoare miez Atlantis Blau buze polish |
1 Attachment(s)
Culoarea nu cred ca este atlantis... :shock:
Ce motor ai!? :D |
4 Attachment(s)
ba da, este culoarea de e90/92 individual :) in functie de luminozitate si de cum cade lumina pe ele se schimba nuanta, am ales aceasta culoare la recomandarea lui brandex, de la care le-am si cumparat...
momentan este un 1.6 amarat de care sunt foarte mutumit cum merge (nu de performante!), am preferat sa pun la punct masina pe parte estetica si dupa ce o aduc la starea dorita de mine ma ocup si de motorizare. |
1 Attachment(s)
*style 5*
|
3 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
1 Attachment(s)
si eu zic la fel ca este atlantis, la fel e si culoarea de pe ale mele (lila), are nuante diferite de mov in functie de gradul de luminozitate, tot ceva in genul este si avus blau si probabil mai sunt altele care nu imi vin in minte acum sau nu stiu de ele
|
Garantez ca este Atlantis culoarea la jantele lui Mario.
|
3 Attachment(s)
ON:D
FULL BLACK |
Alex stie cel mai bine ca doar la ei sunt facute :)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
a little black, daca le faci cum trebuie arata chiar bine :)
PS: stie cineva de unde pot face rost si eu de center caps (capacelele din mijloc) cu BBS? |
Quote:
Vorbesc foarte serios,fara nici un fel de caterinca! Multumesc! :paper: |
Quote:
Incearcă AICI pentru capace! |
sharkylete din cate stiu, culoarea e30-ului lui brandex este atlantis blau deci cred ca iti poti face o idee despre culoare, oricum culoarea jantelor cred ca live se vede cel mai bine ca in poze deh nu iese exact ce trebuie desi sunt facute cu un nikon d90...
crysty.bobok nici eu nu ma dau in vant dupa rc vopsite integral negru, parca nu mai au acelasi farmec si par mai mititele din cauza efectului optic, dar daca sunt facute cum trebuie si cu niste anvelope pe masura arata totusi binisor... nah acum fiecare cu gusturile lui, unul din farmecul lor este faptul ca pot fi facute in atat de multe variante cromatice PS: capacele de noi sunt exagerat de scumpe, m-am tot uitat si pe ebay si nu sunt dispus sa dau peste 200lei (cel putin) pentru 4 capacele sincer sa fiu. am auzit ca se pot face pe comanda dar nu stiam unde si cum se fac, dar am primit un pont de la sharkylete, thx man |
2 Attachment(s)
on .......
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Asta e e30 lui Brandex :shock:
|
Culorile individual sunt f tampite. Daca nu le vedeti pe mostrele de la vopsitor sau pe masina "live" , nu rezolvati nimic. Asa e si cu StratusGrau, sunt rare pozele pe net care reusesc sa scoata in evidenta toate nuantele. Un vopsitor care se respecta ar trebui sa aibe culoarea pe paleta.
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Stie cineva ce setup ar avea masina din poza de ex dimensiune gume si ce distantiere mi-ar trebuii pt niste style5 Et20 8j fara sa roluiesc aripile?
|
Quote:
Masina din poza are aripile roluite fata spate. Dimensiunea la cauciuc cred ca e aia normala de 205/40 si distantierele cred ca sunt 2 pe spate si 1 sau 1.5 pe fata! Daca vrei sa nu roluiesti pui 205 fara distantiere si pe spate cred ca tot atinge daca o lasi prea jos! Numai bine! :paper: |
1 Attachment(s)
Salut baieti!
imi place foarte mult BBS STYLE si mi-as dori cateva sfaturi pentru a-mi alege un model potrivit pentru un E93 daca aveti poze cu jante cat de cat sa vina bine pe "billy" al meu:D va rog sa postati parerea voastra. Multumesc si bafta tuturor! |
4 Attachment(s)
doar miezurile
|
3 Attachment(s)
a disparut full blackul de pe ele:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning