![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
daca polishezi cu mana nu e de mirare ca nu iese cum vrei.
|
pai le`am pus pe masina...si am frecat pe ele cu tot ce trebuia..si dupa cum spunea`n tutorial..au iesit cat de cat dar nu cum trebuiau.Cu altcv nici nu ai putea face..n`ai cum sa ajungi acolo cu felxu si chestii de genu.In fine vor arata ft bn si vopsite...chiar mai bine.Decat sa dau milioane pe polishat.Eu eram multumit si cum mi`au iesit mie..dar nu mai aveam chef sa tot frec pana`n aluminiu.
|
3 Attachment(s)
Cielo`urile privind... Orasul,la o intalnire.
|
https://www.youtube.com/watch?v=zjfdxr22Eyk
Aici puteti vedea un filmuletz cu subu meu in actiune... |
Face oleaca de damage:D...Apropo ce amplif ai pe el?
|
1 Attachment(s)
Un TOXIC de 1000w...cv de genu ca`n poza :)
|
baga bine :D pb-u
|
:shock::shock: bubuie cam bine:lol::lol:
|
are 1000w max si vreo 250rms :)
|
Deci e numai bun ptr pb:)..Eu dau cam 100w rms in s-10le meu:D
|
1 Attachment(s)
Azi am trecut si noi ...pe la ITP :p,n`au fost probleme.
|
6 Attachment(s)
Daca tot am avut timp .. fiind sambata,m`am apucat de terminat jantele,am terminat 3/4.Bucata ramasa il voi termina saptamana viitoare.Am avut de lucru la ele nu gluma.Anvelopele le`am lasat pe jante,dar m`am descurcat si asa cu vopsitu,nu erau umflate.De ce a iesit sunt multumit...fata de cum aratau jantele acum sunt ca noi.Urmeaza sa coboram frumos masina.. ca daca pun jantele astea e ffft cocosata.
|
1 Attachment(s)
"Scary"Pilot :))
|
1 Attachment(s)
aZi m`am apucat sa fac barile "clean"...deocamdata e dat doar cu fibra maine urmeaza si chit si finisat,apoi bara spate.
|
ce faci tu este kit de fibra si asta o sa pocneasca ... mult nu va tine :???:
|
Va tzine :)nu ramane asa.Masina luni intra pt mici modificari in garajul "high stage tuning".A si astazi i`am pus incaltzarile terminate,deocamdata pe spate doar...ca pe fata mai am o janta de terminat.Voi reveni cu niste poze.
|
Nu pocneste chitu de fibra daca e dat bine.umple cat de mult si doar finisezi lejer cu chit simplu. La mine si-a luat si o stersatura bara (nu stiu cat de tare doar am gasit urme) si nu a crapat.
|
3 Attachment(s)
Se lucra...Bara&fata spate clean,au fost date jos de pe masina,si pregatiri pt BBLook.Acum se usca fibra pe ea.Voi reveni..
|
hai ca e buna treaba:D
asteptam rezulatul final8) |
flex makita.... un inceput promitator.
|
1 Attachment(s)
Prinde forma... incet.. :D.Voi reveni cu poze mult mai clare si detaliate,asta fiind facut in graba cu tf.Vedem la final ce iese,eu sunt multumit d forma.. si d cum da bb acesta pe masina.
|
3 Attachment(s)
Am adus masina acasa... in sf.Mai este nevoie de finisari si vopsire.Grila va fi neagra sa dea mai bine cu farurile.
Poze cu etapele.. |
pur si simplu.. No Comment !! felicitari.. a iesit bestial
|
Quote:
Sincer...nu ma asteptam ca masina sa ajunga in stadiul asta :oops:, felicitari pentru munca depusa, arata foarte bine ;). |
Periculos soferul:))
Felicitari a iesit vis. |
prea periculos arata:D
zici ca e photoshop, asa reala e treaba |
.. arata bine.. dar o sa arate si mai bine cand o sa fie lasata pe doba:-)
|
1 Attachment(s)
nu stiu de ce cam la majoritatea bb lookul are forma rotunda. de ce nu l-ai facut drept? eu cred ca ar da mult mai bine drept...
|
esti pus pe fapte mari :shock:
bravo domnu` felicitari! |
Quote:
A si inainte sa ma intrebati sa sa spuneti cv...sa stiti ca nu deranjeaza farurile...vad tot asa cum vedeam,scurt/lung.\,cel putin eu nu sesizez diferenta.Va urma si cv kit xenon..si va fi si mai bine :) Si va multumesc. |
doar ti`am zis ca nu o sa fie probleme cu vederea :D
|
Quote:
Badboy-ul e bine gandit, nu e chiar asa "colturoasa" caroseria pentru un badboy drept. |
4 Attachment(s)
poze de azi. Am avut cv spray gri.. si am dat capota ... pana la vopsirea finala ..sa vad cum da,de bine nu a iesit bn ma refer...ca nuah cu sprayu nu faci trb buna,dar e provizoriu.Zilele astea vorbesc cu cnv sa vad cat vrea pt vopsit bara fata/spate+capota.
|
Frumos volanul ala de gsi, dar griul din interior, parca e prea mult si e o nuanta prea deschisa.
Masina a iesit frumos, dar trebuia sa ii scoti si plasticul ala de la mijlocul gaurii centrale (de la bara). Puneai plasa si asta era. Spor! :D |
Maine intra la vopsit.Va costa cv banuti dar speram ca va iesi bine si va merita.Pe saptamana viitoare va fi gata.Revin :) (cu alte mici modif)si cu finalu.
|
Unde o vopsesti?
|
In santion..la niste baieti experimentati in domeniu,am vazut lucrari de la ei.. lucra de nota 10.Voi reveni cu poze.. inainte.. si dupa vopsire,ca`ci ieri am mai sflefuit oleaka p la Bb ca pe partea stanga era mai rotunjior..si ma enerva,dar sa rezolvat rpd.Acum se infrumuseteasa masina isi recapata culoarea :) pe marti miercuri va fi gata.
|
Bafta! Sper sa iti iasa bine,ca mai nou tot "meseriasi" se gasesc...
|
1 Attachment(s)
Puteai sa faci ceva de genul asta
|
La BB te referi?? daca te uiti bn asa cv e :P
Nota moderator: Faci economie de litere? Sa stii ca sunt gratis! Nu este prima oara cand te corectez! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning