![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
ce sa zic,nu vreau sa supar pe nimeni,dar chiar am investit si sunt mandru de golfulet,dar in ultima vreme nimeni nu s-a prezentat cu nimik la show-uri,sper la anu sa fim mai multi din judet!!!
|
Cam asa ceva. :D
|
IATA SI UN POST PE YOUTUBE CU PRESIUNEA DIN MASINA:https://www.youtube.com/watch?v=dvLx0K-INf0
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
am vazut un anunt pe un site ca vrei sa-i vinzi "fata"... ai ceva modificari majore in plan?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut ... mane iti dau si eu un mic sfat ... vinde jantele si iatzi unele cu un ET mai bun ... sa iti intre putzin mai in interior ... si dupa mai laso putzin de poponetz ... ca merita ... arata foarte bine masina ... felicitarile mele si multa bafta cu ea ...
Quote:
|
salut am si eu o intrebare , am cumparat si eu de curand faruri ca ale tale si nu stiu cum sa fac cercurile albe , ele sunt galbui .......si as vre'a sa le fac albe tip : led / neon .....ast un pm
|
salutare domnule...da dece il vinzi in ungaria a scos db frumos cu el...
|
am schimbat tot sistemul,am mai tare acum,in rest totil e ok cu ele
|
Am vazut masina ieri la tuning , bubuie bine :twisted:
|
da mersi,chiar am fost si eu placut surprins de ce a scos,e ceva la prima prezentare sa iei locul 1 si in acelasi timp sa dobori recordul national din grupa in care am fost(mini 2000w),iata niste video:https://www.youtube.com/watch?v=CNu-a...&feature=feedu si https://www.youtube.com/watch?v=a3Swc...eature=related
|
Felicitari pentru premiu,ai sarit si tu bine cu muzica,fata de ce aiavut...
|
da trebuia,asta mi-am dorit demult,decand am luat kicker-ul,dar nu sa ridicat la poftele mele,oricum au scos bine si alea,mersi pt felicitare,nu faci schimb cu ATS-urile?
|
5 Attachment(s)
Locul 1 CNCA Bucuresti.Am sa postez niste poze si un video:https://www.youtube.com/watch?v=GpOSvi9ShFA ,
|
La ce schimb teai gandit cu ats.? Pentru ce cu ce?
|
salut. la ce frecventa ai dat scoru?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a mai ramas wooferu KICKER de vanzare,pe cine intereseaza 250 ron,bonus toate cablurile necesare pt legarea statiei
|
daca aduci difu in cluj si mi-l testezi iti dau eu 250 de lei pe el
|
Quote:
|
Din ce stiu eu is peste 200 de km dus-intors nu:))?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fara suparare,am spus ca garantez de marfa,interesul meu e sa il vand,acum daca imi cere 10 insi sa ma tot deplasez cu el,platesc mai mult decat merita marfa,iar pe cine chiar intereseaza si nu are incredere sa vina,sa vada,si asta e!cand am cumparat dvd-ul din bucuresti la mana a doua,trebuia sa cer sa vina pana in zalau si 5mil erau in joc,am riscat si nu am luat teapa
|
3 Attachment(s)
niste poze cu masina ,jantele naspa de iarna si astupat locul semnalizarilor si falselor din bara fata+mutat semnalizarea jos in plasa:
|
super fain arata bafta pe mai departe...:shock::shock:
|
Arata foarte bine masina
bara fata va fi clean acolo unde au fost semnalizarile? cu niste distantieri ar arata si mai bine cu jantele astea:) |
Quote:
|
Ar arata mult mai bine daca ai vopsi barile in culoarea masinii.Bafta!
|
Quote:
|
[QUOTE=Devu;4703539]Arata bine badboy-ul ![/mersi,ma gandeam sa inclin un pic pe la grila,sa o las mai jos,dar dadeam inapoi in stilul in care a fost cu fata de golf,si cu farurile patratoase nici nu arata bine
|
4 Attachment(s)
semnalizarile au fost inlocuite cu semnalizari de lupo,asta datorita soferilor din trafic,care intr-o zi era sa ma loveasca de trei ori in sens giratoriu,asa da de or vedea ca semnalizez:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning