Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/209123-premiera-rm-valcea-auto-tuning-show-prima-expozitie-tuning.html)

09shh 26-09-10 20:39

Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

eu oriunde ma duc ma simt bine... tir dupa cum ti am spus sambata dimineata.. nu avem nevoie de transport....

DiabloXXX 26-09-10 20:43

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684873)
cel mai bine... va invit pe toti care ''sunteti'' cu NIGHT ANGELS..LA O Romaneasca.... care vreti voi si noi cei de la clubul nostru
cel mai bine era sa vezi nu sa auzi...si de la cred pana la a fi ''e'' ceva

aveti ceva caluti? sa inteleg ca e o provocare oficiala

camatarunutu 26-09-10 20:44

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 3684882)
ajungi si tu azi la o concluzie sau aberezi asa pana adormi

daca te ajuta creieru concluzia o tragi singur!!!
sa iti vand un pont...-daca era un eveniment reusit nu existau atatea reproshuri, eventual 2-3 maxim si asta asa cand isi aduceau aminte oamenii sa vi le faca!

09shh 26-09-10 20:44

avem 3 cai frumosi..unu la vl si 2 la pitesti

gll-BT 26-09-10 20:46

da numa voi aveti de reprosat frate=)) trebuia sa va dea la fiecare cate 3 cupe si poate nici asa nu erati multumiti...

DiabloXXX 26-09-10 20:47

Quote:

Originally Posted by camatarunutu (Post 3684898)
daca te ajuta creieru concluzia o tragi singur!!!
sa iti vand un pont...-daca era un eveniment reusit nu existau atatea reproshuri, eventual 2-3 maxim si asta asa cand isi aduceau aminte oamenii sa vi le faca!

reprosurile sunt doar de la voi in rest nu am auzit pe altcineva sa reproseze restu lumi au fost multumiti... si inca ceva nu cumpar de la oameni care nu stiu sa piarada

DiabloXXX 26-09-10 20:49

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684899)
avem 3 cai frumosi..unu la vl si 2 la pitesti

pai si cand aveti de gand sa le scoateti si voi odata in istoria asta la start

trafy-vr6 26-09-10 20:49

52 Attachment(s)
poze poze poze dililing, telefon + camera cu cristale svalinsky:)))

Aaronnel^ 26-09-10 20:50

7 Attachment(s)
Cateva poze de la eveniment pana cand voi reveni cu galeria completa a evenimentului.

In poze este prezenta si BORA COUPE care a fost descoperita sambata de cand a ajuns jurul orei 2-3 pana seara. Cine a avut ochi sa o vada, a vazut-o. Masina a fost prezenta langa intrare.

09shh 26-09-10 20:50

sunt si alti care nu au curaju sa vorbeasca sau nu ii intereseaza tred ul asta... am propus si eu ceva?va faceti ca nu vedeti...era vorba de o romaneasca

cupe ne ducem si ne luam de la magazin 30 de lei una
cred ca sobolanu a stat la start cu multi dintre voi...ce nu poate el mai avem un M3 sau un evo de vtm....acuma voi decideti...astept raspuns sa ne pregatim si noi

TIR 26-09-10 20:53

pai cu ce ?? care alearga pe jos cel mai tare ?! ca nu inteleg...

ggd_87 26-09-10 20:53

Am ajuns si eu acasa si vroiam sa-i felicit pe baietii care s-au chinuit sa organizeze aceasta expozitie. E normal ca prima data sa mai existe si minusuri, dar asta e. Nimeni pana acum nu a organizat o expozitie care sa multumeasca pe toti. Mie unu mi-a placut (si colegilor de la NSL), partea proasta a fost cu vremea, dar asta e( sau dam vina tot pe organizatori? :rolleyes2 ) :lol:
@09shh: la voi in club erau masini care meritau cupe? si de ce nu ati venit cu ele la show? :rolleyes2 sunt curios ce premii meritau masinile voastre? am stat si am vazut toate premiile care s-au dat si au fost date foarte corect.
Jantele BBS de pe pisica ce au? vopsea sarita? te invit in bucuresti sa mergi sa vezi toate 4 jantele si sa-mi arati si mie un punct sarit din vopseaua originala. jante care vorba unui baiat mai sus, sunt o gramada de banii + slick-urile de pe ele. unii isi cumpara masina de banii care i-a dat baiatu ala pe jante.
Interior la Golf? ce? scaune tapitate si torpedou? atat? :rolleyes2 ai vazut interioru pisicii de aproape? sau interiorul focus-ului? imi cer scuze dar nu stiu a 3 masina care a luat pt interior. dar cele 2 au un interior foarte frumos, lucrat fara o mica greseala.
Bora era la poarta acoperita! masina nu avea geamuri. Afara PLOUA! si asa sambata seara a zburat prelata si a plouat in masina. Duminca la final, cand a iesit soarele a dat prelata jos si cei care au avut curiozitatea sa o vada si sa afle cate ceva despre ea au aflat de la proprietar.
@DiabloXXX: urat din partea lor ca au venit cu gramada sa ocupe locurile, dar mai urat a fost ca dupa ce au mancat sambata seara au lasat mizeria in curte si a trebuit sa vina proprietarii sa faca curatenie de dimineata dupa ei.
@vasyxplod: Ziceai de spalatorie! dar organizatorii nu au zis nimic de spalatorie, au zis doar de cazare.
Cazarea? cazarea a fost OK. am inteles ca vineri a fost o problema, la un hotel din valcea, dar s-a rezolvat imediat.
Locatia! A fost un pic cam departe,dar bine ca a fost. Duminca dimineata a venit un autocar sa ne duca pe toti de la cazare pana la masini si sambata organizatorii au incercat sa-i duca pe participanti la cazare cu masinile lor.
Si pana la urma nemultumirile le vad doar din partea celor din Night Angels care oricum am inteles ca au avut cate ceva de comentat despre orice.

DiabloXXX 26-09-10 20:54

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684921)
sunt si alti care nu au curaju sa vorbeasca sau nu ii intereseaza tred ul asta... am propus si eu ceva?va faceti ca nu vedeti...era vorba de o romaneasca

cupe ne ducem si ne luam de la magazin 30 de lei una

va asteptam oricand (la finish)

sibianul 26-09-10 20:56

Mda....
Vad ca s-au cam incins spiritele!
In opinia mea, a fost un eveniment ok, trebuind sa avem o oarecare intelegere pentru faptul ca e la prima editie!
Sa vedem :
- masini ok
- participanti ok
- fete frumoase ok
- locul de desfasurare - relativ ok
- show ok
- galagie (muzici) - relativ ok
- PLOAIE NOT OK

Bafta!

09shh 26-09-10 20:58

interioru pisici facut la vl cu 6 mil...iti spun eu.... pai daca tot vorbesti de finish...hai accepta si provocarea
nu am inteles o pe asta cu va ast la finish?..nu poate sa plece de la start

au mai fost si alti de la pitesti si au plecat... si cei de la c lung.. dupa cum v am spus... nu stau sa scrie sau nu ii intereseaza de voi

gll-BT 26-09-10 21:00

isus:chainsaw: dragos, vreau melodia voastra

trafy-vr6 26-09-10 21:01

si daca baietii vin cu motoare ? nu prea vad bine romaneasca. Daca sunt doritori de masini pe la 150 de cai am un seicento 1.1 care asteapta sa lase niste urme pe asfalt

DiabloXXX 26-09-10 21:02

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684949)
interioru pisici facut la vl cu 6 mil...iti spun eu.... pai daca tot vorbesti de finish...hai accepta si provocarea

au mai fost si alti de la pitesti si au plecat... si cei de la c lung.. dupa cum v am spus... nu stau sa scrie sau nu ii intereseaza de voi

acceptam provocarea

nu stau sa iti explica babeste

DiabloXXX 26-09-10 21:05

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684949)

ne bucuram ca aveti timp sa scrieti si ca sunteti interesati de noi

DiabloXXX 26-09-10 21:06

Quote:

Originally Posted by gll-BT (Post 3684954)
isus:chainsaw: dragos, vreau melodia voastra

da tata ti-o dau

09shh 26-09-10 21:06

ggd: golfu 4 la interior facut in germania...o piele de aia nasola..alcantara (de mai multi bani decat locu pisica si poate decat si a ta;) si niste jante stock
ursu ala alb care are motor(cu o mica turbina) si un exterior foarte finisat si bine vopsit de cineva din vl
pisica negru mat niste bbs...de7 sute de euro la mana a2 a...cum spun alti noi sunt mult mai mult
opel verde cu o vopsea cat de cat frumoasa...si fara greseli

trafy-vr6 26-09-10 21:06

Diablo, cand impartim banii aia care i`ati facut pe urma evenimentului ?:)))))):twisted::twisted::twisted: te faci ca ai uitat ? ori suntem golani ori nu mai suntem ? pai cum? o arzi la mishto sau la shto ?

Victor_WRC 26-09-10 21:10

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3684980)
Diablo, cand impartim banii aia care i`ati facut pe urma evenimentului ?:)))))):twisted::twisted::twisted::twisted::twist ed:

:lol::lol::lol::lol: pai se putea sa nu bagi tu 1 dinaia din top :)))))

DiabloXXX 26-09-10 21:10

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 3684929)
Am ajuns si eu acasa si vroiam sa-i felicit pe baietii care s-au chinuit sa organizeze aceasta expozitie. E normal ca prima data sa mai existe si minusuri, dar asta e. Nimeni pana acum nu a organizat o expozitie care sa multumeasca pe toti. Mie unu mi-a placut (si colegilor de la NSL), partea proasta a fost cu vremea, dar asta e( sau dam vina tot pe organizatori? :rolleyes2 ) :lol:
@09shh: la voi in club erau masini care meritau cupe? si de ce nu ati venit cu ele la show? :rolleyes2 sunt curios ce premii meritau masinile voastre? am stat si am vazut toate premiile care s-au dat si au fost date foarte corect.
Jantele BBS de pe pisica ce au? vopsea sarita? te invit in bucuresti sa mergi sa vezi toate 4 jantele si sa-mi arati si mie un punct sarit din vopseaua originala. jante care vorba unui baiat mai sus, sunt o gramada de banii + slick-urile de pe ele. unii isi cumpara masina de banii care i-a dat baiatu ala pe jante.
Interior la Golf? ce? scaune tapitate si torpedou? atat? :rolleyes2 ai vazut interioru pisicii de aproape? sau interiorul focus-ului? imi cer scuze dar nu stiu a 3 masina care a luat pt interior. dar cele 2 au un interior foarte frumos, lucrat fara o mica greseala.
Bora era la poarta acoperita! masina nu avea geamuri. Afara PLOUA! si asa sambata seara a zburat prelata si a plouat in masina. Duminca la final, cand a iesit soarele a dat prelata jos si cei care au avut curiozitatea sa o vada si sa afle cate ceva despre ea au aflat de la proprietar.
@DiabloXXX: urat din partea lor ca au venit cu gramada sa ocupe locurile, dar mai urat a fost ca dupa ce au mancat sambata seara au lasat mizeria in curte si a trebuit sa vina proprietarii sa faca curatenie de dimineata dupa ei.
@vasyxplod: Ziceai de spalatorie! dar organizatorii nu au zis nimic de spalatorie, au zis doar de cazare.
Cazarea? cazarea a fost OK. am inteles ca vineri a fost o problema, la un hotel din valcea, dar s-a rezolvat imediat.
Locatia! A fost un pic cam departe,dar bine ca a fost. Duminca dimineata a venit un autocar sa ne duca pe toti de la cazare pana la masini si sambata organizatorii au incercat sa-i duca pe participanti la cazare cu masinile lor.
Si pana la urma nemultumirile le vad doar din partea celor din Night Angels care oricum am inteles ca au avut cate ceva de comentat despre orice.

Sper ca ai ajuns fara evenimente si ma bucur ca ti-a placut la valcea

ggd_87 26-09-10 21:11

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684977)
ggd: golfu 4 la interior facut in germania...o piele de aia nasola..alcantara (de mai multi bani decat locu pisica si poate decat si a ta;) si niste jante stock
ursu ala alb care are motor(cu o mica turbina) si un exterior foarte finisat si bine vopsit de cineva din vl
pisica negru mat niste bbs...de7 sute de euro la mana a2 a...cum spun alti noi sunt mult mai mult
opel verde cu o vopsea cat de cat frumoasa...si fara greseli

OK. da nu am zis nimic de interiorul meu! nu am zis nimic ca nu ar masinile voastre lucrate bine,dar pe langa masinile care au fost prezente nu aveau cum sa ia premiu. Ce are in plus golfu fata de focusu albastru?
zi si mie ce premiu trebuia sa ia ursu? sau opelul!
Dar cum pe voi nu v-a multumit nimic, nu e de mirare comentariile voastre.

TIR 26-09-10 21:11

Baietilor de la Campu Lung ... le-am zis ca nu mai putem face nimic... pt ca deja incheiasem... totul dar au zis ca ei totusi vor sa vina... si nu au mai spus nimic concret.

Pai daca a costat 6 milioane interiorul ce pot spune omul a stitut unde sa investeasca... crezi ca un interior de 800 eur prost lucrat are vre-o valoare poate la voi...

Si cu romaneasca... aia ce tot o tineti sus si tare vreti toti odata ? sau pe rand sa va aliniez cu aia mica ?

09shh 26-09-10 21:11

astept sa sp caluti diablo si gasim....
eu unu de plictiseala ''vb cu voi'' nici decum interesat...nu am ce invata de pe forum...doar ma uit si ma amuz...facand nervi unora

09shh 26-09-10 21:13

o sa vb cu soby sa stai la start si daca e nevoie ne deplasam cu alta masina la vl

demonu 26-09-10 21:14

Quote:

Originally Posted by camatarunutu (Post 3684860)
ba baieti in primul rand vreau sa va felicit pentru vrajeala care a-ti avuto in reclama care a-ti facuto evenimentului, si in urma desfasurarii ev ma bucur ca a iesit atat de urat:
- expo pe bolovani? :lol: numai prin asta sa vedeti cata experienta/minte aveti!- si-au zgariat oamenii masinile (si la mn la tara au asfaltat ca faceau ciobanii urat k isi stramba jantele la carute in bolovani)
- cazarea/spalarea totushi daca nu aveati bani sa o oferiti mai bine nu o includeati in program pentru ca tot atatea masini si tot atatia vizitatori aveati; sau poate lipseau cateva dar cel putin ii aveati pe cei care le pregatiserati premiile!
-best rims... asta se refera la cele mai frumoase jante nu? parca asta inseamna in romana... la o expo cu masini ''tunate'' ar trebui sa se ofere premii la lucruri tunate nu cumparate din magazin.. spre ex: jantele chrom de pe hyundai, ca alea isi puteau lua toti participantii... la care le dadeati premiul?, best rims se refera la cele mai frumoase jante dar modificate(vopsite,stilizate) nu cumparate din magazin de unde isi pot lua toti si puse pe masina!!!
-multe alte liniutze dinastea cu laude as putea sa pun dar ce rost mai au... ca voi oricum nu o sa stati sa le cititi, atentia fiindu-va captata de ''cupitzele'' pe care vi le-ati castigat pe merit (de unde le-ati luat ca vreau sa imi cumpar si eu?);

P.S. mai bine banii pe care i-ati cheltuit degeaba, ii donati la oameni amarati care chiar aveau nevoie de ei, sunt atatia copii si batrani bolnavi! (marele afacerist...Dumnezeu e sus)

1 la mana e kia sportage mai invata si tu masinile !! ca nu exista decat mercedes si vw ca in capul tau !

2 jantele alea chrome fac cat golful tau modificat (daca nu ma insel ai avut un golf expus)

3 prin "tuning" nu inseamna sa vopsesti niste jante

trafy-vr6 26-09-10 21:15

@demonu - esti baiatul cu KIA Sportage ?

DiabloXXX 26-09-10 21:16

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684992)
eu unu de plictiseala ''vb cu voi'' nici decum interesat...nu am ce invata de pe forum...doar ma uit si ma amuz...facand nervi unora

delecteazate tati

TIR 26-09-10 21:16

Baietilor de la Campu Lung ... le-am zis ca nu mai putem face nimic... pt ca deja incheiasem... totul dar au zis ca ei totusi vor sa vina... si nu au mai spus nimic concret.

Pai daca a costat 6 milioane interiorul ce pot spune omul a stitut unde sa investeasca... crezi ca un interior de 800 eur prost lucrat are vre-o valoare, poate la voi...

Apropo... la voi limita bunului simt e undeva departe de tot... si vad ca o confirma si GGD-ul ;)

09shh 26-09-10 21:17

ursu putea sa ia ceva pe la motor....si chiar a propus unei masini cu premiu sa stea la start..dar....
care e diferenta...niste cupe care focusu nu are cum sa le ia?pe la exterior pe la 4tuning

DiabloXXX 26-09-10 21:18

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684992)

astept sa imi aduci o masina de la 400 cp in sus, tocmai mi-am terminat masina saptamana trecuta si apropo masina nu a luat best engine a luata best sound sistem

trafy-vr6 26-09-10 21:20

Nu stiu de ce se vorbeste de curse cand totul s-a intamplat la o expozitie de masini .....dar asa e romanu`...nu ii convine ceva RAZBUNAREEEEEEEEEEEEEE. E ca si cand vine cineva sa te ajute la cules de mere si nu o face bine si dupaia ii dai mesaj pe telefon ca vrei sa va intreceti la aruncat cu piatra.

@ Diablo - nu te mai preface ca nu vezi, cum facem cu treaba aia rusinoasa ?:))))

09shh 26-09-10 21:21

ok in maxim o saptamana va fi gata masina noastra de vtm pt grupa H si te voi anunta
trafy ai dreptate.. uneori...dar uni exagereaza cu evenimente de succes.. care decat 4 tuning au facut

demonu 26-09-10 21:21

da trafy-vr6

Tot respectul pt baieti de la valcea !

trafy-vr6 26-09-10 21:22

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3685015)
ok in maxim o saptamana va fi gata masina noastra de vtm pt grupa H si te voi anunta

eu romaneasca inteleg linie, pana la urma va fi VTM sau Drag ? pot sa fiu aplaudac ?

@demonu - te salut, te mai asteptam pe la noi, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, fara incidente, sa fie prezenta la cat mai multe evenimente si la cat mai multe premii , felicitari inca o data

DiabloXXX 26-09-10 21:22

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3685015)

bine, bine sa va prezentati si cu niste malai

DiabloXXX 26-09-10 21:23

Quote:

Originally Posted by demonu (Post 3685019)
da trafy-vr6

Tot respectul pt baieti de la valcea !

multumim

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning